تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)
خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.
برای استفاده وارد سایت تعبیردون بشید.
طرز تهیه سس ماسالا
سس ماسالا یکی از سسهای محبوب و خوشطعم است که معمولاً در انواع غذاهای هندی و پاکستانی استفاده میشود. این سس با ترکیبی از انواع ادویهها و خوراکیهای خمیری از نوع تند و شیرین تهیه میشود و به غذاها قدرت طعمدهی بیشتری میبخشد. ترکیبات اصلی این سس شامل رب گوجه فرنگی، زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز، فلفل سیاه، زیره سیاه، هل، دارچین، گرامماسالا، نمک و شکر میباشد.
برای تهیه سس ماسالا، ابتدا در یک قابلمه کوچک رب گوجه فرنگی را تفت داده و به آن ادویههای مختلف مانند زردچوبه، زنجبیل، فلفل قرمز و سایر ادویهها اضافه میکنیم. سپس به آرامی مواد را با هم مخلوط میکنیم و خوب تفت میدهیم تا بوی شیرینی ادویهها بیشتر شود و سس آماده شود.
سرانجام سس ماسالا از پس خود بگذرید و پس از خنک شدن، میتوانید آن را در بطریهای تمیز ریخته و بسته کرده تا مدت زمان طولانی باقی بماند. این سس را میتوانید بهعنوان نمکجای خوراک، سس برای مرغ یا گوشت، سس سالاد و یا حتی سس پیتزا استفاده نمایید. امیدوارم که توضیحات ارائه شده به شما کمک کرده باشد تا سس ماسالا را به راحتی در خانه تهیه کنید.