طرز تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل
سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل یک از سس های پر استفاده در غذاهای مختلف بهخصوص پیتزا می باشد. این سس با ترکیبی از گوجهفرنگی، سیر، فلفل، نمک، روغنزیتون و ادویهای چون پودر گردو و بعضی اوقات پنیر پارمزان تهیه میشود.
روش تهیه این سس به سادگی با ترکیب تمام مواد فوق آغاز میشود. برای تهیه این سس، ابتدا گوجهفرنگی ها را خرد کرده و با سیر خرد شده در قابلمه روغنی ریخته و برای چند دقیقه به همراه فلفل، نمک و ادویههای دیگر روی حرارت قرار میدهیم تا بخارهای عطر دار گوجهفرنگی بیشتر شود.
سپس هر چیزی که مایل هستیم اضافه میکنیم، ماننده پودر گردو یا پنیر پارمزان و با هم مخلوط میکنیم. پس از آن، ترکیبی از روغنزیتون و گوجهفرنگیها را به هم میریزیم و دوباره خوب هم میزنیم، تا سس گوجه فرنگی خامهای، خوشمزه و عطرده به دست آید. سس گوجهفرنگی آماده شده میتواند برای پیتزا، برگر و ساندویچ به عنوان افزودنی شگفتانگیز مورد استفاده قرار گیرد.
در نتیجه، تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل یکی از سادهترین و خوشمزه ترین روشهای آماده سازی این نوع سس محبوب میباشد، که تنها با استفاده از چند مواد اصلی، خانگی و سریع امکان پذیر است.
راهنمایی برای تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل
سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل یکی از ترکیبات خوشمزه و محبوب در آشپزی است که به راحتی تهیه میشود. این سس برای انواع غذاهای گوشتی، مرغ، ماهی و حتی سبزیجات بسیار خوش طعم است و به غذا شیرینی و ترشی خوشمزه ای میبخشد.
قبل از شروع به تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل، باید گوجه فرنگی ها را به طور دقیق شستشو داده و پوست آنها را برداریم. در ابتدا گوجه فرنگی ها را رنده کرده و در قابلمه قرار دهید. به آن سیر خرد شده و فلفل سیاه نیز اضافه کنید. سپس به آن آب میل کنیم و قابلمه را روی حرارت بیخ باقی بذاریم تا به جوش آید.
بعد از اینکه سس جوشید، حرارت آن را کم کرده و به آن نمک و شکر اضافه میکنیم تا طعم آن کامل شود. سپس سرخ کردن آن را آغاز میکنیم. برای سرخ کردن سس به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه باید آن را به طور مداوم هم بزنیم تا سس گاه به گاه حرارت بگیرد.
سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل آماده است. این سس را برای طعم دهی به غذاهای روزانه خود میتوانید استفاده کنید. به دلخواه میتوانید از این سس برای کباب، استیک، پیتزا، همبرگر و حتی ماکارونی و ماهی نیز استفاده کنید. سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل یکی از بهترین همراهان غذایی شماست.
ساختن سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل به روش ساده
سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل، یکی از غذاهایی است که در بسیاری از کشورها مشهور است و به عنوان سسی برای سرو کردن با انواع غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. در ادامه به روش ساده ساخت این سس میپردازیم.
ابتدا لازم است نیم کیلوگرم گوجه فرنگی را به صورت خرد شده قرار دهید تا تمام آب آن خارج شود. سپس، ۴ حبه سیر، ۴ عدد فلفل قرمز و ۱ عدد فلفل سبز را نیز خرد کرده و با گوجه فرنگی به همراه یک قاشق غذاخوری سرکه مخلوط کنید.
حالا این ترکیب را با یک قاشق غذاخوری زیتونآب یا روغن زیتون به همراه ۱ قاشق غذاخوری نمک از قبل تنظیم شده مخلوط کنید. همه مواد را به صورت دقیق به هم بزنید تا مواد خوبی برای سس شما شکل گیرد.
نتیجه نهایی باید یک مخلوط یکدست و خمیری باشد. برای سرو این سس برای غذای خود میتوانید آن را در سالاد، مرغ و یا گوشت سرخ شده، ماهی و یا حتی برای سرو با برگر و همبرگر استفاده کنید. در نهایت، با تغییر بعضی از مواد همچون اضافه کردن عسل و یا هویج، سس شما میتواند رنگ و طعم خاص تری به خود بدهد.
ترفند هایی برای تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل
با ترکیب گوجهفرنگی با سیر و فلفل میتوان یک سس خوشمزه و مطبوعی تهیه نمود. در این مقاله به بررسی ترفند هایی برای تهیه این سس میپردازیم.
ترفند اول برای این سس، استفاده از گوجههای تازه و ویژگی های آن است. گوجهفرنگیهای تازه و طراوت دار، مزه ی بهتری دارند و قابلیت تهیه سس خوشمزه تر را دارا هستند.
