طرز تهیه سوپ مرغ با رب در فر و شعله باز
سوپ مرغ با رب یکی از خوراکی های خوشمزه و محبوب در بین خانواده های ایرانی است که قابلیت پخت در فر و شعله باز را دارد. در این رسپی، ما طرز تهیه سوپ مرغ با رب را با استفاده از دو روش پخت در فر و شعله باز به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم:
- یک کیلوگرم گوشت مرغ
- دو پیاز
- چهار حبه سیر
- دو قاشق غذاخوری رب
- سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل به میزان لازم
- یک لیتر آب
- دو تا سه عدد سبزیجات (مثلا کرفس، جعفری، تره، نعنای تازه و...)
طرز تهیه سوپ مرغ با رب در فر:
1- ابتدا گوشت مرغ را با دستهای خود به قطعات کوچک تقسیم کرده و در داخل ظرف فری ریخته و روغن زیتون، پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید.
2- سپس رب، نمک و فلفل را به طور متناوب با گوشت مرغ مخلوط کرده و همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
3- ظرف را بر روی حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت 45 دقیقه درون فر بگذارید. در مراحل پایانی پخت، سوپ خود را با سبزیجات خرد شده مثل کرفس و جعفری تزئین نمایید.
طرز تهیه سوپ مرغ با رب در شعله باز:
1- ابتدا بهتر است گوشت مرغ را در قالب آماده یا طرح آهنگری در اختیار داشته باشید.
2- پیاز و سیر خرد شده را در قابلمه با روغن ۲ قاشق غذاخوری روی حرارت ملایم تفت دهید. سپس گوشت مرغ را به ظرف بیافزایید و به مدت چند دقیقه برای پخت قرار دهید.
3- زمانی که گوشت مرغ طلایی و رنگ پیدا کرد، سپس رب، نمک و فلفل را به آن اضافه نمایید و کمی آب بریزید. سپس آن را به مدت 30 دقیقه بر روی حرارت مناسب خود بپزید.
4- در نهایت، با تزئین سبزیجات خرد شده مثل کرفس، تره و جعفری سوپ خود را تزئین نمایید و آن را با نون تازه و لذیذ سرو کنید.
در اینجا سوپ مرغ با رب در دو روش پخت در فر و شعله باز به شما آموزش داده شد. با دانستن این ترفندها می توانید خانواده خود را با این خوراکی ویژه و خوشمزه به شگفتی بیاورید. Bon appétit!
مرغ را پخته و طرز تهیه سوپ مرغ با رب
مرغ را پخته:
جهت پختن مرغ میتوانید از روش های مختلفی استفاده کنید، یکی از این روش ها استفاده از پخت درون فر است. برای این منظور ابتدا باید مرغ را با آب بشویید و پس از خشک کردن آن را با نمک و فلفل سیاه پاشید. سپس آن را در داخل یک قابلمه یا سینی بزرگ و عمیق قرار داده و روی آن سیب زمینی و پیاز پخته شده را بریزید. سپس روی این لایه باید دوباره مرغی که به تازگی با نمک و فلفل پاشیده شده را قرار دهید و آن را با یک لایه خامه پوشش دهید و سپس به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد پخته شود.
طرز تهیه سوپ مرغ با رب:
برای تهیه سوپ مرغ با رب ابتدا باید یک سینی مرغ را به همراه پیاز و سیر و زیره و فلفل سیاه و کمی نمک روی حرارت گذاشته و با آب پخته شود تا مرغ کاملا پخته شود. سپس آن را از حرارت برداشته و مرغ را از استخوان جدا کرده و در کنار آن نگه داری کنید. پس از آن باید پیاز و سیر و زیره را از آب مرغ جدا کرده و در یک قابلمه با کمی روغن سرخ کنید. سپس یک قاشق رب به آن اضافه کنید و بعد از مدتی آب مرغ را به آن اضافه کنید و به جوش بیاورید.
در مرحله بعد باید آرد را با یک لیوان آب مخلوط کرده و به آن اضافه کنید تا سوپ خمیری شود. سپس مرغ داخل سوپ را قرار دهید و سپس ادویه های خود را برای افزودن طعم به سوپ اضافه کنید. لطفا توجه داشته باشید که سوپ باید برای حداقل ۳۰ دقیقه پخته شود تا آرد به خوبی جذب شود و سوپ دلچسب و خوشعطر شود. در نهایت سوپ را با پارمزان رنده شده تزئین کنید و سرو کنید.
طرز تهیه سوپ مرغ با رب در دیگ
سوپ مرغ با رب در دیگ یکی از بهترین و خوشمزه ترین نوع سوپ ها در دنیای غذایی است. این سوپ با مواد اولیه ساده و راحتی که همه در دسترس دارند، آماده می شود و می تواند به عنوان یک غذای گرم و سرشار از پروتئین برای روزهای سرد مناسب باشد.
برای تهیه این سوپ ابتدا باید چند تکه مرغ را به همراه سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، گردو، زعفران، نمک، فلفل سیاه و رب ترکی داخل یک دیگ قرار داد. سپس دیگ را درون حرارت قرار داده و مواد را به طور کامل با هم مخلوط کرده و سپس کمی آب به مواد اضافه کرده و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نیم پز می کنیم.
