طرز تهیه زرشک پلو مجلسی مرحله به مرحله

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک پلو مجلسی مرحله به مرحله

زرشک پلو یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که در مراسم‌ها و جشن‌های مختلف به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. طرز تهیه این غذا نسبتاً ساده است و در اینجا به صورت مرحله به مرحله توضیح داده می‌شود.

مواد لازم:

- 2 پیمانه برنج

- 500 گرم مرغ یا گوشت چرخ‌کرده

- 2 پیمانه زرشک

- 1 قاشق غذاخوری ماست

- نمک، فلفل، زعفران، روغن و یا کره به مقدار لازم

مرحله اول:

برنج را بشویید و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در آب خیساند. سپس به همراه نمک به طعم دلخواه، قلمی کرده و درون قابلمه ریخته و روغن روی آن بریزید. آبکشی‌شده زرشک را نیز به صورت کامل بر روی برنج در قابلمه بریزید.

مرحله دوم:

تجهیزات و موادی که برای پختن مرغ و یا گوشت نیاز دارید را آماده کنید. می‌توانید گوشت چرخ‌کرده با خلال و پیاز را یکجا بپزید یا مرغ را به دو بازو تقسیم کرده و درون قابلمه به همراه نمک، فلفل و آب بپزید.

مرحله سوم:

زعفران را با چند قطره آب عرق‌گیری شده و داخل پلاستیک کوچکی بگذارید و آن را بر روی قابلمه قرار دهید تا بخار آن درون برنج جمع شود. ماسه زرشک را با روغن در تابه تفت داده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه به صورت شعله کم بر روی حرارت گذاشته تا داغ شود.

مرحله چهارم:

پایان‌دهی و تقدیم این غذا شامل ماست و یا زرشک تند مزه است. اگر تمایل دارید می‌توانید پیازهای کبابی شده نیز بر روی آن ریخته و سرو کنید. در نهایت زرشک خرد شده را بر روی برنج بریزید تا به دلخواه و سلیقه شما باشد.



انتخاب و شستشوی برنج درسته

برنج یکی از اصلی‌ترین غذاهای مردم ایران است. بسیاری از خانواده‌های ایرانی در غذای خود از برنج استفاده می‌کنند. انتخاب برنج مناسب و شستشوی درست آن، از اهمیت بسیاری برخوردار است که برای به دست آوردن نتیجه بیشتر در پخت غذا، باید به آن توجه کنیم.

برای شروع، در انتخاب برنج باید به ترجیحا از برنج سفید بهره بگیریم که با آب قلیایی شسته شده و سپس روشن شده است. در طول شستشو نباید برای برنج زیاد فشار وارد شود و بهتر است از دو و یا حداکثر سه بار شستشو با آب دم‌بخار استفاده کنیم.

سپس باید برنج را در آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه غلیظ کنیم. سپس باید آب آن را از بین ببریم و برنج را با آبی که به آن نمک و روغن اضافه شده دوباره به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانیم. برای این که روشن و خوشمزه شود، باید برنج را برای حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت کم تفت دهیم تا آب آن تبخیر شود و برنج باز شود.

در نهایت، باید برنج را به مدت چند دقیقه در ابتدای کاسه دچار پاره کردن گردد و سپس به همراه پنیر رص و یا مرغ شکمپله با آبگوشت، سرو شود. انجام تمام این مراحل با دقت و مراعات به میزان مصرف کننده تاثیر خواهد داشت تا برنجی خوشمزه و مطبوع در دست بیاید.



طرز تهیه سبزیجات مخلوط شده

تهیه سبزیجات مخلوط شده یکی از روش‌های سالم تغذیه با مصرف غذاهای بسیار سبز و ارزشمند است که باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بسیاری از بیماری‌ها می‌شود. مخلوط سبزیجات می‌تواند شامل مجموعه‌ای از سبزیجات تقریباً هرگونه باشد. مثلاً نعنا، جعفری، شوید، ریحان، پیازچه، خیار، گوجه فرنگی و پیاز را می‌توان به آن اضافه کرد.

