طرز تهیه سوپ شیر و قارچ بدون مرغ
سوپ شیر و قارچ یک غذای ساده و در عین حال لذیذ و مغذی است که میتوان با فرآیند تهیه آسان آن را در خانه تهیه کرد. در این غذا شیر، قارچ و انواع سبزیها بهعنوان اجزای اصلی استفاده میشوند.
برای تهیه سوپ شیر و قارچ مواد لازم شامل شیر، قارچ، سیبزمینی، پیاز، سیر، جعفری و نمک و فلفل سیاه میباشد. برای آماده کردن سوپ ابتدا سیبزمینی و پیاز را خرد کرده و در حالی که درون قابلمه به صورت پخته شده قرار میدهید، با استفاده از آب و نمک به مدت 15 دقیقه میپزید.
در مرحله بعد، قارچهای خرد شده به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت داده میشوند. به این مرحله، ترکیبی از دوغ، شیر و جعفری اضافه میکنید و به مدت 2 دقیقه میپزید. برای تکمیل طعم، شیر تازه را شروع به اضافه کردن به آن میکنید تا سوپ ضخیم شود. سپس آن را با نمک و فلفل سیاه به سلیقه شما میپزید.
اگر به دنبال فواید بیشتر هستید، میتوانید تصمیم بگیرید که برای تزیین سوپ شیر و قارچ جعفری را به آن اضافه کنید. این طرز تهیه غذای ساده و ارزان قیمت است که میتوانید در خانه آن را تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن لذت ببرید.
راهنمایی برای درست کردن سوپ شیر و قارچ بدون استفاده از مرغ
درست کردن سوپ شیر و قارچ بدون استفاده از مرغ، یک گزینه خوب و سالم برای افرادی است که گوشت مرغ را در رژیم غذایی خود از میان بردهاند یا افرادی که گیاهخوار هستند. این سوپ با ترکیب شیر و قارچ به دلیل حاوی ویتامین D و گروه بی، یک پروتئین و یک کلسیم خوب برای بدن است.
اولین گام در تهیه سوپ شیر و قارچ، تهیه مواد اولیه است. برای این منظور، نیاز به قارچ، شیر، سیب زمینی، پیاز، سیب، نمک و فلفل سیاه است. نوع قارچ مورد استفاده میتواند مشکی، خرمایی یا قارچ صدفی باشد.
برای شروع، قارچها را با چاقو تمیز کرده و از آنها تراشههای نازک برداشته و نگه دارید. پیاز و سیب زمینی را به صورت ریز خرد کنید و در یک قابلمه با روغن سرخ کنید تا طلایی شوند. بعد از اینکه پیاز و سیب زمینی طلایی شدند، قارچها و سیب را به پیاز و سیب زمینی اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کنید.
سپس شیر را به قابلمه اضافه کنید. میتوانید یک قاشق غذاخوری کره را به شیر اضافه کنید تا به سوپ کرمی تر شود. بعد از ۲۰ دقیقه، سوپ را برای پختن در حرارت کم باقی بگذارید تا قارچها کاملاً پخته شوند. در نهایت، با تنظیم نمک و فلفل طعم دلخواه خود را به سوپ بدهید و سرو کنید.
در کل، سوپ شیر و قارچ یک غذای سالم و کم کالری است که به روشی ساده و سریع قابل تهیه است. با استفاده از مواد اصلی سالم و ترکیبی از قارچ و شیر، میتوانید یک غذای سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی برای خود و خانواده خود فراهم کنید.
نحوه تهیه سوپ شیر و قارچ با مواد اولیه ساده
سوپ شیر و قارچ یکی از سوپهای ساده و خوشمزه است که با استفاده از مواد اولیه ساده تهیه می شود. این سوپ، دارای طعم و عطر فوق العاده ای است که هر کسی را دلبند می کند. برای تهیه این سوپ بهتر است از شیر تازه و قارچهای تمیز و تازه استفاده کنیم.
جهت آماده کردن سوپ شیر و قارچ ابتدا قارچ ها را بشوییم و به صورت جداگانه خرد کنیم. سپس در یک تابه، روغن را گرم کنیم و قارچ ها را با 2 قاشق سوپ خوری آرد روی روغن داغ بریزیم و بگذاریم تا عطر خود را تحریک کنند. سپس شیر را به صورت آرام و تدریجی به قارچها اضافه کرده و هم بزنیم تا تمامی مواد خوبی به یکدیگر مخلوط شوند.
تابه را روی حرارت کم قرار دهیم تا شیر به صورت آهسته و کند گرم شود. حدود 10 دقیقه بگذراند تا طعم و مزه شیر باقی بماند و بوی شیر فرار نکند. سپس نمک و فلفل به میزان لازم اضافه کنند.
سوپ شما حالا آماده است و می توانید پورتیون های آن را روی سفره خود بریزید. این سوپ بسیار پربار و سبک بوده که در هنگام نوشیدن آن، شما را سیر و راضی خواهد کرد. بهتر است سوپ شیر و قارچ را سرد و پیش از غذا خوردن سرو کنید تا اشتهایتان برای غذا خوردن با اطمینان بیشتر باشد.
طرز تهیه سوپ قارچ و شیر بدون گوشت
سوپ قارچ و شیر یکی از خوراکیهایی است که به خوبی برای غذای خانوادههای گیاهخوار مناسب میباشد. این خوراکی نسبتاً ساده و کم هزینه در طبخ است و میتوان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. این سوپ ترکیبی از قارچ، پیاز، شیر، کره و ادویههای مختلف میباشد که در این بخش به شیوه تهیه این خوراکی پرداخته خواهد شد.
