1. آماده سازی مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی
زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به عنوان یک پیش غذا، غذای اصلی و یا همراه خوردن با دوستان و خانواده استفاده میشود. برای پختن این غذا نیاز به مقداری مواد لازم است که باید از قبل آماده شوند.
برای آماده سازی این غذا، ابتدا باید برنج را با آب سرد شستشو داده و به مدت ۶۰ دقیقه در آب خیسانده و سپس با آب شور تهیه شده به مدت حدود ۲۰ دقیقه در حرارت ملایم بپزید و آن را از روی حرارت بردارید.
در مرحله بعد، باید زرشک را که در حالت خشک و به صورت بستهبندی شده آماده شده است، با آب گرم خیسانده و به مدت ۳۰ دقیقه در حالت خیس به مدل خودش باز شده و پاک شود. سپس با یک قاشق روغن، زعفران و نمک به صورت سرخ شده قرار داده میشود.
در آخر، برای پختن مرغ، باید تکههای مرغ را قبل از پخت با یک مخلوط تازه شده از پیاز، نمک، فلفل سیاه و روغن ترشیه کنید و سپس با قابلمه سرخ کرده و به همراه برنج و زرشک شده به صورت لایه به لایه در قابلمه قرار داده و به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت مختلف به مانند حرارت متوسط و خودرو بپزانید تا غذایی خوش طعم و عطری به دست آید. همچنین میتوانید با افزودن آبلیمو به زرشک، عطر و طعم خاصی به این غذا ببخشید.
2. پخت مرغ و زرشک
پخت مرغ و زرشک یکی از غذاهای سنتی و خوش عطر ایران است که در بسیاری از جشنها و مراسم خانوادگی سرو میشود. برای طرز تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را به قطعات مناسبی تقسیم کرده و با مقداری نمک و فلفل به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا بوی نامطبوع آن کاهش یابد.
سپس باید زرشک را که از پیش آماده شده است، با مقداری شکر و اب به صورت غوره درآورده تا اسیدیته آن کمتر شود و بتوانید در نهایت با مرغ مخلوط کنید. سپس میتوانید مرغ را با ماست و تخم مرغ مخلوط کرده و در روغن داغ سرخ کنید تا به رنگ کاراملی درآید.
در نهایت، میتوانید مرغ سرخ شده را در قابلمهای قرار داده و با غورهی زرشکی مخلوط کرده و برای چند دقیقه دیگر در حرارت پایین نیمپخت کنید تا طعم و عطر دلپذیری از این غذا به دست آید. در پایان، میتوانید مرغ و غورهی زرشکی را در ظرف مناسبی قرار داده و با پلویی سفید و خوشمزه سرو کنید تا این غذای با شگفتی را به خانواده و مهمانان خود تقدیم کنید.
3. پخت برنج
پخت برنج یکی از مهمترین روشهای طبخ در کشورهای ایرانی است. این روش متمرکز بر پخت برنج با توجه به نوع آن است. برای پخت برنج ابتدا باید برنج را برای چند ساعت به داده آب برگرداند تا خوب شسته شود. سپس برنج را در ماهیتابه ریخته و آب را به اندازه کافی اضافه میکنیم. سپس آن را بر روی حرارت قرار میدهیم تا آب جذب شود و برنج پخته شود.
برای پختن برنج دو روش اصلی وجود دارد. یکی پخت برنج در دیگ است که در این روش برنج به صورت دور آشی نیز به کار میرود. دومین روش پخت برنج در ماهیتابه است که در این روش، سیستم سه لایه به کار میرود و آب مورد نیاز برای پختن برنج، اضافه میشود و سریعتر پخته میشود.
برای پختن برنج در هر دو روش و بدون تاریک شدن برنج، باید آن برنج در دمای متوسط تا کمتر از متوسطی در هر اینترول با هسته خود به مدت 10 الی 20 دقیقه پخته شود. بعد از پخت، باید بهترین روش آماده سازی را انتخاب کرد. مثلا برای آماده سازی برنج خورشتی بهتر است آن را ته دیگ کنیم و باهم بپزانیم.
بعد از پخت برنج، سعی باید کرد که آنرا درست نگه داریم و از خزنده شدن آن جلوگیری کنیم. برای این کار باید آن را درون یک محیط مناسب سرد مثل یخچال قرار دهیم. همچنین میتوان برای نگهداری برنج، روشی بسیار ساده که در خانههای ایرانی رایج است وجود دارد. به این ترتیب که در هر مناسبت، برنج را تا 80 درصد پخته کرده و سپس آنرا در بمبری غلیظ و نواری به همراه آب میشوید و در ظرف فلزی آنرا در دیگ باریکی قرار میدهید. در همین حین قرار دادن کاغذ جوهری قرمز و شکر برای جلوهدهی به برنج، روش خاصی برای نگهداری در منزل است. بهاین ترتیب میتوان از خزندگی برنج جلوگیری کرد و طعم بهتری هم به آن داد.
4. مرغ و زرشک را با برنج مخلوط کنید
امروزه ترکیباتی مانند مرغ و زرشک با برنج در غذاها بسیار جذاب شده است. سبزیجات و گیاهان خشک در غذاهای خلیج فارس و هندوستانی بسیار مهم هستند و در طبخ شرقی و تعدادی از کشورهای اروپایی نیز استفاده میشوند. این ترکیبات در غذاهای ایرانی نیز بسیار جذاب است.
