رولت گوشت با گردو و زرشک چطور تهیه شود؟
رولت گوشت با گردو و زرشک یک غذای بسیار خوشمزه و مغذی است که با استفاده از عناصر طبیعی تهیه میشود. برای تهیه این غذا ابتدا گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز خرد شده، فلفل سبز، ریحان و نمک و فلفل به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال بگذارید تا تماما نفوذ کند.
در مرحله بعدی، فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس گوشت را از یخچال در بیاورید و با دستهای خود به شکل رولتهای کوچک و طولی شکل داده و سپس آنها را از کنارههای آن به راحتی ببندید.
حال با استفاده از یک ماهیتابه، رولتهای گوشت را به همراه آب و روغن و درجه حرارت بالا برای پختن قرار دهید. بعد از ۱۵ دقیقه، رولتها را برگردانید و دوباره برای ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید.
یکی از مواد اصلی این غذا گردو است که باید آنها را با کمی نمک و زرشک خشک دم کنید. بعد از اینکه رولتهای گوشت کاملا پخت شوند، آنها را با گردوها و زرشک خشک شده تزئین کرده و در سرویس دهی مناسب و شیک نمایش دهید. این غذا یکی از غذاهای محبوب ایرانیان است و با سسهای مختلف نیز سرو میشود.
۱۰ مرحله برای تهیه رولت گوشت با گردو و زرشک
تهیه رولت گوشت با گردو و زرشک یکی از انواع مختلف غذاهای سنتی و خوشمزه است که در بسیاری از مناطق ایران به عنوان غذای پرطرفدار ارائه میشود. این غذا با ترکیبی از گوشت، گردو و زرشک تهیه میشود که به همراه نان و ماست سرو میشود و میتوان آن را به عنوان غذای ناهار و شام از آن لذت برد. در این مقاله ۱۰ مرحله ساده برای تهیه این غذا را آوردهایم که با دنبال کردن آنها، به راحتی میتوانید رولت گوشت با گردو و زرشک خود را درست کنید.
مرحله نخست این است که گوشت را خرد یا برش دهید و سپس آنرا با انواع ادویههایی که دوست دارید (مثل زنجبیل، پیاز، نمک، فلفل سیاه و ...) ترکیب کنید. در مرحله بعد، در همان کاسهای که گوشت در آن قرار دارد، گردوهای خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس، با استفاده از دستهای خود، تمام عناصر را با یکدیگر مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدستی ایجاد شود.
در مرحله سوم، باید فیلم یا همان نایلون غذایی را در داخل ماهیتابه قرار دهید تا بعداً محصول را بتوانید به راحتی بیرون بیاورید. سپس مخلوط گوشت و گردو را درون فیلم قرار داده و آن را به صورت مسطح شکل دهید. حال، روی این مخلوط به تناسب ذائقه خود مقداری زرشک بریزید تا در زمان پخت شکل و طعم خوبی به غذای شما بدهد.
در مرحله بعد، فیلم را باز کنید و ابتدا آن را به شکل یک همبرگر از یک طرف بپیچید. سپس، همان کار را به صورت معکوس از طرف دیگر نیز انجام دهید تا دو طرف رولت شما بپوشانند. سپس، رولت را خمیری کنید تا رولت را با دقت بیشتری میتوانید پخته و خوشمزه کنید.
در مرحله بعد، ماهیتابه را روی حرارت بالا قرار دهید و آن را گرم کنید. حال، رولت را درون آن قرار داده و آن را بگذارید تا دو سمت آن طلاق بگیرد. سپس، با کمک یک قاشق یا دستمال آن را به صورت همجمعی به روی یک سرویس بگذارید. در نهایت، رولت را با نان و یا ماست به همراه سالاد سرو کنید و از غذای خود لذت ببرید.
در سایر نکات، میتوانید گوشت بسته به علاقه خود برش دهید و سپس که در حال آماده کردن هستید، با ترکیبی از ادویههای سبزی خوراکی، چوبۀکریت و آرد ترصیف کنید که به پوشش گوشت کمک میکند تا به عنوان یک لایه نرم بر روی غذاتان خود جا بگیرد. همچنین، میتوانید رولت را درون فریزر بگذارید و بعد از یخبندان به راحتی آن را درون ماهیتابه برای پخت قرار دهید.
اگر شما هم دوست دارید غذای سنتی و خوشمزهای را تجربه کنید، تهیه رولت گوشت با گردو و زرشک یکی از بهترین گزینههاست که میتوانید از آن به راحتی لذت ببرید.
ترکیبی از طمعآوری گردو، ترشی زرشک و گوشت قرمز در رولت لذیذ
ترکیبی از طمعآوری گردو، ترشی زرشک و گوشت قرمز در رولت لذیذ، یکی از محبوبترین غذاهایی است که در ایران سرو میشود. این غذا با ترکیبی از گوشت قرمز تازه و عالی کیفیت، ترشی زرشک تازه و شیرین و گردوی خرد شده، درست میشود که خوشمزه و بینظیر است.
اساس این غذا، گوشت قرمز تازه و بدون چربی است که بهتر است به صورت نازک و باریک شده باشد. سپس گردوی خرد شده و ترشی زرشک به عنوان فرش غذا روی گوشت قرار داده میشود و سپس به صورت رولتی پیچیده میشود. با دقت و تمرکز، رولت باز شده و با احتیاط بدون خرد شدن، در همان حالت بسته میشود.
هر رولتی به طول 5 تا 7 سانتی متر و قطری به اندازه 2 سانتی متر دارد و تازهترین و بهترین قرار است در حالت گرم و مرطوب سرو شود. میتوانید این غذا را با سالاد تازه یا سبزیجات تزیین کنید.
اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و شاداب برای وعده ناهار خود هستید، ترکیبی از طمعآوری گردو، ترشی زرشک و گوشت قرمز در رولت لذیذ، گزینه مناسبی خواهد بود. ضمن اینکه با استفاده از این رسپی میتوانید به یادآوری طعم زیبایی که با معرفی ایران به جهان شناخته شده است، بپردازید.
طرز تهیه رولت گوشتی با گردو و زرشک در منزل
رولت گوشتی با گردو و زرشک، یکی از غذاهای خوشمزه و شاداب کننده میباشد که در منزل قابل تهیه است. برای آماده کردن این غذا نیازمند گوشت چرخ کرده، گردو، زرشک، نخود فرنگی، پیاز، سیر، فلفل قرمز، زردچوبه، نمک و روغن هستیم.
ابتدا گوشت چرخ کرده را با پیاز و سیر که خرد شدهاند، در یک ظرف مخصوص مواد غذایی ریخته و با مخلوط کردن آنها، به خوبی ترکیب میشود. به ترتیب، گردو ، زرشک و نخود فرنگی را هم به گوشت اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
برای ادویهدهی به مواد، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را که به تعداد مناسب است به مخلوط تهیه شده بیفزایید. پس از مخلوط کردن، نازک و مسطحکنید و درون ظرفی قالب دهید. بعد از آن، روغن را داخل قابلمه ریخته و به روی قالب طراحی شده قرار میدهیم.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار میدهیم و لحظاتی منتظر هستیم تا طرفین رولت به رنگ طلایی در بیاید و سپس به ترتیب طرفین دیگر رولت را برای پختن به نار مستقیم قرار میدهیم.
روش تهیه رولت گوشتی با گردو و زرشک یک روش ساده و سریع است و فقط مراقب باشید که قابلمه را در فاصله مناسبی از نار قرار دهید تا رولت درست پخته شود. با تزیین رولت با گیاهان تزئینی و سالاد، این غذا آماده سرو و لذت بردن است.
خوشمزهترین رولت گوشت با طعم فوقالعاده گردو و زرشک
رولت یکی از خوراکیهایی است که به راحتی قابل تهیه و پخت است و به دلیل تنوع غذایی که در آنها قرار میگیرد، بسیاری از افراد از آن لذت میبرند. گوشت نیز از مهمترین موادغذایی است که برای پخت و تهیه انواع غذاهای لذیذ استفاده میشود.
یکی از خوشمزهترین رولتهای گوشت با طعم فوقالعاده، رولت گوشت با طعم گردو و زرشک است. در این رولت، گوشتچه قرمز با بهترین کیفیت و مزه متعالی به همراه موادغذایی دیگر استفاده شده است. برای غنی کردن مزه رولت، گردو و زرشک به آن اضافه شده است.
گردو یکی از موادغذایی سرشار از املاح مختلفی است که تاثیر متقابل متعددی بر روی سلامتی بدن انسان دارد. گردو باعث افزایش قدرت ذهنی، بهبود سیستم گوارشی، کاهش خطر بروز امراض قلبی، کاهش سطح کلسترول بد در خون و کاهش فشار خون میشود. همچنین، گردو به عنوان یکی از موادغذایی با اثر ضد سرطان از توصیههای آخرین تحقیقات در زمینه مبارزه با سرطان است.
زرشک نیز یک میوه صحیح و خوشمزه است که سرشار از ویتامینها و مواد معدنی است. زرشک به دلیل خصوصیاتی مانند خاصیت خنک کنندگی، ضد التهابی و حفاظت از دستگاه گوارشی، بسیار مفید برای سلامتی بدن انسان است.
در کل، رولت گوشت با طعم گردو و زرشک یکی از خوشمزهترین و مفیدترین رولتهای گوشت است که علاوه بر طعم بیشتری که به رولت میبخشد، سلامتی بدن انسان را نیز تامین میکند. پیشنهاد میشود با اتباع این غذای لذیذ را به شما دوستداران غذاهای خوشمزه توصیه کرده و از آن نهایت استفاده را ببرید.
بررسی تمامی مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با گردو و زرشک
روش تهیه دستور العملی است که در آن تمامی مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با گردو و زرشک بررسی شده است. این دستور العمل شامل چندین مرحله است که در هر یک از آنها به تمامی جزئیات توجه شده است.
در مرحله اول باید گوشت را خمیر کنید و به همراه پیاز، سیر، نمک، فلفل و گردو مخلوط کنید. سپس به این مخلوط یک تخم مرغ و زرشک خشک شده ریز شده را اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید. بعد از آماده کردن مواد، میتوانید به ساختار رولت بپردازید.
در مرحله دوم، مواد را به صورت یکنواخت و بدون خلل به شکل رولت شکل دهید. پس از آماده کردن رولت، آن را در یک کیسه نایلون آلومینیومی بسته و به مدت حدود سه ساعت در یخچال قرار دهید.
در مرحله سوم، رولت را از کیسه نایلون آلومینیومی خارج کرده و در داخل قدری آب، پیاز خورده و گوجه فرنگی رنده شده، به مدت ۵۰ دقیقه بپزید. پس از آماده شدن رولت، میتوانید آن را به صورت تکه تکه خورد کنید.
در نهایت، تهیه دستور العمل رولت گوشت با گردو و زرشک کاملاً آماده شده است و شما میتوانید در این دستور العمل به راحتی دست پیدا کرده و بدون مشکل هر رولتی که میخواهید را تهیه کنید.