طرز تهیه شربت هلو خانگی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شربت هلو خانگی

شربت هلو یک نوشیدنی خنک و مطبوعی است که بسیارات در فصل تابستان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نوشیدنی تحت عنوان شربت هلو یا شربت آلو شناخته می‌شود و بسته به شهرستان و منطقه، با نام‌های دیگری مثل خلیط آلو، هلیو، هلیبو و ... نیز شناخته می‌شود. در این مقاله به طرز تهیه شربت هلو خانگی پرداخته خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه شربت هلو خانگی شامل هلوهای خرد شده، آب، شکر، نعناع خشک و لیموترش هستند. در ابتدا، هلوها را خرد کرده و در قابلمه به همراه آب و شکر ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از آنکه آب جوشید، شعله را کم کنید و حدود 30 دقیقه اجازه دهید تا هلوها پخته شوند.

پس از گذشت 30 دقیقه، حالا نوبت به نعناع خشک است. نعناع را خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله بهتر است که نعناع خشک را در یک پارچه تهیه شده از پارچه فریزر قرار دهید و آن را در مخلوط قرار دهید تا کاملا محصور شود. حدود 10 دقیقه صبر کنید و سپس لیموترش را به مخلوط اضافه کنید. برای تغییر طعم، می‌توانید مقداری از شکر را با عسل تغییر دهید.

بعد از اضافه کردن لیموترش، برای 10 دقیقه دیگر به مخلوط اجازه دهید بجوشد. سپس شعله را خاموش کرده و نعناع خشک را از مخلوط حذف کنید. در نهایت مخلوط را بریزید در یک کاسه خنک و پس از یخچال کردن، آن را می‌توانید سرو کنید. با افزودن برف و لیمو، می‌توانید این شربت را به صورت خنک و خوشمزه سرو کنید.



مواد لازم برای تهیه شربت هلو خانگی

برای تهیه شربت هلو خانگی نیاز به موارد زیر می باشد:

- هلو: دهانه آن باید کاملا بسته باشد و قابل خرید از فروشگاه های میوه و سبزی نزدیک شماست. دو سه عدد هلو کافیست.

- بستنی: بستنی پایه این شربت است، می توان از نوعی معمولی یا فاین قابل استفاده بود.

- قهوه خوری عسل: برای بهبود طعم و افزایش شیرینی در شربت هلو استفاده می شود. معمولا دو قاشق غذاخوری کافیست.

- آب: می توان از هر نوع آبی استفاده کرد، اما برای بهتر شدن طعم می توان از آب نبات استفاده کرد. نیم لیتر آب کافیست.

- میخک: برای بهبود روانی شربت و جلوگیری از بودن، معمولا میخک به این شربت اضافه می شود.

پس از تهیه تمام مواد، هلوها را شسته و خشک کرده و سپس برش داده و پوست خارجی را کاملا از آنها تمیز کنید. سپس، هلوها را به همراه بستنی، آب و عسل قهوه خوری در قابلمه ای بزرگ ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس، قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و آنرا به حرارت بالا برسانید تا بستنی برای شیرین کردن شربت ذوب شود و طعم آن افزایش یابد.

بعد از گرم شدن شربت، میخک ها را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه به دمای پایین بگذارید. سپس، شربت را به کابینت گذاشته و آن را در دمای اتاق به یخ بسته، سپس در سرویس به همراه یخ خرد شده سرو کنید.

در اینجا باید به یاد داشته باشید که مقدار بستنی را می توان افزایش داد، اما مقدار عسل را نمی توان بیشتر از قهوه خوری در هر بشقاب قرار داد. همچنین، می خواهید می توانید از نوعی دیگر از میوه به جای هلو استفاده کنید.



