طرز تهیه سس مکزیکی برای جوجه کباب
مکزیکیها سسهای زیادی را در حالت غذایی خود به کار میبرند که تنوع غذاهای این کشور را هم بسیار بیشتر میکند. سسهای مکزیکی به دلیل استفاده از تنوع زیاد مواد خوشمزهای مثل آووکادو، پل، گوجه فرنگی، فلفل غول پیکر، فلفل چیلی و ...، حس غذایی خاص و بسیار لذیذی را برای انواع غذاها به وجود میآورد. یکی از این سسهای مکزیکی به نام سالسا (Salsa) است که کاربرد آن در انواع غذاها شامل ساندویچ، قارچ، جوجه کباب، نان و ... میباشد.
اما ما در اینجا به تهیه سس مکزیکی برای جوجه کباب میپردازیم که از دسته سالساهای خیلی ساده و کاربردی میباشد. برای شروع، تمام مواد زیر را جمع کرده و در یک کاسه با هم مخلوط کنید:
۲ عدد گوجهفرنگی (مکعبهای کوچک بریده شده)
۲ عدد پیاز (کوچک بریده شده)
۱ عدد فلفل چیلی سبز (خرد شده و بدون تخم دوخته)
۲ قاشق سوپ خرد شده که برای تندی بیشتر می توانید تعداد آن را افزایش دهید.
نصف قاشق چای خوری نمک دریا
لیمو تازه (چوب نارگیل نیز استفاده میشود)، به میزان مورد نیاز
حالا از آمیزش نمک، پیاز، گوجه فرنگی و فلفل چیلی استفاده کرد و به مواد دیگری، مثل لیمو تازه و چوب نارگیل، اضافه کنید تا طعم با تنوع بیشتری به سالسا عالی خود بدهید.
این سس را میتوان به صورت سرد یا گرم مصرف کرد و برای سرو غذاهایی مثل جوجه کباب بکار میرود. در نهایت اگر مایل هستید، میتوانید سس تهیه شده را در یخچال نگهداری کنید تا بعداً نیز از آن استفاده کنید.
راهنمای تهیه سس مکزیکی برای جوجه کباب
سس مکزیکی یکی از سسهایی است که با یک مکزیکی بازاریانی عجیب و غریب از اجزای گلبیتی و قرمزی و چیپس پروتئین و تکه گوشت ساخته شده است. این سس کاملاً مناسب برای استفاده به عنوان سس نوشیدنی برای جوجه کباب است و حتی ممکن است به عنوان سس دیگر غذاها نیز مورد استفاده قرار گیرد. در ادامه توضیحاتی در رابطه با تهیه سس مکزیکی برای جوجه کباب ارائه شده است.
مواد لازم برای تهیه سس مکزیکی شامل پیاز، سیر، فلفل دلمهای (یا فلفل قرمز)، گوجه فرنگی، روغن زیتون، نمک هندی، کیوی ، دلستر و ذرت است. برای شروع تهیه سس، پیاز و سیر را خیلی ریز خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید، سپس به آن فلفل دلمهای و پودر نمک هندی را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه بپزید. به این مواد، گوجه فرنگی را اضافه کرده و پخت آن را به مدت حدود 10 دقیقه ادامه دهید.
بعد از این که گوجه فرنگی پخته شد، به آن دلستر، ذرت و خرده کیوی را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه برای حرارت دادن آنها، با هم مخلوط کنید تا سس مکزیکی همگن و شیرین-تند شود. حالا، سس را از حرارت بردارید و آن را قبل از سرو به میز، به مدت حدود 10 دقیقه خنک کنید تا طعم بهتری بگیرد. سس مکزیکی حاضر است و میتوانید آن را به عنوان سس نوشیدنی برای جوجه کباب یا دیگر غذاها مورد استفاده قرار دهید.
مواد لازم برای ساخت سس مکزیکی برای جوجه کباب
سس مکزیکی یکی از ترکیبات معروف در آشپزی مکزیکی است و به عنوان یک سس خوشمزه و غنی در طعم مورد استفاده قرار میگیرد. این سس به طور خاص با جوجه کباب سرو میشود و طعم بسیار خوب و منحصر به فردی به غذا میبخشد که با استفاده از ترکیبات مناسب ساخته میشود.
