طرز تهیه زرشک پلو با مرغ بسیار خوشمزه

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ بسیار خوشمزه

پلو با زرشک و مرغ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه در فرهنگ غذایی ایرانی است که در بسیاری از مجالس و جشن‌ها سرو می‌شود. این پلو با مزه و رنگ بسیار زیبای خود، باعث شگفتی همه میهمانان می‌شود. زرشک یکی از انواع محبوب و پرطرفدار ترشیجات در خانواده‌های ایرانی است.

برای تهیه این پلو، نخودچی آب کرده در کنار برنج به همراه زرشک مخلوط شده و در ظرفی پخته می‌شود. در ادامه، مرغ در روغن سرخ شده و به آن نمک و ادویه‌های به مزه تعلق داده شده و به پلو اضافه می‌شود تا این طعم هندی و خوشمزه در نهایت حاصل شود. برای تزئین این غذا، می‌توانید از خرما، روغن، پیاز سرخ شده و آجیل‌های مختلف استفاده کنید.

این پلو، از دیگر پلوهای خوشمزه ایرانی است که جزء غذاهای سنتی و فوق‌العاده ایرانی محسوب می‌شود. ترکیب برنج و زرشک به همراه گوشت مرغ این پلو را به یکی از کارهای بسیار خوب دانسته می‌شود. با توجه به اینکه هر کدام از مواد این پلو، برخود هستند و هر یک دارای مفاومت و دلچسبی خاصی هستند، در نتیجه همه طبقه‌های مختلف جامعه برای خوردن این غذا علاقه‌مند هستند. در کنار ویژگی‌های مذکور، برای تهیه این پلو، نیازی به تخصص ندارید و با دنبال کردن دقیق مراحل تهیه آن، می‌توانید به راحتی آن را در خانه بپزید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.



طرز تهیه زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای ایرانی بسیار خوشمزه و سنتی است. بهترین زمان برای تهیه این غذا، بهار است که زرشک در سبد ماهیان اغلب موجود است.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ، در ابتدا با کمی روغن به صورت کاملاً داغ مرغ را سرخ کنید تا از روی آتش بردارید و کنار بگذارید. سپس با توجه به تعداد افراد حاضر، برنج را بشویید و آب را بریزید تا برنج را خیس کنید. سپس برنج را نصفه کنید و با روغن و زعفران در قابلمه به تدریج سرخ کنید.

پس از اینکه برنج سرخ شد، آن را با قطعاتی از مرغ و زرشک و روغن داغ در لایه‌های متناوب بر روی یکدیگر قرار دهید. بعد از این کار، ادامه داده نمی‌شود تا ظرف پلو را بسته و روی حرارت کم پلو را به مدت 30 تا 40 دقیقه پختید.

آخرین مرحله این است که زرشک خشک شده را با کمی روغن در تابه‌ای خیس کنید و به همراه برای تزئین بر روی پلو سفید جالبی قرار دهید. به صورت جداگانه سبکی سالادتمشک نیز با پلو سرو می شود.



آماده سازی مواد اولیه برای زرشک پلو با مرغ

آماده سازی مواد اولیه برای زرشک پلو با مرغ، به عنوان یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانیان، مراحل خاص خود را دارد. در این غذا، برنج به همراه مرغ و زرشک، با مزه و طعمی خاص و فوق‌العاده، سرو می‌شود.

ابتدا برای آماده سازی مرغ، بعد از شستشو، در قابلمه‌ای به همراه آب، پیاز، زرده تخم‌مرغ و ادویه‌های لازم مثل زردچوبه، فلفل سیاه و نمک، بپزید تا مرغ کاملاً پخته شود. سپس مرغ را از آب بردارید و به صورت خلالی خرد کنید.

سپس برای آماده سازی زرشک، آن را به دقت شسته و در آب شیرین و نمکین بمیرانید تا اسیدیته آن کم شود. سپس زرشک را از آب خارج کرده و در تابه‌ای به روغن سرخ کنید تا سرخ و خشک شود.

قبل از آماده کردن برنج، باید آن را شسته و برای روشن شدن به مدت 2 تا 3 ساعت در آب خیس بماند. سپس برنج را در آب جوش با نمک و روغن کمی بپزید تا پخته شود.

در پایان، مرغ خرد شده، زرشک و برنج را به همراه ادویه‌های لازم، در کف تابه‌ای که قبلاً با روغن سرخ کرده‌اید، با هم مخلوط کنید و در دمای کمی بر روی حرارت گذاشته شده، برای مدتی بپزید تا طعم و مزه غذای زرشک پلو به خوبی جذب شود. حال این غذای با مزه و شاداب آماده‌ی سرو شدن است.



راه‌اندازی پخت زرشک پلو با مرغ

پخت غذاهایی با استفاده از زرشک، همواره در میان خانواده‌های ایرانی مورد علاقه و توجه قرار داشته است. یکی از این غذاها، پلوی زرشکی است که با مرغ نیز ترکیب شده و عطر و طعم متفاوتی به آن بخشیده است.

برای راه‌اندازی پخت پلوی زرشک با مرغ، در ابتدا باید مرغ را شست و در دیگ بزرگی قرار داد. سپس آن را با آبی که زنجبیل و پیاز داخلش ریخته‌ایم، می‌پزیم تا مرغ کاملاً پخته شود. پس از پخته شدن مرغ، آن را از آب جدا کرده و روی دستمال خشک می‌گذاریم تا آب آن خشک شود.

سپس باید برای پخت پلو، برنج را شسته و آبکشی کرده و در دیگ بزرگی به همراه روغن و زرشک خشک شده قرار می‌دهیم. مقداری نمک و فلفل نیز به آن اضافه می‌کنیم. سپس از بالای برنج، مرغ را قرار داده و بر روی آن هم مقداری زرشک ریخته و از روی برگه‌ی آلومینیومی دور دیگ برنج پهن می‌کنیم و آن را بسته و روی شعله خیلی کم قرار می‌دهیم تا پلو کاملاً پخته شود.

پلوی زرشکی با مرغ، با عطر و طعم متفاوتی که از زرشک به آن بخشیده است، غذایی لذیذ و محبوب در بین خانواده‌های ایرانی است که همیشه پذیرایی‌های خوبی را به وجود می‌آورد.



مرحله اول درست کردن زرشک پلو با مرغ

درست کردن زرشک پلو با مرغ یکی از انواع پلوهای سنتی ایرانی است که در ایام خاص مانند جشن ها و مراسم ازدواج، دور هم جمع شدن و یا عروسی ها سرو می شود. این غذا با ترکیبی از برنج، زعفران، مرغ و زرشک درست می شود و طعم فوق العاده ای دارد.

برای شروع، ابتدا برنج را با آب و نمک بیشتری نسبت به حالت روزمره در ظرفی درست کرده و آن را برای یک ساعت به خیسی در می آوریم. سپس مرغ را با آب و نمک به همراه برخی از ادویه های خوش عطر مانند زیره، تخم مرغ و نمک مخصوص به مدت 30 دقیقه می پزیم. پس از پخته شدن مرغ، آن را از آب درآورده و به قطعات چرخ کرده در ظرفی جداگانه قرار می دهیم.

سپس زرشک را با آب و شکر درون تابه ای پخته و خاموش می کنیم. بعد از 10 تا 15 دقیقه، زرشک آماده و در ظرفی جداگانه قرار می گیرد. در مرحله بعد، پیاز را ریز خرد می کنیم و آن را در روغن سرخ می کنیم. پس از سرخ کردن پیاز، مرغ چرخ کرده را به همراه آن در تابه اضافه کرده و با حرارت کم به مدت 10 تا 15 دقیقه بر روی حرارت گاز قرار می دهیم.

سپس برنج را از آب خیسی در می آوریم و داخل تابه به موادی که در آن هستند اضافه می کنیم. فراموش نکنید که برخی زعفران را در آب گرم حل کنید و به برنج اضافه کنید. با استفاده از قابلمه کوچکی در مرحله ای که برنج به همراه سایر مواد درون تابه است، خمیری از آب و سرکه روی برنج ریخته و قابلمه را روی حرارت گاز سرخ کنیم تا پوست برنج پایینی به خوبی غذا را کیسه بندی کند.

