طرز تهیه زرشک مرغ مجلسی

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه زرشک مرغ مجلسی

تهیه زرشک مرغ مجلسی به یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی تبدیل شده است. این غذا علاوه بر خوشمزگی، ارزش غذایی بالایی دارد و به خاطر همین در مجلس‌های خانوادگی و رسمی اغلب سرو می‌شود.

برای تهیه زرشک مرغ مجلسی شما نیاز به گرد آوری مواد اولیه‌ای دارید که شامل مرغ، چند نوع سبزیجات و زرشک است. ابتدا مرغ را با تندی روی حرارت بزرگ یا فر قرمز کنید و بعد آن را با چند نوع سبزیجات نظیر پیاز، سیر، نعناع، جعفری و ریحان تفت دهید و در ظرفی که قابل حرارت باشد قرار دهید.

سپس زرشک را که از قبل با نمک و آب سرخ شده است روی مرغ بریزید و در پوشش حرارتی به صورت ملایمی بپزید. در نهایت با سرو کردن این غذا می توانید آنرا با سبزیجات تازه، مخلوط سیری یا خامه سرد سرو کنید.



1. طرز تهیه زرشک مرغ مجلسی در خانه

برای تهیه‌ زرشک مرغ مجلسی در خانه، ابتدا باید گوشت مرغ را در فر یا در تابه پخته و خارج کرد. سپس باید زرشک را با آب برای حداقل ۳۰ دقیقه خیسانده و بعد آن را با آبکش تمیز کرده و نازک نازک خرد کنیم. بعد از اینکه زرشک خرد شد و گوشت مرغ آماده شد، برای تهیه سس از سس چیلی، سس هویج و سس سویا کمی استفاده می‌کنیم. این سس‌ها را در کنار هم قرار داده و به هم مخلوط می‌کنیم.

حالا باید سس را بر روی گوشت مرغ بریزیم و زرشک خرد شده را بر روی آن بریزیم تا بتوانیم سبک و تازه ترین غذایی را تهیه کنیم که خواندنی و خوشمزه است. برای ترش کردن سس، می‌توانیم از لیمو ترش هم استفاده کنیم و اینکه برای سرشت غذا سبزیجات مانند جعفری و هویج نیز به کار می‌بریم. همچنین برای شیرین شدن طعم می‌توانیم از عسل استفاده کنیم.

اما برای نگهداری طعم ترش و شیرین در همین زمان، می‌توانیم با استفاده از روغن، سیب زمینی و پیاز، مواد مختلفی را در قاب مصرف قرار داده و مانع گردش هوا نکرده و غذا را تازه و صحیح نگه داریم. این روش نگهداری بهتر است و در بیشتر آشپزخانه‌ها نیز به کار برده می‌شود. با استفاده از این روش می‌توانیم غذاهای خوشمزه و ترش و شیرین ترشک مرغ مجلسی را با طعم مناسب و خوب تر تهیه کنیم.



2. لیست مواد لازم برای تهیه زرشک مرغ مجلسی

برای تهیه زرشک مرغ مجلسی یک سری مواد لازم هستند که باید به ترتیب به شکل مناسبی آماده شوند. این مواد به شامل مرغ، زرشک، پیاز، روغن، نمک، فلفل سیاه و زعفران هستند.

ابتدا باید مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه پخته و خارج کرد. سپس پیاز را روی حرارت قرار داده و آن را تا حدودی سرخ کنید. سپس باید زرشک را کاملاً شسته و آن را به همراه پیاز به روغن اضافه کرد و با حرارت متوسط ترکیب دهید تا زرشک کاملاً نرم شود.

بعد از آماده شدن زرشک، باید آن را داخل قابلمه ریخته و مرغ پخته شده را روی آن قرار داد. برای طعم دلخواه می‌توانید به آن زعفران نیز اضافه کنید. سپس قابلمه را بر روی حرارت کم قرار داده و تا ۶۰ دقیقه با حرارت کم ملایمترین شکل ممکن پخت کنید. بعد از اتمام پخت‌شدن، زرشک مرغ را با سسی که از روغن و زرشک و پیاز باقی مانده ساخته‌اید، سرو کنید.

