طرز تهیه زرشک پلو مجلسی با فیلم
زرشک پلو با ترکیب بین مزهی ترش و شیرینش یک پلوی خوشمزه و بسیار محبوب در فرهنگ غذایی ایرانی است.این غذا برای برگزاری مجالس یا جشنها و مهمانیهای خانوادگی بسیار پرطرفدار است.
برای تهیه زرشک پلو، ابتدا روغن را در یک قابلمه درجه یک تازهگرفته و به مقدار کافی قرار داده و آن را روی حرارت کم قرار دهید. پس از اینکه روغن تا حدی گرم شد، پیاز را پایه برنزه کرده و سپس به روغن اضافه کنید.مرحله بعدی، آرد هست که با روغن و پیاز با آتشیک خوب قاطی کنید تا یک روغن سرخ شده شفاف بدست آید.
بعد از اینکه روغن سرخ شد، مرغ را با حرارت بالا بهمراه ادویهها به روغن اضافه کنید و آن را به خوبی کباب کنید. سپس، برنج را با آب گرم آماده کرده و آن را به مدت 15 دقیقه بجوشانید. بعد از جوشیدن برنج، باید آن را با چند قاشق نعناع ترش بخوبی مخلوط کنید تا طعم ترش برنج برای زرشک پلو بوجود آید.
نهایتا زرشک را شسته و روی برگردون چدنی یا روی سینی بگذارید تا تفت دهد و بعد آن را به مقدار کافی در روغن سرخ شده قرار دهید تا آن را تفت دهید. پس از تفت دادن زرشک، تمام قیمت خوبی را در کنار برنج با مرغ کباب شده دارد. نهایتا، برای نمایش زیباتر بهتر است بر روی ظرف پذیرایی بگذارید، با این حال، این غذا تازه و گرم خوردنی بهتری است.
شاید برای شما برای تهیه زرشک پلو به دلیل تنوع عمقای در فرایند پخت آخر دو سه بار پخت کنید تا نتیجهی بهتری برای فرآیند پخت به دست بیاورید.پس از پخت بهتر است تابع موادی که در حاشیه صفحه به عنوان رسانه قرار دارد را به دقت مشاهده کرده و در صورت نیاز به تهیه رسانه دقیق و همچنین حتما از نوع برنج خاص خود برای پلو استفاده کنید؛ چراکه این مسئله میتواند بر کیفیت پلو شما تاثیر بگذارد.
آموزش تهیه زرشک پلو مجلسی به شکل ویدئویی
آموزش تهیه زرشک پلو مجلسی، یکی از خوراکیهای پرطرفدار و مورد علاقهی خانوادههای ایرانی است که همیشه در میان انواع غذاهای مختلف، جایگاه ویژهای داشته است. این غذای سنتی با ادغام آرام آرام طعم دومیه، زرشک، صدر و پلوی سفید رنگ، به یک ترکیب شیرین، ترش و ناراحت کننده تبدیل میشود.
برای تهیهی این غذای خوشمزه، در ابتدا لازم است که برنج را شسته و در آب نمک غلیظ پیشپز شود. سپس زرشک خشک را با روغن و نمک درون تابهای بریزید و به مدت چند دقیقه سرخ کنید. در مرحله بعدی، از بلغور، گوشت و پیاز سرخ شده، با دود ادویههای زردچوبه، زعفران و فلفل سیاه استفاده کنید و آنها را با حدود نیم لیوان آب به مدت یک ساعت پخت کنید.
سپس بلغور و گوشت را بردارید و به آن چند قطره رنگ غذایی اضافه کنید. سپس به ترتیب برنج، صدر و زرشک را به روی هم بهصورت لایه بر لایه بریزید تا جاشانده شوند. آخرین مرحله، قرار دادن قلیان بر روی غذا و مرمر کردن برنج به روش سنتی است. به این ترتیب، یک عالمه از زرشک پلو مجلسی آموزش داده شد که میتوانید با تماشای ویدئویی از این رسانه ساده خانگی و بیتردید تردیدنشیت بیشتری در ایجاد این خوراکی بدست آورید.
