طرز تهیه سوهان عسلی بدون فر
سوهان عسلی یکی از خوراکی های پرطرفدار در فصل زمستان است که ابتدا در منطقه ی روسیه معرفی شده بود و به تدریج به مناطق دیگر جهان منتقل شد. این خوراکی به دلیل مزه ی بسیار خوشمزه و ارزان قیمت بودن، جایگاه ویژه ای در قلب های مردم به خود اختصاص داده است.
برای تهیه ی سوهان عسلی نیازمند چند مواد اساسی هستیم، که عبارتند از برنج، شیر، شکر، و عسل. در ابتدا، یک لیوان برنج را به همراه سه لیوان آب بپزید تا نرم شود. سپس باید آن ها را در یک پارچ پنبه ای ضخیم بریزید تا از آنها آب خارج شود. سپس شیر را در قابلمه ای متوسط حرارتی بریزید و به جوش بیاورید و بعد از آن شکر و برنج را به آن بیفزایید و آن را خوب هم بزنید تا شکر در مرکز کامل شود.
مانند اغلب دیگر غذاهای خوردنی، در این مرحله باید مواظب باشید که شیر نسوخته و داغ نشود تا برنج و شکر به درستی مخلوط شوند. سپس پخته شده را از روی حرارت بردارید و عسل را به آن اضافه کنید و همه چیز را به درستی مخلوط کنید. حتی اگر شما از طریق این فرایند مراحل تهیه ی سوهان عسلی را دنبال کنید و خوب تلاش کنید، باز هم ممکن است بعضی از مراحل برای شما سخت باشد اما با تمرین این نوع تهیه پخته های خوراکی باعث شده خیلی شایع و محبوب برای خوراکی ها باشد.
راهکارهای تهیه سوهان عسلی در خانه
تهیه سوهان عسلی در خانه یکی از بهترین روشهای بهرهوری از مواد موجود در اطراف خانه است. در اینجا چند راهکار برای تهیه سوهان عسلی در خانه بیان میشود.
اولین راهکار برای تهیه سوهان عسلی در خانه، نگهداری از کندوهای زنبورها است. زنبور عسل به دلیل اینکه از گلها شیرینی جمع میکند و به این دلیل میتواند عسل تهیه کند. این موجودات خارج از خانه، شناور و از این طریق میتوانند به گلها دسترسی داشته باشند. برای این کار، میتوانید یک کندو را در باغچه خانه نگهداری کرده و به این شیوه از جمعآوری عسل استفاده کنید.
روش دیگر، تهیه سوهان عسلی با استفاده از آب و شکر است. برای تهیه این سوهان، ابتدا باید یک قابلمه را حرارت داد و سپس شکر را به آن اضافه کنید. باید شکر را به مدت چند دقیقه به داغی برسانید تا شکر تماما حل شود. سپس آب را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط را به مدت چند ساعت روی حرارت گذاشتید تا سوهان تهیه شود.
روش سوم، استفاده از گیاه فندق است. گیاه فندق دارای هزاران تخم شیرین است که میتوان آنها را جمع کرد و آنها را برای تهیه سوهان عسلی در خانه استفاده کرد. برای این کار، تخمهای گیاه فندق را قرار دهید و با شکر آب را به خورد بیاورید و سپس از آن به عنوان سوهان استفاده کنید.
با استفاده از هر یک از راه حلهای فوق، میتوانید سوهان عسلی با کیفیت و خوشمزه را در خانه تهیه کنید.
سوهان عسلی بدون فر چگونه پخته شود
سوهان عسلی یکی از خوراکی های خوشمزه و سالم است که می توان آن را به صورت خانگی تهیه کرد. در این راهنمایی، با روش پخت سوهان عسلی بدون فر آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای سوهان عسلی بدون فر:
- دو لیوان آرد سفید
- یک لیوان شکر خرد شده
- یک قاشق چایخوری پودر بیکینگ
- یک قاشق چایخوری نمک
- نیم لیوان روغن کانولا
- یک قاشق غذاخوری وانیل
- دو تخم مرغ
- دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- یک لیوان آب
طرز تهیه:
1. در یک ظرف مخلوط کنید، آرد، شکر، پودر بیکینگ و نمک را با هم ترکیب کنید.
2. روغن، وانیل، تخم مرغ، پودر کاکائو و آب را به ظرف اضافه کرده و تمام مواد را به هم بزنید تا ترکیب شوند.
3. تابه کبابی یا قیفی مناسب را بین روی حرارت بالا قرار بدهید و حدود چهار الی پنج قاشق غذاخوری از ترکیب را در تابه ریخته و برای یک دقیقه یا دو دقیقه به سمت راست بگردانید.
4. سپس تابه را وازید و مقدار مساوی دیگر از ترکیب را ریخته و برای دو دقیقه به سمت چپ بگردانید.
5. این روند را ادامه دهید تا تمام ترکیب به پایین تابه رسیده باشد و سوهان عسلی بدون فر آماده شده باشد.
سوهان عسلی بدون فر یک خوراکی بسیار خوشمزه است که در هر لحظه از روز می توانید به آن لذت ببرید. نکته مهمی که باید به آن توجه کنید، توجه به دمای حرارت تابه است، زیرا این مسئله می تواند به طعم سوهان عسلی نهایی تاثیر بگذارد. همچنین، می توانید از شکر قهوه ای به جای شکر سفید استفاده کرده و برای تغییر در طعم و افزایش ارزش غذایی آن، از دانه های فیستیق و فواکه خشک نیز استفاده کنید.