ترکیب مرغ، زرشک و برنج باعث تولید غذایی با طعم بسیار خوشمزه و متفاوت میشود. زرشک به دلیل خواص خوبی که به بدن اعطا میکند و همچنین جلوگیری از بیماریها معمولاً در غذاهای ایرانی مورد استفاده قرار میگیرد. برنج نیز نوعی غذای مهمی است که در غذاهای ایرانی و عربی کاربرد فراوان دارد.
طرز تهیه این غذا بسیار ساده است. ابتدا باید برنج را به روش معمول مانند برنج پلویی پخته و سپس باز هم با زرشک و مرغ پخته و خمیری شده مخلوط کرد تا تمامی مواد خوبی که در داخل آن به شکل موجود است کاملاً در این غذا با هم تلفیق شوند و بوی خوبی را تولید کنند.
در نتیجه، غذایی با طعم متفاوتی تولید خواهیم کرد که به ما به عنوان یک منبع خوب مواد مغذی و خواص بدنی نیز کمک میکند. به همین دلیل، نباید این غذا را از دست بدهید و فرصت را امتحان کنید.
5. روکش کردن و پخت نهایی
روکش کردن و پخت نهایی از فرآیندهای مهم در صنعت قالبگیری محصولات آلومینیومی و فولادی است. این فرآیند ها برای توانایی مقاومت، حفظ شکل و رژیم گرمایی قطعات استفاده میشود. در ادامه با شرح جزئیات این فرآیند های شروع میکنیم.
روکش کردن یا coating ابتدا با پاشیدن پودر روی سطح قطعه شروع میشود. در واقع روکش، لایهای از پودر روی سطح قطعات اعمال میکند تا بتواند به دوام و انعطاف پذیری اضافه شود. سپس قطعات تحت تاثیر حرارت قرار میگیرد تا همراه با گرمای بالا پودر به عنوان یک لایه فوقانی سطح قرار گیرد.
پس از روکش، فرآیند پخت نهایی شروع میشود. در این بخش، قطعات به یک محیط اتمسفری با اکسیژن متصل میشوند تا بتواند فرآیند تشکیل یک لایه از اکسید در سطح نهایی قطعه را به پایان برساند. این فرآیند بتواند به دوام و محکمی قطعات و افزایش مقاومت و استحکام سطح آنها کمک بشود.
ظرفیت پخت و روکشکاری برای قطعات آلومینیومی و فولادی بستگی به توانایی سیستم های پخت و روکش کنترل شده دارد. بسته به ظرفیت سیستم، تعداد قطعات قابل پردازش متفاوت است. اما اگر برای قطعات اندازه بزرگ نیاز به پخت نهایی باشد، روشهای نوین و پیشرفته مانند فرز کاری با لیزر، تیغه پلاسما، ابزار آلتراسونیک و جوش فرکانسی استفاده میشود.
در نتیجه ، روکش کردن و پخت نهایی دو مرحله مهم و اساسی در تولید قطعات صنعتی فولادی و آلومینیومی هستند که باعث افزایش مقاومت و دوام آنها میشوند. امروزه فناوریهای جدید و پیشرفته به کار گرفته میشود تا این فرآیند ها با دقت بیشتری و از نظر زمانی بهینهتر انجام شود.
6. مهمانان خود را در میزبانی زرشک پلو با مرغ مجلسی رستورانی خوشحال کنید
میزبانی از مهمترین فرآیندهایی است که در زندگی روزمره با آن مواجه هستیم. بخصوص هنگامی که مهمانان مهمی برای ما به دیدار می آیند، نیاز است تا برنامه ریزی ویژه ای انجام دهیم تا بتوانیم آنها را راضی و خوشحال کنیم. از این رو، انتخاب غذا و نوشیدنی مناسب می تواند بسیار مهم باشد.
یکی از غذاهایی که می تواند در مهمانی ها و دیدارهای رسمی بسیار خوشمزه و مناسب باشد، زرشک پلو با مرغ مجلسی است. این غذا با برگ پسته، زعفران و مرغ درست می شود و می تواند همانطور که نامش نشان می دهد، به عنوان یک غذای مجلسی در مهمانی ها و جشن ها سرو شود.
برای درست کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی، ابتدا باید برگ پسته را در پارچه ای پوشیده و با مقداری روغن سرخ کنیم. سپس روی برگ پسته، مرغ را به شکل بزرگترین قسمت هایش خرد کرده و با ادویه ها و نمک و فلفل، تفت می دهیم. سپس زرشک را به همراه نمک و فلفل به صورت پخته شده اضافه می کنیم و آن را با برنج پخته شده ترکیب می کنیم.
بعد از آماده شدن زرشک پلو با مرغ مجلسی، می توانیم آن را به شکلی خوشمزه سرو کنیم. برای این کار، پایه یک ظرف را با برگ پسته پوشانده و سپس زرشک پلو را درون آن سرو می کنیم. شاید همراه با تندیک مرغ یا سالاد خوشمزه ای نیز سرو شود.
با سرو کردن زرشک پلو با مرغ مجلسی، می توانیم مهمانان خود را به شکلی شگفت انگیز و خاطره انگیزی در مهمانی خود به خوشی مهمان نماییم. این غذای خوشمزه را می توانید در رستوران های مجلسی و یا خانگی با سلیقه ی خود درست کنید و همه را با آن روی میز به خوشی خوشحال کنید.