طرز تهیه سمبوسه مرغ با خمیر یوفکا
سمبوسه یکی از معروفترین غذاهای خوراکی در ایران است که در بازارهای محلی به راحتی به دست میآید. اما برخی افراد علاقه دارند خودشان سمبوسه را تهیه کنند. در این مقاله، نحوه تهیه سمبوسه مرغ با خمیر یوفکا را توضیح میدهیم. این غذا بسیار خوشمزه و سرشار از پروتئین است و در هر وعدهی غذایی به عنوان خوراکی مناسب محسوب میشود.
برای تهیه سمبوسه مرغ با خمیر یوفکا، ابتدا مرغ گوشتی را تکه تکه میکنیم و با ادویههای مختلف مانند فلفل، زعفران، زنجبیل و ... مخلوط میکنیم. در ادامه، مواد دیگری مانند پیاز خرد شده، نمک و ادویههای دیگر به مواد گوشتی اضافه میشوند. پس از آمادهسازی مواد گوشتی، به دنبال خمیر یوفکا هستیم. در این بخش، نیمی از آرد را با آب، یک قاشق روغن و نمک مخلوط کرده و شروع به میکنیم به مالیدن و لخت کردن آرد. پس از آن، ادامه به خمیر ورز داده و با مالیدن این بخش از خمیر، بخشی از خمیر را به صورت تقریباً بلندتر به شکل ریجی از بین میبریم. سپس مواد گوشتی را روی آن قرار میدهیم و آنرا با احتیاط به داخل یکی از بغلهای خمیر پیچیده و برای بسته شدن آن، یک کمک برش را در نظر میگیریم.
سپس سمبوسه را با یک کمی روغن داغ در تابهای خمیری میپزیم تا نرم و طلایی شود. پس از آن سمبوسه را با بخش دیگری از خمیر پوشانده و برای بسته شدن، با یک کمک برش دیگری در نظر میگیریم. سپس آن را داخل روغن داغ میگذاریم و با مواظبت آن را سرخ کرده و سرانجام خاموش کرده و آن را روی حوله آماده قرار میدهیم تا باقیمانده روغن را جذب کند.
این روش تهیه سمبوسه مرغ با خمیر یوفکا ساده است و بعضی از مردم ترجیح میدهند به جای مرغ از گوشت چرخ کرده استفاده کنند. نیز بسیاری از افراد از برشهای نازک لیمویی برای سرو این غذا استفاده میکنند و آن را با ساورماز ویا ماست سفید سرو میکنند.
آماده کردن خمیر یوفکا
خمیر یوفکا از خمیرهای ساده و پرکاربرد در آشپزی است که در بسیاری از غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. خمیر یوفکا دارای مزه و اندازه کوچکی است که به آن نوعی از شیرینیهای فرنگی نیز میگویند.
آمادهسازی خمیر یوفکا بسیار ساده است. برای آماده کردن آن باید از ترکیبات ساده مانند آرد، شکر، تخم مرغ و کره استفاده کرد. این ترکیبات را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و سپس با دستهای خود به صورت مربعی شکل داده و درون آن شکلهایی نظیر دایره یا مربع قرار دهید. حال این شکلها را درون ظرفی مقوایی بچینید و در داخل فر چرب شده قرار دهید. در حدود 10 تا 12 دقیقه باید به مدت متوالی خمیر یوفکا را در فر درجه 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کاملاً پخته شود.
در پایان باید یادآوری کرد که در صورت داشتن تجربه کافی و دسترسی به دستگاه مخصوص پخت شیرینی، میتوانید خمیر یوفکا را به صورت مجزا و با طعم دلخواه خود تهیه کنید. تهیه خمیر یوفکا به سادگی امکانپذیر است و به شما اجازه میدهد که در آشپزی خود خلاقیت بیشتری داشته باشید.
