طرز تهیه سوپ شیر با مرغ و جو پرک
سوپ شیر با مرغ و جو پرک یکی از پرطرفدارترین و سالمترین غذاهای سالمترین دنیا است. این غذا که با استفاده از شیر، مرغ و جو پرک ساخته میشود، فواید بسیاری برای سلامتی ارائه میدهد. در این سوپ، شیر بهعنوان منبع اصلی پروتئین و کلسیم، مرغ بهعنوان منبع عالی پروتئین و جو پرک بهعنوان منبع خوبی از فیبر و ویتامینهای گروه ب عمل میکند.
برای تهیهی این غذا، ابتدا مرغ را با یک پیاز بزرگ، دومرتبه نمک و فلفل سیاه، به همراه حدود دو لیتر آب مرغی میپزیم تا کاملاً پخته شود. سپس مرغ را از آب برمیداریم و به اندازهی دلخواه خرد میکنیم. در مرحله بعدی، ۳ پیمانهی جو پرک را با اضافه کردن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و دو پیاز خرد شده و حدود دو لیتر آب (یا کمی بیشتر یا کمتر حسب میزان سفیده یا کمی آب مورد نظر خود) پخته میکنیم.
بعد از اینکه جو پرک کاملاً پخته و نرم شد، ما شیر را به آن اضافه میکنیم. حدود ۳ پیمانهی شیر کافی است تا مزهی این غذا به مرحلهی ایدهآلی برسد. با اینحال، میتوانید مقدار شیر مورد نظر خود را در این بخش اضافه کنید. بعد از اضافه کردن شیر، همهی مواد را مخلوط کرده و در حرارت ملایم نصف ساعت تا ۴۰ دقیقه بپزیم تا شیر کاملاً جا بیافتد. در نهایت، سوپ شیر با مرغ و جو پرک آماده است و میتوانید با مزهای منحصربهفرد و رویایی از آن لذت ببرید.
مواد لازم برای سوپ شیر با مرغ و جو پرک
سوپ شیر با مرغ و جو پرک یکی از سوپهای مفید و خوشمزه است که در فصل سرمایی بسیار مورد علاقه قرار میگیرد. این سوپ به دلیل داشتن مرغ و جو پرک دارای ارزش غذایی بالایی است که میتواند موجب افزایش انرژی و مقاومت بدن در برابر بیماریها شود.
برای تهیه این سوپ نیاز به چندین مادهی مختلف است که اهمیت بیشتری نسبت به سایر سوپها دارد. برای شروع نیاز به مرغ دارید که باید تمیز شده و به قطعات کوچک تقسیم شود. همچنین نیازی به کره برای تفت دادن مرغ نیست، بهتر است از روغنهای گیاهی استفاده شود.
یکی دیگر از مواد لازم برای تهیه سوپ شیر با مرغ و جو پرک، جو پرک است. برای استفاده از جو پرک باید آن را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آب جوش قرار داده و پس از آبکشی آن را درون سوپ اضافه کنید. همچنین برای چسباندن خوبتر جو پرک به سوپ، از یک قاشق چوبی استفاده کنید.
در این سوپ همچنین از پیاز نیز استفاده میشود که باید به صورت خرد شده و در روغن گرم تفت داده شود. همچنین شامل نخود فرنگی و هویج نیز میشود که به دلیل خواص غذایی و قدرتبخشی و فراوانی مواد مفید در سوپ، بسیار مورد علاقه است.
در نهایت نیاز به اضافه کردن شیر تازه دارید که میتوانید به دلخواه خود تنظیم کنید و در نهایت فلفل سیاه، زردچوبه، نمک و ریحان را برای فصلی کردن طعم سوپ به آن اضافه کنید.
با این توضیحات میتوانید به راحتی یک سوپ خوشمزه و مفید را به سرعت و با اجزای کمتر تهیه کنید.
مراحل آماده سازی سوپ شیر با مرغ و جو پرک
سوپ شیر با مرغ و جو پرک یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که باعث ایجاد احساس سیری و شادابی در بدن می شود. برای آماده سازی این سوپ، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور، یک عدد مرغ را پاک کنده، قطعات کوچکی از آن را تهیه کرده و در یک قابلمه با آب جوش و سبزیجاتی مانند پیاز، سیر و زردچوبه بپزیم. پس از گذشت چند دقیقه، این مواد را از قابلمه بیرون آورده و مرغ را از آبان دور کرده و قطعات آن را در کنار سبزیجات قرار دهید.
سپس می توانید جوپرک را به آب بریزید و در حرارت زیر متوسط به مدت 10 تا 15 دقیقه سوپ خود را پخته و نرم کنید. سپس به مرغ و سبزیجات اضافه کرده و مدتی دیگر در حرارت کم با هم بپزیم تا طعم ها به هم متراکم شوند. در این مرحله، می توانید به دلخواه نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه خود را به سوپ اضافه کنید.
همچنین، بعضی افراد علاوه بر مرغ و جوپرک، ترجیح می دهند سبزیجات بیشتری نیز به سوپ خود اضافه کنند. می توانید از سبزیجاتی مانند پیاز، سیر، فلفل دلمه ای، مواد کمیابی مانند نعناع و بابونه نیز استفاده کنید. این سوپ را می توانید به صورت خام و داشتن طعم دیگری از آن لذت ببرید، یا می توانید آن را گرم سرو کنید و با نان سفید خورد. به هر حال، سوپ شیر با مرغ و جوپرک یکی از غذاهای خوشمزه و مغذی است که باعث ایجاد احساس رضایت و سرشار از انرژی در بدن می شود.
