1. طرز تهیه سوشی با گوشت یوشیدو
سوشی یکی از غذاهای محبوب ژاپنی است که در ایران هم بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. یکی از نوعهای معروف سوشی، سوشی با گوشت یوشیدو است. گوشت یوشیدو یک نوع گوشت ماهی است که در ژاپن بسیار محبوب است و به عنوان مهمترین مهمانی در مهمانیها و مراسم به خصوص نیمه دوم سال که به عنوان "بون" شناخته می شود (که تقریباً ساعت کودکی در ژاپن است) سرو می شود.
برای تهیه سوشی با گوشت یوشیدو ابتدا باید یوشیدو را خرد کرده و در یک ظرف قرار دهید. در این مرحله می توانید ماهی را با ترشی جوشیده یا در یک قابلمه آب جوش بریزید و تا اینکه سفت شود پخت کنید.
سپس باید از برنج خالص و خارجی استفاده کرده و آن را روشویی کرده و در آب داغ گذاشت تا بپزد. سپس درون آن شیره ارزشمندی را که شامل سرکه، نمک و قند است، اضافه می کنیم و مزه آن را ترد و شور کنیم.
حالا برای تهیه رنگ شیرین و شور ترشی برای سوشی با گوشت یوشیدو می توانیم همان روشی که برای ماهی استفاده کردیم را انجام دهیم (ترشی خشک هم می تواند استفاده شود). سپس با یک قاشق چینی کرم بادام زمینی را به آن اضافه کرده و مزه را از آن گرفته و در ظرف سفیدی که برای سرو سوشی استفاده می شود، قرار می دهیم.
در نهایت گوشت خرد شده را به برنج و ترشی اضافه کرده و با تزیین کننده هایی مانند افوکادو، خیارشور و گریپ فروت مزین می کنیم. سوشی با گوشت یوشیدو حاوی پروتئین و مواد مغذی مفیدی است که به علاقه مندان به اینغذا توصیه می شود.
2. طرز تهیه سوشی با گوشت که تخم مرغ دارد
سوشی یک غذای ژاپنی از نوع ماهی است که در سالهای اخیر در سراسر جهان محبوبیت بسیاری پیدا کرده است. اما مردمی که از سلامت خود برای انتخاب غذای خود مراقبت میکنند، بیشتر علاقهمند به سوشی با گوشت هستند. طرز تهیه سوشی با گوشت به سبب روش آمادهسازی و همچنین داشتن تخم مرغ در داخلش، نسبتاً ساده است.
برای تهیه سوشی با گوشت، شما به گوشت خوراکی استفاده خواهید کرد. نحوه خام پزی گوشت بستگی به نوع گوشتی دارد که شما انتخاب میکنید. برای مثال، برای استفاده از گوشت گوساله، توصیه میشود که آن را به مدت حدود 2 ساعت در حرارت همراه با آب جوش قرار دهید. پس از آمادهسازی گوشت، آن را برای خلط کردن خنک کنید.
در مرحله بعدی، بیشتر مواد از جمله سبزیجات، نمک و رب گوجه فرنگی، خرد شده و با گوشت ترکیب میشوند. همچنین، برای تنوع، میتوانید تخم مرغ را نیز اضافه کنید. تخم مرغها را تفت دهید و به ترکیب گوشت و سبزیجات بیفزایید. حالا از این مواد برای پر کردن ورقهای سوشی استفاده کنید و آنها را به شکل مناسب خم کرده و به سرعت درون آب درجه حرارت زیر بجوشانید. پس از چند ثانیه، سوشی با گوشت شما آماده است و میتوانید آن را با سس سوشی و سس خردل سرو کنید.
