1. دستور تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده از جمله دسرهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای تهیه این دسر نیاز به چند مواد اولیه ساده دارید که بیشتر آنها را میتوانید در خانه پیدا کنید. در ادامه به توضیحات کاملی در رابطه با دستور تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده خواهیم پرداخت.
ابتدا برای تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده، سیب زمینی ها را پوست کنید و در ظرفی ریز خرد کنید و سپس آنها را در ماکروویو برای چند دقیقه بگذارید تا کاملا پخته شوند. سپس یک پیاز را خرد کنید و به گوشت چرخ کرده برای سرخ کردن اضافه کنید. سپس از فلفل سبز و قرمز استفاده کنید و آنرا به همراه پیاز سرخ شده به گوشت اضافه کنید و همه چیز را مخلوط کنید.
در مرحله بعدی، به مواد دیگر نیاز دارید. در یک ظرف مناسب، شیر سرد، خامه، تخم مرغ، پنیر پارمزان رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به موادی که در مرحله قبل تهیه کرده اید، اضافه کنید و دوباره همه چیز را با هم مخلوط کنید.
در نهایت، مخلوط را در ظرفی مناسب بریزید و به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر پیشگرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا سوفله سیبزمینی شما پخته و طلایی شود. سپس برای سرو نوش جان کنید. این دسر خوشمزه و رژیمی را با سوپ یا سالاد سلامتی سرو کنید.
2. مواد لازم برای تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
برای تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده، اولین ماده لازم سیب زمینی است. برای اینکه سوفله دارای قوام و طعم مناسب باشد، بهتر است سیب زمینی هایی با رطوبت مناسب و حداقل ۱۴ درصد ترکیبات نشاسته استفاده شود. بسته به تعداد افرادی که میخواهید برایشان تهیه کنید، میتوانید تعداد سیب زمینی ها را مشخص کنید و آنها را خرد کنید و به آنها نمک و فلفل اضافه کنید.
در مرحله بعد، گوشت چرخ کرده لازم است. برای تهیه مرغ، گوشت قرمز یا گوشت چرخ کرده میتوانید استفاده کنید. بهتر است از گوشت تازه و استفاده فریز نشده استفاده کنید تا در نهایت طعم مطلوب بدست آید.
سس همچنین ماده لازم دیگری برای تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده است. میتوانید از سس ژاپنی سویا (soy sauce) یا سس ورسترشایر (Worcestershire sauce) استفاده کنید. همچنین میتوانید از سس راجان (Rogan Josh) یا سس گرین بری (Green Curry) استفاده کنید.
بعد از تهیه تمام مواد لازم، میتوانید سیب زمینی و گوشت چرخ کرده را با هم مخلوط کنید و در قابلمه یا تابهای با آجیل و سبزیجات پخت کنید. سپس میتوانید سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده را با نان تست و سالاد سرو کنید تا برای طعم دلخواه خود مقداری تندی و شوری به آن اضافه کنید.
3. نحوه آماده کردن سیب زمینی برای سوفله
سیب زمینی به عنوان یکی از مهمترین مواد اولیه در تهیه سوفله استفاده میشود. برای آمادهکردن سیب زمینی برای سوفله، ابتدا سیب زمینیها باید انتخاب شوند. سیب زمینیهایی که صاف و بزرگ هستند بهترین گزینه هستند. روی سطح سیب زمینیها شوره نباید باشد، باید سودمند بوده و با پوست صاف همراه باشد.
پس از انتخاب سیب زمینیها، آنها را باید شست و با یک تیغ کوچک و تیز، لایهی بیرونی آنها را برداریم. سپس سیب زمینیها را ریز ریز و لایه به لایه برش داده، برای گرم شدن آماده کنیم. یک قابلمه پهن و سطح صاف را برای سوخاری به داغ کافی برسانید، سپس سیب زمینی ها را در قابلمه قرار دهید تا بتوانند با روغن جذب شوند.
قبل از سرو کردن سوفله، باید سیب زمینی ها را درون کیسه فویلی ب بسته و بخش بالایی را ب بسته تا بخار تولید شده توسط سیب زمینی ها درون کیسه بماند. سپس کیسه را به مدت نزدیک به 30 دقیقه درون فر قرار داده و در دمای 200 تا 220 درجه سلسیوس و عمل کنید، تا سیب زمینی ها پخته شده و آماده سرو شدن باشند. و در انتها سیب زمینی های پخته را با extras که دوست دارید مانند قارچ، مرغ و یا سبزیجات تزیین نمایید و لذت ببرید.