طرز تهیه برشته های مرغ برای سوپ
برشته های مرغ یکی از اصلیترین مواد مورد استفاده در تهیه سوپها محسوب میشوند. در ادامه به روشهای مختلف تهیه برشته های مرغ برای سوپ پرداخته خواهیم شد.
روش اول مربوط به تهیه برشته های مرغ با استفاده از روش پخت در حالت آبپز است. برای تهیه این نوع برشته ها، باید ابتدا مرغ را در داخل قابلمه قرار داده و آن را با آب پوشانده و به صورت ملایم بپزیم. پس از پخته شدن مرغ، مرغ را از آب در میآوریم و بعد از خنک شدن، برشته های مرغ را برش میدهیم.
روش دوم مربوط به نوعی تهیه برشته های مرغ پخته در پان. در این روش، ابتدا باید مرغ را با تندی سطح پوست مزاحم شده و سپس آن را به روش پخت در پان پخته و پس از پخت ورقه های آن را برش میدهیم.
روش سوم مربوط به تهیه برشته های مرغ خشک شده است. برای تهیه این نوع برشته ها، باید ابتدا مرغ آماده که قبلاً پخت شده است، را به روش برش خشک سازی کنیم. برای این که برشته های مرغ خشک شده به خوبی تهیه شود، باید دقت کنیم که برش های مرغ بیشتر از دو میلیمتر بریده نشوند.
با توجه به روش تهیه برشته های مرغ برای سوپ، میتوانیم به راحتی درست کردن آنها را در منزل تجربه کنیم. از محدوده زمان و هزینه صرف شده در خرید برشته مرغ آماده تهیه سوپ از فروشگاه ها فرار کرده و از لذت تهیه یک سوپ خوشمزه با استفاده از برشته های خود در منزل خود لذت ببریم.
طرز تهیه جو پرک برای سوپ
جو پرک یکی از انواع غلاتی است که برای تهیه سوپ میتوان از آن استفاده کرد. برای تهیه جو پرک برای سوپ، ابتدا باید جو پرک را شسته و سپس در دو لیتر آب به مدت 15 الی 20 دقیقه جوش بخورانید، سپس آن را به مدت 30 الی 40 دقیقه در حرارت بسیار کم بپزید تا جو پرک کاملاً پخته شود.
برای بیشترین طعم در جو پرک برای سوپ، شما میتوانید از ادویههای مختلفی مانند برگ بو، زیره، دانههای فلفل، زعفران و گلاب استفاده کنید. پس از این کار، جو پرک را از حرارت برداشته و روغن یا کره را به آن اضافه کرده و خوب به هم مخلوط کنید تا روغن به اندازه کافی در جو پرک جذب شود. پس از این کار، میتوانید جو پرک خود را برای استفاده در سوپ آماده کنید.
خلاصهای از مراحل تهیه جو پرک برای سوپ عبارتند از: شستن جو پرک، جوشاندن آن در آب به مدت 15 الی 20 دقیقه، پخت آن به مدت 30 الی 40 دقیقه در حرارت بسیار کم، اضافه کردن ادویههای مختلف، اضافه کردن روغن یا کره و مخلوط کردن به خوبی. با این مراحل، جو پرک شما آماده مصرف در سوپ خواهد بود.
نکات مهم در تهیه سوپ شیر با مرغ و جو پرک
تهیه سوپ شیر با مرغ و جو پرک یکی از غذاهای خوشمزه و سالم برای سرو کردن در پاییز و زمستان است. این سوپ با شیر تهیه میشود که غنی از کلسیم و پروتئین است و مرغ و جو پرک که باعث میشوند سوپ با مقدار خیلی کم چربی و بسیار مغذی ساخته شود.
نکاتی که در تهیه سوپ شیر با مرغ و جو پرک باید مورد توجه قرار بگیرند، عبارتند از:
1. استفاده از مرغ تازه: برای تهیه سوپ از مرغ تازه استفاده کنید تا بهترین مزه و مغذیترین نتیجه را دریافت کنید.
2. استفاده از جو پرک: جو پرک یکی از مهمترین موادی است که برای تهیه سوپ شیر با مرغ باید استفاده کرد و بهتر است از جو پرک غیر نشاستهای استفاده کنید.
3. استفاده از شیر: برای تهیه سوپ شیر با مرغ باید از شیر تازه و گرانولی استفاده کنید. همچنین، برای بهتر شدن مزه سوپ، میتوانید مقداری کره و نمک به طعمدهی اضافه کنید.
4. استفاده از سبزیجات: برای افزایش ویتامینها و مواد مغذی، میتوانید سبزیجات مختلفی مانند پیاز، سیر، سبزی خورشتی و ... را به سوپ اضافه کنید.
5. نوع فرآیند پخت: برای تهیه سوپ شیر با مرغ و جو پرک بهتر است ابتدا مرغ را پخته و سپس جو پرک را با جوشانده شدن در سوپ اضافه کنید تا سوپ خوشمزه و مغذی شود.
6. زمان پخت: برای تهیه سوپ شیر با مرغ و جو پرک کافی است حدود 30 دقیقه وقت بگذارید تا مواد خوبی را پخته کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید سوپ شیر با مرغ و جو پرکی خوشمزه، سالم و مغذی را تهیه کنید که همه لذت خوردن ان را خواهند برد.