طرز تهیه سس جوجه کباب ترش

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه سس جوجه کباب ترش

سس جوجه کباب ترش یکی از پرطرفدارترین سس های ایرانی برای پیش غذاها و غذاهای اصلی است که در همه سفره های ایرانی به ویژه در جشن‌های خانوادگی و دوستانه مورد استفاده قرار می‌گیرد. جوجه کباب بوسیله آسیاب گوشت تهیه شده و سپس به همراه مواد اولیه، نظیر پیاز، زرشک، زعفران و مربای انگور به مدت چند ساعت می‌پزد و فرآیند کباب می‌گردد.

برای تهیه سس جوجه کباب ترش ابتدا پیاز را خرد کرده و در روغن تفت داده، پس از این کار به آن نمک، فلفل و زرشک نیز اضافه کرده و همه را تفت داده و روی آن با آب و چند قطره لیمو عصاره را اضافه می‌کنیم.

سپس مرحله بعد از ریختن مقداری روغن روی گوشت جوجه کباب شده، تابه‌ی گوشت را بر روی حرارت قرار داده و آن را تفت می‌دهیم تا بر سطح گوشت نقشه‌هایی شکل بگیرد و پس از این کار از آن به عنوان یک سیر تند برای سس جوجه کباب ترش استفاده می‌شود.

سز آخر باید افزود که سس جوجه کباب ترش بهتر است با مواد خام فرآورده شود و این نکته نیز در طعم و عطر این سس تأثیر بسزایی دارد. همچنین برای بیشتر شدن طعم، می‌توانید به آن مربای انگور نیز اضافه کنید.



طرز تهیه سس جوجه کباب ترش

سس جوجه کباب ترش یکی از پرکاربرد ترین و خوشمزه ترین سس ها در آشپزخانه هاست. در این رسپی، ما توضیحات کامل و جزییات مربوط به تهیه این سس را برای شما ارائه می دهیم.

مواد لازم:

یک فنجان از پوره گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری از خورشت پودر، دو قاشق غذاخوری از سرکه سفید، یک قاشق چایخوری از نمک، نصف قاشق چایخوری از فلفل سیاه، دو عدد سیر خام خرد شده، یک چند پیاز خرد شده، یک قاشق غذاخوری از روغن زیتون، نیم لیوان آب.

روش تهیه:

ابتدا در یک قابلمه، پیاز را به همراه روغن زیتون روی حرارت بالا فرانسه کنید تا طلایی شود. سپس سیر را به آن اضافه و تا اینکه بوی خوبی بدهد به مدت دو دقیقه بپزید. بعد از آن، پوره گوجه فرنگی، خورشت پودر، سرکه، نمک و فلفل را به زبانه قابلمه اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. روغن الکلیتر را در قابلمه ریخته و آب را نیز به مخلوط اضافه کنید.

بعد از آن روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید برای حداقل 20 دقیقه بپزید تا مواد خوب با هم آمیخته شوند و سس ترش شود. در نهایت، می توانید سس را در بشقابی قرار داده و به همراه جوجه کباب سرو کنید. به محض سرو، سس کنار جوجه کباب قرار دهید.

سس جوجه کباب ترش غذایی بسیار خوشمزه و محبوب است و می توانید از این رسپی به راحتی در خانه خود استفاده کنید و نوعی تفاوت به غذای خود ببخشید.



راهنمای تهیه سس جوجه کباب ترش

سس جوجه کباب ترش یکی از انواع سس های خوشمزه برای مزه دادن به جوجه کباب است. این سس به صورت خانگی تهیه می‌شود و در تهیه آن از مواد ساده و موجود در خانه استفاده می‌شود. در ادامه تهیه این سس را به صورت کامل توضیح داده‌ایم.

مواد مورد نیاز برای تهیه سس جوجه کباب ترش عبارتند از: یک عدد پیاز متوسط، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، یک قاشق غذاخوری نمک، یک قاشق غذاخوری زرشک خشک شده، دو قاشق غذاخوری آبلیمو، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.