4. نحوه آماده کردن گوشت چرخ کرده برای سوفله
آماده کردن گوشت چرخ کرده برای سوفله نیاز به رعایت چند نکته مهم دارد. در ادامه به صورت کامل توضیح داده خواهد شد:
پاره کردن گوشت: برای شروع باید گوشت را پاره کرد تا در حین پخت به راحتی پخته شود و از داخل گوشت برای خوردن آسان تر شود. بهترین روش برای پاره کردن گوشت استفاده از یک پرس گوشت است. این کار به صورت دستی نیز انجام می شود اما زمان بیشتری می برد.
پخت گوشت: بعد از پاره کردن گوشت باید آن را بپزید. بهترین روش برای این کار پخت گوشت در حوله است. برای این کار می توان حوله را باز کرد و گوشت را داخل آن قرار داد و آن را بسته و پهن کرد تا گوشت در مصارف بعدی آسانتر شود. برای پخت حوله را درون یک قابلمه بریزید و آب کافی را اضافه کنید، سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید. بعد از به جوش آمدن آب قابلمه را کمی پایین تر بگذارید و پیاز را به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه بپزید. سپس گوشت را به آب اضافه کرده و برای 30 الی 40 دقیقه دیگر بپزید.
آماده سازی سوفله: پس از پخت گوشت، درون تابه یا پان گوشت را قرار دهید و به آن پیاز سرخ شده، سیب زمینی پخته شده، تخم مرغ، رشته، سبزیجات و مواد دیگری که دوست دارید اضافه کنید. حدود 20 الی 25 دقیقه در حرارت ملایم پخته شود. پس از این مدت سرو کنید.
در نهایت، آماده کردن گوشت چرخ کرده برای سوفله را به دو روش سرخ کردن و یا آبکش کردن می توان انجام داد. در حالی که سرخ کردن گوشت در تابه به دلیل ثبات بیشتر و سرعت بیشتر مناسب است، کشیدن گوشت با شستشو با آب گرم یک روش مناسبتر برای کاهش چربی مضر موجود در گوشت می باشد.
5. تهیه سس برای سوفله سیب زمینی
تهیه سس برای سوفله سیب زمینی یکی از مهمترین مراحل در ساخت این غذای خوشمزه است. برای تهیه سس سوفله سیب زمینی باید از مواد اولیه متنوعی استفاده کرد که بسته به سلیقه می توان به آن ها برخورد کرد.
اولین موردی که باید در نظر گرفت، سبزیجات است. برای تهیه سس برای سوفله سیب زمینی می توان از سبزیجات متنوعی مانند جعفری، ریحان، گشنیز یا تره باری که باعث افزایش طعم و عطر در سس می شوند، استفاده کرد.
در مرحله دوم، باید از مواد افزودنی مانند روغن و آب خرد شده استفاده کرد. روغن و آب می توانند به غذا در ایجاد ویژگی های مختلفی مانند طعم و رنگ کمک کنند. همچنین، بسته به ترجیح شما، می توان از مواد دیگر مانند ترشی یا نمک استفاده کرد.
در مرحله سوم، باید درستی نمود و پهنای سس را تغییر دهید. برای این کار، می توان از ماست یا پنیر پارمزان استفاده کرد. این مواد می توانند به پهنای سس در تولید و ایجاد یک سس کرمی و بلند کمک کنند.
در مجموع، تهیه سس برای سوفله سیب زمینی یک مرحله مهم در ساخت این پیش غذاست که بهترین شیوه تهیه آن، استفاده از مواد اولیه طبیعی و ترکیب مناسب آن ها است.
6. تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
تهیه سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی از پرطرفدارترین و سرشار از موادغذایی بوده که در انواع مختلف به سرویس خانوادهها و مهمانیها ارائه می شود. ابتدا برای تهیه این غذا، سیب زمینی ها باید پوست آنها را پوشیده و با آب بشویید. در ادامه، سیب زمینی ها را در حجم متوسط به شکل قطعات با ضخامت و اندازه دلخواه خود رنده کنید.
سپس با استفاده از ماهیچه گوشت یا ماشین چرخ گوشت، گوشت را همراه با پیاز، نمک، فلفل سیاه و چند پیمانه آب به صورت لایه ای همراه با سیب زمینی به داخل قابلمه گذاشته و روی آن تابه سوزانی را بگنجانید تا به مدت ۴۵ دقیقه به تنهایی پخت شود.
بعد از گرم شدن تابه، بر روی آن یک تکه کرفس خرد شده در حجم متوسط و سبزیهای دلخواه نیز اضافه کنید و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر در حرارت کم آن را پخت کنید تا طعم و عطر درنده شده این سبزیجات به سوفله منتقل شود.
در ادامه، می توانید سوفله را با سس چاشنی شده با آرد، پودر سیر و نمک و قارچهای خرد شده تهیه کرده و تازه تر و خوش عطر تر کنید. در روز های سرد پاییز و زمستان، سرویس کردن سوفله سیب زمینی با گوشت چرخ کرده یکی از بهترین گزینه های غذایی برای خانواده و مهمانیهای شما به شمار میرود.