نحوه ی خرد کردن هلو برای تهیه شربت

برای تهیه شربت هلو، نحوه‌ی خرد کردن هلو به گونه‌ای است که باعث رهایی از هسته و در آخر دست‌یابی به یک شربت آرام آرام و رنگارنگ شود. برای خرد کردن هلو ابتدا باید آن را شست و خشک کرد. سپس هلو را به دو نیم تقسیم کرده و هسته‌های آن را با یک چاقوی تیز و مات برداشته و در سطل زباله قرار دهید.

در مرحله بعد از خرد کردن هلو، هر نصف آن را به دو یا چند تکه بزرگ تقسیم کرده و با یک چاقوی تیز به صورت موازی و نه نهایتاً عریض ریز پوست آن را برداشته و داخل قابلمه‌ای قرار دهید. سپس هلو را فشار دهید تا روغن طبیعی خود را بیرون بدهد و اگر با نمک اولش دوست دارید می‌توانید آن را هم به هلوتان اضافه کنید.

با اضافه کردن مقداری آب به هلو، همچنین می‌توانید به سرعت شربت را تهیه کنید. هنگامی که آب به هلو اضافه شد، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید تا هلو‌ها به نرمی بپزند و شربت شروع به تشکیل شود. سپس، حرارت را کم کرده و شربت را به مدت یک ساعت دیگر به دور از حرارتتان سراسر کنید تا مزه شیرین و ترش مطلوب را بگیرید. در انتها، شربت را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.



طرز تهیه شربت هلو با قند

شربت هلو با قند یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌های محبوب برای فصل تابستان است. این شیرینی با ترکیب طعم بسیار خوشمزه هلو با شیرینی و شیرینی قند، بسیار محبوب است و احتمالاً برای شما و دوستان و خانواده‌تان نیز جالب و خوشایند خواهد بود.

برای تهیه شربت هلو با قند در ابتدا شما نیاز به ۲-۳ هلو دارید که باید آن‌ها را خنک و تمیز کنید. هلوها را برید و به همراه یک استکان آب در قابلمه بریزید و آن را برای پختن در حرارت ملایمی قرار دهید. پس از ۱۵ دقیقه حدوداً، آب هلو به غلیظی خواهد رسید.

حالا، شما باید این غلیظ‌ها را از آب جدا کنید. برای این کار، می‌توانید از یک سیب زمینی رنده شده استفاده کنید. همچنین، شما می‌توانید از یک مفتول تفت‌دهنده یا صافی جداکننده، از غلظت‌ها را از آب جدا کنید.

سپس شما باید برای هلوها قند را به همراه تخم‌های نیشکر و میخک به آن اضافه کنید و به آن‌ها حرارت دهید تا شیرین شوند. در این مرحله، باید مراقب باشید که قند بسیار زیادی به آن اضافه نشود و به میزان خوبی طعم شیرین داشته باشد.

بعد از آن که شکر به هلوها اضافه شد، برای تهیه شربت هلو با قند، باید ینیاز به یخ هم دارید. شما می‌توانید از یخ‌های کوچک ترخیص شده، برای سرد کردن شربت خود استفاده کنید. همچنین، اگر برای ذخیره در یخچال نیز می‌خواهید از آن استفاده کنید، بهتر است آن را در ظرف روغنی یا محکم و نایزیک نگهداری کنید. این شیرینی بسیار خوشمزه با یخ‌های تازه، برای طعم بهتر و لذیز‌تری تهیه می‌شود.



طرز تهیه شربت هلو با شکر

شربت هلو با شکر یکی از خوشمزه‌ترین شربت‌هایی است که می‌توانید در فصل تابستان تهیه کنید. این شربت علاوه بر خواص ارامش‌بخشی که دارد، طعمی بسیار خوشایند دارد و برای سرد کردن انواع سوختگی‌ها، استفاده می‌شود.

برای تهیه شربت هلو با شکر ابتدا باید هلوهای خود را برداشته و آن‌ها را با آب بخار پز کرد تا رنگ و طعم هلو حفظ شود. سپس باید هلوها را خارج کرده و داخل یک قابلمه‌ی بزرگ بریزید.

