طرز تهیه شربت عسل با زعفران
تهیه شربت عسل با زعفران یکی از شیرینی های خوشمزه و مفید برای سلامتی است. این شربت تأثیرات مثبتی بر سیستم گوارش، سیستم تنفسی و حتی سیستم ایمنی بدن دارد. کمک به افزایش انرژی، حفظ سطح سرمایه گلوکز و ضد التهابی نیز جزو خصوصیات آن می باشد.
برای تهیه شربت، ابتدا زعفران را در حدود یک قاشق چایی در یک لیوان آب داغ بریزید و حدود 10 دقیقه قرار دهید تا رنگ و طعم زعفران به آب منتقل شود. سپس بعد از سرد شدن، مقدار شش قاشق عسل را برای هر لیوان آب زعفران اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. در صورت دلخواه میتوانید چند عدد لیمو ترش را نیز به شربت خود اضافه کنید.
بعد از آماده شدن شربت، آنرا در یک بطری یا شیشه بزرگ میریزیم و در یخچال حداقل یک ساعت قرار میدهیم تا خنک شود. قبل از مصرف نیز باید به اندازه لازم شربت را از یخچال بیرون بیاورید و چند قطره آب لیمو ترش را به آن اضافه کنید.
در نهایت، شربت عسل با زعفران آماده است و میتوان آن را با آب یا بطری های داروخانهای مخصوص مصرف کرد. بهتر است هر روز کمی از شربت را به جای شربت دیگری در نظر بگیرید تا سلامتی بدن خود را حفظ کنید.
راهنمای تهیه شربت گلاب با عسل
شربت گلاب با عسل یکی از خوشمزهترین و مفیدترین نوشیدنیهای فصل بهار است. این شربت به خصوص در ایام گرمای هوا حسن سردی و خنکی را به کسانی که آن را مینوشند میبخشد. همچنین گلاب و عسل هر دو به دلیل خواص بیشمارشان از نوشیدنیهایی هستند که در بسیاری از فرهنگها برای درمان بیماریهای مختلف بهره جسته میشود.
برای تهیه این شربت اولین چیزی که نیاز دارید آبگلاب است که میتوانید آن را از فروشگاههای مختلف و حتی از بسیاری از بازارهای مرزی تهیه کنید. سپس بهترین نوع عسل را که بیشتر در فروشگاههای سوپرمارکت و دفاتر اسناد رسمی قابل دسترسی است، تهیه میکنید.
برای تهیه شربت گلاب با عسل، بهتر است نسبت ۱ به ۱ بین این دو ماده رعایت شود. به طور مثال، اگر میخواهید یک لیتر شربت تهیه کنید، یک لیتر آبگلاب و یک لیتر عسل برای شما کافی خواهد بود. با توجه به سلیقه شما، می توانید به شیرینی شربت افزایش یا کاهش بدهید.
پس از قرار دادن آبگلاب و عسل در داخل قابلمه، مواد را در حرارت ملایم قرار میدهید و با هم مخلوط میکنید. پس از چند دقیقه تهیه شربت گلاب با عسل شما آماده خوردن است. میتوانید آن را با یخ و لیمو تزئین کنید و به همراه دوستان و خانواده خود لذت ببرید.
نحوه تهیه شربت عسل با گلاب و زعفران
تهیه شربت عسل با گلاب و زعفران یکی از خوشمزه ترین و مفیدترین نوشیدنی های خانگی است که می توانیم داشته باشیم. این شربت با تمامی مواد طبیعی و خوشبو سازهایی مانند گلاب و زعفران تهیه و از بهترین جنس عسل به دست می آید.
برای تهیه این شربت، ابتدا بهتر است یک فنجان عسل تمیز را در یک پارچه انبار کنیم تا مواد جامد در آن رفته شده و میوه های خشک به هم حل نشوند. سپس برای هر نصف فنجان عسل یک قاشق چای خوری زعفران و یک قاشق چای خوری گلاب را به آن اضافه کنید و مواد را باهم مخلوط کنید تا یک مایع یکدست حاصل شود.
حالا پارچه ای با بافت ریز و خالص روی مایع قرار دهید و آنرا برای حداقل دو روز در یخچال خود قرار دهید تا مواد باهم تراکم شوند و شربت بهتر و خوشبو تر شود. برای سرویس دادن، می توانید به هر لیوان دو سه قاشق غذا خوری از مایع مخلوط کنید و آب معدنی یا یخ به آن اضافه کنید.
در نهایت با خوردن این شربت، علاوه بر خوشمزه بودن، می توانید از خواص گلاب و زعفران داشته باشید و برای سلامتی بدنتان نیز مفید است. این روش برای تهیه شربت عسل با گلاب و زعفران بسیار ساده است و می توان دستورالعمل را به سادگی دنبال کرد.
