طرز تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ
سوپ شیر با خامه و قارچ یک غذای خوشمزه و سالم است که میتوان آن را در هر فصلی سرو کرد. برای تهیه این سوپ ابتدا باید قارچها را خرد کرده و در کنار آن یک پیاز نیز رنده کرده و درون قابلمه به همراه کمی روغن زیتون به مدت چند دقیقه تفت داده شود. باید توجه داشت که پیاز نباید طلایی شود تا بوی تلخی به غذا داده نشود.
سپس به مواد فوق، 2 لیتر آب اضافه شده و آن را به جوش درآوریم. سپس از مواد لازم برای درست کردن شیرینی پشتیبانی کنید و آن را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا مواد درست کننده شیرینی بپزند.
هنگامی که شیرینی پخته شد، از آن برای حل شدن ترجیحاً از همیشه به کمک یک دستگاه هم زده شود. سپس به تدریج اثر حل شدن شیرینی به سوپ اضافه می شود. پس از اینکه مواد قابلمه دمید، حالا به ما دستور تهیه خامه مورد نیاز برای سوپ می رسد.
برای تهیه خامه، یک لیتر شیر را بهمراه یک قاشق سوپخوری برای هر لیتر شیر آرد گندم ریخته و آنرا داغ کرده و به مدت 10 دقیقه به آرامی روی حرارت نگه داشته شود. سپس آن را از روی حرارت برداشته، خامه را بر روی سوپ ریخته و با پارمزان پودری تزئین میکنیم.
بنابراین سوپ شیر با خامه و قارچ آماده خوردن است و میتوان آن را با خوراکهای دیگر به عنوان یک غذای کامل سرو کرد. این سوپ فوق العاده لذیذ و مغذی است و ما به شما توصیه میکنیم که آن را در منزل خود تهیه کنید!
سوپ شیر با خامه و قارچ چگونه تهیه شود
سوپ شیر با خامه و قارچ یکی از غذاهای آسان و خوشمزه است که طعم و ترکیب خاصی دارد. در این سوپ مقداری شیر و خامه به همراه قارچ و ادویهجات به کار میرود که با هم تبدیل به یک پیش غذای لذیذ و سرشار از مواد مغذی میشوند.
برای تهیه این سوپ ابتدا باید قارچها را شسته و پاک کرده و سپس آنها را به صورت نازک ریز خرد کنید. سپس در یک قابلمه با کمی روغن زیتون و پیاز رنده شده سرخ کنید. در ادامه به آن یک قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و همراه با قارچها برای چند دقیقه هم بپزید.
حالا شیر را به ظرفی جدا از قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. به آن یک لیوان خامه، یک قاشق غذاخوری بادام زمینی خشک شده، مقداری سرکه سفید و ادویههای مورد نظر (به صورت مثال فلفل سیاه، زعفران، زنجبیل و ... ) را اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
حالا بر روی شعله کم آنرا قرار دهید و مدام با ملاحظه به آن مراقبت کنید تا به جوش نیاید اما بیش از حد به گرما نرسد. در این مرحله قارچهای سرخ شده را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه به صورت ملایم با هم مخلوط کنید.
سرانجام سوپ را به صورت ریز و خوشمزه در ظروف پذیرایی ریخته و سرو کنید. به دلخواه میتوانید از جمله تزئینات قارچهای سرخ شده و بادام زمینی خشک شده نیز برای آن استفاده کنید. با چند خلاصه دستور تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ را شرح دادیم که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
نحوه طراحی سوپ شیر با خامه و قارچ
طراحی سوپ شیر با خامه و قارچ یکی از غذاهای ساده و لذیذ است که در فصل های پاییز و زمستان مورد علاقه بسیاری از افراد قرار میگیرد. سوپ شیر با خامه و قارچ دارای مزهای خوشمزه و دلپذیر است که با داشتن نتایج غنی از ویتامینها و مواد مغذی مفید برای بدن، میتواند یکی از بهترین روشهایی باشد که با آن میتوان به جذب مواد مغذی قابل توجه برای بدن کمک کرد.
برای طراحی این سوپ، باید بهترین نوع شیر و خامه را انتخاب کرد. برای این موضوع بهترین انتخاب، استفاده از شیر تازه و روغن کرم دار با نوع خامه مورد علاقه شما است. همچنین برای ارائه طعم و اثرات رنگ، افزودن قارچ بسیار خوب است که ترکیبی از رنگهای خاکستری و سفید بسیار خوشمزه ایجاد میکند.
در مرحله بعدی باید قارچ ها را به طور منظم و آرام در دیگی تفنگی شده به همراه شیر به ظرف اضافه کرده و آن را روی حرارت سیمگردی قرار دهید و با ترکیب دقیق، طعم و اثرات خوب رنگ را به دست آورید. در پایان، باید با اضافه کردن خامه ترش، مزه و طعم سوپ را تکمیل کنید. با توجه به خواص سوپ شیر، این غذا پر انرژی، باختر و غنی از مواد مغذی مفید برای بدن است. به همین دلیل، میتوان به عنوان یک غذای کامل و مغذی به سادگی از آن استفاده کرد.
