طرز تهیه سس کنار زرشک پلو

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سس کنار زرشک پلو

تهیه سس کنار زرشک پلو به شیوه‌های مختلفی انجام می‌شود ولی در اینجا به یکی از روش‌های ساخت این سس می‌پردازیم.

ابتدا بهتر است زرشک را کاملا تمیز کنید و در آب جوش به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا سریعتر نرم شود. بعد آن را کنار بگذارید و نیم قاشق چایخوری زعفران را در ۲ قاشق آب گرم حل کنید.

در کاسه‌ای، چند قاشق روغن زیتون، یک قاشق عسل، نصف قاشق سرکه سفید، کمی زردچوبه و کره را با هم مخلوط کنید. سپس با ریختن زعفران حل شده توسط آن قاشق آب گرم، خوب با هم مخلوط کنید تا ترکیب مواد یکدست شود.

حالا سس شما آماده است و بهتر است داغ و با خوراکی نواری یا سبزی‌های تازه ملایم شده همراه شود. به این ترتیب، طعم کنار زرشک پلوتان هم افزایش پیدا می‌کند و هم قابلیت هضم و جذب غذا را بالا می‌برد.

یک نکته مهم در این تهیه، استفاده از مواد بهترین کیفیت می‌باشد که در واقع شما می‌توانید با کنترل کیفیت مواد اولیه با روش‌های تهیه متفاوت، سس کنار زرشک پلوی خود را به طعم دلخواه خود دست یابید.



طرز تهیه سس کنار زرشک پلو

برای تهیه سس کنار زرشک پلو ابتدا نیاز به تهیه مواد زیر دارید:

- دو سیر

- سه قاشق سرکه

- نیم فنجان روغن زیتون

- نیم فنجان آب لیمو ترش

- نیم قاشق چایخوری آب پنیر

- سه قاشق سوپ خوری کمیاب

- نمک و فلفل به میزان لازم

ابتدا سیر را پوست کرده و ریز خرد کنید. سپس در تابه‌ای با روغن زیتون به مدت چند دقیقه سرخ کنید تا بوی سیر بیشتر بیاید و رنگش طلایی شود.

در یک سس دهنده، سیر سرخ شده، سرکه، آب لیمو ترش، آب پنیر، سوپ خوری کمیاب، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید.

سس را روی حرارت ملایم قرار داده و بعد از چند دقیقه، بعد از آنکه سیر جذب شده و بوی بیشتری پیدا می‌کند، از روی شعله بردارید. سس آماده است. در انتها سس را روی کنار زرشک پلو تقدیم کنید.

با تهیه این سس همچنین می‌توانید به فست فودهای مختلف خود بعد از تهیه آن‌ها چند قطره از این سس ریخته و طعم دلچسبی برایشان به‌اضافه کنید.



سس کنار زرشک پلو با استفاده از پودر زرشک

سس کنار زرشک پلو یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانیان است که معمولاً به عنوان نوشیدنی جانبی با زرشک پلو همراه می‌شود. برای تهیه سس کنار زرشک پلو علاوه بر استفاده از زرشک، می‌توان از پودر زرشک نیز استفاده کرد.

در ابتدا برای تهیه این سس، پودر زرشک را با یک قاشق روغن و یک ساعت قبل از سرو زرشک پلو، در آب جوش و یا آب سرد خیس می‌کنیم. بعد از آن، دو سیر را خرد می‌کنیم و در یک قابلمه به همراه چند قاشق روغن سرخ می‌کنیم. سپس به آن نصف فنجان از پودر زرشک (در صورت تمایل می‌توانید بیشتر از آن استفاده کنید)، یک قاشق سرکه و نمک و فلفل اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس کمی آب و یک قاشق عسل را به آن اضافه کنید و بعد از آن همه مواد را به صورت دم کرده چند دقیقه بگذارید تا خوب جا بیافتد.