3. طرز تهیه سوشی با گوشت و خیارشور
سوشی غذایی پر طرفدار در ایران و سراسر جهان است. این غذا از ژاپن به کشورهای مختلفی مانند آمریکا، کانادا و اروپا گسترش یافته و طرفداران زیادی پیدا کرده است. سوشی شامل ریز خوراکی هایی است که به تنهایی تا مزه دار و لذیذ هستند، اما با ترکیب آن ها با گوشت و خیارشور، طعم خاصی به خود می گیرد.
برای تهیه سوشی با گوشت و خیارشور، ابتدا باید گوشت مورد نظر را در قالب خیس کرده و پس از اینکه خشک شده، به تکه های ریز خوردنی خود تبدیل کنید. سپس برای آماده کردن خیارشور، می توانید خیار را به نصف طولی بشکنید و هسته های آن را با تمیز کردن آن خارج کنید. سپس خیارها را درون یک هشت پره قرار دهید و با نمک و سرکه پر کنید. بریده های خیارشور آماده تهیه سوشی شما هستند.
در مرحله بعد، شروع به ساخت رول سوشی می کنیم. برای تهیه رول، مصرف کننده ممکن است از برگ های نوری یا کاغذ تخته روی رول سوشی استفاده کند. با استفاده از یک قرقره سفت، برگ را بر روی سطح کار خود قرار دهید، سپس یک لایه سیب زمینی را بر روی برگ قرار دهید و روی آن گوشت را قرار دهید. روی گوشت، بریده های خیارشور آماده شده را قرار دهید. سپس برگ را با مراقبت فراوان و با دقت تمامی مواد را درون آن بسته و به شکل رول درآورید.
اگر می خواهید سوشی خود را تزئین کنید، می توانید از تکه های گوجه فرنگی و انواع سبزیجات استفاده کنید. برای پختن آن، بهتر است حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا تمام مواد با هم آمیخته شوند. سپس برش بزنید و بدون استفاده از نان یا برنج، عرضه کنید. تجربه یک غذای سالم و لذیذ، توفیق فراوانی است که از آن برخوردار خواهید شد.
4. طرز تهیه سوشی با گوشت و هویج
برای تهیه سوشی با گوشت و هویج نیاز به مواد زیر دارید:
- گوشت گوساله یا مرغ: 250 گرم
- هویج: 2 عدد متوسط
- نخود فرنگی: 100 گرم
- کدو حلوایی: 100 گرم
- کدو سبز: 100 گرم
- آب: 2 لیتر
- سیر: 2 حبه
- زنجبیل تازه: 2 سانتیمتر
- سس سوشی: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
1. در یک قابلمه، گوشت را با روغن زیتون تفت میدهیم تا رنگش تغییر کند و سپس آب میریزیم. با حرارت شدید آن را به جوش میآوریم و سپس آتش را کمی کاهش میدهیم. حدود یکساعت گوشت را بجوشانید.
2. در کنار گوشت، هویج را خرد میکنیم و به گوشت اضافه میکنیم. سیر را رنده کرده و به آن اضافه کنید. زنجبیل را هم رنده کرده و به آن اضافه کنید. نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید.
3. نخود فرنگی، کدو حلوایی و کدو سبز را با آب بپزید تا نرم شوند. بعد از پخت آب را از کدوها جدا کرده و آنها را به قابلمه با گوشت اضافه کنید.
4. سس سوشی را به قابلمه بیافزایید و حرارت را پایین کنید. بعد از 15 دقیقه در حرارت کم، سوشی آماده است.
5. برای سروینگ سوشی، میتوانید آن را با آنچه دوست دارید مثل تخم مرغ مخلوط کرده، سیب زمینی فریت شده و عدس سیاه تزیین کنید. این غذا برای مهمانیها و دیدارهای خود به اشتراک گذاشتنی است.
سوشی با گوشت و هویج یک غذای سالم و پر از موادغذایی است و این غذا را میتوان به صورت زیادی ترکیب کرده و لذت بخش برای تمام کسانی است که از سوشی لذت می برند.
