1. آماده سازی مواد اولیه برای سوپ شیر و قارچ با بلغور جو
برای آماده سازی سوپ شیر و قارچ با بلغور جو باید به چند مرحله اقدام کرد تا مواد اولیه مورد نیاز آماده شود. در ابتدا باید بلغور جو را برداشته و در آب سرد قرار داده تا برای چند ساعت خیس شود. سپس با آبکش آب آن را خالی کرده و با آب تمیز دوباره شستشو داد.
بعد از شستشوی بلغور جو، باید قارچ ها را به شکل تکه تکه خرد کرده و درون ظرفی ریخته و درون یخچال قرار داد تا تازه ماندگی آن حفظ شود. بهتر است قبل از استفاده قارچ ها را دوباره شستشو داده تا از هر گونه آلودگی و ذرات ناخواستهای پاک شوند.
در مرحله بعدی، باید پیاز و سیر را به صورت خرد شده درون قابلمه ریخته و روی آن مقداری روغن ریخته تا بپزد. بعد از اینکه پیاز و سیر سبک شدند، باید بلغور جو را به آنها اضافه کرده و همه را با هم به صورت دقیق مخلوط کنید.
وقتی که بلغور جو و پیاز و سیر خوب با هم مخلوط شدند، باید به آنها کمی آب یا مرغ جاتی که دارید، اضافه کنید تا به شکل یک مخلوط مرطوب تبدیل شوند. بعد از آن باید حرارت را کم کرده و به مدت چند دقیقه بلغور جو و پیاز و سیر را پخته و بعد به مقدار مناسب سوپ شیر و پیاز و سیر برای پختن قارچ، به آن اضافه کنید. با مخلوط کردن قارچ با سوپ، بهتر است طعم آن را تند و خوشمزه کنید. نهایتاً با تزیین سوپ شیر و قارچ با برگ ریحان خشک خوشمزه و ارغوانی، همراه با یک تکه نان تازه خروجی از پختن آن، می توانید لذت بخشترین سفرههای خود را ارائه دهید.
2. پخت بلغور جو برای سوپ
پخت بلغور جو یکی از روشهای مفید و سالم برای افزایش انرژی و سیر شدن است. بلغور جو، به دلیل دارا بودن فیبر، ویتامین ها و مواد مغذی مفیدی مانند پروتئین، فسفر و منیزیم از چندین لحاظ برای سلامتی بدن بسیار مفید است. این غذا بیشتر برای ساخت سوپ استفاده می شود.
ابتدا برای پخت بلغور جو، باید آن را برای چند ساعت از قبل خیساند تا مواد آن بیشتر گشته و به راحتی بپزد. سپس، مقدار مناسبی از بلغور را در داخل قابلمه بریزید و آن را برای چند دقیقه روی حرارت بالا قرار دهید. این کار به شما کمک می کند تا بلغور را خشک کنید و از غلظت آن کاسته شود.
پس از این کار، آب داغ و یک قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه اضافه کنید و بلغور را برای حدود 20 تا 30 دقیقه بپزید. قابل ذکر است که باید از لحاظ مرتب آب بلغور را مورد بررسی قرار دهید به منظور جلوگیری از پزیدن زیاد یا کم آن. برای افزایش طعم و خوشمزه تر شدن بویژه در سوپ ها میتوانید پیاز را برای یک دقیقه تفت دهید و لاشهی خرد شده بلغور را به آن اضافه کنید.
بعد از آماده شدن بلغور، میتوانید آن را به سوپ خود اضافه کنید. ضمن این که باید به خوبی به آن همراه با مواد دیگری که در سوپ خود میگذارید نسبت دهید. بلغور جو به عنوان منبعی قوی از الیاف موجود در سوپ، ارزش غذایی شما را بالا میبرد و برای رفع گرسنگی و افزایش سطح انرژی بسیار مفید است. به علاوه، بلغور جو میتواند در مقابله با بسیاری از بیماریها مانند بیماری قلبی عروقی، دیابت و سرطان مفید باشد.
