طرز تهیه سوپ گوشت و خامه
سوپ گوشت و خامه یکی از خوشمزهترین انواع سوپ است که معمولا در فصل سرمایی و بهاری سرو میشود. این سوپ به دلیل داشتن ترکیبی از گوشت شیرین و خامه از یک سوی خوشمزه، و از سوی دیگر سیر و ریحان که به آن طعم تند و خوشبو بخشیده است، بسیار محبوب است. در ادامه شما با طرز تهیه این سوپ آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه سوپ گوشت و خامه شامل گوشت چرخ کرده، پیاز، نمک، فلفل سیاه، خیار شور، سیر، ریحان و خامه میباشد. ابتدا با استفاده از گوشت چرخ کرده بالینسازی داشته، برابر با حجم دلخواه نیاز است. پیاز هم به اندازه کافی خرد شده و بر روی اجاق و درون قابلمه به روغن اضافه میشود و روی حرارت نرمال حینیکه پیاز سرخ و رنگ گرفت، باید به آن گوشت اضافه کنید و به نرمی آن را بپزید. در میانه کار، فلفل سیاه و نمک را به عنوان طعم دهنده در این حین نیز به گوشت اضافه میکنیم.
بعد از آن، خیار شور و سیر آماده شده را به مواد استفاده شده در قابلمه اضافه میکنیم. سپس بعد از چند قدم دیگر، نوبت به داخل کردن آب به قابلمه میرسد که باید به گوشت و مواد اضافه شده آن رونق و طعم مناسب دهد. همانطور که گفته شد، سوپ گوشت و خامه با خامه خامه تزیین میشود و پس از القاء روی آن، به همراه برنج، سبزیجات و نان تازه میتوانید از تمام خواص آن بهره ببرید.
در نهایت باید توجه داشت که سوپ گوشت و خامه با طعم خاص خود، یکی از سوپهایی است که در تعطیلات و میهمانی ها بسیار پر خطا میشود و پس از تهیه آن، به راحتی به دمای مناسب تازه میتوانید آن را سرو کنید.
طرز تهیه سوپ لوبیا سفید
سوپ لوبیا سفید یکی از غذاهایی است که در فصل سرما، به دلیل خواص گرمکنندهای که دارد، مصرف بیشتری دارد. تهیه این سوپ بسیار ساده و راحت است و با کمترین هزینه میتوانید آن را در منزل تهیه کنید.
برای تهیه سوپ لوبیا سفید، ابتدا باید لوبیاهای سفید را بدون نمک و در آب سرد، حداقل سه ساعت خیسانده و پس از آن آنها را در آب جوش به همراه نمک و فلفل سیاه به مدت 30 تا 60 دقیقه بپزید.
پس از پخت لوبیا، باید آن را از روی حرارت برداشته و با استفاده از میکسر یا آسیاب غذایی، آنها را پوره کنید. سپس دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه روی حرارت قرار دهید و پیاز را تا ابتدا نرم شدن در آن تفت دهید.
بعد از آن، به پیاز ادویههای مورد نظر را اضافه کنید و به مدت چند ثانیه دیگر تفت دهید. سپس لوبیاهای پوره کرده شده و آب مورد نیاز را (معمولاً دو برابر حجم لوبیا خیس) اضافه کرده و به مدت 15 تا 20 دقیقه بر روی حرارت نرم کنید تا سوپ به هم برسد.
در نهایت، سوپ را با نمک و فلفل سیاه تنظیم کرده و با پیاز چپ شده و پارمزان رندهشده سرو کنید. مناسب است که با نان تازه و سبزیجات تزئین شده تقدیم شود.
طرز تهیه سوپ قارچ و جعفری
سوپ قارچ و جعفری یکی از سوپهای خوشمزه و سالم است که با استفاده از مواد اولیه متعدد و ساده تهیه میشود. در این سوپ از قارچهای تازه و فراوری شده و جعفری استفاده میشود که مزه و عطر خوبی به آن میبخشد. همچنین، این سوپ میتواند یک آنتیاکسیدان قوی باشد که به شما در افزایش سلامت بدن کمک میکند.
برای تهیه سوپ قارچ و جعفری، ابتدا باید قارچهای تازه را به صورت خرد شده در یک قابلمه با روغن سرخ کنید و به مدت چند دقیقه روی حرارت بگذارید تا قارچها طلایی رنگ شوند. سپس باید پیاز و سیر را نرم کرد و به قارچها اضافه کرد. بعد از چند دقیقه، باید آن را با صدای بیشتری سرخ کنید تا آرماتیک شود.
سپس باید آرد ریخته و مدتی به این ترتیب بگذارید تا زرد رنگ شود. سپس باید نیمی از شیر سفید را به آن اضافه کنید تا یک شیره غلیظ و شفاف شود. شیر دیگر را به همراه مرغ و تخم مرغ در یک ظرف ترکیب کرده و بعد به آن اضافه کنید و همزمان با کم کردن شعله آن را به آرد اضافه کنید.
