1. آماده کردن مواد لازم برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار
زرشک پلو یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با ترکیبی از برنج، مرغ و زرشک تهیه میشود. اما در اینجا ما با ترکیبی دیگری از زرشک پلو با رب انار مواجه هستیم که بسیار خوشمزه و جذاب است.
برای تهیه این غذا، ابتدا باید مرغ را با تندی متوسط پخت کنید، به طوری که خشک نشود و همچنین از رنگ دهی رب انار بهره برده شود. سپس باید برنج را برای یک ساعت خیس کنید و سپس آن را به همراه خلال زرشک و نمک به آب جوش برای 10 تا 20 دقیقه بپزید.
در مرحله بعد، باید رب انار را با نمک و زعفران به یکدیگر اضافه کرده و در ظرف کمی سرخ کرد. سپس زرشک را به آن اضافه کرده و مواد را به هم بزنید. بعد از آن باید برنج را هم به داخل ظرف با مواد قبلی اضافه کنید و آن را روی حرارت کم برای 30 تا 40 دقیقه بپزانید تا همه مواد درون آن خوبی تشکیل دهند.
با اضافه کردن تابلو خورشیدی مانند برنج به مزه و رنگ آن لطافت خاصی داده می شود. در نهایت، میتوانید غذای خود را با سبزیجات تزئین کنید و آن را همراه با مرغ تهیه شده سرو کنید. این غذا در مجالس و جشنهای مختلف بسیار محبوب است و توصیه میشود که حتما آن را برای خانواده و دوستانتان تهیه کنید.
2. آماده کردن برنج برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار
برای تهیه غذایی شیرین و خوشمزه میتوانید از روش تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار استفاده کنید. در این روش از برنج گرفته تا زرشک و مرغ، تمامی مواد لازم به صورت دقیق و با دقت انتخاب و آماده خواهند شد.
ابتدا برای آماده کردن برنج، آن را به صورت مناسب با شستن و خشک کردن آماده میکنیم. سپس برنج را با اضافه کردن آب و نمک و دیگر اجزای لازم برای پختن آن، به خوبی پخته و در کنار آن نگه میداریم.
در مرحله بعد، برای آماده کردن مرغ، پوست آن را کنده و در صورت تمایل به دو قسمت تقسیم کرده و بعد از شستن داخل دیگ با تمامی اجزا اضافه میکنیم. سپس با اضافه کردن تندیهای مورد نیاز و آب یا سرکه، مرغ را در حدی جاش می دهیم که تمامی تندی و مواد جانبی خود را به مرغ منتقل کند.
سپس زرشک را با پیش خشک کردن و شستن خوب در دیگ بازیابی کرده، به مرغ اضافه میکنیم و آن را با رب انار، شکر، پیاز، زرد چوبه و نمک دیگر کمی تهیه کنید. در این مرحله حواستان به این نکته باشد که حجم مواد تهیه شده کمی بیشتر از برنج باشد.
بعد از آماده شدن برنج و مرغ و زرشک با رب انار، لایه لایه برنج و مرغ و سپس زرشک را به صورت مجزا به دیگ اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید. در نهایت برای نوشیدن زیبا، برای چند دقیقه بیشتر، دیگ خود را روی یک دیگ بزرگتر و یا گاز مدیوم قرار دهید.
در نهایت میتوانید این غذا را با خورشیدی، خیارشور، پیازشور و یا سالاد حبوبات ارائه دهید تا این غذای شیرین و خوشمزه را با عطر روی برنج و طعم غنی مرغ و زرشک تجربه کنید.
3. پخت مرغ برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار
با دیدن این موضوع میتوان گفت که پخت مرغ با رب انار در کنار زرشک پلو، غذایی بسیار خوشمزه و عالی است که میتواند در مراسمهای مختلف و یا در سفره خانوادگی تقدیم شود. در ادامه از مواد لازم برای تهیه این غذا و نحوهی پخت آن توضیح داده میشود.
برای تهیهی این غذا، به موادی نظیر مرغ، رب انار، روغن، پیاز، زرشک، برنج و ادویههای مختلف نیاز داریم.ابتدا مرغ را پخته و خامهای از روغنهای گیاهی و ریحان ادویه دار درست میکنیم و سپس مرغ را با رب انار و مقداری نمک و فلفل سرخ میکنیم و به مدت حدود ۱۵-۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوش میآوریم.
سپس برای زرشک پلو، برنج را خیس کرده و با کمی زردچوبه، زعفران، فلفل سیاه و نمک، به صورت رس سفت و پفکی میپزیم. همچنین در جداگانه تابهای پیاز را خرد میکنیم و سپس آن را با روغن در حرارت ملایمی سرخ میکنیم.بعد از این که پیاز شفاف شد، زرشک را با آب و نمک کمی به صورت خوراکی میپزیم تا خیس شود.
سپس در قابلمهای بزرگ، ابتدا یک لایه برنج را قرار داده و سپس به ترتیب با لایههایی متناوب از مرغ و زرشک، برنج را درون قابلمه میریزیم. در نهایت قابلمه را به شکل مخروطی میپوشانیم و بر روی حرارت ملایم میگذاریم تا برای حدود نیم ساعت، به روش دودی پخته شود.
در نتیجه، با این روش میتوانیم به راحتی این غذای خوشمزه را با طعم و مزهی بسیار خوبی برای خانوادهمان تهیه کرده و نوش جان کنیم.
