طرز تهیه سس ماسالا

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سس ماسالا

سس ماسالا یکی از سس‌های محبوب و خوش‌طعم است که معمولاً در انواع غذاهای هندی و پاکستانی استفاده می‌شود. این سس با ترکیبی از انواع ادویه‌ها و خوراکی‌های خمیری از نوع تند و شیرین تهیه می‌شود و به غذاها قدرت طعم‌دهی بیشتری می‌بخشد. ترکیبات اصلی این سس شامل رب گوجه فرنگی، زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره سیاه، هل، دارچین، گرام‌ماسالا، نمک و شکر می‌باشد.

برای تهیه سس ماسالا، ابتدا در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را تفت داده و به آن ادویه‌های مختلف مانند زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز و سایر ادویه‌ها اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی مواد را با هم مخلوط می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا بوی شیرینی ادویه‌ها بیشتر شود و سس آماده شود.

سرانجام سس ماسالا از پس خود بگذرید و پس از خنک شدن، می‌توانید آن را در بطری‌های تمیز ریخته و بسته کرده تا مدت زمان طولانی باقی بماند. این سس را می‌توانید به‌عنوان نمک‌جای خوراک، سس برای مرغ یا گوشت، سس سالاد و یا حتی سس پیتزا استفاده نمایید. امیدوارم که توضیحات ارائه شده به شما کمک کرده باشد تا سس ماسالا را به راحتی در خانه تهیه کنید.