طرزتهیه شربت گلاب با زعفران و عسل
شربت گلاب با زعفران و عسل یکی از محبوبترین نوشیدنی های سنتی ایران است که به دلیل خواص گیاهی و طعم شیرین و خوشمزهای که دارد، همه سنین را به خود جذب میکند. این شربت با ترکیب گلاب، زعفران و عسل تهیه میشود که با کیفیت بالا و با توجه به میزان استفاده از مزه زندگی بیشتری به آن میدهد.
برای تهیه این شربت، ابتدا باید گلاب طبیعی را با کیفیت بالا تهیه کنید یا آن را خانگی تهیه کنید. سپس بهترین زعفران را پودر کنید و عسل خوبی نیز تهیه کنید. در مرحله بعد، یک قاشق چایخوری از دمارونده خشک اضافه کنید و سپس دو قاشق چایخوری زعفران و سپس دو قاشق چایخوری عسل به آن اضافه کنید. سپس، داخل آن یک لیوان آب بریزید و همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
حال که تمام مواد را با هم مخلوط کردید، باید آن را درون یخچال قرار دهید تا خنک شود. بعد از خنک شدن، گوشته یا فیلتر را برای حذف هرگونه شاخ و برگی روی شربت بگذارید. سپس آن را مجدد درون یخچال قرار دهید و حداقل چند ساعت صبر کنید تا به قوام مناسب برسد. در نهایت، میتوانید شربت خود را با یک قاشق آب مرکبات و یک پاکت یخ خشک تزئین کنید و سرو کنید.
با توجه به خواص ضد التهابی و آرامش بخشی که دارد، شربت گلاب با زعفران و عسل میتواند برای کاهش تنش و اضطراب، بهبود خواب، تسکین درد و حرکتی و همچنین درمان برخی بیماری های دستگاه های گوارشی مناسب باشد. همچنین، با ویتامین ها و مواد معدنی غنی، به حفظ و بهبود سلامتی عمومی بدن کمک میکند.
آموزش تهیه شربت زعفرانی با گلاب و عسل
شربت زعفرانی با گلاب و عسل یکی از محبوبترین شربتهای ایرانی است که همچنین دارای ویژگیهای غذایی مفید بسیاری است. ترکیبی از عناصر آلامیده کننده، ضد التهاب و ضد افسردگی را در خود دارد و درمان بسیاری از بیماریهای داخلی را نیز تسهیل میکند.
مواد لازم برای تهیه شربت زعفرانی با گلاب و عسل عبارتاند از: دو قاشق غذاخوری زعفران، دو قاشق غذاخوری گلاب، دو قاشق غذاخوری عسل و دو فنجان آب. در ابتدا زعفران را دراب سردی خیس کرده و سپس کنار گذاشته تا مدتی بیازماید. سپس آن را در کمی آب جوش بریزید و به مدت ده دقیقه بگذارید که در آب قرار بگیرد.
در پایان، گلاب و عسل را به آن اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. شربت زعفرانی با گلاب و عسل آماده است. اگر شما قصد دارید که شربت دارای مزه های متفاوتی باشد، میتوانید تعدادی تخممرغ را نیز به دستورالعمل اضافه کنید.
تأثیر شربت زعفرانی با گلاب و عسل روی سلامت بسیاری از سازمانهای بدنی چون قلب، کلیه و دستگاه های گوارشی نیز بسیار مثبت است. به دلیل وجود الیاف، ویتامین C و املاح معدنی در شربت زعفرانی با گلاب و عسل، میتواند به حفظ جوانی، بهبود عملکرد مغز، جلوگیری از بیماریهای قلبی و کمک به کاهش وزن بسیار کمک کند.
راهنمای تهیه شربت عسلی با زعفران و گلاب
شربت عسلی با زعفران و گلاب یکی از خوراکی های سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق ایران مصرف می شود. این شربت با ترکیب عسل، زعفران و گلاب امکان ایجاد یک نوشیدنی شیرین، خوشرنگ و بوی خوب را فراهم می کند که برای تقویت سیستم ایمنی، پوست، تسکین دردهای قاعدگی و کاهش استرس بسیار مفید است.
راهنمای تهیه شربت عسلی با زعفران و گلاب بسیار ساده است. ابتدا عسل را در کاسه ای قرار داده و به آن زعفران خشک خرد شده را اضافه کنید و هم زدن کنید تا زعفران به صورت یکنواخت در عسل توزیع شود.
سپس گلاب را به صورت آهسته و به تدریج به مخلوط عسل و زعفران اضافه کنید و هم زدن به مدت حدود 15 دقیقه ادامه دهید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند و شربت قوام مطلوبی بگیرد.
در انتها می توانید شربت را در یک بطری تمیز ریخته و در یخچال نگهداری کنید. با مصرف مقدار مناسبی از این شربت می توانید از فواید آن برای سلامتی خود استفاده کنید و از طعم خوشایند آن لذت ببرید.