در نهایت با همراهی چند تکه نان تازه و سبزیجات تزیین شده، زرشک مرغ مجلسی خوشمزه و لذیذ خود را برای خانواده و مهمانان آماده کنید.



3. مراحل آماده کردن مرغ برای پخت زرشک مرغ مجلسی

برای آماده کردن زرشک مرغ مجلسی نیاز به چندین مرحله پیش‌دستی دارید. اولین مرحله آماده سازی مرغ است. بهتر است قبل از هر چیز، مرغ را به خوبی بشویید و از داخل ویسگی هایش پاک کنید. سپس آن را در قالب نازکی قرار داده و با چکش گوشت کوبید تا همه قسمت های آن یکسان شوند. برای این کار می‌توانید از دو قسمت مختلف چکش گوشت نیز استفاده کنید، که یکی برای ضربه‌زدن به ناحیه گوشتی و دیگری برای تسهیل فشردن گوشت باشد.

مرحله دوم آماده کردن زرشک برای پخت است. بهتر است زرشک را مدتی در حوله خیس کنید تا خوب شسته شود. سپس آن را به همراه الویه های خشک شده، در یک قابلمه به همراه آب بپزید. دقت داشته باشید تا آب به مقدار کافی باشد که زرشک خوب بپزد.

مرحله سوم آماده کردن زرشک مرغ مجلسی، روش پخت مرغ است. ابتدا بهتر است مرغ را در کمی روغن و سپس به همراه پیاز داغ ملایم برای حدود ۱۵ دقیقه سرخ کنید تا به تربچه رنگ درآید. پس از آن مرغ را به همراه آب و گوجه فرنگی درون قابلمه بپزید و به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بگذارید تا به خوبی بپزد.

در مرحله آخر زرشک را به همراه برگ های گزنه به آب خامه اضافه کنید و این خلالت را به همراه مرغ در داخل قابلمه یا تابه عرضه کنید. با بستن قدر درون محفظه، مرغ و زرشک را با هم مخلوط کرده و چند دقیقه در حرارت ملایم بگذارید تا زرشک و مرغ یکجا خوب قرار بگیرند و آماده سرو شدگی باشند.



4. ریختن زرشک و مخلوط کردن آن با مرغ

ریختن زرشک و مخلوط کردن آن با مرغ به عنوان یک غذای سنتی و خوشمزه در کشور ما شناخته شده است. زرشک یکی از گیاهان با ارزش در سبد غذایی ایرانیان محسوب می‌شود و در بسیاری از غذاهای مختلف به کار می‌رود. این گیاه دارای خواص ضد التهابی، ضد سرطانی و ضدعفونی کننده می‌باشد و با مرغ به‌عنوان یک غذای سالم و‌چربی کم، همخوانی خوبی دارد.

برای آماده کردن این غذا، ابتدا مرغ را با روشی که برای پخت به‌کار می‌بریم پخته و آماده می‌کنیم. در ادامه با رب گوجه‌فرنگی و فلفل قرمز به‌مدت شش دقیقه تفت می‌دهیم تا به‌طور کامل آب بخشید و بوی خام آن از بین برود. سپس زرشک را که قبل با آب مقداری که مصرف کردنتر داریم شسته‌ایم، درون تابه با روغن زیتون سرخ می‌کنیم. بعد از سرخ شدن زرشک، آن را به‌راحتی با مرغ تفت‌دهیده ترکیب می‌کنیم و برای مدتی روی حرارت ملایم نگه میداریم تا پخته شود.

