1- طرز تهیه سس آلفردو پاستا با شیر
سس آلفردو پاستا یکی از محبوبترین سسهای ایتالیایی در تهیه پاستا است که به راحتی در منزل نیز تهیه میشود. این سس به سبب طعم بسیار خوشمزه و استفاده از شیر به عنوان ماده پایه، غنی از کلسیم و پروتئین است که از ویتامین D غنی است.
برای تهیه این سس ابتدا باید یک قابلمه را به روی حرارت قرار داده و در داخل آن یک قاشق کره را ذوب کرده و یک حبه سیر را کوبیده و به آن اضافه کنید، سپس همراه با کمی نمک و فلفل به مدت یک دقیقه بپزید. سپس یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و باید به مدت چند دقیقه به قابلمه اضافه شود تا برای دم کردن آماده شود.
سپس یک لیوان پنیر پارمزان را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا پنیر به درستی در سس ترکیب شود. باید به مدت چند دقیقه به آرامی در حرارت پایین فرم داده شود تا پارمزان کاملاً آب شود و سس قوام لازم را پیدا کند. سپس با ال دنته خود، پاستا را آماده کرده و بهتر است برای سرو کردن ترکیب آن را با سس آلفردو پاستا کنید.
در نهایت لازم به ذکر است که میتوانید در صورت لزوم کمی آب یا آرد را به سس اضافه کنید تا غلظت آن را تنظیم کنید. همچنین، برای تزیین پاستا میتوانید به آن کمی پیاز سرخ شده، تره فرنگی و پنیر ترش درست شده اضافه کنید. با پیاز سرخ شده طعم بسیار خوبی را در سس آلفردو پاستا به وجود آورده و تره فرنگی نیز این سس را به یک سطح بعدی از طعم کمک میکند.
2- آموزش ساخت سس آلفردو با شیر
سس آلفردو یکی از پرکاربردترین سسها در دنیای آشپزی است و به دلیل طعم لذیذ و خواص چندگانهاش، در تهیه انواع غذاهای خوشمزه مانند پاستا، آرانچینی و پیتزا مورد استفاده قرار میگیرد. این سس با استفاده از موادی مانند پنیر پارمزان، کره، شیر و تندی عصاره دکمههای سیر تهیه میشود.
برای تهیه سس آلفردو با شیر، در ابتدا باید کره را در یک قابلمه ذوب کرده و همراه با سیر خرد شده و کمی نمک و فلفل سرخ شده روی حرارت قرار داد تا سیر طعم خود را بدهد. سپس، شیر به کمک قاشق یا میله ورتکسی در قابلمه ریخته و حال تخم مرغ را با شیر هم زده و روی حرارت قرار داد. بهتر است این کار را به صورت کند و با تلاش چند باره انجام دهید تا شیر که سریعاً میسوزد، در کنار مواد دیگر آهسته و با دقت اضافه شود.
پس از آنکه تخم مرغ و شیر به نوعی هم مخلوط شدند، پنیر را به آرامی به آن افزوده و با استفاده از میله مخصوص یا قاشق، مواد را با هم مخلوط کرده و همزمان تحت حرارت ضعیف و با دقت کمی دیگر روی حرارت گرم موقعیت دارد تا سس آلفردو با شیر سفید و خوش طعم آماده شود. در نهایت، برای تزئین این سس میتوانید از خیار و گل فلفل نیز استفاده کنید.
3- روش تهیه سس آلفردو با شیر
سس آلفردو یکی از محبوب ترین سس های روغنی در دنیاست که معمولاً همراه با پاستا سرو میشود. به طور کلی، سس آلفردو با برنج، ماهی و سبزیجات نیز میتواند سرو شود. در اینجا ما روش تهیه سس آلفردو با شیر را برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم:
- 100 گرم کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 2 پیمانه شیر
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 1/4 پیمانه پنیر پارمزان خرد شده
روش تهیه:
1. در یک قابلمه کره را به مدت 2 دقیقه بشوید.
2. آرد را به کره اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا حتی شود، حرارت روی کم قرار دهید.
3. شیر را به آرد و کره اضافه کنید و همزن کنید تا ترکیب دهانه کند.
4. نمک و فلفل را به سلیقه خودتان اضافه کنید.
5. بعد از حدود 5 دقیقه، سس آلفردو را با پنیر پارمزان خرد شده تزئین کنید و آماده به سرو شدن است.
در نهایت، با توجه به سلیقهی خودتان میتوانید عصاره لیمو ترش یا مواد خشک شده مثل دارچین و برگ بابونه را برای اعطای عطر و طعم به سس آلفردو اضافه کنید. این سس جزو پرطرفدارترین سسهای روغنی در دنیاست که هیچکس نمیتواند از آن بدون شیرینی و لذت کامل ازاین سس خوش امتیاز استفاده کند.
4- طرز تهیه سس آلفردو با شیر در خانه
سس آلفردو یکی از محبوب ترین و معروف ترین سس ها در جهان است که ظاهرا از ایتالیا به دنیا رفته است. این سس اصلاح شده توسط آلفردو دی للیو در دهه ۱۹۲۰ بود که او سس را با بیاض یک عضو خانواده خود ساخت. امروزه می توانیم بسیاری از انواع سس های الفردو را پیدا کنیم، بسیاری از آنها با استفاده از پنیر پارمزان ساخته می شوند. اما نوع نسخه ساده مناسبی برای خانه است که با استفاده از ترکیبی از شیر، پنیر و یک عدد سیر ساخته می شود. در این مقاله با طرز تهیه سس آلفردو با شیر در خانه آشنا خواهید شد.
