طرز تهیه سس پاستا چیکن آلفردو
سس پاستا چیکن آلفردو از سس هایی است که در دنیای غذایی معروف است و معمولا به عنوان یکی از بهترین سس های پاستا شناخته می شود. این سس که خاصیت دلچسبی در طعم و ترکیب مواد دارد، معمولا با استفاده از پنیر پارمزان، کرم، پیاز و سیر ساخته می شود.
طرز تهیه سس پاستا چیکن آلفردو نیز بسیار ساده و آسان است. ابتدا پیاز را خرد کرده و در یک ماهیتابه با نصف سیر و کره تفت می دهیم. در این مرحله می توان از روغن زیتون به جای کره نیز استفاده کرد. سپس به مخلوط پیاز دو پیمانه شیر یا کرم اضافه کرده و زیر حرارت گذاشته تا پنج دقیقه آن را بجوشانید. سپس آرد را به آرامی اضافه کرده و آن را با چنگال به خوبی هم بزنید تا سس خمیری شود.
بعد از اینکه سس به خوبی کمی آبگوشت را با سس مخلوط کنید و زیر حرارت بیاورید. همچنین می توانید فلفل سیاه و نمک را برای تنظیم حکمت در سس اضافه کنید. اکنون چکن تفت داده شده و بقیه ی سیر را به سس اضافه کنید، تا طعم سس کامل شود. سس را به مواد نوشته شده اضافه کرده و اجازه دهید به خوبی مخلوط شود. پایانی سس آماده به جای تزئین با پارمزان رنده شده است. سس پاستا چیکن آلفردو آماده به سرو کردن است!
مواد لازم برای تهیه سس پاستا چیکن آلفردو
سس پاستا چیکن آلفردو یکی از پرطرفدارترین سسهای استفاده شده در غذاهای ایتالیایی است که از روغن زیتون، پنیر پارمزان و خامه تهیه میشود. این سس معمولا با پاستا و مرغ سرو میشود و طعم و مزهای بسیار خوشایند و دلچسب دارد.
برای تهیه این سس خوشمزه، مواد زیر لازم است:
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 4 حبه سیر خرد شده
- 2 لیوان خامه
- 1/2 لیوان شیر
- 1/2 لیوان پنیر پارمزان رنده شده
- نمک و فلفل به میزان لازم
ابتدا در یک تابه، روغن زیتون را روی شعله ملایمی قرار دهید تا گرم شود. سیر خرد شده را همراه با کره به روغن اضافه کرده و همه را با مدتی بر روی حرارت ملایمی تفت دهید. سپس خامه، شیر و پنیر پارمزان را به تابه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. پنیر جامد خود را همراه با چاقو رنده کنید و به سس بیفزایید. در این مرحله، طعم سس را با نمک و فلفل تنظیم کنید. برای تهیه یک سس غلیظ و خوشمزه، با مدتی بر روی حرارت ملایمی، همه را با هم تفت دهید تا سس کمی غلیظ شود.
در نهایت، سس آماده شده را به همراه پاستا و مرغ سرو کرده و از مزهای خوشمزه و شیرین آن لذت ببرید. سس پاستا چیکن آلفردو در کمتر از 30 دقیقه قابل تهیه است و میتواند یکی از گزینههای خوش طعم و خوش رنگ برای ناهار یا شام شما باشد.
نحوه آماده کردن مواد برای تهیه سس پاستا چیکن آلفردو
سس پاستا چیکن آلفردو یکی از خوراکیهای پرطرفدار در دنیای غذایی است که معمولاً با استفاده از موادی همچون شیر، پنیر پارمیزان، آرد و مرغ آماده میشود. در این مطلب نحوه آماده کردن این سس را به شما آموزش میدهیم.
برای شروع، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای آماده سازی سس پاستا چیکن آلفردو، نیاز به مرغ پختهشده داریم که آن را پیشتر آماده کرده و خرد کردهایم. همچنین باید پنیر پارمزان را رنده کنیم. در ادامه یک حبه سیر را رنده کرده و در تابهای متوسطسایز به همراه یک قاشق غذاخوری کره روغن به مدت دقایقی تفت میدهیم.
حال به مرحله بعدی میرسیم: اضافه کردن آرد به تابه و مخلوط کردن آن با کرهای که در مرحله قبل از آن استفاده کردهایم. سپس آرد را تفت میدهیم تا یکم طلاق بیاورد. پس از آن، شیر را به زودی به تابه اضافه میکنیم و آن را به خوبی با آرد و کره مخلوط میکنیم.
حال به مرحله اصلی و دلخواه برای تهیه این سس میرسیم، آن هم اضافه کردن مرغ خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده. بعد از حدود دقایقی آب پاستا را جوش میدهیم و آن را به مواد دیگر در تابه اضافه میکنیم. سپس آن را با شعله ملایمی چند دقیقه دیگر آماده تهیه سس پاستا چیکن آلفردو میکنیم.
دوره آموزشی طرز تهیه این سس در منزل می تواند به همه علاقهمندان به آشپزی و پخت غذا کمک شایانی باشد تا بتوانند خود را به عنوان آشپز حرفهای ارائه دهند و غذاهای لذیذ و خوش طعم در منزل خود تهیه کنند.
