طرز تهیه شامی تهرانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه شامی تهرانی

شام تهرانی یکی از محبوب‌ترین و سنتی‌ترین غذاهای ایرانی است که از دستور پخت ساده و مواد اولیه متنوعی تشکیل شده است. این غذا از مرغ یا گوشت چرخ‌کرده، لپه، عدس، پلو فارسی و کشک تهیه می‌شود. طعم خاص و فوق‌العاده این غذا با ترکیب فوق‌العاده مواد اولیه و اسرار بکار گرفتن ادویه‌های متنوعی به وجود می‌آید که هر یک نقش مهمی در ایجاد طعم لذیذ شام تهرانی دارند.

برای تهیه شام تهرانی ابتدا مواد اولیه شام را آماده می‌کنیم. مرغ یا گوشت را چرخ کرده و به صورت کوبیده نموده، لپه را در آب برای چند ساعت خیسانده و عدس را نیز برنج بصورت دلخواه پخته و آماده می‌کنیم. سپس به گرم کردن روغن و تفت دادن پیاز خرد شده و اضافه کردن مرغ یا گوشت چرخ‌کرده می‌پردازیم.

بعد از این مراحل، لپه آماده به اضافه شدن به تابه و تهیه شام اصلی است. سپس عدس و پلو فارسی را به ترتیب به مواد دیگه اضافه کرده و تازه با پوستر خوردن و غذاجوی کشک ترحمی غذا آماده می‌شود. این شام را می‌توان با علوفه سبز و کشک سرو کرد و با یک نون تازه کنار گرفت. این غذا به عنوان یک مرغوب از غذاهای ایرانی شناخته شده و همیشه در مراسم و جشن‌ها به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود.