طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در نی نی سایت
زرشک پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از مناطق ایران به عنوان یکی از غذاهای اصلی سرو می شود. این غذای خوشمزه از سال ها قبل توسط خانم های ایرانی شامل زرشک، مرغ و برنج تهیه می شد و به دلیل طعم خوشمزه و ظاهر زیبایی که داشتند، بسیار مورد استفاده قرار می گرفتند.
تهیه زرشک پلو با مرغ در نی نی سایت بسیار آسان و سریع است. ابتدا برنج را به صورت معمولی در آب مدتی خیس می کنیم، سپس مرغ را مقداری سرخ می کنیم و آن را به همراه زرشک خشک شده در تابه ای کوچک درج می کنیم تا هم بپزند. سپس برنج ها را در کاسه ای قرار داده و روی آن زرشک و مرغ سرخ شده را می چینیم. بعد از این مراحل، برای پخت پلو، باید برنج را به صورت کامل پخته و بوی برنج را حس کرد، سپس آن را با آب یا شوری (بر حسب تمایل) سرد کرده و سپس یک تف بزنیم تا کاملا مخلوط شود.
زرشک پلو با مرغ در نی نی سایت یک غذای بسیار مفید و خوشمزه است که تمامی مواد آن با هم ترکیب شده و درست شده اند. این غذا به دلیل داشتن مقدار مناسبی پروتئین، کربوهیدرات و ویتامین ها، برای افرادی که به دنبال رژیم غذایی سالم هستند، بسیار مناسب است. به همین دلیل می توانید آن را به عنوان یکی از شام های خود انتخاب کنید و از طعم خوشمزه و منحصر به فرد آن لذت ببرید.
راهنمای تهیه زرشک پلو با مرغ برای نی نی سایت
راهنمای تهیه زرشک پلو با مرغ برای نی نی سایت به عنوان یک غذای خوشمزه و سالم برای کودکان و نوزادان، می تواند بسیار مفید واقع شود. این غذا با استفاده از مواد اولیه سالم و طبیعی مانند زرشک، مرغ و برنج، تهیه می شود که باعث شادابی، رشد و تغذیه سالم کودکان می شود.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید برنج را خام کرده و با آب جوش به همراه ادویه جاتی مانند زعفران و هل به مدت 30 دقیقه آماده کرد. همچنین، مرغ را با ادویه ها و نمک به مدت 30 دقیقه آبپز می کنیم تا برای آماده کردن زرشک و پلو آماده شود.
حال، زرشک را با آب و نمک به مدت 10 دقیقه می پزیم تا نرم شود و سپس آن را با کمی روغن، پیاز، زرشک خشک و چند قاشق غذاخوری سرکه در تابه روغنی می پزیم تا آماده شود. به علاوه، مرغ آماده شده را با کمی روغن و پیاز در تابه تفت داده همراه با ادویه های لازم قرار می دهیم.
سپس، برای سرو زرشک پلو با مرغ، ابتدا برنج پخته شده را روی صفحه سرو قرار می دهیم و سپس مرغ و زرشک را به صورت تناوبی روی برنج قرار می دهیم. نتیجه، غذایی شیرین، ترش و خوشمزه است که به دلیل حضور زرشک در آن، حاوی مقدار بالایی از ویتامین C و فیبر است که رشد و تغذیه سالمی برای کودکان و نوزادان فراهم می کند.
دستور تهیه زرشک پلو با مرغ به روش نی نی سایت
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در فصل بهار است. این غذای سنتی ایرانی با مزهای تلخ و شیرین یکی از بهترین غذاهای خانوادگی به شمار میرود. برای تهیه آن به چند مواد اساسی نیاز داریم که به شرح زیر است:
- برنج: دو پیمانه
- مرغ: یک عدد (میتوانید مقدار بیشتری استفاده کنید به نسبت تعداد افراد خانواده خود)
- زرشک: یک پیمانه
- پیاز: یک عدد متوسط
- روغن: به مقدار کافی
- زعفران: یک قاشق چایخوری
- نمک، فلفل، دارچین: به میزان لازم
ابتدا برنج را بشویید و به مدت چند ساعت در آب خیسانده و به همراه نمک و روغن در قابلمه ریخته و با حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه سرخ کنید. سپس آن را از شعله بردارید. در همان قابلمه مرغ را با روغن سرخ کنید تا کاملاً سفت و نرم شود و سپس پیاز را به آن اضافه کنید و با حرارت کم برای چند دقیقه تفت دهید. به دست آوردن زرشکهای پلوی تلخ، آنها را در آب نمک شسته و سپس در روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ کردن زرشک، آنها را به مرغ و پیاز اضافه کرده و باز هم تفت دهید. پس از تفت دادن زرشک، روی آن زعفران را افزوده و با یک چنگال یا قاشق مخلوط کنید. سپس برنج را به محتویات قابلمه اضافه کنید و همه را با هم ترکیب کنید. در این مرحله نمک، فلفل و دارچین را به میزان دلخواه به آن اضافه کنید.
بعد از ترکیب کردن تمام مواد، قابلمه را با صفحهی شمعی پوشیده و با حرارت کم تا متوسط برای 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا پلو بپزد. پس از پختن پلو زرشک و مرغ روی آن را تزئین کنید و این غذای لذیذ و خوشمزه را با خانوادهتان به اشتراک بگذارید.