ترفند دوم برای تهیه این سس، استفاده از سیر تازه است. سیر تازه، ضمن اینکه به سس عطر و طعم دلچسب میبخشد، خصوصیات دفاعی قویای دارد.
ترفند سوم این سس، استفاده از فلفل سیاه خوشبو ، طعم دار و یک پودر بهتر از فلفل قرمز است. وجود مواد فعال در فلفل سیاه، از جمله باکتریکشها و ضدعفونی کنندهها، منبع خوبی برای تولید سس پرکاربرد میباشند.
با استفاده از این ترفندهای ساده، میتوانید سسی خوشمزه، خوشرنگ و با بوی خوش از گوجهفرنگی، سیر و فلفل تهیه نمایید که میتواند به عنوان همراهی لذیذ و مناسب باغذای شما در شام عرضه شود.
مراحل مختلف تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل
سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل یکی از خوشمزهترین سس هایی است که میتوانید در منوی غذایی خود داشته باشید. در این مقاله به شما نحوه تهیه این سس بسیار خوشمزه را توضیح خواهیم داد.
مرحله اول در تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل، تهیه مواد است. برای تهیه این سس نیاز به گوجهفرنگی، سیر، فلفل سیاه، روغن زیتون، نمک و آب دارید. برای یک کیلو گوجه فرنگی، 2-3 حبه سیر، 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و 1/2 قاشق چایخوری نمک مورد نیاز است.
مرحله دوم شروع به تهیه مواد است. برای این منظور گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید. منظور از خشک کردن این است که آب گوجه فرنگی ها زیاد نباشد و سس خیس نشود. سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید. سیر را خرد کرده و با گوجه فرنگی ها، نمک و فلفل سیاه به یکدیگر بیفزایید.
مرحله سوم سرخ کردن سس است. برای این منظور کمی روغن زیتون را در تابه گرم کرده و مواد را به آن اضافه کنید. آتش را کم کنید و آهسته به خوبی مواد را باهم مخلوط کنید و سرخ کنید. سپس آب را به مواد اضافه کرده و آن را تا جوش آوردن بگذارید.
مرحله چهارم جوشاندن سس است. وقتی سس جوشید، آتش را کمی کمتر کنید و آن را تا زمانی که از حداکثر حجم رسیده و غلیظ شده، بپزید. در نهایت سس را با یک دستگاه مخصوص یا با استفاده از میکسر خودرو به قوام مخصوص سس ها تبدیل کنید.
در نتیجه، سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل آماده است. میتوانید این سس را با پیتزا، ساندویچ، پلو و غذاهای دیگر همراه کنید. این سس باعث افزایش خوشمزهی غذا میگردد و همه از آن لذت خواهند برد.
ترکیب بهترین مواد برای ساخت سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل
سس گوجه فرنگی یکی از محبوبترین سسهای در دنیای غذایی است. با اضافه کردن سیر و فلفل به سس گوجه فرنگی، علاوه بر افزودن طعم خوشمزه، میتوانید به سس خود برچسبی بهخصوص ببخشید. در اینجا به ترکیب بهترین مواد برای ساخت سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل برای شما معرفی میکنیم.
برای تهیه سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل مواد زیر را نیاز دارید:
- 2 پیمانه گوجه فرنگی خشک شده یا 4 پیمانه گوجه فرنگی تازه خرد شده
- 4-5 سیر حبهای
- 1 فلفل قرمز خشک
- 1/4 فنجان سس وسترشایر
- 2 قاشق غذاخوری ادویهجات خشک (مانند بابریکا، زیره سیاه و ... )
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا، سیر حبهای و فلفل قرمز را بهصورت ریز خرد کنید. پس از اینکه آماده شدید، روغن زیتون در تابهای پرحجم بر روی حرارت ملایم قرار دهید و بهصورت تخم مرغی سیر و فلفل را به داخل آن بریزید. آنها را حدود یک دقیقه سرخ کنید.
سپس، گوجه فرنگیها را به داخل تابه اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را نیز به میزان لازم به آن افزوده و همه چیز را با هم مخلوط کنید.
سپس، قاشق غذاخوری سس وسترشایر و ادویهجات خشک (مانند بابریکا و زیره سیاه) را به مخلوط قبلی اضافه کنید. اکنون، تابهای را روی حرارت ملایم قرار داده و همه چیز را مخلوط کنید. به مدت 10 تا 15 دقیقه، بگذارید سس گوجه فرنگی شما بهصورت آهسته و پخته شود.
بعد از اینکه سس گوجه فرنگی شما آماده شد، آن را با یک پنکه الکتریکی یا یک آسیاب خانگی بهصورت خام بخرید. بعد از خرد کردن، دوباره سس را بهصورت پخته با هم مخلوط کنید تا دارای طعم و ترکیب بهتری باشد.
سس گوجه فرنگی با سیر و فلفل شما آماده است. سعی کنید آن را بهصورت خنک مصرف کنید. این سس خوشمزه و بسیار مفید است و میتوانید آن را بهعنوان سس خود در پیتزا، نان و بیسکوئیت و حتی استفاده کنید.