طرز تهیه سوپ مرغ با جو دو سر پرک
سوپ مرغ با جو دو سر پرک یکی از محبوب ترین غذاهای در زمان های سرده است که مزیت های بسیاری از نظر تغذیه ای در بر دارد. در این غذا از جو دو سر پرک به عنوان یک گردآورنده رطوبتی استفاده شده که باعث ایجاد غلظت و غنای بیشتر سوپ می شود. همچنین جو دو سر پرک بسیاری از خواص تغذیه ای دارد که شامل فیبر، ویتامین B6 و فولات است.
برای تهیه سوپ مرغ با جو دو سر پرک ابتدا باید یک قدرت بالای رویا، مرغ و سبزیجات نظیر پیاز و سیر را در یک قابلمه بلند بریزید. سپس اضافه کردن آب به مقدار کافی و نرم کردن مرغ به مدت 40 دقیقه تا یک ساعت ادامه می یابد.
پس از برداشتن مرغ از قابلمه، تخم جو دو سر پرک به سوپ اضافه می شود. همچنین بهتر است که کمی سبزیجات نیز به این مخلوط اضافه شود تا مزه آن افزایش یابد. سپس سوپ باید به صورت مرتب ترکیب شود تا اجزای آن برای هم بمانند و نروغن شوند. پس از ساخت سوپ، روی آن می توانید کمی چندر، آب لیمو، تخم مرغ یا سبزیجات تازه ریخته شود تا به مزه دلخواه شما برسیم.
در نهایت، سوپ مرغ با جو دو سر پرک آماده است. این غذا با آب خوردن بسیار خوشمزه و خواص تغذیه ای بالاست. همچنین، باید یادآور شد که این غذا را می توان برای صرف ناهار یا شام به همراه نان سرد بسیار خوشمزه سرو کرد.
سوپ مرغ با جو دو سر پرک به سبک خانگی
سوپ مرغ با جو دو سر پرک به سبک خانگی یکی از غذاهایی است که در فصل سرما علاقهمندان بسیاری دارد. این سوپ که با استفاده از مرغ، جو دو سر پرک، سبزیجات و ادویههای متنوعی تهیه میشود، میتواند یک وعدهی سالم و سیر کننده برای خانوادهها باشد.
در ابتدا میتوان از مرغ پخته شدهی که تعداد دلخواه است استفاده کرد، پوست و استخوانهای آن را جدا کرد. سپس جو دو سر پرک را بشویید و درون ظرفی ریخته، آن را با یک لیوان آب پخته، تا شیرین شود. در این میان میتوان سبزیجاتی مانند کرفس و هویج را خرد کرده و درون قابلمهی سوپ قرار دهید.
سپس به مرغ پخته شده، تنها گوشت آن و عصارهی آن را جدا کرده، آن را نیز درون قابلمه قرار دهید. سپس به مواد قابلمه نیم قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری زردچوبه و نیم قاشق چایخوری فلفل قرمز اضافه کنید و همهی مواد را با هم مخلوط کنید.
حالا به مخلوط جو و سبزیجات، کم کم اب پخته شده را افزوده و زمانی که سوپ جا بیفتد، مرغ پخته و گوشت آن را درون آن قرار دهید. همهی مواد را با هم مخلوط کنید تا سوپ دارای طعم و مزهی لازم باشد. سپس قابلمهی سوپ را با درجه حرارت پایین، تا حدود یک ساعت بگذارید تا مواد درون آن کاملاً پخته شوند.
در نهایت سوپ مرغ با جو دو سر پرک به سبک خانگی را با نمک و فلفل سیاه به طعم دلخواه خودتان تنظیم کنید و گرم سرو کنید. این سوپ از لحاظ پروتئین، فيبر و ويتامين متنوعی که دارد، برای سلامت عمومی بدن بسیار مفید و مناسب است.
طرز تهیه سوپ مرغ کاملاً سالم
ذائقه و مزه خوراکیهای سالم و تازه هر فردی با توجه به سلیقه و نیازش متفاوت است. در اینجا به صورت کامل و دقیقی طرز تهیه سوپ مرغ سالم را مرور خواهیم کرد.