سپس به دور از حرارت قرار داده و مرغ را با یک الماسه قاشق درون سوپ مخلوط کرده و دوباره به حرارت بیندازید تا مرغ کاملاً پخته شود. سپس سبزیجاتی همچون تره فرنگی، نعناع تازه و پیاز سبز را برش داده و به مواد اضافه کرده و سپس سوپ را به مدت ۵ تا ۸ دقیقه دیگ داغ و در حرارت ملایم قرار داده تا آماده سرو شدن باشد.
نتیجه نهایی این سوپ با نمک و فلفل به میزان دلخواه می تواند یک غذای لذت بخش، گرم و سرشار از مواد مغذی برای همه باشد. امیدوارم این توصیف کامل برای شما مفید واقع گردد.
سوپ مرغ با رب و سبزیجات
سوپ مرغ با رب و سبزیجات یکی از غذاهای خوشمزه و با ارزش غذایی بالا است که در فصل سرما بسیار محبوب است. این سوپ با استفاده از مرغ، سبزیجات و رب ساخته میشود و باعث حس گرمایی و خوشمزگی در افراد میشود.
برای تهیه سوپ مرغ با رب و سبزیجات، ابتدا باید مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و درون قابلمه با آب و سبزیجاتی مانند جعفری، کرفس و پیاز بپزید تا مرغ کاملا پخته شود و طعم خوبی به سوپ بدهد.
سپس به دستگاه آسیاب و یا با استفاده از مینی چندر، سبزیجات و مرغ را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه باز گردانده و رب را به آن اضافه کنید. سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید تا سوپ سفت و خوش طعمی بسازید.
این سوپ میتواند با نان تست و کرات خورده سرو شود و به عنوان یک آخر هفته خاطرهانگیز برای خانواده شما محبوب شود. سوپ مرغ با رب و سبزیجات با ارزش غذایی بالا و حاوی مواد مغذی مانند پروتئین، ویتامین ها و مواد معدنی است و به سلامتی بدن شما کمک میکند.
سوپ مرغ با رب و نودل
سوپ مرغ با رب و نودل یک غذای ساده و خوشمزه است که بسیاری از خانوادهها از آن استفاده میکنند. این غذا به راحتی قابل تهیه است و تنها چند مواد اولیه نیاز دارد که همه آنها در دسترس هستند.
برای تهیه این سوپ، ابتدا باید مرغ را به شکل تکه تکه در بیاوریم و در ظرفی ریخته، به همراه آب و سبزیجات و ادویههای مختلفی بپزیم تا شوکولاته درست شود. سپس با استفاده از یک ظرف دیگر، نودل را به مدت چند دقیقه در آب جوش پخته و آنها را به سوپ اضافه کرده و با رب و شوید پخته شده مخلوط کنید تا یک غذا مشترک در کمتر از یک ساعت درست شود.
این سوپ از نظر تغذیهای بسیار مفید است و حاوی پروتئین و ویتامینهای مختلفی است. همچنین، با همراهی نان تست و سالاد فصل خوشمزهای را تشکیل میدهد که خانوادهها میتوانند به آن روزانه روی بیاورند. در کل، سوپ مرغ با رب و نودل یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و مغذی است که میتوان آن را به صورت منظم در برنامه غذایی خود قرار داد.
طرز تهیه سوپ مرغ با رب و آرد جوانه گندم
سوپ مرغ با رب و آرد جوانه گندم یکی از خوراکی های خوش طعم و مقوی است که معمولاً در فصل سرما مورد استفاده قرار می گیرد. این سوپ به دلیل داشتن موادغذایی مفید برای سیستم ایمنی بدن، گرم کننده بودن و شادابی بخشیدن به پوست، یکی از غذاهای محبوب خانواده های ایرانی است. در ادامه طرز تهیه سوپ مرغ با رب و آرد جوانه گندم توضیح داده خواهد شد.
برای تهیه این سوپ ابتدا باید مرغ را با آب فراتر داده و تمیز کرد. سپس مرغ را در دو تیکه تقسیم کرده و در یک قابلمه با روغن تفت داده تا قهوهای شود. سپس دو سیر را رنده کرده و با دو قاشق رب، روی مرغ تفت داده و همراه با آب و نمک، به مدت 20 دقیقه در حرارت های ملایم می پزیم.
سپس آرد جوانه گندم را به آب خنک اضافه کرده و آن را با هم مخلوط کرده و به قابلمه اضافه کنید. سپس یک لیوان آب و مقداری نمک را اضافه کرده و مجدداً به مدت 10 دقیقه در حرارت پایین میپزیم.
در نهایت، سوپ را از روی حرارت بیرون بیاورید و با تزئیناتی مثل ریحان، نعناع و برگ سلق، سرو کنید. این سوپ میتواند با نان تست، نان سیر و همچنین یک عدد تخم مرغ سفید پخته همراه باشد. سوپ مرغ با رب و آرد جوانه گندم از طعم بسیار خوشایندی برخوردار است که هم به عنوان غذای داغ سریع و هم به عنوان غذای مفید سالم مناسب است.