مواد لازم برای تهیه شراب گیلاس نی نی سایت
تهیه شراب گیلاس نی نی سایت یک فرآیند آسان است، اما برای تهیه این شراب، باید مواد خاصی را به کار برد. این مواد به شامل گیلاس های تازه، شیره خرما، شکر، آب و سیب زمینی هستند.
ابتدا، باید گیلاس های تازه خود را انتخاب کنید. بهتر است گیلاس هایی که رسیده و نرم هستند را انتخاب کنید. سپس، گیلاس ها را شسته و ساقه های آن ها را جدا کنید.
در مرحله بعد، شیره خرما، شکر و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و به جوش بیاورید. سپس سیب زمینی را پوست کنده و خرد کرده و به مخلوط شیره خرما، شکر و آب اضافه کنید.
حالا، گیلاس هایی که پاک کرده اید را به مخلوط شیره خرما و سیب زمینی اضافه کرده و اجازه دهید تا این ترکیب به مدت یک ساعت در حرارت کم بجوشد. پس از آن، مواد را خاموش کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
سپس با استفاده از یک برس نرم، گیلاس ها را خرد کنید تا از پوست و هسته جدا شوند. سپس، ترکیب شیره و گیلاس را به داخل یک بطری شیشه ای بریزید و بطری را به مدت دو روز در محیط خنک نگه دارید. در این دو روز، بطری را روزی چند بار تکان دهید تا ترکیب نفوذ کند.
بعد از دو روز، شراب گیلاس نی نی سایت آماده مصرف است. می توانید این شراب را بدون یخ یا با یخ سرو کنید و از آن بعنوان یک نوشیدنی خوشمزه و خنک لذت ببرید.
روش تهیه شراب گیلاس نی نی سایت
تهیه شراب گیلاس نی نی سایت یکی از انواع شراب میوه ای است که با استفاده از گیلاس تهیه میشود. گیلاس یک میوه محبوب و معروف در فصل تابستان است و تهیه شراب از آن امری پرطرفدار و خوشمزه به نظر میرسد.
ابتدا برای تهیه شراب گیلاس، گیلاس ها را باید شسته و خشک کنیم. سپس گیلاس ها را با دسته هایشان از شاخه جدا کرده و به داخل یک قابلمه بزرگ ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از جوشاندن گیلاس ها، حرارت را کم کرده و آنها را به مدت 15 دقیقه میپزید تا میوه ها خمیری شوند.
سپس گیلاس ها را از داخل قابلمه با استفاده از یک سیب زمینی پر کنید و آنها در دستگاه چرخانده شوند تا بعداً شیرین شوند. بعد از این کار، گیلاس ها را به سایر ترکیب کنید و به دلخواه، که ممکن است شامل شکر، زعفران و دیگر افزودنی های طعم دهنده باشد، با هم مخلوط کنید.
سپس شراب را به یک محلول بزرگ منتقل کرده و آن را برای بالا رفتن خمیر در حدود 5 تا 7 روز به آنجا بگذارید. پس از تخلیه خمیر، شراب را به یک محل مناسب منتقل کرده و آن را برای مدت دست کم 2 هفته قبل از مصرف در قوطی های محکم بندی کنید تا مواد توسعه یافته شراب نیز به راحتی جدا شود و شما یک مواد ناب، خوشمزه و عالی برای لذت بردن از شراب گیلاس داشته باشید.
مراحل تهیه شراب گیلاس نی نی سایت
تهیه شراب گیلاس نی نی سایت، پروسهای کاری، زمانبر و همچنین خوشایند است.
1-انتخاب و سفیده کردن گیلاس
قبل از هر چیز به دنبال گیلاسهای بدون پوست و سفید هستید. پس از انتخاب گیلاسها، آنها را خوب سفیده و شسته و به صورت کامل خشک میکنید.
2- ضدعفونی کردن و اضافه کردن حلالها
سپس، گیلاسهای شسته را در ظرفی پهن و کاملا تمیز قرار داده و نسبت به حجم آب خالی میگذاریم. سپس با استفاده از برایر دات مطمئن میشوید که املاح و باکتریها در آغاز شربت نباشند.
3- استفاده از کاهو پرشده و لوزیون سبز، سرد کردن، اضافه کردن بادامزمینی و شکر
شراب گیلاس نی نی سایت یک مخلوط از کاهو پرشده و لوزیون سبز است. پس از اضافه کردن این دو ماده، آنها را برای حفظ مزه به مدت چند دقیقه در فریزر قرار میدهیم. سپس با شکر و بادامزمینی ترکیب میکنیم تا حجم شربت به اندازه کافی تنوع پیدا کند.
4- اضافه کردن شیرینترین سیب، قرصهای قهوه و پسوردهای قهوه
سیب شیرینترین و سرخرنگ و فقط یکی دو اشتباه زیاده روش بعضی از افراد تمایل دارند. در صورتی که شیرینی بیشتر به مزه شیرین دادهشده و با افزودن قرص قهوه و پسوردهای قهوه میتوان مزه شیرین را افزایش داد. پس از ترکیب تمام مواد به همین روش، بعد از یک یا دو هفته، شراب گیلاس نی نی سایت حاصل خواهد شد.