عملیات آماده کردن نوع خاصی از پاستا برای همراهی با سس پاستا چیکن آلفردو
پاستا یکی از غذاهای محبوب و پرمصرف در سراسر جهان است که در انواع مختلف تهیه میشود. یکی از انواع محبوب پاستا، پاستای فتوچینی است که به عنوان پایه سس پاستا بهکار میرود. در این مقاله به توضیح آماده کردن نوع خاصی از پاستای فتوچینی بهعنوان همراهی با سس پاستا چیکن آلفردو پرداخته میشود.
برای آماده کردن پاستا، ابتدا آب را در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت بالا قرار دهید و آن را به جوش آورید. سپس پاستای فتوچینی را به آب داغ بریزید و آن را به مدت ۸-۱۰ دقیقه به مدت زمانی که آن را با سفتی خود مایل به نرم شدن است، بپزید. سپس آن را در یک دورنگنج مصرفی کنید تا آب آن خالی شود و بتوانید آن را در بشقابی مناسب قرار دهید.
سس پاستا چیکن آلفردو ترکیبی از پنیر پارمزان، شیر، کره، سیر، ادویه و مرغ است که یک طعم خوشمزه و کرمی به سس پاستا میبخشد. برای آماده کردن این سس، ابتدا مرغ را برشهای نازکی کرده و با نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس در یک ماهیتابه برشهای مرغ را در کمی روغن به مدت ۵-۶ دقیقه به طوری که طلایی شوند، سرخ کنید.
در ماهیتابه پس از پخت مرغ، شیر، کره و سیر را اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه بپزید تا سس غلیظ شود. پس از آماده شدن سس، آن را بر روی پاستا ریخته و با پنیر پارمزان خرد شده تزئین کنید و سرو کنید.
پاستا با سس پاستا چیکن آلفردو یکی از پرمصرفترین غذاهای ایتالیایی است که در بسیاری از رستورانها و خانههای غذاخوری سراسر دنیا به عنوان یکی از غذاهای عالی و خوشمزه شناخته میشود. با رعایت مراحل نام برده شده میتوانید در خانه خود پاستای فتوچینی را آماده کرده و با سس پاستا چیکن آلفردو به انواع دیگری از پاستاها ترجیح دهید.
آموزش تهیه سس پاستا چیکن آلفردو
اگر به دنبال آموزش تهیه سس پاستا چیکن آلفردو هستید، این مقاله برای شما مناسب است. این سس با شکلاتیای کرم و عطر چرم به همراه برگهای ریحان شفاف شدهاست.
اولین قدم برای تهیه این سس، پخت چیکن است. برای این کار، چیکن دو کیلو را درون تابه و با روغن گرم کنید و به مدت حدود 20 دقیقه به آن نیم پختگی دهید. پس از آن، آن را از روی حرارت بردارید و درون قالبی که قرار است سس به داخل آن افزوده شود، قرار دهید.
سپس باید سس را آماده کنید. برای این کار، 500 گرم خامه Anchor و 100 گرم کره را درون قابلمه متوسطی قرار دهید و آن را با هم به آرامی ادغام کنید تا درجه حرارت خامه به بیست درجه برسد. سپس شروع به اضافه کردن پنیر پارمسان و سیر تازه خرد شدهشود.
سپس باید آرد را اضافه کنید. برای این کار، دو چوب آرد را به مواد مخلوط شده اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه در حال مخلوط کردن باشید تا جا به جا شود و کاملاً ادغام شود. در صورت لزوم، مقداری نمک و فلفل ریخته و همه را به هم ریخته و مخلوط کنید.
حال اینجاست که شما میتوانید چیکن خود را به سس اضافه کرده و آن را با هم کاملاً مخلوط کنید. سپس، به همراه ماکارونیهای پخته شده سرو کنید و با برگهای ریحان تزیین کنید. منوی شما با سس پاستا چیکن آلفردو حال به سبک رستورانهای ایتالیایی است.
راهنمایی برای سرو سس پاستا چیکن آلفردو
سرو سس پاستا چیکن آلفردو یک غذای ایتالیایی ساده و لذیذ است که میتوانید با استفاده از چند مواد اساسی و گیاهان خشک شده در خانه تهیه کنید. در این رسپی، مرغ کوبیده شده، سس خامه، پنیر پارمزان و ماست تلخ استفاده میشود که با پاستا ترکیب میشود تا یک غذای خوشمزه و اشباع کننده شکل بگیرد.
برای شروع، پاستا را در آب جوش بپزید تا آماده سرو شود و در حین اینکه پاستا در حال پخت است، مرغ را در یک تابه با روغن زیتون سرخ کنید و سپس آن را به همراه سیر خرد شده به آن اضافه کنید. در ادامه سس خامه، پنیر پارمزان و ماست تلخ را نیز به تابه اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید. سس را برای چند دقیقه داغ کنید تا غلظت پیدا کند و پس از آماده شدن پاستا آن را اضافه کنید.
در نهایت، میتوانید کمی جعفری خرد شده روی سرو سس پاستا چیکن آلفردو بریزید و در کنار آن برای تزئین، پنیر پارمزان ترد شده را بر روی آن ریخته و سرو کنید. این غذا را میتوانید با نان تازه یا سالاد سبزیجات سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.