در نهایت، پس از پختن برنج، ما با آماده شدن زرشک و داشتن مرغ چرخ کرده، می توانیم این دستور العمل را به پایان برسانیم. برای سرو، زرشک را با بهترین قابلیت در هنگام سرو می توانیم روی برنج بریزیم و مرغ چرخ کرده را درون سرو کنار این خوراکی یواش یواش قرار دهیم.



مرحله دوم درست کردن زرشک پلو با مرغ

زرشک پلو یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که در بسیاری از مناطق کشور سرو می‌شود. این غذا با ترکیبی از زرشک، برنج و مرغ تهیه می‌شود که با توجه به خواص مفید این سه ماده، می‌توان این غذا را جزء سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی محسوب کرد.

برای تهیه زرشک پلو با مرغ ابتدا باید برنج را شسته و در آب جوش به مدت ۳۰ دقیقه پخته شود. سپس با توجه به مقدار برنج، زرشک را شسته و با نمک و شکر داخل آب جوش بریزید تا به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه پخته شود. پس از پخته شدن زرشک، آن را از آب بردارید و در یک ماهیتابه با کمی روغن سرخ کنید تا به رنگ زرد روشن برسد. سپس مرغ را با پیاز و روغن سرخ کنید تا طلایی شود و به آن نمک و فلفل اضافه کنید.

در مرحله بعد باید لایه‌ای از برنج را در قعدچی بریزید و به ترتیب زرشک و مرغ روی آن قرار دهید تا به ترتیب درست بشود. این کار را تا قسمت آخر ادامه داده و برنجهای سبز را نیز روی شیشه قرار دهید. در انتها شیشه را با دماسنج بسته و برروی حرارت ملایم قرار دهید تا زرشک پلو با مرغ شما آماده شود.

بعد از آماده شدن غذا، آن را با یک نوع سس مخصوص سرو کنید. بهترین نوع سس برای زرشک پلو با مرغ، سس انبه است که با توجه به سلیقه شما، می‌توانید از آن استفاده کنید. در نهایت غذای خوشمزه و سالم زرشک پلو با مرغ آماده سرو است.



رژیم غذایی: زرشک پلو با مرغ

رژیم غذایی، قانونی است که برای رسیدن به بهبود سلامت، کنترل وزن و حفظ شادی و انرژی اجسام، رعایت می‌گردد. برای این منظور، می‌توان از رژیم‌های غذایی مختلف استفاده کرد که غذاهای متنوعی را شامل می‌شوند.

یکی از رژیم‌های غذایی مفید، رژیم غذایی زرشک پلو با مرغ است که برای کاهش وزن و حفظ سلامتی ایده‌آل است. زرشک پر آنتی اکسیدان‌ها، فیبر، ویتامین‌های C و K، فولیک اسید و کلسیم است که موجب سلامتی بیشتر بدن می‌شوند. همچنین، مرغ نیز سرشار از پروتئین بوده و می‌تواند انرژی و مواد مغذی زیادی به بدن ارائه دهد.

برای آماده کردن زرشک پلو با مرغ، ابتدا باید برنج را به همراه هلو و زرشک به مدت ۳۰ دقیقه انبار کرده و سپس آن‌ها را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ پخته و رنده شده را به همراه فلفل سیاه، زعفران و نمک به یک ماهیتابه اضافه کنید و برای مدت ۱۵ دقیقه بپزید. در آخر، باید مرغ را به برنج اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کرده و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در قابلمه بپزید. غذای آماده شده را می‌توان با سالاد سبزیجات تزیین کرد و لذت برد.

به طور کلی، زرشک پلو با مرغ یکی از فوایدمندترین رژیم‌های غذاییی است که باعث ایجاد سلامتی و کنترل وزن شده و همچنین انرژی بیشتر و شادی را به بدن ارائه می‌دهد. با رعایت این رژیم غذایی می‌توانید به سلامتی بیشتری دست یابید و زندگی خود را با انرژی فراوانتر به سر ببرید.