بهترین روش برای تهیه سبزیجات مخلوط، با شستشوی سبزیجات و خوردن آنها در حالت خام است. بهتر است سبزیجات را پیش از مصرف با آب خالص دسته بندی کرده و برای خوردن یا روی سالادها نوازش دهید. همچنین می‌توانید سبزیجات را برای مدت زمان کمی در آب جوش قرار دهید و سپس درون آنها محکم‌تر شوید تا سبزیجات براق شوند و حساسیت شما نسبت به آن‌ها کاهش یابد.

بهتر است سبزیجات را در محیط سرد نگهداری کنید و در صورت تمایل به مصرف دائمی، می‌توانید آن‌ها را به صورت ترشی برنجانید و درون شیشه ذخیره کنید. ترشی سبزیجات بسیار سالم و غنی به دلیل حفظ ویتامین‌ها، به خصوص ویتامین C است و همچنین می‌تواند مستعد بسیاری از بیماری ها مثل سرطان شود.

همچنین می‌توانید سبزیجات را برای استفاده در آش‌ها یا پلوها دچار کرده و یا برای خرد کردن برای سس‌ها و پیشواز سالاد استفاده کنید. با توجه به ویژگی‌های سبزیجات مختلف، می‌توانید آن‌ها را به صورت مخلوط یا جداگانه مصرف کنید. به این ترتیب، همچنین می‌توانید منوی غذایی خود را با رعایت میزان و نوع مصرف سبزیجات بهبود بخشید.



روش تهیه زیتون پرورده و پیازچه

تهیه زیتون پرورده و پیازچه دو غذایی است که در محل‌های مختلف ایران محبوبیت بسیاری دارد. جهت تهیه زیتون پرورده ابتدا زیتون‌ها را با آب شسته و سپس در سطح صافی دراز کنار هم بگذارید. بعد از اینکه زیتون‌ها نشستند، فلفل و سیر را به تعداد لازم خرد کرده و به هر دو طرف زیتون‌ها بریزید.

در مرحله بعد، زیتون‌ها را با سرکه سفید پوسته شده و یک گل پونه، یک گل شوید و برنج آب شده مخلوط کنید و در ظرف مناسب برای تهیه زیتون پرورده ریخته، به آن همراه یک لیوان آب با طعم نمک برای ۳ الی ۴ روز قرار دهید تا بهترین طعم را بگیرد.

در مورد تهیه پیازچه، می توان گفت که پیازچه بسیار راحت تهیه می شود. این غذا را با مواد اصلی یعنی پیاز و روغن تهیه می‌شود. برای تهیه پیازچه، پیاز را پوست کرده و آن را به نیم دایره‌های ریز خرد کنید. سپس آن را در مقداری روغن تفت می‌دهیم تا رنگ پیاز به شیره‌ای تغییر کند.

در مرحله‌ی بعد، مقداری نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و پیازچه را به همراه نحوه‌ی سرو در بشقاب مناسب قرار می‌دهیم. این غذا می‌تواند همراه با پلو و گوشت باشد و یا تنها به عنوان یک غذای سنتی سرد مورد استفاده قرار بگیرد.



پخت مرغ و طرز تزئین آن

پخت مرغ یکی از غذاهای پرکاربرد در سفره های ایرانی است که با طعم و رایحه منحصر به فرد خود، می‌تواند غذایی خوشمزه و سیر کننده برای افرادی با سلیقه های مختلف باشد. بهترین روش برای پخت مرغ، استفاده از فر است که باعث می شود گوشت پخته‌ی مرغ نرم و آبدار شود.

برای شروع، مرغ را خوب بشویید و سپس پاک کنید. در صورت تمایل، می توانید مرغ را با نمک، فلفل و سایر ادویه های دلخواه خود، ترش کنید. سپس می توانید مرغ را در فر قرار داده و به مدت یک ساعت پخت کنید. در این فر؛ تمپراتور را درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و مرغ را برای یک ساعت پخت کنید.

چروک خوردگی و بافت نرمی به مغز و پوست چهل پا در این طرز پخت مرغ ایجاد می شود که می تواند طعم و لذت غذایی را هرچه بیشتر کند. برای سرو دادن، می توانید مرغ را در میان تابه داغ کنید و با سبزیجات و میوه های تزئینی مانند هویج، تربچه، خیار و گوجه فرنگی تزئین کرد.

در نهایت، می توانید از طریق اضافه کردن چند قاشق عسل به برگر خرد شده، هنگام پخت مرغ، آن را نرم تر و شیرین تر کنید. همچنین، می توانید از ادویه های دلخواه خود برای تزئین مرغ استفاده کنید. با این روش ساده، می توانید به راحتی مرغ خوشمزه و خوشرنگی را به ظاهر غذای خود اضافه کنید.