برای ساخت سس مکزیکی برای جوجه کباب، ابتدا باید به دنبال جوجه تازه و تمیز باشیم تا کیفیت غذا بهتر شود. سپس برای تهیه سس، نیاز است به ترکیباتی مانند فلفل قرمز خشک، تخم مرغ، ادویهها، پیاز، گوجهفرنگی و سیر. همچنین ممکن است باندرواین ویک قیفی از شوگو پاست خرد کرده شده و نشانی از ترشی خیار نیز اضافه شود.
در آمادهسازی سس مکزیکی ،ابتدا باید فلفل قرمز خشک را با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید و بعد از آن آن را به آتش بیاورید. سپس پیاز و سیر را به روغنی اضافه کرده و برای حدود 3 دقیقه تفت دهید. سپس گوجهفرنگی، تخممرغ، باندرواین، شوگو پاست و نشانی از ترشیخیار را اضافه کنید تا تمام ترکیبات خوب با یکدیگر مخلوط شوند. در نهایت، ادویههای مورد علاقه خود را به سس اضافه کرده و روی حرارت بمانید تا به غلیظ شدن برسد.
در نهایت، شما میتوانید این سس را به همراه جوجه کباب سرو کنید که طعم غنی و مطلوبی به غذای شما میدهد. این ترکیب میتواند به عنوان یک دستور غذایی سریع و آسان در منازل عمومی استفاده شود و صرفهجویی در زمان و هزینه را به همراه دارد.
روش تهیه سس مکزیکی برای جوجه کباب با تنوع
سس مکزیکی یا به عبارتی سالسا به عنوان یکی از ترکیبات مهم در غذاهای مکزیکی شناخته شده است. این سس اکثراً از ترکیب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر و ترکیباتی مثل نمک، فلفل سیاه و نچاق حاصل شده است. اما به دلیل استفاده از سایر مواد میتوان تنوع بیشتری در سس مکزیکی برای جوجه کباب به دست آورد.
روش تهیه سس مکزیکی برای جوجه کباب با تنوع
1- سس پوکی
این سس همان سس مکزیکی است که با ترکیب گوجه فرنگی، پیاز، نعنای فرنگی، سیر، فلفل دلمه ای و دارچین تهیه میشود. اما برای افزایش تنوع میتوان با اضافه کردن موادی مانند پودر چیلی، خردل، کره بادام زمینی و اسفناج، طعم و کیفیت بهتری به سس داد.
2- سس چینی
این سس به صورت ترشتند تهیه میشود و برای افزایش تنوع بهتر است که یک میوه ترش مثل لیموی ترش و یا نارنج در تهیه سس استفاده شود. همچنین میتوانید برای شیرینی اضافه کردن عسل به سس تهیه شده فواید بسیاری داشته باشد.
3- سس کاری
این سس ترکیبی از گوجه فرنگی، پیاز، نمک، چیلی پودر و کره آفتابگردان است. برای افزایش تنوع میتوانید به سس تهیه شده فلفل دلمه ای و فلفل سیاه اضافه کنید. البته در این نوع سس با فلفل پیمانه باید خیلی دقت کنید.
نکته پایانی
استفاده از تنوعهای مختلف در سس مکزیکی نه تنها برای تنوع طعم تجربه زیبایی را برای دستیابی به درجه بالاتر و کیفیت بهتر غذا برای شما فراهم میکند. بلکه در جشنواره ها و حفلههای خانوادگی به شما کمک خواهد کرد تا با تنوع کافی در استفاده از مواد، آشپزی لذت بخشتر برای همه داشته باشید.
طریقه ساخت سس مکزیکی برای جوجه کباب با طعم دلخواه
تهیه و سرو مکزیکی سس برای جوجه کباب با طعم دلخواه، در خانه یک گزینه عالی برای یک مهمانی خانگی، عصرانه یا شام است. با استفاده از این راهنمای سریع ساخت آن، میتوانید به جای خرید سس آماده، از سس خانگی خود استفاده کنید که بسیار خوشمزه خواهد بود.