4. تهیه سس رب انار برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار
تهیه سس رب انار برای زرشک پلو با مرغ با رب انار، یکی از روش های خوشمزه و متفاوت برای افزودن طعم به زرشک پلو است. برای تهیه این سس، ابتدا باید رب انار، آب انار تازه و شکر را به تعداد لازم در یک قابلمه با هم به صورت مخلوط کنید. سپس آن را روی شعله ملایم قرار دهید و تا لذت بخش جا به جا شود، مخلوط کنید. در نهایت، ادویه های مختلف مانند دارچین، هل، فلفل سیاه و همچنین نمک را به مخلوط اضافه کنید تا بهترین طعم را به آن ببخشید.
هنگامی که سس رب انار برای تهیه زرشک پلو با مرغ آماده شده است، می توانید آن را به همراه زرشک پلو به سرو کنید. برای تهیه زرشک پلو با مرغ، ابتدا باید برنج را شسته و آن را با آبی که به آن اضافه کرده اید در قابلمه ای به صورت پخته کنید. سپس مرغ را به شکل دلخواه در همراه با ادویه های مختلف و یک پیمانه آب درون قابلمه قرار داده و پخت کنید. هنگام سرو، زرشک پلو را در سینی قرار دهید و سس رب انار را روی آن بریزید. سپس مرغ پخته را به همراه خلیل، خلیطی از آجیل و خرمای خوراکی روی زرشک پلو قرار دهید و با خوشبو کننده های دهان مانند خامه، ماست و یا چند قاشق سیر تزئین کنید.
با فراهم کردن سس رب انار برای تهیه زرشک پلو با مرغ، شما می توانید به سادگی یک غذای خوشمزه، متفاوت و با بومیترین طعم خودتان را درست کنید. این سس با طعم فوق العاده انار خود را به غذا می دهد و از جمله انواع سس هایی است که به راحتی می تواند دستور العمل های غذایی مختلف را بهبود بخشد.
5. تهیه زرشک برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار
تهیه زرشک برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار
یکی از غذاهایی که در ایران به صورت سنتی مصرف می شود، زرشک پلو است که در آن از زرشک به عنوان یک عنصر اساسی استفاده می شود. تهیه این را طریقه آسانی دارد و در این مطلب به تهیه زرشک برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار می پردازیم.
مواد لازم
جهت تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار ، مواد لازم عبارتند از: برنج، مرغ، زرشک، رب انار، پیاز، زعفران، نمک و فلفل سیاه و روغن.
طرز تهیه زرشک
قبل از شروع به تهیه زرشک برای زرشک پلو، زرشک ها را با دقت بررسی کنید تا هیچ نقصی نداشته باشند. نقص در زرشک می تواند باعث عدم خوشمزگی غذا شود، بنابراین بسیار مهم است که زرشک ها را بدون نقص و بدون هر گونه لک و خط در داخلشان استفاده کنید.
اگر زرشک ها تازه باشند، آنها را با آب شستشو داده و به خوبی خشک کنید. سپس، زرشک ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا به رنگ قهوه ای تیره بند آیید. در این مرحله، می توانید از کمی شیرین کننده مثل آب شکر یا عسل استفاده کنید تا زرشک ها تلخی خود را از دست دهند.
بعد از سرخ کردن زرشک ها، آنها را روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا از روغنی که آنها دارند رها شوند. زرشک هایی که به هم چسبیده اند را با دقت از هم جدا کنید تا با کیفیت تری جدا شوند.
به این ترتیب، زرشک های آماده زرشک پلو خود را دارید. با استفاده از این زرشک می توانید یکی از پر مصرف ترین غذاهای معروف ایرانی را با خوشمزگی و عطر و طعم خاص خود طبخ کنید.
بنابراین با دقت در تهیه زرشک می توانید زرشک پلو با مرغ با رب انار بسیار خوشمزه و طعم داری برای خودتان و خانواده تان تهیه کنید.
6. اضافه کردن زرشک به برنج برای تهیه زرشک پلو با مرغ با رب انار
زرشک پلو با مرغ با رب انار یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طعمی بسیار متفاوت و خوشمزه دارد. این پلو به دلیل اضافه کردن زرشک و رب انار دارای طعم ترش و شیرین منحصر به فردی است که برای کسانی که علاقمند به غذاهای شیرین ترش هستند بسیار مناسب است.
یکی از اصلی ترین عناصر زرشک پلو ، زرشک است که به عنوان یک ماده افزودنی مهم به این پلو اضافه می شود. زرشک دارای خواص متعددی است که به بدن ما کمک می کند. این دانه ها ترد و تلخ هستند و دارای ترکیبات تلخ و مردمی هستند که به غذاهایی که با آنها تهیه می شوند طعم تلخی مشخصی می دهند. اما با اضافه کردن زرشک به پلو، تلخی این دانه ها کاهش یافته و طعم خوبی به غذا داده می شود.
رب انار به تنهایی نیز به عنوان یک افزودنی با ارزش به این غذا اضافه می شود. رب انار دارای خواص بسیاری است که شامل خواص ضد التهابی و ضد سرطانی است. همچنین دارای طعم شیرین و ترش مخصوص به خود است که به پلو یک طعم خاص و متفاوت می دهد.
در نهایت، زرشک پلو با مرغ با رب انار یکی از غذاهایی است که خوراکی پرطرفدار و ابداعی در آشپزی ایرانی است. این پلو به دلیل طعم و مزه خوب خود، یکی از دسرهای پرفروش در فست فودها و رستوران های ایرانی است. اگر شما هم علاقه مند به خوردن یکی از خوراکی های شیرین ترش مازنی ایران هستید، حتما این غذای عالی را امتحان کنید.