سرخ کردن زرشک، آلبالو، پسته و بادام

سرخ کردن زرشک، آلبالو، پسته و بادام به عنوان یکی از روش‌های تهیه مواد غذایی در جامعه ایرانی بسیار رایج است. این روش به منظور تغییر رنگ، طعم و عطرای مواد غذایی بکار می‌رود و ممکن است طبق سلیقه و نوع مصرف متغیر باشد.

سرخ کردن زرشک در میان این مواد بسیار متداول است و در تهیه انواع غذاها از پلو تا خورش‌هایی مانند خورش قورمه سبزی می‌توان از آن استفاده کرد. برای سرخ کردن زرشک ابتدازرشک‌های تازه شسته و سپس خشک می‌شوند. سپس روی یک قابلمه یا تابه و یا حتی روی یک ماشین داغ سرخ کن به مدت چند دقیقه قرار داده می‌شوند تا رنگ آنها تغییر کند.

آلبالو هم یکی از مواد غذایی است که در سرخ کردن آن استفاده می‌شود. این میوه نسبتاً نرم و آبدار است، بنابراین حتماً باید با دقت و با توجه به زمان مناسب سرخ شود. برای سرخ کردن آلبالو، ابتدا آن را به دو نیمه تقسیم کرده و هسته آن را خارج کنید. سپس آن را با یک دستمال نرم پوشیده و روی ماشین داغ سرخ کن قرار دهید. برای رسیدن به تنظیم رنگ مناسب، این مرحله را نباید بیش از چند دقیقه ادامه داد.

پسته و بادام نیز از جمله موادی هستند که برای سرخ کردن در غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این دو مواد چرب هستند و به راحتی سرخ می‌شوند. برای سرخ کردن پسته یا بادام، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن در آن بگذارید. سپس پسته‌ها یا بادام‌ها را در تابه قرار داده و هم زمان آنها را تکان دهید تا همه طرف‌های آن سرخ شده و به یک شکل یکنواخت درآیند.

با توجه به اینکه سرخ کردن مواد درست نیاز به آشنایی با فرآیند و تایم کامل دارد بهتر است هر ماده را به طور مجزا سرخ کنید و در بیشتر موارد بهتر است با دستور العمل آشنا شده و به دقت آن را اجرا کنید.



طرز تهیه کنسرو گوجه فرنگی

تهیه کنسرو گوجه فرنگی یکی از مهمترین روش های حفظ طولانی مدت و بدون عارضه گوجه فرنگی است که بدون محدودیت زمانی قابل مصرف است. تهیه این کنسرو بسیار ساده و در اغلب خانواده های ایرانی از این روش برای حفظ اضافی گوجه های خود، استفاده می شود.

ابتدا باید گوجه فرنگی هایی که مایل هستید در کنسروهای خود قرار دهید را با آبکشی کردن در حوضچه شسته و روغن کشی کنید تا زمانی که کاملا تمیز شود. در این مرحله بهتر است گوجه فرنگی ها به کارتن هایی تقسیم شوند تا در مراحل بعدی ترتیب خوبی را داشته باشند.

در مرحله بعد، بهتر است گوجه فرنگی ها را با یک چاقوی تیز، به شکل دلخواه خودتان خرد کنید و درون کاسه ای بریزید. سپس مقداری نمک و چند قاشق چایخوری شکر روی گوجه های خرد شده بریزید. این مواد به گوجه فرنگی ها رطوبت می دهند و باعث برخورداری بهتر از ماندگاری بیشتری خواهند شد.

سپس کاسه های گوجه فرنگی را به صورت جداگانه با استفاده از پایینه کاسه درون دستگاه کنسروگذاری قرار دهید و آن را به مدت 20 دقیقه درجه حرارت 100 درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از پنجاه دقیقه، کنسروهای فرنگی کاملا آماده مصرف خواهند بود و می توانید آن ها را به راحتی در ظرف هایی آب بندی شده، نگهداری کنید. به این ترتیب، گوجه فرنگی های شما به مدت بسیار طولانی باقی خواهند ماند و شما در هر موقع از آن ها می توانید استفاده کنید.