5. طرز تهیه سوشی با گوشت و اسپایسی
سوشی یکی از محبوبترین غذاهای ژاپنی است که به تازگی در ایران هم مورد استفاده قرار گرفته است. طرز تهیه سوشی با گوشت و اسپایسی بسیار ساده است و می تواند در منزل توسط هر کسی تهیه شود.
برای تهیه سوشی با گوشت و اسپایسی، ابتدا باید برنج ژاپنی را به صورت کامل پخته و در ظرفی نگه داری کنید. سپس باید گوشت مرغ را تمیز کرد و ریز خورده نمود. در قدم بعدی، تخم مرغ را در یک ظرف با مقداری شکلات و اسپایسی مخلوط کرده و یکم هم بزنید.
سپس گوشت مرغ را با مقداری نمک و فلفل و خلال زنجبیل در ماهیتابه سرخ کنید. پس از سرخ شدن گوشت، می توانید آن را به مخلوط تخم مرغ و اسپایسی اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط شود.
حالا، شرایط برای نوار سوشی نداریم، بنابراین باید برگ نوری که برای تازه سازی کوفته برگ استفاده کردیم روی یک صفحه پلاستیکی بگذاریم و همانند یک نوار سوشی، یک برش کناری از آن برید. سپس مقداری برنج را روی برگ نوری بگذارید و به صورت یک مثلث شکل بدهید.
سپس مخلوط گوشت مرغ و تخم مرغ را بر روی برنج قرار دهید و دقت کنید که داخل مثلث باز بماند. حالا، با استفاده از برگ نوری سوشی را به صورت مربع برید و روی آن میتوانید ادویه های مورد نظر را پخش کنید تا تجربه مزه ای خاص برای خود رقم بزنید. سوشی با گوشت و اسپایسی حاوی پروتئین و کربوهیدرات و قابل تهیه با ابزار و مواد خانگی است و همه پسند و خوشمزه میباشد.
6. طرز تهیه سوشی با گوشت و کلم
سوشی یک غذای سنتی و پرطرفدار ژاپنی است که در تمام جهان شناخته شده است. سوشی شامل گوشت، ماهی، کرم، مخلوط سبزیجات و سرگرمی دیگر است که به صورت رولی قرار داده میشود. این غذای سرگرمکننده و خوشمزه با عطر و طعم اصیل ژاپنی مشهور است و معمولاً با همراهی سویا سس و وسابی (رد شمعی ژاپنی) سرو میشود.
برای تهیه سوشی با گوشت و کلم به چندین مرحله نیاز دارید. اولین قدم در تهیه سوشی، تهیه برنج سفید چسبناک است. برنج را قبل از پختن، بوک ریزی و برداشتن سردی با آب شسته و در آب خانگی برای حداقل یک ساعت خیساندن است. پس از خمیر شدن برنج، آن را پنبه کردن کنید و درون ظرف آماده شده گذاشته و پخته کنید.
پس از پختن برنج، شما می توانید با لایه برنج به شکل سهمگین، سوشی را آماده کنید. گوشت را برش داده و با یک قاشق کمی سویا سس و همراه با کلم سفارشی شده در قیفی نگه دارید. سپس برنج را روی نیمی از ورق گشنیز بچیده و کلم را در بالای برنج قرار دهید. گوشت را در بخش میانی خمیر برنج روی گلهای کلم برش دهید و به شکل لولهای بچینید. سپس با اینرول کردن و بریدن پایینتر، سوشی را ایجاد کنید.
در این نوع سوشی، می توانید انواعی از گوشت را با کلم و برنج انتخاب کنید. گوشت تکه دار و برش شده مناسب برای این منظور میباشد که در کنار دیگر مواد مصرف شود. کلم نیز میتواند به عنوان لایهای برای سوشی عمل کند. در نهایت، با همراهی سویا سس و ولگوسی نواری که به گردنگوش دسته های سوشی ژاپنی اضافه می شود، این غذای شگفت انگیز آماده خوردن است.