مواد لازم برای تهیه سوپ شیر ساده
برای تهیه سوپ شیر ساده، مواد لازم شامل شیر، آب، نمک، فلفل سیاه و نیز مقداری خمیر آرد است. در ابتدا، لازم است که شیر، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و حتیتمام آنها را به نقطه جوش برسانیم.
در مرحله بعد، خمیر آرد را با یک قاشق به آرامی در سوپ ریخته و به آرامی آبکشی کنید تا تودهای یکنواخت بافت یافته و به ترکیب سوپ اضافه شود. همانطور که در ابتدای این مقاله ذکر شد، به کمک فلفل سیاه و سایر ادویههای خود به سلیقه میتوانیم سوپ خود را طعم دهیم.
نکته مهم در تهیه سوپ شیر ساده این است که باید خمیر آرد به آرامی به سوپ اضافه شود تا جلوی چسبیدن به دیواره برنج مورد استفاده کرده لیوان به حداقل برسد و سکته تولید نشود. این نکته بسیار مهم است و پیش از تهیه سوپ شیر ساده باید به آن توجه شود. با رعایت این نکته و طعمدهی ساده میتوانید سوپ سفید لذیذی تهیه کرده و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه سوپ شیر ساده در قدم به قدم
سوپ شیر یکی از سادهترین صبحانههایی است که میتوانید تهیه کنید. برای تهیه این سوپ، ابتدا به دستور زیر عمل کنید:
ابتدا یک لیوان شیر درون قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. به مرور شیر را به حرارت ببیارید تا به جوش بیاید.
زمانی که شیر به جوش آمد، حرارت را کم کنید و نیم لیوان برنج را به شیر اضافه کنید. مواظب باشید که برنج را خوب مخلوط کنید تا برنج و شیر به خوبی ترکیب شوند.
حالا وقت آن است که آرد را اضافه کنید. دو قاشق آرد معمولی را با چند قطر قهوهای از آب مخلوط کرده و سپس به لیوان شیر و برنج اضافه کنید.
تا زمانی که سوپ داغ است، آرد را به خوبی مخلوط کنید و با هم مخلوط کنید. سپس به مرور کمی شکر را به سوپ اضافه کنید تا طعم آن شیرین شود.
وقتی سوپ به کاملی داغ شد، آن را از روی حرارت بگیرید و در یک ظرف سرو کنید. سوپ شیر خود را درست کردید! با استفاده از این دستور تهیه کننده شیر بریان و نیز اضافه کردن قلست آن را به سفره خود اضافه کنید.
چند نکته مهم در تهیه سوپ شیر ساده
:
سوپ شیر از جمله غذاهای سالم و مفید است که در فصول سرد سال به خصوص برای افراد دارای بیماری های گوارشی و کودکان توصیه می شود. در زیر چند نکته مهم در تهیه سوپ شیر ساده را بررسی می کنیم.
1- استفاده از شیر تازه و خالص: در تهیه سوپ شیر از شیر تازه و خالص استفاده کنید. از شیرهای پاستوریزه خودداری کنید زیرا برخی از ویتامین ها و مواد مغذی از بین رفته اند.
2- استفاده از آرد برنج یا آرد کاهو: برای غلظت دادن به سوپ شیر می توانید از آرد برنج یا آرد کاهو استفاده کنید. آرد برنج باعث شفافیت سوپ شیر می شود و آرد کاهو طعم خاصی به سوپ می دهد.
3- استفاده از مواد خوراکی دارویی: در سوپ شیر می توانید از مواد خوراکی دارویی مانند زعفران و کرفس استفاده کنید. این مواد به سوپ شیر طعم و رنگ خاصی می دهند و همچنین به سلامتی بدن کمک می کنند.
4- تدابیر بهداشتی: در تهیه سوپ شیر باید به تدابیر بهداشتی دقت کنید. قبل از تهیه سوپ دست ها را به طور کامل با آب و صابون شستشو دهید. همچنین سوپ را به مدت کافی بجوشانید تا باکتری ها نابود شوند.
5- خوردن سوپ با سبکی متعادل: در پایان، برای به دست آوردن بهترین نتیجه از تنوع در سبک غذایی استفاده کنید. سوپ شیر به تنهایی تنوع کافی را به بدن ارائه نمی دهد بنابراین بهتر است با خوردن سوپ، سبک غذایی متعادل را رعایت کرده و مواد مغذی دیگری همچون میوه، سبزیجات و پروتئین های سالم را نیز در روزانه خود به مصرف برسانید.
انواع اضافات برای سفید کردن و طعم دادن به سوپ شیر
سوپ شیر در فصل سرما یکی از غذاهای پرطرفدار و مورد علاقه است. اما برخی اوقات، طعم و رنگ این سوپ به نظر شما خوب نمیاید. در اینجا، نحوه استفاده از انواع اضافاتی که برای سفید کردن و طعم دادن به سوپ شیر استفاده می شوند را شرح می دهیم.
