طرز تهیه سس قرمز با رب گوجه خانگی
سس قرمز یکی از اصلیترین سسهایی است که برای غذاهای مختلف استفاده میشود و ترکیبات مختلفی دارد. اما همیشه بهترین گزینه استفاده از رب گوجه خانگی و طرز تهیه آن خواهد بود.
برای تهیه رب گوجه خانگی، مصرف گوجهفرنگی تازه بهترین گزینه است. این گوجهفرنگی ها را باید خرد کرده و در دیم باقی گذاشت تا آب آن ها تبخیر و تنها گوجه آن باقی بماند. در این مرحله نیز میتوان برای طعم دهی کمی نمک و فلفل به گوجه اضافه کرد.
پس از طبخ و تبخیر بسته به حجم و تعداد گوجهفرنگیها، داخل یک قابلمه یا ماهیتابه قرار دهید و به همراه نمک، فلفل، شکر، سیر خرد شده و چند قاشق روغن گیاهی به آن اضافه کنید و کمی آب هم اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید.
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آن را تا زمانی که رب گفته شده درست شود و ترکیبات همگی جذب شده باشند، بماند. ممکن است این طرح کار، نیاز به حدود ۴۵ تا ۹۰ دقیقه داشته باشد. در نهایت میتوانید رب گوجه خانگی درون یک محلول ترشی خنک کنید تا مدت طولانیتری قابلیت استفاده داشته باشد.
هنگام طبخ سس قرمز با رب گوجه خانگی نیز، باید رب مورد نیاز از قبل آماده شده باشد. سپس به آن ترکیباتی مانند سیر خرد شده، فلفل، نمک و شکر اضافه کرده و آن را بر روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا سس درست شود.
در نتیجه، با این روش میتوانید به سادگی و با استفاده از روش های سنتی خانگی سس قرمز با رب گوجه خانگی خود را درست کنید.این سس با مزهای که به محض نوش جانی میشود، به هیچ چیز قابل مقایسه نیست.
طرز تهیه سس قرمز خانگی با رب گوجه و ادویه جات
سس قرمز یکی از اصلی ترین سس هایی است که در طولانی مدت در غذا های محبوب جهانی مورد استفاده قرار میگیرد. این سس در واقع یک ترکیبی از رب گوجه و ادویه جات است که به صورت جداگانه یا در کنار سایر اصلیترین غذا ها مانند پیتزا، ساندویچ و هم بخوردها سرو می شود.
برای تهیه سس قرمز خانگی، ابتدا با گرفتن رب گوجه و ادویه جات آماده سازی این سس را آغاز می کنیم. برای این کار رب گوجه را در یک قابلمه کوچک قرار داده و به همراه گل نرگس و پیازچه در حرارت ملایمی بپزید تا بوی خوشبوی گیاهان در طعم سس به خوبی احساس شود.
سپس به کمک فلفل، فلفل چاینی، نمک و قهوه، سس را به طعم خودتان و با توجه به سلیقه تنظیم کنید. این ادویه جات میتواند هم طعم سس را تند و هم فوق العاده حهی شود.
آخرین قدم افزودن مقداری روغن زیتون و خرد شده به سس قرمز است تا بتوانید طعمی سفت و چسبنده دریافت کنید. این سس را در ظرف های محکم حفظ کرده و در یخچال برای مدتی نگهداری کنید.
استفاده از این سس بسیار ساده است. میتوانید آن را به صورت مستقیم بر روی پیتزا، ساندویچ و سایر غذا ها استفاده کنید. همچنین میتوانید آن را با فلفل قرمز یا فلفل چینی یا ادویه جات دیگر تنظیم کنید تا طعم دلخواه خود را در سس قرمز به دست آورید.
آموزش ساخت سس قرمز با رب گوجه خانگی و طعم دلچسب آن
سس قرمز از جمله انواع سسهایی است که در تهیه و تزیین غذاهای مختلف به کار میروند. شاید شما هم با سس قرمز در رستورانها آشنا باشید ولی در اینجا میتوانید یاد بگیرید که چگونه میتوانید سس قرمز با رب گوجه خانگی و طعم دلچسب آن را تهیه کنید.
برای ساخت سس قرمز با رب گوجه خانگی، ابتدا باید رب گوجه را به صورت دقیق از مواد تهیه شود. در اینجا میتوانید از گوجههای تازه یا کنسرو شده استفاده کنید. با ریختن رب گوجه در قابلمه و اضافه کردن پیاز و سیر رنده شده، اجازه دهید تا مواد به مدت بیشتری بر روی حرارت بمانند تا طعم آنها به صورت کامل آماده شود. پس از آن، آن را با استفاده از بوقلمون یا گوشت خارجی و اندازهگیری گرانیش رقیق کنید.
در مرحله بعد، سس قرمز را با تمرکز بیشتری تهیه کنید. برای این کار، نیاز به تکمیل تنظیمات نیمه بیشتری با استفاده از طعمدهی مانند نمک، فلفل، بستنی پاپریکا، پودر سیر و سبزیجات دارید. میتوانید همچنین به آن مقدار کمی سیب زمینی فرنگی اضافه کنید تا به سس قرمز خود اضافه شود. سپس سس را در کنترل حرارت برگردانید تا آن را با فوریت حرارت بپزید.
بعد از اینکه سس قرمز با رب گوجه خانگی آماده شد، میتوانید آن را روی غذای خود بریزید. اجازه دهید تا سس با گرمای غذا به خوبی مخلوط شود و سپس آن را آماده سرو کنید.