مواد مورد نیاز:
- یک مرغ کاملاً تازه و بدون پوست
- ۲ لیوان آب
- ۴ تا ۵ عدد سیب زمینی متوسط
- ۲ تا ۳ عدد پیاز متوسط
- ۲ تا ۳ حبه سیر
- ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
روش تهیه:
1- در ابتدا مرغ را به بخشهایی تقسیم کرده و درون ظرفی کوچک قرار دهید.
2- مقداری آب را به مرغ اضافه کنید و آن را به مدت ۳۰ دقیقه آرام و به آرام بپزید.
3- پس از پختن، مرغ را از ظرف خارج کرده و به خوبی با دستهای خود جدا کرده و در ظرف دیگری قطعات آن را جمع کنید.
4- برای تهیه پایه سوپ، سیب زمینی، پیاز و سیر را خرد کرده و درون کاسهای قرار دهید.
5- حالا در یک قابلمه، روغن زیتون را روی حرارت ملایم قرار دهید و پس از گرم شدن، سبزیجات خرد شده را به آرامی روی روغن بریزید.
6- پس از سبزیجات له شدن، مرغ را به آنها اضافه کرده و تمام آب پخت مرغ را به صورت کامل به داخل قابلمه ریخته و برای حداقل ۳۰ دقیقه بگذارید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.
7- پس از گذشت این مدت، سوپ را به دانههای ریز الک شده تسلیم کنید تا حجم و محتواهای سخت موجود در آن از هم جدا شود و محلولی که به دست آمده است را کاملاً جدا و سرور کنید.
در اینجا پایه و نکات اصلی تهیه یک سوپ مرغ سالم و خوشمزه با تاکید بر بهبود آن را بررسی کردیم. البته در هر موردی نیز میتوانید به محض ایجاد نیاز، خلاقیت خود را از طریق اضافه کردن ترکیبات دلخواه و همچنین پیش طعم هایی چون دارچین، زردچوبه و… به عمل بیاورید.
سوپ مرغ با جو دو سر پرک و سبزیجات
سوپ مرغ با جو دو سر پرک و سبزیجات یکی از غذاهای خوشمزه و سالم است که به راحتی میتوانید در خانه تهیه کنید. این سوپ با استفاده از مواد اولیه ساده و نیز مرغ پخته شده، جو دو سر، سبزیجات و ادویههای مختلف، طعم خوشمزه و مفیدی به دست میدهد.
برای تهیه این سوپ، نخستین کار پخت مرغ است. میتوانید از قسمت های آماده مرغ استفاده کنید یا مرغ را خودتان پخته و آن را به مواد سوپ اضافه کنید. در مرحله بعد، جو دو سر را در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه پخته و آب آن را ریخته و آب جدیدی به آن اضافه کرده و همچنین سبزیجات مورد نظر خودتان را همراه با ادویه های مورد علاقهتان به آن اضافه کرده و پخته و در نهایت مرغ را به سوپ اضافه کرده و درب آن را بسته و به مدت ۳۰ دقیقه تهیه کرده تا سبزیجات نرم شوند و طعم خوبی به دست دهید.
این سوپ برای افرادی که به دنبال یک غذای سالم و خوشمزه هستند بسیار مناسب است. سوپ مرغ با جو دو سر پرک و سبزیجات حاوی پروتئین و فیبر میباشد که به سلامت بدن کمک میکند و سبزیجات حاوی ویتامینهای متعددی هستند که نیازهای روزانه بدن را به خوبی تامین میکنند. همچنین در فصول سرد سال بخصوص زمستان سی دیها با عصاره های گلخانهای بذر میخورند، استفاده از سوپ گرم و خوشمزه از این نوع محصولات باعث شده باشد بسیار پرطرفدار باشد.
در نهایت میتوان به گرم بودن این سوپ اشاره کرد که در فصل سرد یک گزینه شایسته برای تقویت جوانبدن هست. علاوه بر این، دمای گرم این سوپ نیز میتواند کمک کننده در برطرف کردن علائم سردی با شکم خالی باشد. لذا تهیه سوپ مرغ با جو دو سر پرک و سبزیجات، یکی از بهترین روشهای تهیه یک غذا سالم و خوشمزه است.