ابتدا برای تهیه سوپ قارچ و شیر، قارچها را بصورت نازک رنده کنید. سپس پیاز را نیز به صورت خرد شده در یک قابلمه به همراه کره برای چند دقیقه سرخ کنید. سپس به مواد سرخ شده قارچ را اضافه کنید و به همراه سبزیجات (مانند کرفس و هویج) برای چند دقیقه دیگر بپزید.
مرحله بعدی افزودن شیر به مواد پخته شده است. مناسب است که در این مرحله، شیر را به آرامی به مواد پخته شده اضافه کنید و به مدت چند دقیقه مخلوط کنید تا همه مواد به خوبی هم مخلوط شوند. مناسب است که در این مرحله عملیات تخمیر شیر نرم و بدون داشتن تودهای از شیر در روی بالشته باشد.
در نهایت، برای بهتر شدن عطر و طعم، می توانید به مواد پخته شده ادویههای پر کاربرد مانند سیر خرد شده، زرد چوبه، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس قابلمه را در حرارت یک دقیقه دیگر بگذارید تا ادویههای مورد نظر برای جذب بهتری متلاشی شوند. غذای شما حاضر است.
سوپ شیر و قارچ اماده شده در منزل
یکی از غذاهای خوشمزه و ساده که همیشه میتواند در لیست تغذیهی خانواده قرار گیرد، سوپ شیر و قارچ است. این سوپ یک نوع سوپ ساده و سریع العمل است که با استفاده از شیر، قارچ، پیاز و کره تهیه میشود. اگر قرار است این سوپ را در خانه تهیه کنید، از بهترین مواد اولیه استفاده کنید تا طعم و مزه ای بهتری به غذایتان بدهد.
ابتدا باید قارچهایی که سبزیجات خشک شدهاند را به آرامی با آب بشویید تا مالیاتهای موجود بر روی آنها خالی شود. شیر را به مقدار کافی برای سه نفره خانواده مناسب است و سپس آن را در قابلمهای بزرگ ریخته و به نرمی روی حرارت کم داغ کرده و منتظر مانده. پیاز را به صورت خرد شده در کره تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ خود را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با حرارت متوسط تفت میدهید.
سپس حدود 4 قاشق غذاخوری آرد درون تابه قرار داده و به آن مخلوط قارچ و پیاز اضافه کنید. همه را با هم مخلوط کرده و آن را به مقدار کافی برای کامل جمع شدن آرد بپزانید. برای تکمیل سوپ، مقدار شیر داغ را به آن اضافه میکنیم. سپس با هم مخلوط کرده و بگذارید آن روی حرارت بماند تا جا بیافتد. همچنین میتوانید برای خوشمزهتر کردن سوپ، در پایان جعفری تازه روی آن بریزید.
گرم و خوشمزه ، این برنجی و ساده تهیه شده میتواند یک غذا رویایی برای روزهای سرد و خسته خود شما باشد. همچنین پرورشدهندگان خود را به انجام تمرینهای ورزشی سبک و سریع ترغیب خواهد کرد و دگرگون کنندهی غذایی خواهد بود که به شما کمک میکند سریعتر و به بهترین حالت بازی کنید.
طرز تهیه سوپ شیر و قارچ وگان بدون مرغ
سوپ شیر و قارچ وگان یکی از خوراکیهای سالم و خوشمزه است که برای افرادی که حساسیت به محصولات حیوانی دارند، گزینهی عالیی به شمار میآید. این سوپ با استفاده از مواد طبیعی و خام، بدون هیچ گونه مواد نگهدارنده و افزودنی تهیه میشود که باعث میشود، برای همگانی که به دنبال یک حس سبکی و خوشمزه هستند، مورد علاقه باشد.
طرز تهیه این سوپ بسیار ساده میباشد. برای شروع، بهترین گزینه، استفاده از قارچهای تازه با خرد کردن آنها برای ایجاد یک بسته سبز میباشد. سپس، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمهای بزرگ بریزید و با حرارت ملایم بهمراه یک پیاز خرد شده و چندحبه سیر تفت دهید تا رنگ سبز قارچ حفظ شود.
حالا نوبت آن است که به خورد کردن مایع فرآوری شده از شیر و آب بپردازید. برای آماده کردن این مایع، یک قاشق غذاخوری آرد کنجد را در دو فنجان شیر پودری خالص بریزید و با تلقیح کردن آب جوش با سرعت ترکیب خوراکی را به حالت دلخواهتان تبدیل کنید.
و در مرحله بعد، قبل از افزودن مایع به قابلمه شامل قارچ و پیاز، به آن ادویههای مورد علاقه خود را اضافه کنید. سپس، مایع را به خورد کردن قارچ، پیاز و ادویههای تفت داده شده اضافه کنید و تا زمانی که با خورد کردن آن تسلی بخش باشید، آن را به فر تبدیل نمایید. در آخر، سوپ شیر و قارچ وگان بدون مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه تزیین و سرو نمایید.
در نهایت، در صورت تمایل، بهترین راه برای سرو کردن این غذا، اضافه کردن خردشده کنجد یا گردو در بالای آن میباشد که باعث میشود، علاوه بر افزایش مزه، شکل و شمیز آن نیز زیباتر شود و تجربهی فوق العادهای را برای شما به ارمغان آورده.