طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی با سس مجلسی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی با سس مجلسی

زرشک پلو یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که در تمام ایران سرو می‌شود. این غذا به صورت پلویی سرو می‌شود و در آن زرشک و مرغ با هم ترکیب شده‌اند. در این غذا برای تهیه مرغ زعفرانی با سس مجلسی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد که طعم فوق‌العاده‌ای به این غذا می دهد.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی با سس مجلسی، در ابتدا باید برای پلو برنج را شست کرده و آن را در آب با نمک کمی و زعفران به مدت 30 دقیقه بپزید. سپس باید زرشک را با زرشک فروشی‌ها خریداری کرده و در ابتدا آن را در آب برای چند ساعت بگذارید تا اسیدیته آن بکاهد. سپس آن را در روغن سرخ کنید تا کمی تفت بخورد.

برای تهیه مرغ زعفرانی با سس مجلسی، در ابتدا باید تکه‌های مرغ را به اندازه مناسبی برید و درون ماهیتابه قرار داده و آن را به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. پس از آن باید مقداری زعفران را در آب داغ حل کرده و آن را به تکه های مرغ اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا طعم زعفران بهتر در مرغ جذب شود.

در ادامه باید برای تهیه سس مجلسی یک قاشق کره را در ماهیتابه روی حرارت قرار دهید و آن را تا حدی برنگ شود. پس از آن باید مقداری نمک و فلفل و دو قاشق سس گاوی را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود.

در نهایت، باید برنج و زرشک را مخلوط کرده و در وسط آن تکه‌های مرغ را قرار دهید. سپس روی آن سس مجلسی را ریخته و آن را با اینترک هایی از نان که بر روی آن برگ مریم گل نگذاشته‌اند سرو کنید. این غذا با طعم و دکوراسیون شگفت‌انگیز خود، همه را به خود می‌کشاند.



1. مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی با سس مجلسی

برای تهیه زرشک پلو با مرغ زعفرانی با سس مجلسی، نیاز به مواد زیر دارید:

- برنج ۳ پیمانه

- مرغ ۵ عدد

- زرشک ۳۰۰ گرم

- پیاز ۲ عدد

- روغن مایع ۲ پیمانه

- زعفران ۱ قاشق چایخوری

- نمک به میزان لازم

- فلفل به میزان لازم

- سیر ۳ حبه

- شکر به میزان لازم

- کره ۲ قاشق سوپخوری

- بلغور ۳ قاشق سوپخوری

- گوشت پیاز کرده ۲ قاشق سوپخوری

- آب یا سرشیر ۴ پیمانه

ابتدا برنج را بشویید و به مدت نیم ساعت در آب خیسانده و سپس بجوشید. درون قابلمه روغن را داغ کرده و پیاز را تفت دهید. سپس مرغ را با فلفل و نمک در کنار پیاز بپزید. برای تهیه سس مجلسی، کره را تفت داده و بعد از آن، بلغور و گوشت پیاز کرده را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس زعفران را در آب گرم حل کرده و به سس اضافه کنید. با شکر، نمک و فلفل به میزان لازم طعم‌دهی کنید.

برای زرشک، آنها را بشویید و به مدت ۵ دقیقه در آب جوش قرار دهید. سپس آنها را خشک کرده و با روغن تفت دهید تا کمی رنگشان به برنگ قرمز برسد. در نهایت، یک لایه از برنج را در قابلمه بریزید، روش زرشک را اضافه کرده و دوباره برنج را به صورت لایه‌ای در قابلمه قرار دهید. به این ترتیب ادامه دهید و در نهایت نصف سس مجلسی را به برنج اضافه کنید و برای ۲۰ دقیقه برای پخت با حرارت پایین روی شوتی پلو قرار دهید.

در نهایت غذا آماده خوردن است و استفاده از قاشق سفید و دمیدن نوشیدنی قهوه با آن پیشنهاد می‌شود. با خانواده و دوستان لذت ببرید.



2. آماده کردن مواد لازم برای تهیه زرشک پلو

برای تهیه یکی از خورش های محبوب ایرانی، یعنی زرشک پلو، لازم است تا مواد لازم را مهیا کنیم. برای این منظور، اولین موادی که به آن نیاز داریم، برنج است. برنج مورد استفاده در تهیه زرشک پلو معمولاً برنج فلفلی است که بعد از شستشو، باید در آب داغ و با نمک به مدت ۳۰ دقیقه کاملاً جوش خورده و در نوار ماهیتابه پخته شود.