نکات مهم در تهیه شراب گیلاس نی نی سایت
تهیه شراب گیلاس نی نی سایت یک فرآیند آسان و خوشمزه است که به دلیل مزهای تلخ و نسبتا ترش گیلاس، باعث تقویت آنزیمهای هضم در بدن و کاهش فشار خون میشود. در این مقاله به برخی از نکات مهم در تهیه شراب گیلاس پرداخته خواهد شد.
یکی از مواردی که در تهیه شراب گیلاس بسیار مهم است، انتخاب گیلاسهای تازه و سالم است. بهتر است از گیلاسهای از قبل سفیده شده و مناسب برای تهیه شوربت استفاده نشود. نوع سورت گیلاس هم نباید برای شرابسازی مورد استفاده قرار بگیرد. برای حفظ کیفیت پارامترهای بصری و حسی شراب، استفاده از گیلاسهای سالم و تازه به شدت توصیه می شود.
در مرحله بعد، گیلاسها باید شسته و بدون سر و پوست، خرد شوند. بهتر است بعد از شستن، گیلاسها در ظرف شیشهای قرار گیرند و به مدت 24 تا 48 ساعت در یخچال خنک شوند. سپس، آنها از یخچال خارج شده و در یک مخزن خرد کن به همراه یک سیستم برقی باطری پاک کرده شده، خرد شوند تا از هر گوشه و کنار آنها آب بیرون بیاید.
با خرد کردن گیلاس های شسته شده، مقدار یا تعداد قند و اسیدیته به طور خودکار تغییر می کند. برای جلوگیری از فرماندهی، نباید به هیچ عنوان بیش از حد قند به محلول اضافه کرد. بهتر است از سیستم مناسب مورد بهره برداری قرار بگیرد و نسبت به وزن دقیق دستور فرمولاسیون رعایت گردد.
پس از حضور در حدود 2 هفته در مخزن خودرو، شراب گیلاس آماده بسته بندی و استفاده میباشد. بهتر است از بسته بندیهای درجه تقلبی تهیه شده از پساستیک صرف نظر شود و از ظروف شیشهای گیلاسی و بهداشتی برای محصول استفاده شود. در نهایت، شراب گیلاس آماده برای استفاده و لذت بردن از مزه تلخ و ترش خود میباشد.
روش سرو شراب گیلاس نی نی سایت
روش سرو شراب گیلاس نی نی سایت با ابتکاری جدید و خلاقانه طراحی شده است که به صورتی انجام میشود که شراب گیلاس مورد نظر شما به صورت کامل و بدون لکه در نی نی سایت سرو میگردد. در این روش، ابتدا شیشهی شراب گیلاس را به طور دورانی در داخل نی نی سایت میگذاریم تا قسمتی از شراب در داخل نی نی سایت قرار گیرد. سپس، با سرو کردن شراب داخل نی نی سایت، شراب به صورتی خیس کننده و به همه قسمتهای داخل شیشه گیلاس توزیع میشود.
استفاده از نی نی سایت به عنوان وسیلهی سرو شراب گیلاس، سبب میشود که شراب داخل گیلاس با تمام قسمتهای آن پخش شده و بوی و طعم بهتری به آن بدهد. همچنین قطرات شراب که به دیوارهی داخلی گیلاس هدر میروند، موجب شفافیت و صداقت بیشتر رنگ شراب در گیلاس میشود.
با این روش، بهراحتی میتوان شراب گیلاس را به صورتی منظم و بدون لکه در هنگام سرو به میهمانان پذیرایی داد. برای بافتی بهتر از شراب، میتوان از دمای نی نی سایت استفاده کرد و با لمس آن، به قدر دلخواه به خنکی یا گرمی دلخواه رسید.
در نهایت، روش سرو شراب گیلاس با استفاده از نی نی سایت، روشی مدرن و جذاب برای سرو و ارائهی شراب به میهمانان است که به راحتی در خانه نیز قابل اجراست.
توصیه های مهم در مورد شراب گیلاس نی نی سایت
شراب گیلاس یک نوع شراب قرمز باطعم ترش و شیرین است که علاوه بر امتیازهای مزاحم، فواید بسیاری نیز دارد. در این مقاله، توصیه های مهم در مورد مصرف شراب گیلاس نی نی سایت برای شما معرفی می شود.
اولین توصیه در مورد مصرف شراب گیلاس این است که می بایست آن را به هنگام غذا خوردن مصرف کنید، شراب گیلاس برای هضم غذا کمک کننده است و علاوه بر آن طعمی باشخصیتی را در دهان بوجود می آورد.
دومین توصیه این است که مصرف این شراب در میزان اندک مورد پیشنهاد است، بهتر است از مقدار زیاد بینهایت دوری کرد به خصوص به هنگام رانندگی یا عملیات دقیقی که غلط و نادرست شود.
سومین توصیه این است که سالم و بدون مشکل هستید، فردی که تحت درمان قلبی بوده، دارای چربی زیاد در خون و یا افرادی که با اعتیاد به الکل مبتلا هستند باید از مصرف این شراب خودداری کنند.
در انتها باید گفت که شراب گیلاس نی نی سایت با ارزش ذائقه ی بالا ، فواید بسیاری دارد. پس برای بهتر شدن سلامتی خود، حتماً از موارد ذکر شده در این مقاله در مصرف شراب گیلاس پیروی کنید.