طرز تهیه سس کاراملی برای پوشش کیک
سس کاراملی یکی از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی میتوان آن را در خانه تهیه کرد. این سس به عنوان پوشش برای کیکهای مختلف استفاده میشود و به طرزی خاص و خوشمزه در آن ها نفوذ میکند.
برای تهیه این سس باید از موادی مانند شکر، قهوه، کره و وانیل استفاده کنیم. ابتدا شکر را در یک قابلمه قرار داده و با حرارت ملایم، تازه صاف شده و رنگی طلایی و خوشمزه به دست آورید. بعد از این که شکر ذوب شد، کره را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا شکر دوباره جامد نشود. سپس قهوه را به مواد اضافه و با هم مخلوط کنید.
بهتر است قبل از اضافه کردن قهوه، یک قاشق غذا خوری آب داغ روی آن بریزید تا بوی مطبوعی به سس بدهد. بعد از مخلوط شدن مواد، وانیل را به آن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه ادامه دهید تا سس به طور کامل از حالت مایع خارج شود و خمیری و غلیظ شود.
سپس سس کاراملی را نیمه سرد یا سرد کنید، در بشقابی ریخته و به عنوان پوشش برای کیک، کوکی و نوشیدنی های خنک مورد استفاده قرار دهید. در پایان باید اشاره کرد که این سس، نه تنها پشتیبانی خوبی برای کیک و دسر ها است، بلکه میتوان آن را در معجون یا بستنی نیز استفاده کرد.
راهنمایی برای تهیه سس کاراملی خوشمزه برای کیک ها
تهیه سس کاراملی برای کیک ها یک روش ساده و خوشمزه است که می تواند به تنهایی، به عنوان یک خوراکی خوش طعم و جذاب مورد استفاده قرار گیرد. برای تهیه سس کاراملی، می توان از چند ماده اصلی استفاده کرد که این مواد شامل شکر، کره، فرا سولفات سدیم و کره شیرین است. این مواد را به ترتیبی که ذکر شده است، در قابلمه ای مخصوص می ریزیم و به صورت تخم مرغی هم بزنیم و تا درجه یک درجه حرارت فرابگیر تنظیم می کنیم.
سپس، به مرور زمان، درجه یک را به دو و نیم درجه افزایش می دهیم تا شکر ذوب شود و رنگ کاراملی به دست آید. باید توجه داشت که زیادی کاهش ندهیم و در درجه یک نگه داریم تا شکر بیشتر نسوزد. سپس، می توانیم کره خود را به آن اضافه کنیم و به خوبی مخلوط کنیم تا با هم ترکیب شود. سس کاراملی ما آماده است.
سس کاراملی خاصیتی دارد که به عنوان یک تزئین ویژه برای کیک ها و دسرهای مختلف به کار می رود. باز هم یادآوری می کنیم که باید درجه حرارت را به زور زیادی بالا نبریم تا شکر نسوزد. همچنین در هنگام مخلوط کردن، باید به خوبی هم بزنیم تا همه ترکیبات مخلوط شوند و سس کاراملی همگی رنگ یکسانی داشته باشند. در نهایت، سس کاراملی خود را روی کیک مورد نظرمان بریزیم و آن را به عنوان یک خوراکی خوشمزه و جذاب استفاده کنیم.
چگونگی تهیه سس کاراملی برای افزودن به کیک های خود
سس کارامل یکی از غذاهای خوشمزه است که برای اضافه کردن به کیک ها و دسرها استفاده می شود. این سس با فرایند تهیه غلظ و خمیری شدن شکر در روغن سرخ شده درست می شود.
برای تهیه سس کارامل، شما از چند مواد اصلی نیاز دارید: قند، آب، روغن نباتی و کره. با توجه به میزان سس دلخواه خود، شما باید میزان مناسب قند را در قابلمه ریخته و به همراه آب روی حرارت قرار دهید.
پس از توپ ریختن شکر و آب، مواد را به مدت چند دقیقه باید روی حرارت نگه داشت تا به مرحله نصف شده برسد. در این مرحله، شکر شروع به غلظ شدن می کند. در این نقطه، شما باید کره و روغن را به مواد اضافه کنید.
حال باید تا زمانی که سس رنگ قهوه آیی بشود، مخلوط کنید. به مرور رنگ سس تغییررنگ و دارای یک رنگ کاراملی خوشمزه می شود. حال که سس آماده است، می توانید آن را به کیک ها و دسرهای خود اضافه کنید. از این سس برای تهیه دسرهای خانگی، بیسکوییت ها و حتی بستنی ها استفاده کنید.