تهیه حشو مرغ
تهیه حشو مرغ یکی از روشهای خوشمزه و متنوع برای سرو غذای میان وعدهها و یا غذای نهار، به حساب میآید. برای تهیه حشو مرغ، باید ابتدا مرغ را پخته و پس از پخته شدن آن، گوشت مرغ را با یک عدد پیاز کوچک خرد شده و کمی روغن در قابلمه تفت داده و سپس به آن مقداری سبزی معطر مانند کرفس، جعفری و گشنیز اضافه کرده و آنها را با گوشت مرغ خرد شده مخلوط کرده و به مدت چند دقیقه در قابلمه تفت دهید.
سپس باید مقداری تخممرغ با گوشت و سبزیجات مینوسید و آنرا در وعل مرغ پخش کرده و تفت داده و سپس به مواد دیگر اضافه شود. برای شیرین کردن حشوها میتوانید مقداری خامه و شیر را به آن اضافه کنید و برای تنقلاتی تر کردن حشوهای خود، میتوانید مقداری پنیر تازه رنده شده نیز به آن اضافه کنید.
این حشوهای بسیار خوشمزه و تنوع بخش را میتوانید برای تزئین ساندویچها، یخچالیها و یا برای سرو در مهمانیهای خود استفاده کنید و مطمئن باشید که همه حضار از طعم منحصر به فرد آن خوششان خواهد آمد.
پخت کردن حشو مرغ
پخت کردن حشو مرغ یکی از دستورهای غذایی محبوب ایرانیان است. با استفاده از این دستور می توان یک غذای خوشمزه و سالم برای خانواده تهیه کرد. برای پخت حشو مرغ ابتدا باید مواد لازم را آماده کرد. این مواد عبارتند از: مرغ شسته شده و خالی از استخوان، برنج، نخود فرنگی، پیاز، روغن، آب، زعفران، نمک و فلفل.
برای شروع، برنج را در یک قابلمه با آب داغ و نمک پخته و پس از آماده شدن آن، آبکش کرده و به آن نخود فرنگی اضافه می کنیم. سپس پیاز را در یک ماهیتابه با روغن سرخ کنید تا طلایی شود. به پیاز سرخ شده بر روی حرارت کم، مرغ خرد شده و فریت شده را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید تا مرغ کاملاً پخته شود.
حالا برای پایان دادن به آماده کردن حشو، به مخلوط برنج و نخود فرنگی، زعفران و رنگ آبگوشت و نمک و فلفل اضافه کنید و تمام مواد را با هم ترکیب کنید. مخلوط برنج و نخود فرنگی و حشو؛ باید به آرامی و با دقت مخلوط شوند، تا حشو در بین برنجها به خوبی توزیع شود. برای پخت این ترکیب، به صورتی که این بستهها باز نمی شوند، داخل دیگ با حجم کافی آبگرم قرار داده و در حالی که دیگ بسته است، روی فر یا اجاق درج کرده و بپزید. بهتر است پیش از پخت، دیگری برگردانده شده و به جای آن صعود کنید که از تفت نخوردن و یا نگران شکستن همه شوندهی ترکیب خود باشید.
بعد از گذشت زمان مورد نیاز برای پخت، ترکیبها باید با دقت از داخل ظرف بیرون آورده شوند. حالا می توانید به همراه نوشابه، دسته پیاز، خیارشور و لیمو، از غذایی خوشمزهی خود لذت ببرید. همینطور بهتر است در فاصلهای کوتاه بعد از خروج از دیگ، ترکیب حشو بهتری در نظر داشته باشید.
ترکیب حشو و خمیر یوفکا
ترکیب حشو و خمیر یوفکا یکی از غذاهای پر طرفدار در کشورهای خاورمیانه است که دارای طعم مطلوبی بوده و در مهمانی ها و جشن های خانوادگی مورد استفاده قرار می گیرد. خمیر یوفکا به وسیله ترکیب آرد سفید، نمک، روغن و آب ساخته می شود و در صورتی که به درستی آماده شود، این خمیر دارای طعمی لذیذ و قابل ملاحظه است.
