1. ساده ترین روش تهیه سس ماکارونی با سویا
روش ساده تهیه سس ماکارونی با سویا، یکی از بهترین روش های ترکیب سبزیجات در غذاست. سویا یکی از سالادهای پرتقاضای غذایی است که برای درست کردن سس ماکارونی مورد استفاده قرار می گیرد. این سس محبوب، خوشمزه و سریع در تهیه است و باعث شده است که در بین خانواده های ایرانی پرطرفدار شود.
برای تهیه سس ماکارونی با سویا، نیاز به تهیه موادی نظیر سویا، تن ماهی، کره، پیاز، گوجه فرنگی و ... دارید. اولین گام، سویا را که قبلا آب پر شده و بعد از آبگیری، می بایست مانند ساقه هایی درشت کنار هم قرار گرفته باشند، روی حرارت قرار دهید. بعد از حدود 30 دقیقه، فرنگی را به آن اضافه کنید و تا زمانی که سویا رنگ شفاف به خود بگیرد بپزید.
سپس تن ماهی را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه دیگر بپزید تا تمامی مواد ترکیب شوند. بعد از پخت، تمامی مواد را زیر پودر شوید و با کمی کره و روغن مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن، سریعاً سس را در پلاسمو بگذارید و سس را تا 15 دقیقه در فرآیند محکم شدن قرار دهید. پس از آن، سس را از سینی بردارید و اجازه دهید تا در دمای خارج به دمای اتاق برسد.
سپس، سس را به همراه ماکارونی ملایم و یا جوجه کوبیده سرو کنید و در کمتر از 20 دقیقه غذای خود را آماده کنید. با توجه به مواد تهیه شده، سس ماکارونی با سویا، خوشمزه، سریع، سالم و خوشمزه به نظر می رسد.
2. طرز تهیه سس ماکارونی با سویا و سیر
طرز تهیه سس ماکارونی با سویا و سیر واحدی است که بسیار ساده و سریع پیاده سازی میشود. این سس را میتوان با هر نوع ماکارونی سرو کرد و به همراه سالاد یا سایر مواد غذایی مانند گوشت و سبزیجات سرو کرد.
برای تهیه سس ماکارونی با سویا و سیر، ابتدا باید از سویا استفاده کنید. سویا را بهصورت یکپارچه خرد کنید و در مقدار مناسب در داخل یک تابه با روغن داغ تفت دهید. بهتر است از روغن زیتون برای تفت سویا استفاده نمایید.
سپس زیره، نمک و فلفل سیاه در کنار سویا را اضافه کنید و بهمدت چند دقیقه تفت دهید تا بهترین طعم ممکن را به دست آورید. پس از آن سیر را با یک چاقو خرد کرده و بهمقداری کم در همین تابه با مواد دیگر اضافه نمایید.
سپس میتوانید آرد و شیر را به تابه اضافه نمایید تا سس غلیظ و خوشمزهای تهیه شود. مقدار سیر و زیره را در هنگام تهیه میتوانید بهصورت کمی بیشتر یا کمتر تنظیم نمایید تا بهترین طعم مناسب برای خود را پیدا کنید.
با توجه به جوانهزدگی سویا، این سس نیز دارای خواص بسیاری است و میتواند به مصرف کننده کمک کند تا سلامتی بهتری داشته باشد. این سس با کمترین هزینه و در کمترین زمان ممکن تهیه میشود و بهصورت دستی تهیه میگردد. بهتر است این سس را فرش کرده و بهصورت دائمی در دسترس داشته باشید تا بهترین طعم و بافت را برای خود حفظ کنید.
3. سس ماکارونی با سویا و روغن زیتون
سس ماکارونی با سویا و روغن زیتون یکی از تنوع بخشهای سسهای معمولی ماکارونی می باشد که با استفاده از موادی چون سویا، روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل سیاه، دارچین، شکر و آب ساخته می شود. این سس دارای طعم و مزه منحصر به فردی است که با استفاده از مواد اولیه باکیفیت و طبیعی تهیه می شود.
سویا یکی از منابع غنی پروتئین است که به راحتی هضم می شود و می توان آن را به عنوان جایگزینی برای گوشت استفاده کرد. روغن زیتون نیز دارای مواد مفیدی است که سلامت بدن را حفظ می کند و می توان از آن جهت طعم دادن به سس ماکارونی استفاده کرد.
در تهیه سس ماکارونی با سویا و روغن زیتون، ابتدا سیر را خرد کرده و در روغن زیتون سرخ می کنیم. سپس سویا را به همراه دارچین و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و به مدت چند دقیقه تفت می دهیم. در ادامه شکر و آب را به آن می افزاییم و بعد از گرفتن آب، سس را همراه با ماکارونی سرو می کنیم.
سس ماکارونی با سویا و روغن زیتون یکی از سس های بسیار خوشمزه و سالم ماکارونی می باشد که می تواند برای غذاهای سبزیجاتی و گوشتی و همچنین ماکارونی استفاده شود. با استفاده از موادی خالص و طبیعی می توان این سس را تهیه کرد و در سفره های خانوادگی و مهمانی ها سرو کرد.