وقتی سس کنار زرشک پلو آماده شد و زرشک پلو هم در دسترس است، می‌توانید با کمی سس کنار زرشک پلو، زرشک پلو را تزیین کنید و در کنار آن سرو کنید. این سس بهتر است فقط در زمان سرو و در مقدار کمی برای هر شخص سرو شود تا باعث نشود زرشک پلو شما خیلی ترش شود.

با توجه به رنگ طبیعی و خواص زرشک، مصرف زرشک در سس کنار زرشک پلو به عنوان یک ترکیب خوشمزه و در عین حال مفید برای رژیم غذایی شما، به شما کمک می‌کند تا از غدای خوشمزه تیره و سنگینی که زرشک پلو با خود دارد لذت ببرید و حس کنید که به صحت خود در حین خوردن غذاتان نیز همتایی خواهید داشت.



سس کنار زرشک پلو با استفاده از زرشک ترش

سس کنار زرشک پلو یکی از سس های خوشمزه و محبوب در سفره های ایرانیان است. به طور کلی ، سس های کنار غذاها که معمولاً از موادی مانند خامه ، ترشی ، نمک و ادویه ساخته می شوند ، به غذای اصلی عمق و عطری متفاوتی می بخشند. در مورد سس کنار زرشک پلو ، مهمترین عنصر این سس زرشک ترش است.

برای تهیه سس کنار زرشک پلو ، در ابتدا زرشک را به مقدار کافی شسته و روی آنان قرار داده و در دمای بالا پخته می شود. سپس زرشک پخته را خمیر کرده و در تابه ای روغنی سرخ می کنیم تا برگهای زرشک کاملاً خشک شوند. برگ های خشک شده زرشک سپس در آب نمکی به مدت چند دقیقه قرار داده می شود تا اضافه ترشی زرشک کمی برطرف شود.

حالا زرشک دم کرده را در مرباخانه خردکنیم تا مخلوط خمیری درست شود و سپس به آن نمک و پودر سیر و فلفل سیاه اضافه می کنیم. پس از ترکیب کردن این مواد، آن را با خامه یا شیر ترش مخلوط کنید تا یک سس مخملی و رقیق به دست آورید. این سس کنار زرشک پلو آماده است.

در صورتی که محبوبیت بعضی از غذاهای خاص یا محصولات خاص مشکل داشته باشد که در بازار به آسانی یافت نمی شوند، می توانید از مغازه های آنلاین خرید کنید چون در اینترنت، اینگونه مشکلات در محصولات مورد علاقه ی خود روی نمی آورد.



طرز تهیه سس کنار زرشک پلو با سبزیجات

سس کنار زرشک پلو نوعی سس خوشمزه و خوشرنگ است که به عنوان همراه مناسب برای زرشک پلو با سبزیجات به کار می‌رود. این سس از موادی مانند روغن، پیاز، زرشک، نمک و فلفل سیاه تهیه می‌شود. نکته مهمی که باید در تهیه سس کنار زرشک پلو با سبزیجات رعایت شود این است که باید از روغن کمی استفاده شود تا خوراکی سبک‌تر شود.

برای آماده سازی سس کنار زرشک پلو، ابتدا باید پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داده تا طلایی رنگ شود. به این پیاز تفت داده شده، زرشک خشک نیز اضافه می‌شود و در کنار یکدیگر تفت داده می‌شوند. سپس فلفل سیاه و نمک به مایه‌های سس اضافه می‌شود و به مدت چند دقیقه دیگر به همراه زرشک و پیاز خشک تفت می‌دهیم تا به خوبی مخلوط شوند.

در این مرحله، باید آب و یا کمی برنج پلو کار را برای دم کردن سس بهتر کند. باید به گوشتها و یا سبزیجات پلو اضافه شود و در مدت چند دقیقه به همراهشان دم شود تا به خوبی در سس توزیع شوند. پس از تهیه سس کنار زرشک پلو با سبزیجات، می‌توان آن را در سرویس دهی کنار پلو به همراه مخلوط سبزیجات سرو کرد و از این خوراکی خوشمزه و ملایم لذت برد.



