طرز تهیه سس شاورما لبنانی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سس شاورما لبنانی

سس شاورما یکی از پرطرفدارترین سس‌های مورد استفاده در آشپزی لبنانی است که به عنوان یک اصلی‌ترین عنصر طعم‌دهنده در ساندویچ‌ها و غذاهای لبنانی استفاده می‌شود. این سس به ویژه با گوشت‌های چرخ‌کرده و غذاهای چرب مانند دونر کباب و شاورما سرو می‌شود. طعم متفاوت و خوشمزه‌ای که این سس به غذاها می‌بخشد، باعث شده تا در سراسر جهان مورد توجه قرار گیرد و مورد علاقه طرفداران غذاهای شرقی و سنتی شود.

برای تهیه سس شاورما لبنانی نیاز به موادی مانند گوشت چرخ‌کرده، سیر، نمک، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، سویا، عصاره لیمو، نعناع خشک و کنجد دارید. ابتدا باید سیر را خرد کرده و درون میکسر قرار دهید تا خرد شود. سپس به آن گوشت چرخ‌کرده، نمک، فلفل سیاه، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، سویا و عصاره لیمو اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط کنید. سپس نعناع خشک را همراه با کنجد به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه مواد را با هم مخلوط کنید تا سس شاورما لبنانی آماده شود.

سر چیزی که باید به آن توجه داشت این است که این سس باید به مدت چند ساعت در یخچال قرار بگیرد تا مواد به خوبی مخلوط شوند و طعم بهتری بگیرد. سس شاورما لبنانی حاصل این روش تهیه بسیار خوشمزه و مطبوع است و به عنوان افزونه‌ای مناسب به غذاهای گوشتی و سبزیجات می‌تواند سرو شود. این سس را می‌توان با نان لواش، نخودچی، سبزیجات تازه یا حتی برنج سرو کرد.