طرز تهیه سوهان عسلی با مواد ساده
سوهان عسلی یکی از خوراکیهایی است که در فصل پاییز و زمستان بسیار محبوب است. این خوراکی با استفاده از مواد ساده و با قابلیت حفظ مدت طولانی، در هر زمانی می توان آن را تهیه کرد و لذت برد.
برای تهیه سوهان عسلی، ابتدا پودر دانه گندم، روغن و شیر را با هم مخلوط کرده و در قابلمه به روی حرارت قرار میدهیم. سپس به این مخلوط، شکر و عسل را اضافه کرده و همه را با هم مخلوط می کنیم تا مواد به صورت یکپارچه در هم برشته شوند.
بعد از آن، به مخلوط نوشیدنی داغ خود مقداری پودر دارچین و کنجد اضافه می کنیم و همه ی مواد را به هم میزنیم، تا مزه و طعم آن بهبود یابد. در این مرحله، آرام آرام قابلمه را از حرارت کمتر میکنیم و همه چیز را به ظرف گذاشته و تا ۳۰ دقیقه بخار پخت می کنیم.
پس از ۳۰ دقیقه، قابلمه را از حرارت برمی داریم و بعد از سرد شدن، سوهان عسلی آماده می شود. با وجود این که طعم و مزه سوهان عسلی به تنهایی بسیار خوشمزه است، می توانید با اضافه کردن کمی دانه های خشک گل گاوزبان به آن، به ظاهر و طعم آن جوش و شادابی بیشتری ببخشید.
در نهایت، سوهان عسلی به صورت گرم یا خنک میتواند سرو شود و همچنین می تواند همراه با چای عصرانه و یا چای کرک در فضایی گرم و صمیمی مورد استفاده قرار گیرد.
سوهان عسلی بدون نیاز به فر
سوهان عسلی بدون نیاز به فر، یکی از خوراکی هایی است که در هر ساعت از روز و در هر فصلی مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر تنها شامل چند مواد اولیه ساده مانند شیر، پودر قند، برنج، عسل و نیم کیلوگرم سوهان است که در دسترس تمام خانواده هاست.
برای تهیه سوهان عسلی بدون نیاز به فر، ابتدا باید سوهان را از یک شب قبل خیس کنید و بعد از آبگیری آن، در دو برابر حجم شیر با پودر قند قرار دهید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیافتد. بعد از آن برنج ها را به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنید و به مدت ده تا پانزده دقیقه روی حرارت قرار دهید تا برنج ها نرم شوند. در مرحله بعد، با استفاده از ملاقه، عسل را به خوبی با سوهان و برنج ها مخلوط کرده و پس از آن آن را برای خنک شدن کمی بگذارید.
سرو سوهان همراه با شیر یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بسیار شیرین و خوشمزه است و در تقریباً تمامی خانواده های ایرانی مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر می تواند به عنوان یک دسر سنتی پس از نهار یا شام یا به عنوان میان وعده در طول روز سرو شود و لذت بخش و خوشمزه خواهد بود. به علاوه، خواص مغذی عسل ، سوهان و شیر باعث می شود این دسر سالم برای شما و خانواده شما باشد. در کل، سوهان عسلی بدون نیاز به فر، یکی از دسرهای سالم و خوشمزه است که هنگامی که مواد اولیه آن موجود هستند می توان به سادگی آن را تهیه کرد.
طرز تهیه کامل سوهان عسلی در خانه
تهیه سوهان عسلی در خانه یکی از خوشمزهترین و سالمترین خوراکیهایی است که میتوانید خانگی تهیه کنید. سوهان عسلی از کره زمین سیاه ترش جزو غذاهای سنتی و خودخواسته ایرانیان است که همراه با دمنوشهای گل سرخ، چای، و قهوه مصرف شده و به دلیل خواص دارویی و غذاییاش بسیار مورد علاقه قرار گرفته است.
برای تهیه سوهان عسلی در خانه اولین قدم انتخاب بهترین کره زمین سیاه است. کره زمین سیاه را باید در دو روش تهیه کنیم. روش اول، مرحلهای ریزی است که باعث میشود ماده مخصوصی به نام اسکورپیونین در کره زمین سیاه شکل بگیرد و بتوان آن را به راحتی پاک کرد. روش دوم، مرحله سرخ کردن میباشد که باعث رنگ دهی مطلوب و تغییر طعم کره زمین سیاه به سوهان عسلی میشود.
پس از تهیه کره زمین سیاه، بهترین روش برای تهیه سوهان عسلی این است که سوهان در آب بجوشد و سپس در کره زمین سیاه به مدت ۲۴ ساعت خیس بشود. سپس کره زمین سیاه را با غذاخوری مخصوص به آرامی گرم کرده و سوهان را در آن بریزید. بعد از ۲۰ تا ۳۰ دقیقه، سوهان متصل میشود و نیاز به جوشیدن ندارد. حال برای پاک کردن کره زمین سیاه نیز بهتر است از کاغذ روغنی استفاده کنید.
بعد از پاک کردن، سوهان عسلی آماده و میتواند همراه با دمنوشهای گل سرخ، چای، و قهوه مصرف شود. سوهان عسلی میتواند در جای خشکی و دور از نور به مدت زمان طولانی نگهداری شود. در نهایت، میتوان فواید دارویی و غذایی سوهان عسلی را از جمله بهبود سیستم گوارشی، افزایش انرژی، و کنترل قند خون نام برد.