طرز تهیه سس کاراملی لذیذ برای تزیین کیک
تهیه سس کاراملی بهترین روش برای تزیین کیکهای خود است. سس کاراملی یکی از سسهای محبوب است و در بیشتر کافهها و رستورانهای دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. مواد لازم برای تهیه این سس شامل شکر، کره، کره شیرین و کره تکهای است. برای شروع، شکر را در قابلمه با حرارت بالا قرار دهید. پس از حرارت دادن شکر، به آرامی کره را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا کاملا متحد شود.
سپس، کمی کره شیرین به سرکه کاراملی اضافه کنید تا طعمش شیرین تر شود. با هم آن را مخلوط کنید. پس از آن، باقی مانده ای از کره تکهای را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی همزدن کنید تا کاملا مخلوط شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید به تدریج خنک شود.
حالا، شما سس کاراملی خود را برای تزیین کیک میتوانید استفاده کنید. این سس را به صورت آرایشی روی کیک لایهای خود بریزید و برای سرو کردن آماده باشید. از این سس برای تزیین تمامی نوع کیکها مانند بستنی، پان کیک، دسر و کیک شیرین استفاده کنید. با این سس کفنی خوشمزه و با رنگ طلاوی برای شیرینی دلخواه خود را بسازید.
چطور سس کاراملی بسیار خوشمزه روی کیک خود را بپخشید؟
برای نمایش کیک خود بسیاری از افراد برای شیرینی مزاجی از سس کاراملی استفاده می کنند. سس کاراملی خوشمزه ولی به نظر می رسد که ساخته شدن آن پیچیده است. با این حال، شما می توانید با استفاده از چند مرحله ساده و خوشمزه، سس کاراملی خود را برای کاربردهای مختلفی اعم از خوراکی ها و شیرینی ها بسیار آسان تهیه کنید.
ابتدا، شما باید شکر خام و آب را در تابه ای با هم مخلوط کنید و آن را بر روی حرارت قرار دهید تا به مرحله جوش آید. بهتر است وقتی که ساخت سس کاراملی، از پایین ظرف شروع کنید تا از نسوج لازم برای ترکیبی صاف استفاده کنید. شما نباید سرعت حرکت کنید زیرا ممکن است برای آماتورها باعث شکست نمودن مواد شود.
هنگامی که مزیت خود را پیدا کنید، شما بدون اینکه بوی سیمان دهید، آن را به یکی دیگر از مواد اضافه کنید: کره و کره. سپس، شما می توانید برای تهیه ماده ترشی، از اسید سیتریک استفاده کنید و شویی را با ترکیب تازه ساخته شده ترکیب کنید.
تهیه سس کاراملی آزمایشی است که عموماً زمان و تجربه زیادی در بیشتر موارد نیاز دارد تا مانع از مشکلاتی مانند سیمان شدن شویی و دگرسوختن مواد شوید. با این حال، با دنبال کردن این راهنما، شما می توانید به راحتی سس کاراملی خود را برای کیک خود تهیه کنید و از طعم خوشمزه آن علاقه مند شوید.
طرز تهیه سس کاراملی برای تزئین کیک ها در خانه
برای تهیه سس کاراملی برای تزئین کیک ها، ابتدا لازم است که تمامی مواد مورد نیاز را آماده کنید. این مواد شامل شکر، کره، کرم شیرین، آب و نمک است.
برای شروع، یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید و داخل آن یک لایه نازکی از شکر ریخته، آنرا به داغ شدید و تا زمانی که شکر به رنگ طلایی سیر احمر رنگ تبدیل شود، به آن ادامه دهید.
سپس، کره را به شکر حاوی کارامل اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. بعد از آن، کرم شیرین را کمی به کمی به مواد تزئینی خود اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.
در این مرحله، لازم است که اب را اضافه کنید و بتوانید تاج سر کارامل را تهیه کنید. از آنجا که کارامل çok جامد است، باید نازک نازک با اضافه کردن کرم شیرین ترکیب شود.
در نهایت، بهتر است که سس کاراملی خود را در یک ظرف به اطراف خارج کنید و به یک ساعت در یخچال قرار دهید. وقتی کاملا سرد شد، میتوانید از آن به عنوان تزئین برای کیکها خود استفاده کنید. با استفاده از این وسیله میتوانید کیک خود را زیباتر و جذابتر کنید.