در نهایت، میتوانید سس قرمز با رب گوجه خانگی خود را به طرزی شگفتانگیز و دلچسب به غذاهای خود اضافه کنید. در صورتی که سس قرمز با رب گوجه خانگی برایتان جدید است، پیشنهاد میکنیم این دستور العمل را طبقهبندی کنید تا در سفره شما نیز شیرین و دلچسب بماند.
راهنمایی کامل برای تهیه سس قرمز با رب گوجه خانگی
سس قرمز با رب گوجه خانگی یکی از خوشمزهترین سسها در سبد غذایی هر خانواده است. این سس با عطر و طعم خاصی که از ترکیب رب گوجه فرنگی، سیر، سس فلفل قرمز، زردچوبه و ادویههای دیگر به دست میآید، غذاهای مختلف را به یک حس خوشمزه و گرم تبدیل میکند.
شما میتوانید سس قرمز با رب گوجه خانگی را به راحتی در خانه تهیه کنید، برای این کار از کمترین تکنیکهای پختوپز استفاده میشود که میتوان با استفاده از آنها خیلی به راحتی طعم خوشمزهای بدست آورد.
مواد لازم برای تهیه سس قرمز با رب گوجه خانگی شامل رب گوجه فرنگی، سیر، سس فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه است. مراحل تهیه این سس از انتخاب مواد تا مرحله سرو، دارای کارهای متفاوت هستند که شما میتوانید با توجه به نکاتی که در زیر به آن ها پرداخته شده، به راحتی از آن استفاده کنید.
بهترین راه برای تهیه این سس، شروع از منظور و هدف بودن شماست و سپس با توجه به این منظور، قلمروی فردی خود را مشخص کنید. به همین دلیل لازم است در حین تهیه سس قرمز با رب گوجه خانگی دقیق باشید و به نکاتی که در طرز تهیه آن پرداخته شده است، توجه کافی را داشته باشید تا بهترین سس قرمز با رب گوجه خانگی را بسازید.
سریع و آسان طرز تهیه سس قرمز با رب گوجه خانگی
سس قرمز یکی از مهمترین و پرکاربردترین سس ها در دنیای پخت و پز است و میتواند به راحتی در خانه آماده شود. برای تهیه این سس معمولا از رب گوجه فرنگی استفاده می شود که امتیازاتی مانند طعم و رنگ خوب و طراوت تازگی را به سس بخشیده است.
طرز تهیه سس قرمز با رب گوجه خانگی بسیار آسان است و اغلب برای سرو کردن نان، پیتزا، ساندویچ، فلافل و دیگر غذاها استفاده می شود.
برای تهیه این سس، مواد لازم عبارتند از: رب گوجه فرنگی، کره، آرد، شکر، پیاز، آب، فلفل سیاه، نمک و اسید است.
ابتدا کره را در تابه ذوب کرده و پیاز را رنده کرده به آن اضافه کنید و تا زمانی که پیاز طلایی رنگ شد، آن را سرخ کنید. سپس آرد را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
سپس به تدریج رب گوجه، آب، شکر، نمک، اسید و فلفل سیاه را به مخلوط آماده شده اضافه کنید و همه گوشه های تابه را به خوبی به هم بزنید تا مواد به هم بریزند.
سس بعد از حدود 10-15 دقیقه بعد از جوش آماده خواهد شد و میتوانید آن را سریعاً از روی حرارت برداشته و برای استفاده در ظرفی مجزا قرار دهید.
بعد از اینکه سس خنک شده، میتوانید آن را در یخچال نگهداری کنید تا زمان استفاده بعدی. سس قرمز با رب گوجه خانگی آماده است و آماده سرو کردن با دلپذیری و شیرینی خود است.
چگونه میتوانیم سس قرمز با رب گوجه خانگی خود را تهیه کنیم
سس قرمز با رب گوجه خانگی یکی از خوشمزهترین سسهایی است که میتوانیم در خانه بسازیم. این سس با طعم و بوی تازگی و طعم دلچسبی که از رب گوجه تهیه شده، طعم ویژهای به دست میدهد. در ادامه روش تهیه این سس را بیان خواهیم کرد.
ابتدا برای تهیه این سس، باید چند عدد گوجه را خرد کنید و در ظرف مناسب قرار دهید. سپس آنها را با کمی روغن در هم بپزید تا آب گوجه ها به سمت بالا جذب شود و ظاهری کمی شل شوند.
سپس گوجهها را در یک ظرف قرار دهید و آنها را با سایر مواد دیگر مانند سیر خرد شده، پیاز، فلفل دلمه ای، کمی نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. بعد از مخلوط کردن مواد، این مواد را درون یک قابلمه قرار دهید و به مدت حداقل ۱۵ دقیقه آن را بلند بگذارید تا مواد بصورت یکدست باشند.
بعد از گذشت زمان لازم، این مواد را به صورت دستی با میکسر خرد کنید و به همراه تندر ادویه، یونانی پودر، سس گوجه، و عصاره رب گوجه خانگی خود مخلوط کنید. دقت داشته باشید که به منظور کسب عطر و طعم بهتر، از رب گوجه خانگی بهتر است استفاده کرد.
آماده سازی این سس نیز وصل شود به مواد دیگری نظیر نون لواش، نان سنگک و حتی چیپس. بعد از تضرر برای نحوه سفارش و تزئین، به دلخواه مورد استفاده خود قرار دهید و از طعم خوش مزه سس قرمز با رب گوجه خانگی خود لذت ببرید!