طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه و قارچ
سوپ جو با شیر و خامه و قارچ یک غذای سبک و سرشار از مواد مغذی است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو میشود. برای تهیه این سوپ باید ابتدا مواد لازم را آماده کنید. برای این کار از جو، شیر، خامه، قارچ و ادویههایی مانند پیاز، سیر و نمک استفاده میشود.
ابتدا قارچها را به شکل نیمتکه درشت بریده و در یک تابه با روغن تفت دهید تا طلایی شوند و از آبشان خالی شوند. سپس پیاز و سیر را ریز خرد کرده و در تابه به همراه قارچها تفت میدهیم تا نرم شوند. سپس جو را به همراه آب خورد شده درون تابه اضافه میکنیم و بعد از ۱۰ دقیقه پخت، شیر را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و حرارت را کم میکنیم.
در ادامه خامه را به مواد تهیه شده اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه تازه سازی میکنیم. به محض اینکه سوپ درجه حرارت اختصاصی خود را به دست آورد، آماده سرو شدن است. با توجه به سلیقهی خود میتوانید آن را با برنج، تخم مرغ سرخشده یا نان تست شده سرو کنید.
میتوانید این سوپ را با سبزیجات خرد شده مانند تره و جعفری تزیین کنید. در نتیجهای لذیذ و سرشار از پروتئین و ویتامین خواهید داشت که نه تنها برای پیش غذا مناسب است، بلکه به عنوان غذایی سبک برای وعده شام نیز انتخاب بسیار خوبی است.
سوپ جو با شیر و خامه و قارچ: مواد لازم
برای تهیه سوپ جو با شیر و خامه و قارچ، به مواد اصلی دقت کافی باید شود. برای این سوپ از جو، شیر، خامه، قارچ، پیاز، سیر و ادویههایی مانند نمک، فلفل سیاه و زعفران استفاده میشود.
جو یکی از محصولاتی است که سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامینهای گروه ب است. بهترین نوع جو برای تهیه سوپ، جو دو قلو است که در بازارها قابل تهیه است.
قارچ جزء مؤثرترین مواد غذایی میباشد که طعمی بسیار خوبی به غذاها میدهد. قارچهای خاص مانند شیتاکه، قارچ پلوروس، قارچ تاتسو و قارچ درختی را میتوان برای تهیه این سوپ بهکار برد.
پیاز و سیر در تهیه این سوپ به عنوان افزودنیهای مهمی استفاده میشوند که طعم و مزه سوپ را تحریک میکنند. در صورتی که دوست ندارید از پیاز یا سیر استفاده کنید، میتوانید آنها را حذف کنید.
در نهایت، شیر و خامه نوعی چربی محسوب میشوند که به سوپ برای افزایش کرمی و لطافت آن اضافه میشوند. برای کم کردن چربی در این سوپ نیز میتوانید از شیر کم چرب و خامه لایت استفاده کنید.
به طور خلاصه، تهیه سوپ جو با شیر و خامه و قارچ، به دقت در انتخاب و تهیه مواد اولیه بستگی دارد. رعایت نکات ذکر شده، سبب تهیه سوپی لذیذ، خوشمزه و شیرین میشود.
قارچ سوخاری برای سوپ جو با شیر و خامه و قارچ
قارچ سوخاری یکی از انواع محبوب قارچهاست که به راحتی در سوپها و غذاهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. برای تهیهی سوپ جو با شیر و خامه و قارچ، ابتدا باید قارچها را با دقت شستشو داد و سپس ریز شده و سوخاری کرد. برای سوخاری قارچها میتوان از روغن و کمی نمک و فلفل استفاده کرد.
لذت تحضیر سوپ خوشمزه و ساده با اضافه کردن قارچ سوخاری به آن دو چندان میشود. برای تهیهی این سوپ، پس از سوخاری قارچها، باید به دو کیلوجرم شیر و نصف کیلوگرم خامه رویه استفاده کرد. این مواد را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار داد. با توجه به نیاز به ترکیب رنگ و طعم، میتوانید به سوپ، تخم مرغ یا نمک و فلفل اضافه کنید. سپس قارچهای سوخاری شده باید به سوپ اضافه شوند و به مدت ده دقیقه بر روی حرارت باشند تا فرصت به دهن نمره ده داد.
استفاده از قارچ سوخاری در سوپ، طعم و عطر بیشتری به خود این سوپ میبخشد و میتوانید از آن به عنوان یکی از منابع پروتئین هم در دستور غذایی خود استفاده کنید. بهعلاوه، قارچ سوخاری باعث ایجاد ترکیباتی تلخ و خوش طعم میشود که این را به یک سوپ خوشمزه و دلپذیر تبدیل میکند.
در کل، سوپ جو با شیر و خامه و قارچ، یکی از غذاهای شیک و لذت بخشی است که با استفاده از قارچ سوخاری، میتوان نتیجهی بهتری را دریافت کرد. این سوپ غذایی مقوی است و خوشمزه ترین غذاهای میان وعده محسوب میشود که باعث شادی و لذت خوردن میشود.
