طرز تهیه سوهان کنجدی توری در منزل
برای تهیه سوهان کنجدی توری در منزل، در ابتدا باید یک لیوان آرد برنج و پیازچه را در یک ظرف مخصوص با هم مخلوط کنید و سپس 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس آن را بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آمده و ضخامت خود را به خود بگیرد. در این مرحله باید آن را به طور مداوم هم بزنید تا قطرات کوچکی بیرون بیاید و بر روی آن غلطک بگذارید تا به شکل تخت و یکنواختی پخته شود.
بعد از آن، سه قاشق غذاخوری کنجد را توری کرده و به مواد پخته شده اضافه کرده و مزهی کنجد را به آن بدهید. سپس آن را به مدت 5 دقیقه دیگر در حداقل حرارت قرار دهید تا کنجد بپزد و مزه تخمیری بدهد. پس از گذشت 5 دقیقه، آن را با یک پارچه خشک و نرم پوشانید و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و آماده برش خوردن باشد.
نکته مهمی که در طرز تهیه سوهان کنجدی توری باید در نظر گرفته شود این است که با حرارت دادن آن، ترکیبات داخلی آن میتواند بیندازد و آن را از قدرت بافت کاسته و به همین دلیل باید برای پختن آن، از حرارت کمتر استفاده کنید. بعد از سرد شدن سوهان، میتوانید آن را به صورت نواری بریده و با دیگر غذاها یا بهتنهایی میل کنید.
روش ساختن سوهان کنجدی توری بدون نیاز به فر
سوهان کنجدی یکی از خوراکیهای بسیار محبوب در فرهنگ غذایی ایرانیان است که در طیف گستردهای از صبحانه تا سفره افطار به کار میرود. در حالی که سوهان کنجدی توری که برای پذیرایی بیشتر استفاده میشود، در زمان و فضای کمتری نسبت به سوهان کنجدی ساده و ساختاری نسبتاً سادهتر دارد. در این روش، قدم به قدم روش ساختن سوهان کنجدی توری بدون نیاز به فر را مرور خواهیم کرد.
قدم اول در ساخت سوهان کنجدی توری، خرد کردن سه قاشق چایخوری کره در تابهای کوچک است که بر روی حرارت ملایم قرار داده شده است. آرام آرام باید کره را جابجا کرده تا به صورت کامل آبکشی شود و به رنگ طلایی درآید، سپس دو قاشق چایخوری دانههای سسام را در کره تفت دهید.
در مرحله بعدی، دو تا سه قاشق چایخوری آرد خرما به همراه یک قاشق چایخوری آب را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا تشکیل خمیری کمی سفت برای ساختن پایه توری داشته باشیم.
شروع به ساختن توری با قرار دادن چربیکشی شده بر روی دسته دور توری میکنیم. سپس یک قاشق چایخوری از مخلوط آرد خرما را روی برگ شلتوک مربوطه پاشیده و روی چربی گذاشته تا کیک سبکی شود ودر آخر توری را با جعبهکوچکی بسته و به هوای خنک بگذارید تا سفت شود.
سوهان کنجدی توری خانگی در کمترین زمان ممکن
سوهان کنجدی توری یکی از غذاهای خوشمزه و مفیدی است که در آشپزخانه های ایرانی به شکل گسترده ای استفاده می شود. ترکیب آرد سوخاری و کنجد در این غذا، باعث می شود تا سوهان کنجدی توری بویی عطر و عرضه دارد که همچون دهانه یک معدن معجزه آسایی در بر داشته باشد.
آماده کردن سوهان کنجدی توری در خانه، بسیار ساده و به راحتی قابل انجام است. برای این کار باید ابتدا آرد سوخاری، سیاه دانه، کنجد، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و در قابلمه ای روغن داغ کرده و به صورت خوابیده گانه به مدت چند دقیقه پخت شود. سپس ورقه های نازک از توری درست شده، آماده خواهند بود.
در نهایت، سوهان کنجدی توری می تواند به عنوان یک سوپر فود معدود باشد که به همراه سالاد، کباب و بعضا حتی به تنهایی، سرو خواهد شد. با این حال، توصیه می شود که در هنگام سرو آن، به دنبال گارنیش مناسبی برای تزیین این غذا باشید. با توجه به تغذیه مناسب و طعم بی نظیر این غذا، سوهان کنجدی توری می تواند یک برگه مهم در منوی هریک از آشپزخانه های ایرانی باشد.
طرز تهیه سوهان کنجدی توری سالم و خوشمزه در خانه
سوهان کنجدی یکی از خوراکیهای سالم و خوشمزه است که میتوان با ترکیب کنجد، آرد گندم و گیاهان خشک به راحتی در خانه تهیه کرد. اولین مرحله برای تهیه سوهان کنجدی، آماده کردن خمیر است. برای این کار، یک لیوان آرد گندم، نیم لیوان کنجد، چند قاشق گیاهان خشک مثل رزماری و مرزنجوش و نمک را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و به مقدار کافی آب اضافه میکنیم تا یک خمیر مرطوب و چسبنده تهیه شود.