مواد لازم برای این سس شامل پیاز خردشده، سیر خرد شده، فلفل دلخواه خرد شده، پودر چیلی، کمی آب، رنگفری مایل به قرمز و زرد، نمک و فلفل می باشد.
ابتدا، پیاز و سیر را در یک قابلمه در حرارت ملایم به همراه روغن کمی سرخ میکنیم تا پیاز طلایی شود. سپس، فلفلها را به مواد همراهی ما اضافه کرده و برای کمی دیگر به همراه روغن و پیاز و سیر
می آوریم تا به حرارت بیایند. نسبت به ترجیح شما، میتوانید آب را به این ترکیب اضافه کنید یا بدون اضافه کردن آب استفاده کنید، تا به صورت یک سس سفت و روغنی باشد یا یک سس بافتده و کرمی.
حالا وقت آن است که به سس رنگهای مایل به قرمز و زرد را اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید تا رنگها با هم ترکیب شوند. توجه داشته باشید که از پودر چیلی بیشتر از حد استفاده نکنید تا سس خانگی شما بیش از اندازه تند نشود. در نهایت، با اضافه کردن نمک و فلفل طعم سس مکزیکیتان را چک کنید و سس را برای مصرف نهایی به دمای اتاق خنک کنید.
حالا میتوانید از این سس مکزیکی لذیذ برای پخت جوجه کباب، مزه و طعم خوبی به دست آورید. باقیمانده از این سس را میتوان برای سرو با تاکو، ناچو، کارنیتاس یا هر نوع غذای مکزیکی دیگری که میپسندید به کار گرفت. به علاوه، شما میتوانید این روش برای تهیه سایر سسهای مکزیکی با طعم دلخواهتان نیز استفاده کنید.
ترفندهای تهیه سس مکزیکی برای جوجه کباب
تهیهی سس مکزیکی برای جوجه کباب یکی از روشهایی است که میتوان از آن برای بهبود طعم جوجه کباب استفاده کرد. در ادامه، ترفندهایی که با انجام آنها میتوان سس مکزیکی با طعم مطلوب و منحصر به فرد برای جوجه کباب تهیه کرد را بررسی میکنیم.
در ابتدا، باید تهیهی مواد اولیهی سس مکزیکی را آموزش ببینیم. موادی مانند گوجه فرنگی، پیاز، فلفل دلمهای، سیر، فلفل قرمز و دارچین برای تهیهی سس مکزیکی بسیار مهم هستند. بهترین روش برای تهیهی این مواد، استفاده از ابزاری مانند فرآوردهکنندهی غذایی و چاقوی الکتریکی است که با قطع کردن مواد به کوچکیهای متناسب، تهیهی مواد آسانتر شده و در دسترس خواهند بود.
سپس، با تهیهی مواد اولیهای که گفته شد، میتوان برای تهیهی سس، تمام مواد را درون قابلمهای قرار داد و آنها را به مدت حداقل 30 دقیقه به جا مونده به روی حرارت های ملایم قرار داد. داخل قابلمه را مخلوط کرده و به مدت 30 دقیقه با حرارت کم سرب دهید و سپس با استفاده از میکسر، مواد را به خوبی هم میزنیم. در این مرحله میتوانید طعم سس خود را با پیاز، سیر و فلفل قرمز تند و دلمهای به پسته و دارچین کمی شیرین کنید.
پس از تهیهی سس مکزیکی، بهتر است با جوجه کباب سرو کنید. در این مرحله، بهتر است از چند روش زمانبندی شده برای سرو سس استفاده کنید که در نهایت سس شما خنک میشود. برای این منظور میتوانید سس خود را به صورت بسته شدهی تهیه شده و در یخچال قرار دهید. در نهایت با سرو جوجه کباب و سس مکزیکی مطلوب، میتوان از طعم و مزهی خوب این غذا لذت برد.