طرز تهیه سس کارامل برای تزیین کیک
سس کارامل یکی از پرطرفدارترین انواع سس برای تزیین کیک و دسرهاست. این سس با طعم شیرین و خوشمزهای که از شکر شعلهآتش به همراه کره تهیه میشود، همه را به شیفتگی و خوش حسابی وادار میکند. در ادامه با نحوه تهیه سس کارامل برای تزیین کیک همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سس کارامل:
- 1 استکان شکر
- 1/2 استکان کره نرم
- 1/3 استکان شیر
طرز تهیه سس کارامل:
1. ابتدا شکر را در یک قابلمه تهیه کنید. آنرا در حرارت متوسط چرخانده و بعد از حدود 5 تا 7 دقیقه، باید شکرانهای آن مذاب شده باشد و به رنگ زرد تیرهای کاراملی تبدیل شود.
2. بلافاصله پس از این مرحله، کره را به شکر اضافه نمایید، سپس با استفاده از قاشق چه خوبی بکشید، تا هر دو مواد به طور کامل با هم تلفیق شوند.
3. سپس مدتی به آنرا در حرارت ملایم گرم کنید تا آن را کاملا مخلوط کنید.
4. نوبت به اضافهکردن شیر میرسد، در این مرحله یک قاشق شیر را به مواد تزریق کنید و با تلفیق و پخته شدن کارامل، به صورت کرمی و خوشمزه تبدیل شود.
5. سس کاراملی که تهیه کردهاید را در یک قالب مناسب نگهداری کنید تا بتوانید آن را در زمان موردنیاز استفاده کنید.
سس کارامل آماده شده میتواند به عنوان یک تزیین بسیار جالب و خوش طعم برای انواع کیکها، کلوچهها، دسرها و فرنیهای دیگر استفاده شود. همچنین از این سس برای تزیین قهوه، شیرینیهای سرد و مرباستفاده نیز میشود. با دیدن نتیجهی قابل توجهی که این سس برای تزیین دسر و کیکها دارد، به هیچ وجه از تهیه آن صرف نظر نکنید و با نگهداری در یخچال، از آن هر وقت که خواستید استفاده کنید.
نکات مهم در تهیه سس کارامل برای تزیین کیک
سس کارامل یکی از محبوبترین سسهای تزیین کیک است که به سادگی از شکر، کره، شیر و دونه نمک تهیه میشود. اما تهیه این سس ممکن است برای برخی کاربران سخت باشد؛ از این رو در ادامه به بررسی نکات مهمی که هنگام تهیه سس کارامل باید در نظر گرفت، پرداخته میشود.
اولین نکته در تهیه سس کارامل، توجه به روش تهیه شکر کاراملی است. برای تهیه این نوع شکر، نیاز است که شکر را در یک قابلمه با پایه تخت به همراه یک قاشق آب و یک قاشق آبلیمو ترکیب کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از آنکه شکر درون قابلمه تبدیل به یک لیوان شیرین شده، باید آن را از حرارت برداشته و با افزودن کره و شیر، به مخلوطی همگن تبدیل کرد.
نکته دوم در تهیه سس کارامل، تشخیص زمان مناسب برای افزودن کره و شیر به شکر کاراملی است. پس از آنکه شکر کاراملی تهیه شد، باید توجه کنید که باید کره و شیر را به تدریج به آن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط همگن تبدیل شود، روی حرارت قرار دهید.
در نهایت نکته سوم، بررسی روش استفاده از سس کارامل برای تزیین کیک است. برای استفاده بهینه از سس کارامل باید آن را در یک قوطی پلاستیکی باز کنید و آن را به شکل دلخواه بر روی کیک خود بریزید. بهتر است پیش از این، کیک خود را با طرح دلخواه خود تزیین کرده و سپس سس کارامل را بریزید. همچنین میتوانید سس کارامل را با اضافه کردن شکلات ریز به آن، عطر و طعم منحصر به فردی به آن ببخشید.
انواع مختلف سس کارامل برای تزیین کیک
سس کارامل یکی از محبوبترین سسهای تزئین کیک و دسر به شمار میرود و میتواند به روشهای مختلفی تهیه شود. در ادامه به توضیح چند نوع از سس کارامل برای تزئین کیک پرداخته خواهد شد.
سس کارامل ساده: این سس به روش سوزاندن شکر و اضافه کردن برندا میتواند تهیه شود. برای این منظور، شکر را در یک قابلمه با حرارت ملایم تا زمانی که شکر ذوب شود سوزانده و سپس برندا اضافه میشود تا سس کارامل تهیه شود.
سس کارامل با روش فر: برای تهیه این نوع سس کارامل، شکر، کره و شیر را با هم مخلوط کرده و در فر درجه حرارت بالا قرار داده میشود تا کارامل شود.
سس کارامل با استفاده از شیره کنجد: شیره کنجد، آب، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و بعد از 5-10 دقیقه بر روی حرارت ملایم قرار داده میشود تا سس کارامل تهیه شود.
سس کارامل با استفاده از شکلات: در این روش، شکر، کره و شکلات تلخ را با هم مخلوط کرده و بعد از ذوب شدن تکه های شکلات، سس کارامل تهیه میشود.