برای شروع لازم است تا ۱۵۰ گرم پنیر پارمزان را رنده کنید. در حالی که شما پنیر را رنده می کنید توجه داشته باشید که پنیر را طوری برش دهید که قطعات نسبتاً کوچک باشد. سپس یک عدد سیر را پاک کرده و برش های کوچک را با چاقو برش دهید. بعد از این کار، ۲ قاشق غذاخوری کره را در تابه جوشانده و سیر را در آن سرخ کنید تا بوی دلخواه شما به دست آید.
پس از اینکه سیر سرخ شد، ۲ لیوان شیر در تابه بریزید و بعد از گرم شدن به آن پنیر رنده شده را اضافه کنید. در حالی که سس را مخلوط می کنید، توجه داشته باشید که سریع و به صورت همیشگی آن را هم بزنید. سپس نمک و فلفل برای تنظیم طعم اضافه کنید و بعد از آن، سس را به مدت 10 تا 15 دقیقه در حرارت کم به آرامی پختید تا ضخامت مورد نیاز را پیدا کند.
در نهایت، می توانید سس آلفردو خود را به همراه آغوشی از ماکارونی و یا سایر غذاهای پخته شده سرو کنید. از آنجا که شیر در این نسخه سس الفردو استفاده شده است، بسیار ملایم و کمدها با طعم بسیار خوشایندی برای شما ایجاد خواهد کرد. این رسمیت و خوشمزه همچنین شکلی بسیار فریبنده دارد و در خانه شما می تواند با آسانی تهیه شود.
5- چگونه سس آلفردو با شیر درست کنیم
سس آلفردو، سسی است که برای سرو کردن روی شیرینی مشهور است. ساختار خام دوغ عادی است که با افزایش آرد، کره و شیر تغییر می کند. آلفردو به خاطر فرآیند طولانی شدن که در آن ترکیبات به خوبی ترکیب می شوند، مشهور است. برای تهیه این سس در خانه، بهترین روش استفاده از شیر تازه و ذرت خام است. در اینجا تمام چیزی که شما باید بدانید برای تهیه سس آلفردو با شیر در منزل را آموزش خواهد داد.
مواد لازم:
- دو سوم پوند ذرت خام
- یک و نیم پیمانه شیر تازه
- یک سوم پوند کره
- یک قاشق غذاخوری آرد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. ذرت را با یک لیوان آب و نمک روی حرارت بالا در یک قابلمه قرار دهید. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و به مدت 4-5 دقیقه بپزید.
2. ذرت را از آب بردارید و در یک مخلوط کن قرار دهید تا کاملاً پوره شود.
3. شیر را در یک قابلمه روی حرارت بالا قرار دهید. بعد از جوش آمدن، حرارت را کم کرده و آرد را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
4. کره را در یک قابلمه جداگانه روی حرارت بالا قرار دهید تا ذوب شود.
5. کره ذوب شده را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید و همه چیز را با هم به هم بریزید.
6. پوره ذرت را به مخلوط کره، شیر و آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
7. حرارت را تا به مرحله جدایی رسیدن سس افزایش دهید.
8. سس را تا رسیدن به غلظت مناسب به مدت 5-6 دقیقه بپزید، در حالی که به طور مداوم مخلوط می کنید.
9. آماده خوردن است!
این سس با سبزیجات تازه، ماهی، مرغ و خیلی چیزهای دیگر سرو کردنی است. بهترین روش نگهداری از آن، قرار دادن آن در یک ظرف ضد چسب و در یخچال نگه داشتن آن است. سعی کنید در طول نگهداری آن همیشه درب را به خوبی ببندید و سس را تا پایان زندگی ماندگار کنید.
6- راهنمایی برای تهیه سس آلفردو با شیر
سس آلفردو یکی از محبوبترین سسهای قارچی دنیاست که با شیر و پنیر پارمزان تهیه میشود. ترکیب شیر، پنیر پارمزان، آرد، کره و سیبزمینیهای رنده شده، مواد اصلی سس آلفردو هستند. در این مقاله، راهنماییهای مفیدی برای تهیه سس آلفردو با شیر ارائه میشود.
مواد لازم:
- 2 پیمانه شیر
- 4 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق غذاخوری آرد
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1/4 قاشق چایخوری دارچین
- 1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
- سیبزمینیهای رنده شده به مقدار لازم
روش تهیه:
- ابتدا کره را در تابه مذاب کنید و سیبزمینیهای رنده شده را به آن اضافه کنید؛ آنها را برای یک دقیقه تفت دهید تا رنگشان تغییر کند.
- آرد را به کمک یک ظرف در داخل تابه ریخته و برای حدود 30 ثانیه با کره و سیبزمینیها مخلوط کنید. از سرعت ورقه زنی و تفت دادن مواد اجتناب کنید تا طعم آرد سوخته نشود.
- شیر را تدریجا به مخلوط تابه با آرد و کره بیافزایید، همچنین نمک، فلفل سیاه و دارچین را نیز اضافه کنید. با استفاده از قاشق پودر پنیر پارمزان را به مخلوط تابه بیافزایید. سس را برای چند دقیقه آشکارا قلیان کنید تا غلظتش بیشتر شود.
- دمای طبیعی سس آلفردو با شیر به حدود 80 درجه سانتیگراد برسید، سپس آن را با فتر و مرتب شوید تا صاف و سرشار شود.
با اعمال راهنماییهای بالا، حتما موفق به تهیه یک سس آلفردو فوقالعاده خواهید شد که همه را شگفتزده میکند. به عنوان پیشنهاد، میتوانید این سس را برای پخت ماکارونی، برگر و یا ستک طلاک روی ران بکار ببرید.