مرحله بعدی، تهیه زرشک است. زرشک از گیاهی است که در اکثر مناطق ایران یافت می‌شود و به‌صورت طبیعی در بهار و تابستان دستدرست می‌شود. برای تهیه زرشک، ابتدا زرشک ها را در آب سرد بشویید و سپس به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم قرار دهید و پس از آن به تفت دهید تا زرشک ها نرم شوند و آبشان را گرفته‌اید.

یکی دیگر از مواد لازم در تهیه زرشک پلو، مرغ است. برای تهیه مرغ در زرشک پلو، می‌توانید از سینه مرغ استفاده کنید که باید در ظرف کوچکی با مقداری روغن و نمک و فلفل سرخ شده و پس از پختن، به عنوان تزئینی در وسط ته برنج قرار داده شود.

دیگر مواد لازم در تهیه زرشک پلو عبارتند از: پیاز رنده شده و در روغن سرخ شده، زعفران ریز شده که باید در آب جوش حل شده و برای خنک شدن در آب یخ قرار داده شود، و روغن سرخ شده که برای تفت دادن پیاز استفاده می‌شود. پس از آماده کردن تمامی مواد، باید برنج، زرشک و مرغ به‌صورت لایه‌لایه در داخل قابلمه قرار داده شود تا زرشک پلو حاصل شود.



3. طریقه پخت مرغ زعفرانی برای زرشک پلو

برای پختن مرغ زعفرانی برای زرشک پلو، نیاز به یک مرغ متوسط حدود یک کیلوگرم دارید. ابتدا مرغ را بشویید و خشک کنید، سپس آن را به قطعات مناسب تقسیم کنید. سرخ کردن پیازی‌ها تا روشن شدن رنگ شروع قسمت اول برای پختن مرغ زعفرانی برای زرشک پلو است.

پس از سرخ کردن پیازها، می‌توانید مرغ را اضافه کنید. سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه بر روی حرارت بالا سرخ کنید. در این حین، یک قاشق روغن زعفرانی به پیازها اضافه کنید تا طعم و عطر خاصی به غذا ببخشد.

از طرفی، برای پخت زرشک پلو و استفاده از مرغ زعفرانی، ابتدا باید برنج را برای پلو به آب بریزید و سپس بگذارید آب آن را جذب کند. در طی این بین، می‌توانید زرشک‌ها را در آب بریزید تا به خوبی شسته شوند. سپس زرشک‌ها را درون تابه ریخته و روی آن‌ها روغن سرخ کرده و نمک اضافه کنید.

حالا مرغ زعفرانی را همراه با پیاز و آب پخته خود به تابه اضافه کنید و آن را با برنج و زرشک‌ها مخلوط کنید. برای نکته نهایی باید برنج و غذا را یکسان کنید تا به خوبی به هم مزاج شوند. غذای پرطرفداری که مرغ زعفرانی در آن استفاده شده و با زرشک پلو ترکیب شده، آماده سرو شدن است.



4. طریقه پخت رب گوجه فرنگی برای سس مجلسی

رب گوجه فرنگی یک ماده اساسی در ساختن انواع سس‌ها و غذاهایی همچون پیتزا و ساندویچ است. این رب در طعم و عطر غذاها تأثیر بسیاری دارد و برای پخت آن باید به چند نکته توجه کرد.

طریقه پخت رب گوجه فرنگی به شکل زیر است:

ابتدا باید گوجه‌فرنگی‌هایی با کیفیت و به تعداد کافی را انتخاب کرده و آنها را با شستشوی دقیق تمیز نمود. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را با چاقو یا آب‌کشی خرد و در داخل قابلمه سردی قرار می‌دهیم.

سپس باید داخل قابلمه را به شعله‌های بالا برد تا گوجه‌فرنگی‌ها شروع به جوشیدن کنند. در این مرحله باید گوجه‌فرنگی‌ها را به طور مرتب هم بزنید تا به صورت یکنواخت بپزند.

بعد از آن، باید حرارت را به میزان ملایم تر کرده و قابلمه را با یک درپوش محکم می‌پوشانیم تا بخار و آب شروع به جمع شدن کند. این باعث می‌شود که گوجه‌فرنگی‌ها در زمان کوتاه‌تر پخته شوند.

حدود یک ساعت بعد، بخار و آب که تجمع کرده‌اند را از روی گوجه‌فرنگی‌ها بردارید و قابلمه را به داخل سینک برای خنک شدن منتقل کنید. سپس باید گوجه‌فرنگی‌ها را از قابلمه آشکار کرده و با استفاده از یک آب‌کش چرخان بر روی آب بریزید و با استفاده از یک آب‌میوه‌گیری، فیلتر کنید.