سپس باید همه مواد را با هم مخلوط کرد تا یک مزه و ارتفاع ایجاد شود. سپس آن را به مدت 15 دقیقه روی حرارت بگذارید. در نهایت، جعفری را به سوپ اضافه کنید و همه مواد را دوباره با هم مخلوط کنید. سپس سوپ را با نمک و فلفل به مزه خود تنظیم کنید و آن را سرو کنید. سوپ قارچ و جعفری حاوی مواد غذایی مثل ویتامین C، اسید فولیک و پتاسیم است و میتواند برای سلامتی عمومی شما بسیار مفید باشد.
طرز تهیه سوپ سبزی
سوپ سبزی یکی از سادهترین غذاهای خانگی است که با استفاده از مواد اولیه ساده و موجود در پایین نوشته میتوان آن را تهیه کرد. این غذا بسیار سالم و مقوی بوده و به همین دلیل به عنوان یکی از بهترین غذاهای کامل و سرشار از مواد مغذی به شمار میرود.
برای تهیه سوپ سبزی ابتدا باید از سبزیجات مختلف مانند نعناع، کرفس، جعفری، جندر و سبزی سفید استفاده کنید. در این غذا میتوانید از داخلی مانند زعفران، آویشن و میخک استفاده نمایید. هر یک از این مواد اولیه باید کاملا تمیز شده و مقدار مناسبی برای هر یک را در نظر گرفته شود.
سپس میتوانید با هم زدن سبزیجات و اضافه کردن آب به آنها، سوپ سبزی را تهیه کنید. پس از پخته شدن سوپ باید قابلمه را از روی حرارت برداشته و آن را به خنک شدن درآورد. سپس با ریختن سوپ در میان ظروف تمیز پذیرایی کنید.
پیشنهاد میشود که از پیاز و سیر در تهیه این غذا استفاده نکنید تا از مزه طبیعی سبزیها بهره برده و فواید آن را برای سلامتی به شری همنشین بدهید. در نهایت سوپ سبزی را با نون تازه و یا کره سیر سرو کنید و از طعم شگفتانگیزش لذت ببرید.
طرز تهیه سوپ چاودار
سوپ چاودار یکی از پرمصرفترین سوپهای خانوادگی در کشورمان است. ترکیبی از مرغ، لوبیا، نخود و سبزیجات تشکیل دهنده اصلی آن است که همچنین با اضافه کردن ادویههای خاص، طعم و مزهای خاص به آن بخشیده میشود.
برای تهیه این سوپ، ابتدا باید مرغ را با چند ساعت قبل رنگین کردن، پخت کرده و پس از روبدینگ آن، آب آن را با مواد دیگر در قابلمه بریزید. بهتر است از لوبیا و نخود یک گلجای ساعتی قبل از شروع پخت سوپ، در آب برای رفع سختیدادن استفاده شود.
ضمن اینکه سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، گشنیز و تره فرنگی را ریز خرد کرده و آنها را در داخل قابلمه اضافه کنید. بعد از گذشت حدود یک ساعت از زمان پخت سوپ، میتوان ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک را به آن اضافه کرد.
سوپ چاودار باید تا زمانی که مرغ و سبزیجات کاملاً نرم شوند، در حرارت خاموش فرود داده شود. قبل از سرو کردن، بهتر است به آن نیمی تخم مرغ اضافه کرده و برای چند دقیقه دیگر آن را به نرمی برسانید. همچنین پیشنهاد می شود که با اضافه کردن یک قاشق رب به آن، طعم و مزهی دلچسبتری برای سوپ چاودار ایجاد شود. سرو کردن این سوپ میتواند با خرده کردن چند مشت نبات و کرات آن به همراه با نان تست و یا لپه، تکمیل شود.
طرز تهیه سوپ نخودچی و گوشت
برای تهیه سوپ نخودچی و گوشت ابتدا نخود چی را شب قبل قبل از آشپزی خیس کنید تا نرم شود. سپس گوشت را با دوغ و نمک و فلفل سیاه به مدت یک ساعت میپزید تا نرم شود.
در مرحله بعد، پیاز را در روغن تفت داده و پس از اینکه رنگ آن تغییر کرد، به آن گوشت پخته و نخودچی اضافه میکنیم. سپس آب روی این مواد را تا زمانی که پوست نخودچی جدا شود، میریزیم.
بعد از اینکه نخودچی و گوشت به خوبی پخت، سری به ذوق میدهیم و با اضافه کردن رب، زرد چوبه، پودر سیر و ریحان و با نمک و فلفل سیاه، به مزه دلخواه خود میرسیم. سپس سوپ را به مدت چند دقیقه دیگر به جا بگذارید تا به خوبی مزه دهنده بشود. در پایان، سوپ را با سیر خرد شده و ترشی لیمو تزیین کرده و سرو کنید. طبق این روش، سوپ بسیار خوشمزه و سالمی خواهید درست کرد.