ابتدا برای تهیه سس جوجه کباب ترش، پیاز را رنده کرده و در یک قابلمه با روغن زیتون تفت می‌دهیم تا رنگ پیاز به رنگ طلایی تبدیل شود. پس از رنگ شدن پیاز، رب گوجه فرنگی به پیاز اضافه می‌کنیم و به مدت چند دقیقه تفت می‌دهیم.

سپس نمک، زرشک خشک شده و آبلیمو را به مواد داده شده در قابلمه اضافه می‌کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا سس از نوعی اسیدی تبدیل شود. پس از چند دقیقه تفت دادن مواد، قابلمه را از روی حرارت برمیداریم و سس را روی جوجه کباب سرو می‌کنیم.

با این شرح، سس جوجه کباب ترش را به سادگی می‌توانید در خانه تهیه کرده و به عنوان یک پیش غذا خوشمزه سرو کنید. همچنین می‌توانید در سرو دیگری از غذای خود نیز از این سس استفاده کنید.



نحوه ساخت سس جوجه کباب ترش

جوجه کباب یکی از پرطرفدارترین غذاها در ایران است که با سس ترش طعم و عطر ویژه‌ای به آن می‌بخشد. نحوه ساخت این سس نیز بسیار ساده است.

ابتدا باید یک پیاز را خرد کرده و در روغن گرم کمی سرخ کنیم. سپس یکی دو سنجد را هم افزوده و همراه پیاز به خوبی سرخ کنیم تا بوی خوبی به سس بدهد.

سپس باید دو تا سیب را خرد کرده و به پیاز و سنجد اضافه کنیم. دو الی سه دقیقه دیگر باید به خوبی سرخ شود تا طعم بهتری دریافت کنیم.

باید به این مخلوط چند قاشق سرکه بیفزاییم و برای چند دقیقه در حرارت کم بجوشانیم.

سپس باید دو تا سه قاشق رب گوجه فرنگی و یک قاشق شکر به مخلوط بالا اضافه کنیم و همه چیز را با هم مخلوط کنیم.

بعد از حدود ۵ تا ۷ دقیقه، سس آماده خواهد شد. آن را به همراه جوجه کباب سرو کنید و از این غذای لذیذ و خوشمزه لذت ببرید.



سس جوجه کباب ترش چگونه تهیه شود

سس جوجه کباب ترش یکی از محبوب‌ترین سس‌های ایرانی برای همراهی با جوجه کباب می‌باشد. این سس با استفاده از موادی همچون قارچ، پیاز، سیر، لیموترش و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. در ادامه، روش تهیه این سس را به شما آموزش می‌دهیم.

برای تهیه سس جوجه کباب ترش، ابتدا باید پیاز و سیر را خرد کرده و در تابه‌ای که قبلا روی حرارت گذاشته ایم، با روغن تفت دهیم. سپس قارچ‌ها را شسته و خرد کرده و به تابه اضافه کنید. پس از مدتی، وقت آن رسیده که نوبت به اضافه کردن لیموترش و ماست برسد. برای شیرینی سس، می‌توانید شیرین کننده‌هایی مانند ادویه هفت پاره، عسل یا شکر نیز اضافه کنید.

در مرحله بعدی، نوبت به اضافه کردن ادویه‌های سس می‌رسد. پودر زردچوبه، سماق و ادویه دلخواه را به سس اضافه کنید. پس از مدتی، سس آماده است. اگر مایل به سس کاملا صاف هستید، می‌توانید سس را با یک قیف بزرگ خمیری مخلوط کرده و پس از انجام همه مراحل، سس خود را روی جوجه کباب ترش سرو کنید.

در انتها، سس جوجه کباب ترش را با یک قاشق و فنجان بزرگ چای سرو کنید و لذت ببرید. این سس هم با جوجه کباب، هم با مرغ شیرین و هم با سایر غذاهای گوشتی خوشمزه است.