سه روش تهیه سس کنار زرشک پلو

پلوی زعفرانی با کنار زرشک یک غذای اصیل و لذیذ در فرهنگ غذایی ایران است که به عنوان یک غذای سنتی و پرطرفدار محسوب می‌شود. در این غذا سس کنار زرشک به عنوان یک اساسی و مهم از عناصر آن سرو کارت را در دست دارد. این سس را می‌توان با تسلط برچند روش ساده و آسان درست کرد.

روش اول:

برای تهیه سس کنار زرشک، ابتدا باید آب زرشک را آماده کرد. برای این کار چند قاشق زرشک را به آب بریزید و آن را برای ۱۰ دقیقه جوش بدهید. سپس آب زرشک را از روی حرارت بردارید و با استفاده از یک میکسر، آن را برای دو تا سه دقیقه خرد کنید. پس از این مرحله، آن را با شیرینی مورد نظر شما شیره‌ای کنید و نمک و فلفل به طعم دلخواهتان بیافزایید. حالا سس شما آماده همراهی با پلو است.

روش دوم:

برای تهیه سس کنار زرشک، ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با روغن و کمی نمک در قابلمه‌ای به کبابی کنید. سپس چند قاشق زرشک داخل قابلمه ریخته و به همراه پیاز برای چند دقیقه خوب داغ دهید. سپس آن را با اضافه کردن شیرینی و نمک و فلفل به طعم دلخواه خود شیره‌ای کنید. طعم فوق العاده ای که این سس به پلو وارد می کند به شما لذت خوردن سفره‌ی پلویی را بیشتر می کند.

روش سوم:

برای تهیه سس کنار زرشک، ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با روغن و کمی نمک در قابلمه‌ای به کبابی کنید. سپس یه لیوان آب را به آن اضافه کرده و برای چند دقیقه بگذارید که آب تا حدودی جذب شده و پخته شود. بعد از آن چند قاشق زرشک را داخل آن بریزید و به همراه پیاز برای چند دقیقه خوب داغ دهید. دو تا سه بار طعم دهی با شیرینی و نمک و فلفل را انجام داده و سس شما آماده است. حال چنین سسی را می توان با پلوی سفید و یا زعفرانی همراه کنید که طعم بسیار خوبی به پلو می بخشد.



سس کنار زرشک پلو با طعم دلخواه شما

اگر شما دوست دارید طعم زرشک پلو با یک سس خوشمزه ارتقا پیدا کند، می‌توانید از چند دستور ساده و سریع استفاده کنید تا این روش غذایی را به یک سطح جدید برسانید.

ابتدا باید اجزای سس را آماده کنید. برای ساخت سس، بهتر است یک پیاز ریز شده در یک قاشق روغن تفت داده شود. بعد از تفت دادن پیاز، می‌توانید سبزیجاتی مانند سیر، زنجبیل و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. این اجزاء را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا به طور کامل آرام شوند و طعم آنها از زمینه خارج شود.

بعد از اضافه کردن سبزیجات، از نمک و فلفل سفید استفاده کنید تا طعم بیشتری به سس شما بدهد. سپس می‌توانید یک لیوان کره شیرین را به سس خود اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید. بعد از آماده کردن این سس، می‌توانید با زرشک پلو خود سرو کنید و طعم منحصر به فرد خود را به غذا اضافه کنید.

اگر دوست دارید، می‌توانید همچنین سس را با دیگر اجزای خوشمزه مانند رب گوجه فرنگی، زردچوبه و پیاز ترش تزئین کنید. روش تزئین سس می‌تواند به طعم غذای شما افزوده شود و آن را زیباتر نشان دهد. در نهایت، با این سس روی زرشک پلو، شما می‌توانید تجربه خوشمزه و منحصر به فردی را داشته باشید که حتما ارزش تلاش برای انجام آن را دارد.