طرز تهیه سوپ شیر با قارچ و خامه در خانه
برای تهیه یک سوپ شیر با قارچ و خامه در خانه شما به چند مواد اولیه نیاز دارید. مواد اولیه شامل شیر، قارچ، پیاز، آرد، کره، گردو و خامه هستند. این سوپ باعث ایجاد شادابی، بهبود سیستم ایمنی، کاهش خطر بروز سرطان و بهبود عملکرد مغز می شود.
ابتدا باید قارچ ها را بشویید و بعد پوست های آن ها را بردارید. پیاز را هم خرد می کنید و در کره تفت می دهید. سپس به آن آرد اضافه کرده و بعد از چند دقیقه شیر را به آن اضافه می کنید و مواد را به آرامی هم می زنید تا شیر ظاهری صافی بگیرد.
مواد را برای حدود 20 دقیقه بجوشانید تا قارچ طرفداران خودش را پیدا کند و در پایان خامه را در آخرین لحظات به سوپ اضافه می کنید و همه چیز را به هم می زنید تا خامه به آرامی در سوپ مخلوط شود. در نهایت می توانید با اضافه کردن گردو به سوپ خود، آن را تغییر دهید و به طعم آن بپردازید. این سوپ به عنوان یک غذای بسیار خوشمزه و نه چندان سنگین برای این فصل زمستان مناسب است.
راهنمای تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ
برای تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ ابتدا با چند قطعه قارچ تازه، دو سیب زمینی، یک پیاز کوچک و دو حبه سیر شروع به کار میکنیم. قارچ ها را به خردهای که دلخواه شماست برید و پیاز کوچک را هم به صورت خرد شده برای سوختهکردن همراه با قارچ در داخل دیگ بریزید.
بعد از آن دو سیب زمینی را به ریز شده ریز شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا تمامی مواد به هم بریزند. سپس دو حبه سیر را چرب کرده و به داخل دیگ اضافه کنید تا چند دقیقه سوخته شوند. بهتر است سیرها را تازه بگیرید و خودتان خرد کنید تا بهترین چسبندگی را در سوپ داشته باشید.
سپس یک لیتر شیر معمولی را به داخل دیگ بریزید و تا زمانی که آن داغ میشود، با مخلوط قارچها، سیب زمینی و پیاز همراهی کنید و به صورت متمرکزی هم بزنید. چون ممکن است شیر چندان قوی نباشد، اگر میخواهید طعم سوپ بسیار خوب باشد، به يكيك حبه قارچ هم كمي سماق اضافه كنيد.
در ادامه، با استفاده از قاشق، خامه ای سفید رنگ به داخل سوپ بریزید. ممکن است نیاز به دو قاشق یا بیشتر باشد که تا ساعت پایانی سپ هم با خامه مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل به سلیقه ی خودتان بریزید و اگر میخواهید عطر گیاه باعث شود کاملاً طعم مورد علاقه شما را داشته باشد، از چند برگ جعفری داخل سوپ اضافه کنید. پس از آماده شدن سوپ، آن را با ترکیبی از خامه، پارمزان خرد شده و قارچهای شیرین و کمی سماق مزین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه سوپ شیر با خامه و قارچ در سریعترین زمان ممکن
سوپ شیر با خامه و قارچ یکی از پرطرفدارترین غذاهای دست ساز است که با ساده ترین مواد موجود در خانه تهیه می شود. برای تهیه این سوپ، شما نیاز دارید به قارچ، شیر، خامه، کره، پیاز، سیر و نمک و فلفل.
ابتدا، شما باید قارچ ها را بشویید و خیلی ریز کنید. سپس پیازها را خرد کنید و سیر را رنده کنید. در یک قدرتی، کره را بگذارید و تا کاملا آب شود گرم کنید. سپس پیاز و سیر را به کره اضافه کنید و آنها را سرخ کنید تا بوی خوش آمیزی بدهند.
بعد از اینکه پیاز و سیر سرخ شدند، قارچ ها را به آنها اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر سرخ کنید. بعد از اینکه قارچ ها آب شدند، شیر را به مخلوط آنها اضافه کنید و با یک قاشق مخلوط کنید.
سپس خامه را به مخلوط اضافه کنید و دوباره با یک قاشق مخلوط کنید. بعد از اینکه همه مواد را با هم مخلوط کردید، حرارت را کم کرده و سوپ را برای چند دقیقه دیگر بپزید. این طبقه رو به سمت داخل شیری خواهد شد.
سپس سوپ را با نمک و فلفل به مزه دلخواه شما اضافه کنید و برای چند دقیقه دیگر بپزید تا مواد کاملا ترکیب شوند. در انتها سوپ شیر با خامه و قارچ آماده است و می توانید آن را با تندیس زعفران و خردل و قارچی که سرخ شده است سرو کنید.