طرز تهیه قارچ سوخاری برای سوپ جو با شیر و خامه و قارچ
برای تهیه قارچ سوخاری برای سوپ جو با شیر و خامه و قارچ، ابتدا مواد لازم برای سوپ جو (مانند جو، پیاز، سیر و ...) و مواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری (مانند قارچ، نمک، فلفل سیاه و ...) را آماده می کنیم.
برای تهیه قارچ سوخاری، ابتدا قارچ ها را با آب بشویید و سپس به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل یک ماهیتابه یا تابه روغن را گرم کرده و قارچ ها را داخل آن بریزید. قارچ ها را با فلفل سیاه و نمک سپرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا آب موجود در قارچ ها تبخیر شود و قارچ ها خشک شوند. سپس قارچ ها را از تابه بردارید و به سوپ جو اضافه کنید.
در مرحله بعد، برای تهیه سوپ جو با شیر و خامه، مقداری پیاز و سیر را خرد کرده و در یک قابلمه با روغن تفت می دهیم تا پیاز ها به رنگ طلایی درآیند. سپس جو را اضافه کرده و برای چند دقیقه تفت می دهیم تا جو رنگ بگیرد. سپس آب مرغ و شیر را به مخلوط جو و پیاز اضافه کرده و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش بیاید. بعد از آن، خامه و قارچ سوخاری را به سوپ جو اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا تمام مواد در هم مخلوط شوند. در نهایت، با نمک و فلفل سیاه به طعم دلخواه خود برسید. بهتر است سوپ جو با شیر و خامه و قارچ سوخاری را همراه با نان ترد و سبزیجات تازه سرو کنید.
سوپ جو با شیر و خامه و قارچ: آماده سازی
سوپ جو با شیر و خامه و قارچ یکی از غذاهایی است که بسیار محبوب و خوشمزه میباشد. برای آماده سازی این غذا ابتدا باید جو را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید تا کاملاً نرم شود. سپس با استفاده از ظرف سرخ کن، قارچ ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا آب قارچ ها بگردد.
بعد از آماده سازی قارچ ها، آنها را درظرف جداگانه ای به دور از گرما قرار دهید. سپس با استفاده از قوری، شیر را به جوش بیایاند و سپس آن را از روی حرارت بردارید. سپس خامه را به شیر اضافه کنید و با استفاده از قاشق به آرامی آن را مخلوط کنید.
حالا، جو رو اضافه کنید و با استفاده از قاشق، آن را همراه شیر و خامه مخلوط کنید. بعد از چند دقیقه، قارچ های سرخ شده را به سوپ اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید. سپس بهتر است آن را برای چند دقیقه در حرارت یکدست گرم کنید تا مزه بهتری به دست آید.
بعضی از افراد در آماده سازی این غذا از سبزیجات هم استفاده می کنند، به عنوان مثال پیاز و سیر را ریز کرده و در کنار قارچ ها سرخ می کنند و به آن اضافه می کنند. در نهایت، با نمک و فلفل به ذائقه خودتان طعم دهی کنید و به همراه نان تازه سرو کنید.
طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه و قارچ: گام به گام
تهیه سوپ جو با شیر و خامه و قارچ، یک غذای ساده و شیرین برای طی سردی های زمستانی است. در این مطلب، شما با گام به گام تهیه این سوپ آشنا می شوید.
مواد لازم برای تهیه سوپ جو با شیر و خامه و قارچ عبارتند از: دوازده قاشق غذاخوری جو، دو پیمانه شیر، دو قاشق غذاخوری خامه، نصف پیمانه قارچ خرد شده، سه قاشق غذاخوری کره، یک پیاز خرد شده، سه حبه سیر خرد شده، سه فنجان آب گرم، نمک و فلفل به میزان لازم.
ابتدا، در یک قابلمه، کره را روی حرارت بالا بگذارید تا ذوب شود و پیاز و سیر را تا زمانی که نرم شوند سرخ کنید. سپس، قارچ ها را برای چند دقیقه به این مخلوط اضافه کنید و بعداز آن، جو را به آرامی ریخته و همراه با آب، فلفل و نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به مدت حدود یک ساعت آرام بپزد تا جو نرم شود.
بعد از پز شدن جو، شیر را به مخلوط بیافزایید و فرصت دهید تا به آرامی داغ شود. پس از آن، خامه را به مخلوط اضافه کرده و آن را به مدت حدود چهار الی پنج دقیقه بجوشانید. آماده سرو می باشد.
با اضافه کردن مقداری خامه و قارچ ترش، می توانید به تنوع در طعم غذای خود بپردازید. همچنین، با تزیین سوپ با یک تکه نان توست، این سوپ را برنده طعمی خاص می کنید.