حشو این غذا از گوشت چرخ کرده، پیاز ریز شده، ادویه ها و گیاهان خشک شده مختلف تهیه می شود. عملیات ترکیب حشو و خمیر یوفکا به صورت دو دسته انجام می شود. در مرحله اول، خمیر را به قطعات کوچک تقسیم کرده، با دست آن را پهن کرده و سپس حشو را به آن اضافه می کنیم. پس از این مرحله، خمیر را به شکل سه گوش شکل داده و روی آن دکمه می گذاریم.
سپس حالت دهی شده یوفکا را در دیگر مرحله آماده سازی روغن کرده و درون دیگری که البته با حرارت متوسط در حال گرم شدن است، قرار می دهیم تا بپزد. بعد از زمان کافی، یوفکا را از دیگر بیرون می آوریم و آن را به سبد خنک کننده منتقل می کنیم تا به درستی خنک شود. پس از خنک شدن، یوفکا با سالاد، رشته یا سبزیجات تزئین و سرو می شود.
در مجموع، ترکیب حشو و خمیر یوفکا یکی از غذاهایی است که طعم لذیذی دارد و نزد بسیاری از مردم خوب پذیرایی می شود. با آموزش صحیح تهیه آن، می توانید این غذا را با نتایج بسیار عالی و با طعم بی نظیری تهیه کنید که همه سلیقه ها را پوشش می دهد.
پخت سمبوسه مرغ در روغن
پخت سمبوسه مرغ در روغن نوعی از غذای خوشمزه و محبوب در بین افراد است. این غذا با استفاده از مواد اولیه ای مانند مرغ، پیاز، نمک، فلفل، زعفران و دارچین، تهیه میشود. اما چگونه میتوانیم سمبوسه مرغ را در روغن به درستی بپزیم؟ در ادامه به توضیحات بیشتری پیرامون پخت سمبوسه مرغ در روغن خواهیم پرداخت.
اولین مرحله در پخت سمبوسه مرغ در روغن، آمادهسازی مواد اولیه است. این شامل تهیه تنه مرغ، پیاز، فلفل دلمهای، زعفران و دارچین میشود. برای تهیه تنه مرغ میتوانید از مرغ گردانشده یا مرغ سینه استفاده کنید. پس از مرحله آمادهسازی مواد، تنه مرغ، پیاز و فلفل دلمهای را داخل یک ماهیتابه قرار دهید و آنها را به صورت عمیق سرخ کنید. سپس به آنها زعفران و دارچین اضافه کنید.
در مرحله بعدی باید از تهیهکنندهی سمبوسه استفاده کنید. این تهیهکننده به شکل دایرهای است و درون آن مواد سمبوسه مانند ترشی، سیر، پوره گوجهفرنگی و ادویهها را قرار میدهید. سپس درون آن یک تکه از تنه مرغ و پیاز و فلفل را اضافه کرده و ذرتدون را بهداخل آن آورده و آن را بسته و شکل دهید. پس از تهیهکردن سمبوسه، آنها را در روغن که داغ شده است، به مدت حدود ۴۵ ثانیه تفت دهید تا سمبوسهها طلایی و شکیل شوند.
در نهایت با استفاده از دستمال کاغذی، سمبوسههای مرغ را از روغن خود جدا کنید و برای خشک شدن آنها به روی کاغذ آشپزخانه بچینید. سپس سمبوسههایی که باقی ماندهاند را نیز به همین شیوه پخته و خشک کنید. سمبوسه مرغ در روغن آماده است و میتوانید با سس چیلی، سیر و رب گوجهفرنگی سرو کنید. این غذا علاوه بر خواص غذایی، دارای طعم بسیار خوشمزهای است که به راحتی میتوانید در منزل تهیه کنید.