حال می‌توانید رب گوجه‌فرنگی را برای ساخت سس مجلسی به کار ببرید. می‌توانید آن را با ادویه‌هایی مثل پودر سیر، فلفل، نمک و سبزیجات خشک مخلوط کرده و در ظرف مناسب نگه دارید. رب گوجه‌فرنگی تا چندین هفته در یخچال می‌تواند نگهداری شود و برای ساخت انواع غذاها، سس‌ها و کنسروها به کار برده شود.



5. طریقه ساخت سس مجلسی برای زرشک پلو

سس مجلسی مهمترین لوازم تزئینی برای هر غذاییست. در این راستا، برای زرشک پلو، سس زردچوبه یا سس خامه مجلسی می‌تواند به عنوان یک انتخاب عالی و شیک محسوب شود. با استفاده از این سس، غذای شما به رنگ و طعم پویایی بالایی دست خواهد یافت.

آماده سازی سس خامه بسیار ساده است. فقط کافیست خامه را در قابلمه‌ای قرار داده و با اضافه کردن سرکه یا عصاره لیمو، نمک، فلفل سیاه و زعفران، آن را می‌پزید. سپس افراد می‌توانند طعم آن را با اضافه کردن لیموی تازه یا شیرینی تند به دلخواه خود تنظیم کنند.

در صورتی که خامه در دسترس نیست، می‌توانید از سس زردچوبه استفاده کنید. برای تهیه آن، کافیست پودر زردچوبه را در آب حل کرده و آن را به شکل نصف جام، برای درجه حرارت متوسط، روی حرارت قرار دهید و با اضافه کردن نمک، فلفل سیاه و یک قاشق غذاخوری نوك ماسالا، آن را در حدود 5-10 دقیقه بپزید. سپس قاشق روغن را به آن اضافه کرده و بلند کنید. از این سس برای زرشک پلو استفاده کنید.

یک روش دیگر برای تهیه سس مجلسی، این است که تفاله‌های گوشت خوراکی را به همراه پیاز خرد شده و روغن در یک قابلمه بریزید تا پخته شوند. سپس با اضافه کردن قهوه نوش زیادی، نمک، فلفل و عصاره آب لیمو، آن را می‌پزید و آماده خوردن می‌شود.

بنابراین، ساخت سس مجلسی برای زرشک پلو از راه‌های ساده و آسانی پیروی می‌کند که با توجه به سلیقه شما، می‌توانید آن را به شکل دلخواه خود تنظیم کنید.



6. طریقه پخت زرشک برای زرشک پلو

زرشک پلو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که در اکثر مناطق ایران پخته می‌شود. زرشک به عنوان یکی از اصلی‌ترین مواد غذایی در پخت زرشک پلو مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث می‌شود که پلو طعم و اصالت خود را به دست آورد. در اینجا چند روش مختلف برای پخت زرشک به منظور تهیه پلو شرح داده خواهد شد.

راه اول: در این روش باید زرشک را در حداقل ۳ بار آبکشی کرده و خشک کرد. سپس آن را در حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون آب کمی با نمک به جوش آورده و سپس در یک سیب زمینی بزرگ نیمه پخت شده همراه با آب و نمک قرار می‌دهیم و دوباره روی حرارت قرار می‌دهیم. سپس هنگام پخت پلو به پلو اضافه می‌کنیم.

راه دوم: با این روش نیازمند شیرین و ترش کردن زرشک هستیم. دویده نخودفرنگی و نمک درون یک کاسه ریخته و زرشک را در آن قرار می‌دهیم. سپس با آب لوبیا سیاه یا شیرین، استخوان گوسفند و کمی نمک روی شعله ملایم تا زمانی که زرشک کاملاً نرم شود پخت می‌کنیم.

راه سوم: در این روش زرشک را در حداقل ۲ بار چنگال زده و درون آب نمک داغ قرار می‌دهیم تا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه جوش بخورد. سپس با استفاده از سایر مواد غذایی پلو را پخته و زرشک را هنگام سرو سفره به آن اضافه می‌کنیم.

در نهایت، پخت زرشک برای تهیه پلو نیازمند دقت و صبر می باشد. هر روشی که برای پخت زرشک استفاده می کنید، هدف آن این است که زرشک نرم و شیرین شود و بوی و طعم خاص خود را به پلو ارائه دهد.