طرز تهیه سوپ شیر با قارچ و مرغ
سوپ شیر با قارچ و مرغ یکی از خوراکیهایی است که هم غذای سالم و هم خوشمزه است. برای تهیه این سوپ پس از شستشو لبههای قارچها را بریده و به همراه تکههای مرغ داخل قابلمه بریزید. سپس دو حبه سیر، دو قاشق غذاخوری زعفران، دو تا سه فلفل سیاه، نمک و چند برگ کیوی را به مواد اضافه کنید.
آب را جوش بیاورید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید همه مواد در حداقل یک ساعت آهسته پخته شوند تا طعمی خوشبوی آن بهترین شکل به دست آید. حتماً شاید نیاز باشد تا آب مواد را برای حفظ طعم بیشتر، پس از گرفتن نمک و زعفران و فلفل سیاه، کمی بیشتر بریاورید.
پس از گذراندن یک ساعت از زمان پخت سوپ، آن را برای سرو به میز و ببندید. در صورتی که مایل به تهیه درجه دویی از این سوپ هستید، می توانید از طریق اضافه کردن سیب زمینی هم به سوپ بعد از اضافه کردن قارچ و مرغ چندین لیوان آب اضافه کنید. سوپ شیر با قارچ و مرغ اگر با نان تازه سرو شود خیلی خوشمزه خواهد بود و بهعنوان یک غذای کامل و نیز لذیذ برای سرو دادن در میز خانه، مهمانی ها و روزی های خاص بسیار مناسب می باشد.
سوپ شیر با قارچ و مرغ در اردوی طبیعت
سوپ شیر با قارچ و مرغ یکی از سریعترین و اسانترین غذاهای آمادهسازیشده در آشپزخانه است. این غذا با داشتن ترکیبی از شیر، قارچ، مرغ، پیاز و کره، غذایی سنتی و خوشمزه برای تمامی افراد خانواده خواهد بود.
ترکیب شیر با سایر مواد، موجب شده تا غذا بسیار خوشمزه و دارای نرمی و کرمی باشد. قارچ و مرغ نیز به عنوان دو اصلیترین مواد غذایی این غذا، به آن بوی و طعمی خوشبو و خوشایند اضافه میکنند. پیاز نیز بهعنوان یک مزهدهنده دیگر، فلفلسیاه و نمک نیز بهعنوان ادویهیاب، در ترکیب این غذا بهکار رفته است.
از نظر تغذیهای، این غذا دارای پروتئین و ویتامینهای مختلفی نظیر پروتئین، ویتامین C و فولات میباشد و بهویژه مناسب برای کودکان و نوجوانان میباشد. علاوه بر این، کره یا روغنی که برای سرخ کردن قارچ و مرغ بهکار رفته است، ضروری برای حفظ روغن و ویتامینها در غذاست. نهایتازاینکه خوردن این غذا در یک اردوی طبیعتی بههمراه دوستان و خانواده، تجربهی لذتبخشی خواهد بود.
در نهایت، با توجه به آسانی در تهیه، این غذا را میتوانید در هر زمان بهکار گیرید، بهویژه برای زمانهایی که دسترسی به موادغذایی طبیعی سخت است و شما به دنبال یک غذای سریع و ساده برای تأمین تغذیهی خود هستید.
سوپ شیر با قارچ و مرغ با طعمی لذیذ و روشن
سوپ شیر با قارچ و مرغ یکی از غذاهایی است که با طعمی لذیذ و خوشمزه میتواند در میان وعدههای شما محبوب شود. این سوپ از روشن شدن با چند قطره رنگ دستساز معروف به آفتابگردان همراه است که ظاهری پر رنگ به سوپ میبخشد. این سوپ از مرغ و قارچ به عنوان اصلیترین مواد استفاده میکند.
برای تهیه این سوپ، اولین قدم تمیز کردن قارچ و برش دادن آنها به صورت نازک و بلوری است. در مرحله بعد، قطعات مرغ را در یک قابلمه با روغن سرخ کرده و آنها را از قابلمه خارج کنید. سپس برگردید و قارچهای برشداده شده را به قابلمه اضافه کنید و آنها را برای چند دقیقه بپزید تا مواد نرم شوند.
با اضافه کردن یک قاشق آرد به قابلمه، میتوانید سوپ را کمی سفتتر کنید. سپس، با اضافه کردن شیر، آب، نمک، فلفل و آفتابگردان، همهی مواد را به هم مخلوط کنید و آنها را برای چند دقیقه دیگر بپزید تا سوپ کاملاً آماده شود. آماده شدن سوپ را میتوان با استفاده از تست طعم انجام داد.
بهتر است سوپ شیر باقارچ و مرغ را با سبزیجات تازه تزئین کرده و همراه با نان سنگک معروف به تافتون و یا نون خامهای سرو کنید. این سوپ ایدهآل برای شبهای سرد و برای همهی افرادی است که به دنبال یک غذای سالم، خوشمزه و لذیذ هستند.