4. سس ماکارونی با سویا و آویشن
سس ماکارونی با سویا و آویشن یکی از دلپذیرترین سس های سه وعده غذایی است که بسیاری از ما به خصوص در فصل سرد سال استفاده می کنیم. سویا و آویشن دو ماده اصلی در این سس هستند که با دیگر مواد مانند پنیر پارمزان و روغن زیتون، یک مزه غذایی بسیار خوشمزه ایجاد می کنند.
سویا از مهمترین منابع پروتئینی در دنیا است که در سس ماکارونی فرآوری شده و به صورت پوره به آن اضافه می شود. این پروتئین ها در بدن دچار تغییرات کمتری نسبت به پروتئین های دیگر می شوند و بسیار سریع در بدن هضم می شوند و به همین دلیل بسیاری از افراد به عنوان گزینه ای سالم برای خوراکی های نیمه آماده به آن اعتماد می کنند.
آویشن چیزی جز یک گیاه خوراکی نیست، اما با توجه به سلامتی مزاج دارویی، این گیاه خوراکی به سرعت به یک منبع اسانس محبوب تبدیل شده است. در سس ماکارونی، آویشن به تازگی یا خشک شده استفاده می شود و به طعم فوق العاده و شیرین این سس کمک می کند.
با دو ماده کلیدی مانند سویا و آویشن، می توان سس ماکارونیی بسیار خوش طعم و خوش رنگ را تهیه کرد. با ذائقه شخصی خود، شما می توانید به این حسن بپردازید که می توانید به سادگی این سس را از روغن زیتون، سیر و خیار تهیه کنید تا به طعمی بسیار منحصر به فرد برسید.
5. سس ماکارونی با سویا و پنیر پارمزان
سس ماکارونی با سویا و پنیر پارمزان یک غذای خوشمزه و معروف در جهان است. برای تهیه این سس، نیاز است که ابتدا سویا را به صورت مناسبی پخته و همراه با پنیر پارمزان و دیگر مواد تهیه شده، به صورتی سس درست شود که در کنار ماکارونی و یا سایر غذاها سرو میشود.
برای پخت سویا، بايد آن را به همراه آب در يک قابلمه بريزيد و آن را روي حرارت بگذاريد تا آب آن جذب شود و سويا نرم شود. پس از پخت سویا، بايد آن را در يک قوري بريزيد و آن را با پنير پارمزان رنده شده و ساير مواد اضافي مانند روغن زيتون و نمک ترکيب کنيد و با خمير ماکاروني سرو کنيد.
این سس بسیار خوشمزه و شاداب بوده و باعث میشود که طعم ماکارونی را بهبود بخشد. در کنار ماکارونی، این سس میتواند به عنوان یک جایگزین سالم و خوشمزه برای سسهای فرضی در نظر گرفته شود. با توجه به حضور سویا و پنیر پارمزان، سس ماکارونی با سویا و پنیر پارمزان دارای ارزش غذایی بالایی میباشد و میتواند در کنار یک رژیم غذایی سالم و متنوع، استفاده شود.
6. سس ماکارونی با سویا و اسفناج
در این روزها، عدهای خیلی از غذاهایی که ما میخوریم، حاوی سویا به عنوان یک جایگزین کم چربی برای گوشت هستند. برای ایجاد چیزی مانند یک سس ماکارونی با سویا و اسفناج، شما نیاز دارید که اجزای زیر را برای تهیه این غذا جمع آوری نمایید:
- ماکارونی (حدود ۴ پیمانه)
- هشت مربع سویا تازه، یا حدود ۲ پیمانه سویا سفید شده خشک (ترجیحاً روغننخورده)
- ۲ پیمانه گوجهفرنگی خردشده
- ۱ پیمانه پیاز خرد شده
- ۲ حبه سیر بزرگ – خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- فلفل سیاه و پودر قهوهای
این دستور غذایی بسیار آسان و سریع است. برای شروع، ابتدا ماکارونی را آرمیده و یک قابلمه و سپس آب جوش روی آن بریزید و برای مانده موادغذایی کمتر از کلمات آمادهای که روی بسته نوشته شدهاست آن را بپزید. سپس اوایل روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ گرم کنید، پیاز و سیر خرد شده را به آن اضافه کنید و آن را تفت دهید تا پیاز طلایی و نرم شود. سپس سویا، گوجهفرنگی و نمک را به آن اضافه کنید و آن را پخته و ظرف را برای ۳۰ دقیقه به پهنای تقریباً ۱۰ اینچ نگه دارید. موقعی که همه موادغذایی خوب با هم ترکیب شده اند، شما می توانید آن را روی اسفناج یا سبزیجات دیگر و همچنین روی ماکارونی سرو کنید. نتیجهای که از این غذا حاصل میشود، بسیار خوشمزه و سالم است.