حالا شما باید برای تهیه شربت، شکر را به اضافه آب به هلوها اضافه کرده و برای مدتی روی حرارت قرار دهید تا شکر به آب هلو جذب شود. بعد از آن، باید هلوها را با یک سایه‌دار بلند و مخصوص غذایی همراه با آب شکر برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شربت سرد و خوشمزه بشود.

در نهایت، شما می‌توانید شربت هلو با شکر را با یخ خرد کرده و یک حلقه لیمو تزئین کرده و سرو کنید برای لذت بیشتر از مزه‌ی خوشمزه‌ی شربت هلو با شکر.



روش تهیه شربت هلو با عسل

شربت هلو با عسل یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین شربت‌ها است که با استفاده از مواد طبیعی و خانگی آماده می‌شود. شربت هلو با عسل از هلو و عسل به‌عنوان دو ماده‌ی اصلی تهیه می‌شود. هلو یک میوه خوشمزه است که باعث تقویت سیستم ایمنی، بهبود عملکرد مغز و حفظ سلامتی پوست می‌شود. عسل نیز به‌عنوان یک منبع غذایی غنی، باعث تقویت سیستم ایمنی، کاهش التهاب، بهبود آرامش روحی و حفظ سلامتی پوست می‌شود.

برای تهیه شربت هلو با عسل، با انتخاب چند هلو به‌اقدام به شستن آن‌ها و شکستن آن‌ها می‌کنیم. بعد از شکستن چند هلو، آن‌ها را در تابه یا قابلمه به همراه یک لیوان آب می‌ریزیم و تا صورت استفاده کامل آن‌ها را به آرامی می‌پزیم. بعد از پخت هلو، باید آن‌ها را با کمی عسل و یک قاشق چای‌خوری نمک مخلوط کنیم. سپس ترکیب مخلوط را به صورت یک رقیق شده به دست آورده و آن‌را در ظرفی پاک و مناسب برای نگهداری ریخته و آن را برای حداقل یک شب در یخچال بگذاریم.

در صورت تمایل، می‌توانید شربت هلو با عسل با مواد دیگری مانند نعناع، لیمو یا زنجبیل، بهبود بخشید. این روش تهیه شربت هلو با عسل به‌عنوان یک شیرینی طبیعی و خوشمزه به همه نسبت به موارد دیگر پیشنهاد می‌شود و نیاز به هرگونه شکر اضافی ندارد.



طرز تهیه شربت هلو با نبات

تهیه شربت هلو با نبات یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین نوشیدنی‌ها است که در فصل تابستان بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد. این نوشیدنی با داشتن خواص آنتی‌اکسیدانی و ویتامین‌های مفید برای بدن، سلامتی شما را تقویت می‌کند.

برای تهیه شربت هلو با نبات گرفتن هلوهای تازه و تمیز از همه چیز اولین مرحله است. سپس بهتر است هلوها را خرد کرده و در یک قابلمه به همراه شکر و یک عدد نبات قرار دهید. سپس، آن را به مدت حدود 25 دقیقه به صورت ملایم بپزید تا هلوها نرم شوند.

در مرحله بعدی، باید شربت را از هلو و نبات با استفاده از یک سیب زمینی رنده شده جدا کنید و سپس می‌توانید آن را در هاست‌های مناسب حفظ کنید. شما می‌توانید این نوشیدنی را با یخ‌زدایی و سرو شدن آن با کمی نعناع خشک نیز سرو کنید.

استفاده از نبات در این شربت، علاوه بر ترشی طعم آن را شیرین‌تر نیز می‌کند و این نوشیدنی برای فعالیت‌های بدنی پس از آنها بسیار مفید است. با داشتن این نوشیدنی لذیذ، می‌توانید در تابستان سرشار از انرژی و شادابی باشید.