با استفاده از فیلم به راحتی زرشک پلو مجلسی درست کنید
در آشپزی ایرانی، غذاهایی همچون زرشک پلو مجلسی به عنوان غذاهای اصیل و سنتی محسوب میشن. این غذا همراه با پلوی باطلهای و آبپزی شدهی زرشک به همراه تخم مرغ سرخ شده و نوشابه شیرین خرما معمولا به میز شام در مجالس خانوادگی سرو میشود.
برای تهیه زرشک پلو مجلسی ابتدا باید پلویی باطلهای درست کنیم. در این مرحله از برنج خوبی نظیر سیاه چاوشتی استفاده میکنیم و برای طعم دلچسبتر در نوع پلوییکه میسازیم پودر زعفران ونمک را به آب اضافه کرده و بعد از رب گوجهفرنگی را هم به عنوان یکی از ترکیبهای این پلو اضافه میکنیم. پلویی باطلهای بجای پلوی رنگین کمان کاملا ساده و عادی هست ولی بعد از درست کردن این پلو باید مرحله بعدی را انجام دهیم که درست کردن زرشک است.
برای درست کردن زرشک پلو، ابتدا باید زرشک را با آب شسته و بعد به همراه شکر و آب روی حرارت قرار داد و قابلمه را با کفهی شیشهای پوشانده و حرارت را تا کمی بالاتر از حد متوسط ببریم و بعد به مدت ۲۰ دقیقه زرشک را نیم پز کنیم.
بعد از زرشک نیمپز که کمی به رنگ قرمز روشن درآمده، باید طبق روش خود تهیه کننده، پلو را همانند سرو ار ابتدا و یک لایه بر روی آخرین لایه پلو قرار داده و بعد تخم مرغ خورشتی را با روغن در یک قابلمه کوچک سرخ کرده و همراه با نوشابه خرما، برای هماهنگی بیشتر مواد در آن میریزیم و مجموعه را روی غذا ریخته و آماده سرو به میز شام خانوادگی شماست.
تهیه زرشک پلو مجلسی با تماشای فیلم آموزشی
تهیه زرشک پلو یکی از بهترین ویژگیهای فرهنگ و تمدن ایرانی است که به روشی جذاب و فارغ از هر گونه پیچیدگی تهیه میشود. زرشک پلو بهترین دوست همه سفرههای ایرانی است و در واقع دلایل زیادی را برای این دارد که چرا برای پذیرایی و مهمانی دوست داران خود این غذا را انتخاب کنیم.
تهیه زرشک پلو به گونهای ساده، سریع و همچنین جذاب است که هر فردی میتواند آن را با استفاده از دستورالعملهای آموزشی مناسب و درست تهیه کرده و با لذت بخورد. در این روش، زرشک تازه که از قبل شسته و ریخته شده است به عنوان یکی از مهمترین مواد اصلی در این پلو استفاده میشود. طعم لذیذ زرشک همراه با برنج و گوشت برای تولید یک غذای فوق العاده از تکههای گوشت و زعفران قابل تحمل میباشد.
یکی دیگر از عواملی که برای انتخاب زرشک پلو بسیار مهم است، این است که تهیه آن به روشی سادهتر و راحتتر از سایر غذاها به نظر میرسد. زیرا آن را میتوانید با استفاده از موادی که از قبل در خانه دارید، تهیه کنید. در ادامه، شما میتوانید با توجه به فیلم آموزشی، زرشک پلو را در خانه به راحتی تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
بهترین روش تهیه زرشک پلو مجلسی با دیدن ویدئو
تهیه غذاهای مجلسی معمولاً با غذایی سنتی مثل زرشک پلویی شناور میشود. زرشک پلو یکی از خوراکیهای سنتی ایرانی است که با ترکیبی از برنج، زرشک، گوشت و ادویه جات متشکل شده است. اما برای تهیه بهترین زرشک پلو مجلسی، باید توجه مخصوصی به نکاتی داشت.