در نهایت، سس کارامل میتواند برای تزئین کیک به همراه دیگر موادی مانند شکلات، خامه، نوتلا و… استفاده شود و به دلخواه شما با طعمها و مواد خوراکی دیگری نیز ترکیب و سفارشی شود.
طرز تزیین کیک با سس کارامل
تزیین کیک با سس کارامل، یکی از روشهای جذاب برای بارگذاری ظاهر کیک است. این روش تزیین، باعث میشود که کیک به شکلی خوشمزه و جذاب نمایش داده شود و نظر همه را به خود جلب کند. برای این کار باید ابتدا کیک را آماده و به طور مناسب پخت کرده و تمام مراحل آن را به پایان رسانده باشید.
برای تزیین کیک با سس کارامل باید از موادی مانند شکر، کره و کره حیوانی استفاده کنید. شکر همراه با کره در قابلمه به آرامی پخته میشود تا یک سس کارامل صاف و خامهای به دست آید. پس از تهیه سس کارامل، باید آن را به دمای مناسب خنک کرد و سپس به کیک ریخته و مناسبی تراشیده شود. در نهایت، میتوان کیک را با نمک درشت و کره خامهای تزئین کرد.
در نهایت، باید به خاطر داشت که تزیین کیک با سس کارامل نیازمند هنر و ذوق هنری است. باید دقت و دانش لازم را در اجرای این روش تزیین داشته باشید که کیک شما به واقعیت تبدیل شود. با دنبال کردن این مراحل و ممارسه تکراری، میتوانید در تزیین کیک با سس کارامل مهارت کسب کنید.
طرز تزیین کیک با سس کارامل به شکل طبیعی
تزیین کیک با سس کارامل یکی از روشهای فوقالعاده برای بهبود مزه و دکوراسیون کیک است. سس کارامل یکی از سسهای خوشمزه و شیرین است که با استفاده از شکر ذرت و کره تهیه میشود. این سس به خوبی با کیک و کافی نتامانسی یا بستنیی همراهی میکند.
برای شروع ، شما میتوانید کارامل را با استفاده از شکر و کره در دیگ بزرگتر تهیه کنید. برای تهیه این سس شما نیاز به شکر، کره، نمک و آب دارید. در ابتدا ، شکر را در دیگ بزرگ بر روی حرارت ملایم قرار داده و با مراقبت کامل آن را روی حرارت بالایی افزایش دهید. در همان زمان که شکر ذوب شده و قهوهای بافت شده است ، کره را به آن اضافه کنید. با مخلوط کردن کره به شکر ، آن را به طور کامل ترکیب کنید. در نهایت ، نمک و آب را به محلول اضافه کنید تا همگی ترکیب شوند.
برای تزیین کیک با سس کارامل ، شما میتوانید کارامل را به صورت ریختن روی کیک ریخته و به صورت یک لایه نازک روی کیک پخش کنید. سپس با استفاده از چنگال یا قلم نوری ، راه میانی را روی سطح کیک تراشیده و خطوطی موازی با وسعت همان خط را ترسیم کنید تا یک الگوی شبیه به شبکه به وجود آید. با این کار ، کیک شما به یک طرح زیبا و خلاقانه برای ارائه به میهمانان تبدیل میشود. سپس با تزیین کیک با شکلات و توتفرنگی قرمز ، این روش باعث میشود که کیک شما هم به نظر زیبا و هم به نظر خوشمزه باشد.
طرز تزیین کیک با سس کارامل به شکل هنری
تزئین کیک با سس کارامل به شکل هنری یکی از روشهای جذاب و زیبا برای تزئین کیک است. برای شروع، درجه حرارت فر باید بین ۱۷۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد باشد. سس کارامل را با موادی مانند شکر، آب و آرد ذرت تهیه نمایید. بعد از اینکه سس کارامل را درست کردید، آن را در یک بشقاب قرار دهید و در دمای اتاق مقداری برای خنک شدن قرار دهید.
سپس، بهتر است که دستگاه پایه کهربایی را روی کیک قرار دهید و سپس بهترین روش برای تزئین کردن کیک با سس کارامل، سرلکه کیک باشد. برای این منظور، یک قطعه پلاستیکی را روی کیک قرار دهید و مقداری از سس کارامل را روی آن بریزید. در ادامه، قطراتی از سس روی کیک ریخته و آن را با قلم مو به شکل هنری گردش دهید.
در صورتی که میخواهید مدلهای مختلف را بر روی کیک خود کشیده و سس کارامل را برای تزئین کیک در سفره داشته باشید، میتوانید از قیچیهای کوچک یا پیچیده استفاده کنید. در نهایت، با همتراز کردن این دو قلم، ظاهر هنری و زیبایی را برای کیک خود ایجاد کنید. با توجه به مفاهیمی که در این مقاله بیان شد، تزئین کیک با سس کارامل به شکل هنری امری اساسی در حوزه طرز تهیه شیرینیهاست و هرچه بیشتر شما به این هنر مسلط بشوید، تزئینات جذابتری خواهید داشت.