3. طرز تهیه سس قارچ برای سوپ
سس قارچ یکی از مهمترین المانهای سوپ قارچ است که برای طعم دهی و روشن کردن سوپ مورد استفاده قرار میگیرد. با توجه به اهمیت این سس، در این مطلب قصد داریم به شما چند روش ساده برای تهیه سس قارچ برای سوپ را آموزش دهیم.
روش اول:
برای تهیه سس قارچ ابتدا یک پیاز را ریز خرد کرده و در یک قابلمه با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس یک پکیج قارچ را نیز ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و همراه با آن 2 قاشق غذاخوری آرد را هم اضافه کنید. این ترکیب را برای چند دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید، سپس دو فنجان آب را همراه با یک کف چایخوری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد و پس از چند دقیقه دیگر، یک قاشق غذاخوری کرم جامد را نیز به آن اضافه کنید تا روشنی و لطافت به آن ببخشید.
روش دوم:
برای استفاده از روش دوم برای تهیه سس قارچ برای سوپ، ابتدا یک پیاز را ریز خرد کرده و در یک قابلمه با دو قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس دو غلاف سیر را هم ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و با همراهی یک پکیج قارچ نیز این ترکیب را چندین دقیقه تفت دهید تا مواد خوبی را ترکیب کنند. پس از این مرحله، دو فنجان آب، دو قاشق غذاخوری کرم ترش، دو قاشق غذاخوری آرد و نیم قاشق غذاخوری جوانه گندم را همراه با یک کف چایخوری نمک به ترکیب اضافه کنید و همه مواد را برای ترکیب به خوبی مخلوط کنید. بگذارید بجوشد تا سس قارچ برای سوپ آماده شود.
روش سوم:
از روش سوم برای تهیه سس قارچ برای سوپ، میتوانید استفاده کنید. در این روش، ابتدا یک پیاز را ریز خرد کرده و در یک قابلمه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. سپس دو پکیج قارچ را ریز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و برای چند دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید. بعد از آن دو فنجان آب، دو قاشق غذاخوری آرد، یک قاشق غذاخوری ترشی برگ و نمک را به ترکیب اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. بگذارید بجوشد تا سس قارچ برای سوپ شما آماده شود.
با این روشهای ساده تهیه سس قارچ برای سوپ، دیگر نیازی به خرید سس آماده نخواهید داشت و میتوانید از سوپ خوشمزه و خوشرنگی لذت ببرید.
4. تهیه سوپ شیر و قارچ با بلغور جو
تهیه سوپ شیر و قارچ با بلغور جو یکی از دسرهای سالم و مفید برای سرو در کنار غذاست. برای تهیه این سوپ ابتدا بلغور جو را برای نیم ساعت در آب خیسانده و سپس از روی حرارت برداشته و آب آن را از بین ببرید.
در مرحله بعد یک پیاز و دو سیر را ریز کرده و در کنار آن یک سبزی پیازه را نیز به صورت خرد شده اضافه کنید و همه را در یک قابلمه با روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی درآیند.
سپس قارچ های خردشده را به آن اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا نرم شوند و به رنگ طلایی درآیند. در این مرحله، آن را با نمک، فلفل و ادویه ای همچون آویشن، پیازچه و بادیان به طعم دلخواهتان بپزید.
حالا بلغور جو را به ترتیب با قارچ ها و بعد از آن با شیر به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا تمام مواد در قابلمه با هم ترکیب شود. سپس آن را با ادویه های بیشتری به صورت دلخواه تزیین کنید و حرارت آن را کم کنید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد.
این سوپ سالم و خوشمزه را می توان با نان تازه و سبزیجات تزیین کرد و به عنوان یک غذا کامل سرو کرد. به علاوه، مواد مورد نیاز برای تهیه آن بسیار ارزان و در دسترس هستند و به راحتی می توانید آن را در خانه تهیه کنید.