مرحله به مرحله تهیه زرشک پلو با مرغ در نی نی سایت
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهایی است که در سراسر ایران مورد علاقه و استفاده قرار میگیرد. این غذا از ترکیب برنج، مرغ و زرشک تهیه میشود که باعث میشود طعم خوشایند و غذایی فوقالعادهای به وجود بیاید.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید برنج را با آب برای چند ساعت خیس کرد. سپس باید یک قابلمه را روی حرارت بالا قرار داده و آن را با روغن سرخ کرد. در ادامه میتوانید مرغ را به قابلمه اضافه کرده و به مدت چند دقیقه آن را سرخ کنید.
پس از سرخ کردن مرغ، باید زرشک را به قابلمه اضافه کنید. سپس زرشک را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا آنها رو به طلا بشوند. پس از آن میتوانید با تکمیل پخت زرشک، آن را از قابلمه خارج کنید.
حال باید برنج را با آب شسته و سپس با پیاز سرخ شده تفت داد. سپس باید برنج را با آب کمی به همراه نمک و فلفل سیاه بپزید. بعد از پخت سفیده برنج، میتوانید زرشک را به برنج اضافه کنید و هر دو را باهم ترکیب کنید تا طعم پلو شکل گیرد.
در نهایت میتوانید مرغ را تکه تکه کنید و آن را به برنج اضافه کنید و هر دو را به مدت چند دقیقه روی حرارت پایین پخته و به آرامی مخلوط کنید تا همه با هم آمیزش پیدا کنند. زرشک پلو با مرغ حاضر میباشد و میتوانید آن را برای تقدیم و سرو در میان خانواده و مهمانان استفاده کنید.
روش آماده سازی زرشک پلو با مرغ برای نی نی سایت
روش آماده سازی زرشک پلو با مرغ برای نی نی سایت یکی از اصلی ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است. این غذا با ترکیبی از برنج، مرغ، زعفران و زرشک تهیه می شود که باعث می شود طعم خوشمزه ای به غذا ببخشد. این روش کمترین وقت برای پختن و با کیفیت بودن زرشک پلو را به شما ارائه می دهد.
برای آماده سازی این غذا، برنج را با آب شسته و خشک می کنیم، سپس در قابلمه به همراه روغن و لوبیا سفید می پزیم. در همین حین، مرغ را در تابه به همراه پیاز و فلفل سیاه که سبکتر شده، به مدت 15 تا 20 دقیقه سرخ می کنیم. سپس زعفران خیس کرده را به همراه آب نمک اضافه می کنیم و روی مرغ ریخته و روی آن را می پوشانیم.
زرشک را نیز با آب خیس کنیم و در تابه با روغن و شکر به مدت 2 تا 3 دقیقه آرام پخته و به برنج اضافه می کنیم. بعد از استقرار خوب نوارزرشک روی برنج، در قابلمه پوشیده و درون فر به مدت 1 ساعت درجه دمای 160 درجه سانتی گراد پخت می کنیم.
سپس قابلمه را از فر در بیاوریم و در صفحه نمایش پیکربند پیکربندی کنیم. در نهایت، زرشک پلو با مرغ ما آماده است، که دارای طعم و عطری شیرین و خوشمزه است و همچنین با پوسته نگینی زرد روشن زرشک زیبایی فوق العاده ای به آن می بخشد. این غذا یک وعده کامل و سالم برای خانواده است که مخصوصاً برای نی نی ها بسیار مفید و خوشمزه است.
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ در نی نی سایت به سبک خانگی
زرشک پلو یکی از غذاهایی است که در سراسر ایران محبوبیت زیادی دارد. این غذا با استفاده از برنج، زرشک، مرغ و ادویهجات تهیه میشود و طعم فوقالعادهای دارد. در این روش، مرغ با کمی نمک و فلفل درون یک قابلمه سرخ میشود تا به رنگ طلایی درآید. پس از اینکه مرغ سرخ شد، زرشکها روی آن قرار میگیرد و حرارت به پائین میآید تا زرشکها با دمای پایینتر نسوزند.
در ادامه، برنج به همراه زرشک و ادویهجاتی مانند زردچوبه، فلفل سیاه، پودر دارچین و کُمّون پخته میشود. برای بهبود طعم، چند قاشق از روغن سرخ شده نیز اضافه میشود. این پلو باید حداقل به مدت نیم ساعت در حرارت کم با قابلمه روی صفحه آهنی یا فر بماند تا به آن طعمِ ویژهای بدهد. قبل از سرو کردن، مرغ روی برنج قرار داده شده و به همراه سبزیجات تزیین میشود.
زرشک پلو با مرغ یکی از بهترین غذاهاست که در جشنها و میهمانیهای بزرگ میتوان آن را سرو کرد. در کنار این غذا، سالاد فصلی و ماستهای مختلف میتواند انتخاب خوبی باشد. این غذا سالم و خوشمزه بوده و در سازگاری با سلیقه خانوادهها و مهمانان است. این غذا را میتوان در نیمه شب بعد از عزیمتهای خانوادگی تهیه کرد تا همه از آن لذت ببرند.