1. سفیدکننده ها: برای سفید کردن سوپ شیر می توانید از مهره های سفیدکننده استفاده کنید که می توانید در هر فروشگاه غذایی پیدا کنید. یکی دیگر از انواع سفید کننده ها، شیر سفید کننده است که قابلیت برطرف کردن لک و رنگ طبیعی غذا را داراست. این اضافه کننده ها برای سوپ شیر بسیار کارامد هستند.
2. طعم دهنده ها: رایج ترین طعم دهنده ها برای سوپ شیر عوامل مانند نمک و فلفل هستند. شما می توانید به جای استفاده از نمک، از ماست پنیری استفاده کنید تا طعم پذیرایی را افزایش دهید. کره بادام زمینی، چیلی و هویج نیز باعث افزایش طعم و افزایش شیرینی در سوپ شیر می شوند.
3. بهبود دهنده های عطری: سوپ شیر را می توان با استفاده از یک سری بهبود دهنده های عطری عالی نیز بهبود بخشید. برخی از این بهبود دهنده ها شامل نعناع و نعنای هندی هستند. همچنین، اضافه کردن سیر و هویج گیاهی به سوپ می تواند عطر و طعم آن را افزایش دهد.
در کل، ترکیب صحیحی از این اضافه کننده ها، نه تنها می تواند سوپ شیر شما را سفید کند، بلکه باعث افزایش طعم و عطر آن نیز می شود. بسته به سلیقه شخص، می توانید یکی یا چندی از این اضافه کننده ها را برای سوپ خود استفاده کنید.
طرز تهیه سوپ شیر ساده با استفاده از ظرفگردانی
برای تهیه سوپ شیر ساده با استفاده از ظرفگردانی، ابتدا باید ظرفگردان را باز کرده و داخل آن را خالی کنید. پس از آن، پوست ظرفگردان را با چاقو یا نوک قوی جدا کرده و داخل آن را تمیز کنید. سپس بهتر است داخل ظرفگردان را با کاغذ آشپزی پوشانده و با نوار چسب آن را به هم بچسبانید تا آب نخورد.
در مرحله بعد، باید سبزیجات را آماده کنید. برای این کار، فرآوردههایی مانند مواد خشک، مرغ، گوشت، سیبزمینی، پیاز، هویج و سایر سبزیجات را با دقت بریده و سپس آنها را درون ظرفگردان بریزید. سپس آبی که مورد نیاز است ریخته و سپس ظرفگردان را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا به جوش آید. سپس آتش را کم کنید و در حداقل ۴۵ دقیقه به سوپ شیر مورد نظر خود برسید. بعد از این که سوپ شیر شما آماده شده است، آن را از روی حرارت بردارید و داخل ظرفگردان را با احتیاط خالی کنید.
در انتها، میتوانید سوپ شیر خود را با نان تست و یا سایر خوراکیهای دلخواه خود همراه کنید. اگر دوست دارید، میتوانید برای طعم دلخواه خود، برخی از مواد خشک مانند نعناع، فلفل سیاه و یا ادویهجات دیگر را به سوپ شیر خود اضافه کنید. به این ترتیب، شما یک سوپ شیر خوشمزه و سالم با ظاهر زیبا و فوقالعاده را با استفاده از ظرفگردان تهیه کردهاید!
طرز تهیه سوپ شیر ساده با استفاده از فر
سوپ شیر یکی از سوپهایی است که در فصل سرما و بهار بسیار محبوب است. این سوپ در انواع مختلف در سراسر جهان تهیه میشود و در ایران نیز به شکل خاص خودش شناخته میشود. همانطور که میدانید، تهیه سوپ شیر به شکلی سنتی امکانپذیر است، اما با استفاده از فناوریهای نوین میتوان این کار را با روشی سریعتر و آسانتر انجام داد.
برای تهیه سوپ شیر ساده با استفاده از فر، ابتدا نیاز به موادی مانند شیر، پیاز، جعفری، آرد، کره و نمک است. در ابتدا پیاز را به صورت ریز خرد کرده و با کمی کره درون تابهای روی فر قرار دهید تا پیاز آرام آرام کمی رنگ بگیرد. سپس جعفری را نیز به صورت خرد شده به پیاز اضافه کرده و به مدت کمی دیگر درون تابه بماند.
در گام بعد، آرد را به صورت آرام آرام به تابه اضافه کنید و به مدت چند دقیقه دیگر تفت دهید. سپس به تدریج شیر را به تابه اضافه کنید و تا زمانی که مواد به خوبی ترکیب شوند، آنها را با هم مخلوط کنید. درنهایت، نمک را به مقدار لازم به سوپ اضافه کنید و تا زمانی که سوپ غلیظ شود، بمدت چند دقیقه به تابه بماند.
در انتها، سوپ شیر را درون ظرفهای گرم سرو کرده و با کره نرم شده و جعفری تزیین کنید. از این سوپ شیر معطر و لذیذ به عنوان یک غذای سرد و دلپذیر در فصل سرما لذت ببرید.