سوپ گرم و خوشمزه از مرغ با جو دو سر پرک
سوپ گرم و خوشمزه از مرغ با جو دو سر پرک یکی از پرطرفدارترین و خوشمزهترین غذاهای سردسیری ما است. این سوپ با رنگ و طعمهای مختلفی تهیه میشود، با اضافه کردن نوعی سبزیجات یا سایر ترکیبات مختلف تازگی و طعم خوبی به دست میآید.
از آنجایی که مواد اولیه این سوپ شامل مرغ و جو دو سر پرک هستند، برای تهیه آن به صورت ساده میتوان از آنها استفاده کرد. برای تهیه این سوپ، مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با اضافه کردن آب و فرآوردههای دیگر مثل سیبزمینی، پیاز و سایر سبزیجات، مواد اولیهای برای سوپ خوشمزه است. سپس جو دو سر پرک را به طور کامل با این مواد آشپزی کرده و به سوپ اضافه میکنیم.
یکی از ویژگیهای خوب سوپ گرم و خوشمزه از مرغ با جو دو سر پرک این است که غنی از پروتئین و فیبر بوده و برای افرادی که به دنبال صحت و سلامتی هستند، خوش طعم و مفید است. همچنین، این سوپ دارای رنگ زیبا و طعم خوبی است که میتواند مناسب برای اشتراک گذاری با خانواده و دوستان باشد.
در نهایت، سوپ گرم و خوشمزه از مرغ با جو دو سر پرک میتواند به عنوان یکی از بهترین گزینههایی برای برگزاری جشنها، مهمانیها و سفرهای خانوادگی باشد. به دلیل خوشمزگی و رضایت بین مردم، سوپ گرم و خوشمزه از مرغ با جو دو سر پرک در لیست محبوبترین و عالی ترین غذاهای جهان قرار گرفته است.
طرز تهیه سوپ مرغ خانگی با جو دو سر پرک
سوپ مرغ یکی از پرطرفدارترین سوپ ها در سراسر جهان است و طرز تهیه آن نیز برای بسیاری از افراد قابل دسترس و آسان است. سوپ مرغ خانگی با جو دو سر پرک نیز یکی از نوعی سوپ مرغ است که با اضافه کردن جو دو سر پرک به آن، علاوه بر افزایش مزه و غلظت سوپ، ارزش غذایی بیشتری دارد و می تواند برای پایه سبزیجات و یا غلات مختلف مانند نخود، لوبیا، ماش و … به کار رود.
برای تهیه سوپ مرغ خانگی با جو دو سر پرک، ابتدا باید مرغ را در قابلمه با آبی که به اندازه کافی می تواند مرغ را بپوشاند، برای حدود یک ساعت پخت دهید. پس از پخت مرغ، آن را از ماهیتابه خارج کرده و برش دهید. در همین مرحله، جو دو سر پرک را هم به همراه یک لیوان آب داغ، به صورت جداگانه بجوشانید.
در مرحله بعد، پیاز و سیر را رنده کرده و در قابلمه با روغن تفت دهید. سپس به آن رب گوجهفرنگی و به صورت تدریجی بعد از چند دقیقه، برش داده شده گوشت مرغی که پختهاید را به آن اضافه کنید. حال زمان آن است که برای افزایش مزه، ادویههای خود را اضافه کنید. بهتر است به جای استفاده از ادویههای مجزا و کلونجی، از مخلوط ادویهای آماده استفاده کنید.
در این مرحله، جو دو سر پرکی که قبلاً جوشاندهاید، باید به مرغ تفت داده شده و ادویهخورده، اضافه شود. سپس نوبت به آبهای باقیمانده میرسد. باید به تدریج آن را به سوپ اضافه کنید تا سوپ با غلظت مناسبی آماده شود. سوپ را برای یک ربع بجوشانید و پس از آن، سرو کنید. سوپ مرغ خانگی با جو دو سر پرک حاوی مواد معدنی، پروتئین و فیبر می باشد و برای افزایش ارزش غذایی آن میتوان سبزیجات مانند پیاز، سرخ کرده شده یا زعفرانی شدهی طعمدهنده آن را به کار برد.