آموزش طرز تهیه سس جوجه کباب ترش

سس جوجه کباب ترش یکی از پر طرفدارترین سس های مورد استفاده در غذاهای ایرانی است. طعم ترش این سس باعث می شود که غذاهای مختلف شامل کباب، مرغ و گوشت همراه با این سس خود را به طعم دلخواه شما تبدیل کنند. در این مطلب تلاش کرده ایم تا طرز تهیه سس جوجه کباب ترش را به صورت کامل و تشریحی به شما آموزش دهیم.

برای تهیه سس جوجه کباب ترش مواد زیر را به تعداد مورد نیاز در نظر بگیرید:

مواد لازم:

- 3 عدد پیاز متوسط

- نیم لیوان آبلیمو

- 1/3 لیوان روغن زیتون

- نیم قاشق چایخوری نمک

- 1میخک سیر خرد شده

- نیم پیمانه آب

- 2 قاشق غذاخوری رنگ انار

- 4 قاشق غذاخوری چاشنی مرغ

نحوه تهیه:

1- پیاز ها را با 2 قاشق روغن زیتون در تابه ملایمی که دارای درپوش است بر روی حرارت زیر رنده کنید تا طعم شیرینی به آنها ببخشید.

2- سپس آبلیمو، آب، نمک، سیر خرد شده، رنگ انار، چاشنی مرغ و روغن زیتون را در هم مخلوط کنید.

۳- مواد را در تابه بریزید و آنها را تا زمانی که آنها با هم ترکیب شوند، با حرارت ملایم، هم بزنید.

4- تا زمانی که سس به صورت پخته شود، آن را به مدت 25 تا 30 دقیقه روی حرارت متوسط بگذارید. سس جوجه کباب ترش شما آماده مصرف است!

حالا می توانید از این سس برای کنار مرغ یا کباب و گوشت تهیه شده باشما بهره ببرید. به شما پیشنهاد می کنیم این سس را با نان تست و انواع سبزیجات تازه همراه کنید. با آرایش دادن بصورت شکیل می توانید این سس را برای مهمانی ها نیز به کار ببرید و همه را به خود مسحور کنید.



مراحل تهیه سس جوجه کباب ترش

تهیه سس جوجه کباب ترش یکی از سس‌های پرکاربرد در آشپزی ایرانی است. این سس را می‌توان به عنوان یک صلصه خوشمزه برای جوجه کباب، گوشت کوبیده و حتی سبزیجات مصرف کرد. در ادامه به شرح مراحل تهیه سس جوجه کباب ترش پرداخته‌ایم.

مرحله اول: مواد لازم

برای تهیه سس جوجه کباب ترش، مواد زیر را به ترتیب زیر آماده کنید:

- پیاز رنده شده (1 عدد متوسط)

- نمک (1 قاشق چایخوری)

- فلفل سیاه (1/4 قاشق چایخوری)

- آبلیمو (2 قاشق غذاخوری)

- رب گوجه فرنگی (2 قاشق غذاخوری)

مرحله دوم: تهیه سس

قبل از آغاز به تهیه سس جوجه کباب ترش، با یک قابلمه کوچک پایه‌ی فلزی، روی حرارت ملایم قرار داده شده و پیاز رنده شده را در آن قرار دهید تا شفاف شود و کمی بسر برود. سپس فلفل سیاه و نمک را به آن اضافه کنید و همه‌ی مواد را به خوبی مخلوط کنید. در ادامه رب گوجه فرنگی را همراه با 2 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کنید. حرارت را افزایش داده و مواد را به هم بزنید تا سس آماده شود. سپس آبلیمو را به آن اضافه کنید تا طعم ترش و خوشمزه‌ای به سس ببخشید.

مرحله سوم: استفاده از سس

بعد از آماده شدن سس، می‌توانید آن را به عنوان صلصه‌ی خوشمزه برای جوجه کباب، گوشت کوبیده یا سبزیجات مختلف مصرف کنید. همچنین، می‌توانید سس جوجه کباب ترش را در یخچال نگه داری کنید تا پس از خنک شدن استفاده شود.

از طریق این روش، بسیار ساده می‌توانید سس جوجه کباب ترشی با طعمی فوق‌العاده تهیه کنید و در فضای خانه خود به عنوان صلصه‌ی خوشمزه‌ای برای غذاهایتان استفاده کنید.