5. پخت سوپ جوش داده شده
سوپ جوش داده شده یکی از غذاهای محبوب و سرشار از مواد مغذی است. پخت آن، بسیار ساده و راحت است و با استفاده از چندین نوع سبزیجات و مواد خوراکی، میتوان آن را به یک غذای کامل و مغذی تبدیل کرد.
ابتدا برای پخت سوپ جوش داده شده، باید جوش بخورد. برای این کار، آب را در قابلمهای قرار داده و بعد از آن، آن را روی حرارت بالا قرار داده و در حین انتظار برای جوشیدن آب، میتوان سبزیجات را شسته و خرد کرد. سبزیجات مورد استفاده میتواند شامل هر چیزی از جمله پیاز، سیر، کرفس، سبزی داغ و... باشد.
سپس وقت آن رسیده تا سبزیجات را به آب داغ اضافه کنیم. این کار را به مرحلهای تفکیک شده، انجام دهید. به این معنی که سبزیجاتی که نیاز به پخت بیشتر دارد، ابتدا اضافه شود و سپس به ترتیب سبزیجات دیگر.
بعضی از افراد در پخت سوپ، از نوع خاصی از گوشت مانند گوشت قرمز، مرغ یا گوشت خوراکی استفاده میکنند. در صورت استفاده از گوشت، باید همراه با سبزیجات استفاده شود تا غذا شامل ترکیب مناسبی از نوعهای مختلف مواد مغذی شود.
پس از اضافه کردن گوشت و سبزیجات، وقت آن رسیده تا غذا را به مدت چند دقیقه روی حرارت کمتر ادامه دهیم. در این مرحله، میتوان نمک، فلفل و سایر ادویههای دلخواه را به غذا اضافه کرد.
در نهایت، پخت سوپ جوش داده شده باید به صورت داغ سرو شود. اگر میخواهید غذا را بهتر و متنوعتر کنید، میتوانید آن را با ماست یا ترشیجات سرو کنید. با پخت این غذا، میتوانید برای خانواده و دوستان یک وعده غذایی سالم و خوشمزه را آماده کنید.
6. اضافه کردن سس قارچ به سوپ
اضافه کردن سس قارچ به سوپ، یکی از بهترین روش هایی است که می توانید برای افزایش طعم و مزه سوپ خود به کار ببرید. سس قارچ اغلب به عنوان یکی از عجیب ترین و خوش طعم ترین سس ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند در هر نوع سوپی، از جمله سوپ گوشت، سوپ مرغ و سوپ صیادی بکار رود.
برای تهیه و اضافه کردن سس قارچ به سوپ، شما نیاز به صبر داشته باشید چون سس قارچ بهترین طعم را میدهد. ابتدا نیاز به پختن قارچ دارید. درواقع، قارچ ها روی حرارت بالا و با دودی برای استخراج طعم خودشان پخته می شوند. سپس به داخل سس قارچ، شامل روغن، پیاز، کره، نمک، فلفل سیاه و ادویه جات، می افزایید.
بعد از تهیه سس، آن را به سوپ خود اضافه کنید. برای بهترین نتیجه و طعم، این کار را باید در فاصله زمانی نزدیک به سرو کردن سوپ انجام داد. در ابتدا، سس قارچ می تواند سرشار از گرد و غبار باشد، اما با گرفتن نوک یک چنگال یا قاشق، می توانید آن را بهم بریزید تا سس به هم ترکیب شود و طعم بهتری داشته باشد.
به علاوه، در صورتی که می خواهید طعم بیشتری بگیرید، می توانید سس را با اضافه کردن یک قاشق چای خوری آرد جو به آن قوت بخشید. این کار باعث ایجاد یک کمی تراکم در سس می شود و سبب می شود که طعم سوپ شما فوق العاده شود.
بنابراین، اضافه کردن سس قارچ به سوپ، یکی از بهترین روش هایی است که می توانید برای بهبود طعم سوپ خود به کار ببرید. با توجه به مراحل ارائه شده و اضافه کردن سس به منظور ترکیب خوب طعم، شما می توانید سوپی خوشمزه با درخشش منحصر به فرد داشته باشید.