اولین نکته برای تهیه زرشک پلو مجلسی، آماده کردن زرشک میباشد. باید زرشک را قبل از خرید خشک و سرخ کرد. سپس این زرشک خشک شده را در آب خنک و مقداری نمک به مدت 1 ساعت به خیسی بگذارید. پس از این مرحله، باید زرشک را ازآب خارج کرده و آن را به مدت چند دقیقه با روغن سرخ کنید.
در مرحله بعد برای تهیه بهترین زرشک پلو مجلسی، باید برنج را به صورت خوبی شسته و با مقداری نمک آبپز کنید. سپس برای پخت گوشت، گوشت را درون یک قابلمه قرار داده و با مقداری روغن و شوریجات خوبی تفت میدهیم. بعد از اینکه گوشت کاملاً تفت خورده و زرد رنگ شده، آن را از قابلمه خارج کرده و در کنار برنج قرار میدهیم.
در این مرحله بهتر است زرشک سرخ شده را در قابلمه گوشت بپاشیم و به روی آن برنج پخته شده را ریخته و بعد ادویه هایی مانند زعفران و سالاد کچاپر را روی برنج بریزیم. سپس با فشار دادن نوک چوبصابونی یا نوک وسیلهای شبیه به آن، تا زیرین قابلمه، برای آماده شدن بهتر زرشک پلو، باید در دستگاه آشپزخانه حدود 30 تا 45 دقیقه بگذارید.
در نهایت زرشک پلوی شناور، طعم و عطر خاصی دارد و میتواند بهترین انتخاب برای روزهای مجلسی باشد که در همه سطوح مورد توجه دوستان و خانواده قرار میگیرد. لذا با توجه به نکاتی که بالا مطرح شد، میتوانید بهترین روش تهیه زرشک پلو مجلسی را با دیدن ویدئو، بیاموزید.
آموزش تهیه زرشک پلو مجلسی با استفاده از فیلم
آموزش تهیه غذاهای خوشمزه و متنوع یکی از مهمترین نیازهای خانوادهها است. در این مطلب، به آموزش تهیه یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی، یعنی زرشک پلو مجلسی، با استفاده از فیلم و ارائه خطوط دقیق و بهجا، خواهیم پرداخت.
ابتدا برای تهیه زرشک پلو مجلسی، باید پیلو را بپزیم. برای اینکار، ابتدا برنج را با آب سرد بشویید و درون قدر به همراه آب، نمک و روغن، بگذارید. قدر را روی حرارت متوسط قرار داده و بعد از اولین جوش، حرارت را پایین بیاورید و برای حداقل ۳۰ دقیقه دم کنید. سپس برنج را بریزید و با کمک قاشق چوبی یا لیچه، به خوبی هم بزنید.
سپس، باید زرشک را بشویید و فریزر کنید تا خشک شود. در تابهای کوچک، با روغن سرخ کنید تا رنگ زرشک تغییر رنگ دهد. از سرخ کردن زرشک بیش از اندازه جلوگیری کنید تا سبکی زرشک حفظ شود.
حالا که برنج و زرشک آماده شد، باید آنها را با هم مخلوط کرده و قیمت ریزی کرد. برای قیمت ریزی، یک لایه برنج در دیگ قرار داده شده و سپس نصف زرشک سرخ شده را روی آن بریزید. سپس دوباره برنج را روی زرشک قرار داده و لایه بعدی زرشک را روی برنج میریزیم. این کار را تا زمانی که برنج و زرشک به اتمام برسد، تکرار کنید.
در پایان، برای نیمچه چغلان، کشمش، تخم مرغ و پیاز را نیز به عنوان تزیین بر روی پلو قرار دهید. به این ترتیب، پلوی زرشک مجلسی شما بهراحتی آماده است و میتوانید با لذت بخورید.