سوپ شیر با قارچ و مرغ برای یک شام خانوادگی دلنشین
سوپ شیر با قارچ و مرغ، یکی از خوشمزهترین و سرشار از مواد مغذیترین سوپهاست که میتوانید برای یک شام خانوادگی دلنشین و دوستداشتنی تهیه کنید. این سوپ یک ترکیب فوق العاده از طعم و مزه های شیرین و ترشی قارچ به همراه مرغ دارد که به شما احساس سیری و اشباع کنندگی میدهد.
به دلیل داشتن مواد غذایی مفید مانند پروتئین، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی مختلف، این سوپ مناسب برای تقویت سیستم ایمنی بدن است. همچنین قارچ و مرغ دو مواد غذایی پرطرفدار هستند که برای تقویت سلامتی معده، تحریک سیستم ایمنی و حفظ سلامت پوست مناسب هستند.
در این سوپ، از قارچهای تازه و مرغ گوشتی بدون چربی استفاده میشود. همچنین از ادویههای ساده مانند نمک و فلفل بهره میبریم تا به صورت کامل از طعم و مزههای قارچ و مرغ بهرهمند شویم.
سوپ شیر با قارچ و مرغ بسیار آسان در تهیه است و معمولاً در 30 الی 40 دقیقه آماده میشود. برای ساختن این سوپ، ابتدا باید قارچها را خرد کرده و به همراه مرغ در قابلمه مورد نظر قرار دهید. سپس آنها را به همراه شیر و ادویههای مورد نظر به صورت مخلوط کنید و برای 20 الی 30 دقیقه بجوشانید. سپس سوپ را به صورت گرم سرو کنید.
بهترین روش برای سرو سوپ شیر با قارچ و مرغ، استفاده از نون تست است که آنرا به صورت تازه و گرم به همراه سوپ سرو کنید. شما میتوانید این سوپ را با مخلوطی از سبزیجات تازه یا ادویههای دیگر مانند پودر سیر و زنجبیل تزئین کنید و لذت بخشی این سوپ را دو چندان کنید.
طرز تهیه سالم و خوشمزه سوپ شیر با قارچ و مرغ
برای تهیه سوپ شیر با قارچ و مرغ ابتدا باید مرغ را با یک سبزی آرایی عطر دار همانند نعناع یا بستنی بریانی تهیه کرده و درون ظرفی قرار دهید. باید به گونه ای تهیه شود که کاملا پخته و ریزه ریز شود. سپس قارچ ها را با نوکی نوکی نازک کرده و با چند ورق از برگ شبدر خشک و نرم که پیش از این شسته شده بدون هیچ گونه آبی روی مرغ بریزید.
در ادامه، باید 5 لیوان آب را به ظرف اضافه کنید و آن را بر روی حرارت بالا قرار دهید. باید درون آن تکه تکه پیاز، 4-2 حبه سیر و 1 قاشق غذاخوری نمک را برای بو دادن و افزایش طعم گذاشت. زمانی که این ترکیب از مواد شروع به جوش دادن کرد، آن را روی حرارت کم به مدت 15 دقیقه بگذارید.
حالا باید سوپ را از روی شعله بردارید و با دستگاه مخلوط کن در حدی که تمامی مواد درون آن برای ایجاد نرمی و کرمی با هم ترکیب شده اند، میکس کنید. در نهایت، باید 1 پیمانه شیر را به سوپ اضافه کرده و آن را مجدداً با مخلوط کن مخلوط کنید تا همگی به هم ترکیب شوند.
سوپ شیر با قارچ و مرغ آماده است و می توانید آن را با نان تست سرو کنید. برای دکور کردن سوپ، می توانید یک قاشق سرخ شده روی آن بریزید و یا برگ بادنجان تهیه کنید و دو روی آن را کمی برش دهید و روش سوپ ریخته و سرو کنید. سوپ شیر با قارچ و مرغ غذایی که بسیار لذیذ و خوشمزه است و می تواند مناسب برای صرف عصرانه و شام های خانگی باشد.
سوپ شیر با قارچ و مرغ برای مهمانی دعوت شده
سوپ شیر با قارچ و مرغ یک غذای شیک و خوشمزه است که در مهمانی های مختلف میتواند سرو شود. این سوپ از ترکیب شیر، قارچ، مرغ و سبزیجات ساخته شده که باعث میشود غذایی پرده ذایقه و شادابی داشته باشیم. در این سوپ قارچها به صورت خرد شده و به همراه قسمتهایی از مرغ و سبزیجات در شیر فوراً پخته میشوند.
برای تهیه این سوپ ابتدا باید قارچها و سبزیجات را با چند قطره روغن و نمک و فلفل با قابلمه ای پخته و به مدت چند دقیقه تفت داد. سپس به آنها مرغ پخته و خرد شده اضافه میشود. همه این موارد با شیر و کمی آب مخلوط شده و به مدت چند دقیقه در حرارت ملایم پخته میشوند.
این سوپ را میتوان با نان تست یا پنیر پارمزان تزیین کرد و به همراه سالاد سبزیجات سرو کرد. مقدار دقیق این مواد به تعداد مهمانان و طعم شخصی شما بستگی دارد و در هر مرحله میتوانید به طعم خود سفارشی کنید. این سوپ به عنوان غذای ساده و خوشمزه مخصوصاً در هوای سرد به میزبانان و مهمانان توصیه میشود.