غذای زرشک و مرغ می تواند روی سفره‌ی نهار یا شام قرار بگیرد و با دورنگار آماده‌شده و یک نوشیدنی سرد و خنک کننده، مانند ماست یا دوغ، سرو کنید. این غذا علاقه‌مندانی زیادی دارد و به‌راحتی قابل‌تهیه است. به‌طورکلی آماده‌کردن غذاهای مختلف با استفاده از زرشک، می‌تواند تنکی آن را کم کرده و به‌طورکامل بوی و طعم واقعی غذا را ارائه‌ دهد.



5. پخت زرشک مرغ مجلسی در قابلمه

پخت زرشک مرغ مجلسی در قابلمه یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولا در مناسبت‌ها و جشن‌ها سرو می‌شود. برای تهیه این غذا ابتدا باید مرغ‌ها را پاک کرده و برش داده و با زرشک به همراه دیگر موادی مانند روغن، آب لیمو، زعفران و چند چاشنی دیگر در قابلمه پخته شوند.

مرغ‌هایی که در این غذا استفاده می‌شوند باید تازه و بهترین کیفیت را داشته باشند تا طعم و مزه مناسبی به غذا ببخشند. بهتر است برای تسریع در پخت از مرغ‌های قطعه شده استفاده شود ولی همچنین می‌توان از مرغ‌های تمام‌شده هم استفاده کرد.

زرشک که از مواد اصلی این غذا است استفاده می‌شود، نوع خاصی از زرشک مرغوب است که مرغی که در طبیعت در روی آن نشسته، پرورش داده شده است. زرشک به دلیل مزه تلخ و اسیدی که دارد، همیشه با شیرین کننده‌هایی مانند شکر و بلغور خرما همراه می‌شود تا طعم خوشایندی به غذای زرشک مرغ ببخشند.

در نهایت باید توجه داشت که پخت زرشک مرغ مجلسی در قابلمه یکی از غذاهای عالی برای مهمانی‌ها و جشن‌ها است و همیشه نظر خوب و تحسین مهمانان را جلب می‌کند. به همین دلیل باید برای پخت این غذا از بهترین مرغ و زرشک و دیگر مواد اصلی استفاده کرد و به بهترین شکل ممکن آن را پخت.



6. سرو کردن غذا با روشنک کردن زرشک

خوردن غذای خوشمزه و منحصر به فرد حتی در کنار خانواده و دوستان، همیشه لذت بخش و خاطره‌انگیز است. در اینجا نکته‌ی مهمی که به آن اشاره می‌کنیم، نحوه‌ی سرو کردن غذا است. در این مقاله‌ی آموزشی به نحوه‌ی سرو کردن غذا با روشنک کردن زرشک خواهیم پرداخت.

ابتدا باید بدانید که زرشک یکی از بهترین طعم‌دهنده‌های غذاست و با سرو کردن غذا با زرشک، علاوه بر طعم خوشمزه، فضایی خوشایند و دنج خلق می‌شود. برای سرو کردن غذایتان با زرشک، باید از زرشک تازه و شسته شده استفاده کنید.

اولین مرحله، زرشک را با آبکشی شسته و در فنجانی قرار دهید. سپس کمی زردچوبه به آبکشی افزوده و با آبکشی مخلوط کنید. زردچوبه علاوه بر رنگ زیبایی که به زرشک می‌دهد، به دلیل ویژگی‌های ضد التهابی و ضدباکتریایی‌اش، بسیار مناسب برای سلامتی است.

سپس ظرف زرشک را در جایی قرار دهید که قرار است غذای شما در آن سرو شود. بهتر است از یکی از دو روش زیر برای سرو کردن زرشک استفاده کنید: روش اول این است که در ظرف غذا خود زرشک را بر روی غذا قرار دهید. روش دوم این است که ظرف یا بشقابی را در کنار غذا قرار دهید و زرشک را درون آن سرو کنید.

به هر حال، از هر دو روش یاد شده می‌توان برای سرو کردن غذا با روشنک کردن زرشک استفاده کرد و به خاطرات خوشایند و خاطره‌انگیز، کنار خانواده و دوستان، نزدیک تر شد.