در گام بعدی، باید خمیر روی سینی پخت پهن کنید و آن را به صورت تور مثلثی برش دهید. پس از برش، سوهان را درون ظرف نچسب ریخته و به مدت حدود ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا بتوانید به راحتی آنها را برش دهید. پس از گذشت مدت زمان مذکور، سوهانهای خنک را با چاقوی تیز برش میدهیم و آن ها را درون فریزر به مدت چند دقیقه قرار دهید.
در نهایت، سوهانهایی که از فریزر خارج کردهاید، را در ظرف نچسبی روی حرارت متوسط قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه سوهان ها را میپزیم و باید مطمئن شوید که هر دو طرف سوهان به همان شکل نهایی باشد، سپس آن ها را با تنوع هایی مثل خیار شور و کمپوت سیب سرو میکنیم و لذت بردن از آن ها را با دوستان و خانواده تون ببرید.
سوهان کنجدی توری شده خانگی بدون فر چگونه درست شود؟
برای تهیه سوهان کنجدی توری شده خانگی بدون فر، ابتدا باید کنجد را به صورت کامل خرد کنید و به یک ظرف مناسب منتقل کنید. سپس آن را درون ماکروفر به مدت 3 تا 4 دقیقه توسط دوران دادن ظرف بر روی خود، تحت شعله ی قوی و کوتاه توسط یک ماکروفر استفاده کنید.
پس از آن که کنجد کاملاً تفت خورده و کمی طلایی به رنگ شده است، آن را از ماکروفر درآورده و درون یک مخلوط کن مناسب بریزید. سپس حدود 2 قاشق غذاخوری آب را به آن اضافه کرده و آن را تکان دهید تا کنجد به صورت پایین بیاید.
برای سوهان کنجدی توری شده خانگی بدون فر، باید کنجد درون یک ماشین آسیاب شود. سپس دوباره به داخل مخلوط کن منتقل شود و حدود 2 قاشق غذاخوری زیتون روغنی به آن اضافه کنید. همچنین می توانید سرکه ی خودکار، نمک و فلفل نیز به طعمدهی آن اضافه کنید و آن را دوباره تکان دهید.
سپس سوهان باید به صورت دستی خرد شود، به عنوان یک انتخاب دیگر، به جای خرد کردن سوهان به صورت دستی، می توانید از یک قالب کیک نخستین استفاده کنید و سپس آن را در طبقات 0.25 اینچی قرار دهید، سپس خیلی نرم زدایی کنید و در نهایت دوباره به غذاکشی می کنید تا صاف شوند و درجه حرارت بالاتر باشد. این طریقه برای تهیه سوهان کنجدی توری شده موثر و ساده است وحتی بدون استفاده از فر، می توان آن را درست کرد.
آموزش تهیه سوهان کنجدی توری در منزل به روش ساده
سوهان کنجدی توری یکی از خوراکیهای محبوب و سالم است که با ترکیب تخم کتان (کنجد) با آرد و نمک تهیه میشود. این خوراکی بسیاری از عناصر مفید و سبزیجات را در خود دارد که میتواند به سلامت بدن کمک کند. اگر به دنبال یک روش ساده و سریع برای تهیه سوهان کنجدی توری در منزل هستید، این مقاله به شما کمک خواهد کرد.
مواد لازم برای تهیه سوهان کنجدی توری عبارتند از کره، نمک، آرد سفید، کنجد، شکر، آب و یک قاشق غذاخوری هویج رنده شده. در ابتدا آرد را به همراه کنجد، شکر و نمک در کاسهای مخلوط کنید. سپس هویج رنده شده را وارد مخلوط کرده و به آرامی آب را به مخلوط اضافه کنید. بعد از این که ماسهای بافت مخلوط به دست آمد، آن را به دو نیمکره تقسیم کرده و به شکل توری در اورده و داخل یک کیسه نایلون برای 10 دقیقه ذخیره کنید.
در مرحله بعد، کره را در تابه به آگاهی روی حرارت خاموش ذوب کرده و سپس توریهای آماده شده را به آنها اضافه کنید. پس از آنکه سوهان درون کره کاملاً سرخ و تهیه شد، آن را از روی حرارت بردارید و روی کاغذ جای بگذارید تا خشک شود و به مدت یک روز دیگر سرو کنید.
به صورت خلاصه، تهیه سوهان کنجدی توری در منزل با استفاده از چند ماده شیرین و شور بسیار آسان است و فرآیند تهیه آن به سرعت و با تلاش کم انجام میشود.این خوراکی مفید و خوشمزه را حتماً تجربه کنید.
