مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر
تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر، یکی از پرکاربردترین دستورهای پخت در آشپزی میباشد. برای تهیه این خوراک لازم است از موادی مانند گوشت چرخ کرده، انواع سبزیجات خرد شده، فلفل دلمهای و چند نوع چاشنی مختلف مانند نمک، فلفل و پودر ژنژیوم استفاده کنید. همچنین با تهیه خمیر یوفکا و پخت آن در فر، میتوانید برای ساختن رولت مورد نظر خود اقدام کنید.
برای شروع، میتوانید گوشت چرخ کرده را با سبزیجات خرد شده، انواع چاشنیها و بهتر است که از سس تمام شده و بلند شده نیز برای تهیه این خوراک استفاده کنید. این مواد را به صورت دقیق و بهرهور در میکسر یا آسیاب انواع مخصوصی با هم مخلوط کرده و از آنها به فرمت دلخواه درآورده و شکل دهید.
پس از آمادهسازی نواحی گوشت، میتوانید با تهیه خمیر یوفکا، به صورت برش برش آنها روی یک تابه پخت پهن قرار داده و آنها را به مدتی برابر (15 تا 20 دقیقه) درون فر معمولی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا مواد داخل خمیر پخت و طعم و مزه آن بیشتر شود.
بعد از پخت خمیر یوفکا، آن را بیرون از فر خارج و روی میز قرار میدهیم و در قسمتها و یا خمیر رولت اصلی مانند به صورت کاملاً خمیده، گوشت چرخ کرده داخل ظرف مشابه یک مکرونی داخل آن قرار دهید و سپس آن را به صورت تاپ مختصر و شستشو در ظرف خمیر پیچیده و خمیر رولت را نیز در جهت ترجیحی الیاف، به صورت یک سیلندر خمیده، با کلیپی زیر آن بگذارید و از سمت کشیده شده به داخل خمیر، رولت را به شکل دلخواه باز کنید. verify
مرحله به مرحله تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر
مرحله به مرحله تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر یکی از غذاهای شیرین و خوشمزه محبوب در جشنها، مهمانیها و جشنوارههای مختلف است. در این رسپی، لایههای نرم و خمیری از تندر و خمیر یوفکا بهم متصل شده و یکی از عالیترین ترکیبات غذایی شما برای تهیه غذاهای اصیل است.
مواد لازم برای تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا شامل تندر، خمیر یوفکا، پیاز، سیر، روغن زیتون، فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز، روغن گیاهی، تخم مرغ، گوجه فرنگی، نعناع، پنیر پارمزان و گردو میباشد.
برای شروع، تندر را به قطعات کوچک تقسیم کرده و درون یک کاسه بریزید. پیاز و سیر را نیز همراه با فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک به تندر اضافه کرده و بهخوبی همبزنید تا مواد بهطور مساوی توزیع شوند.
سپس یک برگه طرح دادهسلولی را در یک سینی فر قرار دهید و آن را با یک لایه روغن گیاهی پوشانده و سپس از مخلوط تندر و پیاز روی آن ریخته و به دقت آن را پهن کنید. سپس نیمکاره خمیر یوفکا را روی تندر بریزید و با انگشتان خود آن را بهطور مساوی پهن کنید.
در ادامه، گوجه فرنگی، پنیر پارمزان و گردو را روی لایه خمیر بریزید. سپس نعناع را ریخته و رولت را بهطور بسیار دقیق با شکم خمیده روی یک برگه طرحدادهسلولی جدید بچینید. در پایان، با یک روکشکننده، تخم مرغ را شکسته و روی رولت بریزید.
حالا رولت را در دمای 200 درجه سانتیگراد و بهمدت 35 تا 40 دقیقه درون فر قرار دهید تا بهخوبی بپزد. پس از اینکه رولت پخته شد، بهبرگرداندن آن برای حجم دادن به خمیر اجازه دهید. در انتها، رولت را روی ظرفهای سرو بدهید و با سس تازه و سبزیجات خردشده آن را تزئین کنید و لذت ببرید.
نکاتی که در هنگام تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر باید رعایت شود
تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا یکی از غذاهای محبوب در جشنها و مهمانیهاست. در این رولت، گوشت چرخ کرده با یوفکا ترکیب میشود و سپس در فر پخته میشود، اما برای آمادهسازی این غذا باید به چند نکته توجه و رعایت کرد.
اولین نکته در مورد آمادهسازی گوشت است. برای تهیه رولت، بهتر است گوشت فروشانی با دانهی کوچک انتخاب کنید تا گوشت بهتر خرد شود. بهتر است، گوشت را به همراه نمک، فلفل و سیر خرد شده با چاقو جمع و بعد با مواد دیگر مانند تخممرغ، پنیر پیتزا و ...
مخلوط کنید.
بعد از آماده کردن خمیر یوفکا، بهتر است اندازهی آن را به اندازهی سینی فر برش دهید، سپس روی آن رولت گوشت چرخ کرده را قرار دهید و خمیر را به سمت وسط محوطه تغییر شکل داده و محکم کنید. با چاقو، مرزهای خمیر را تمیز کنید تا خمیر در داخل تخممرغ درست پخته شود.
حین پخت رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر، حتماً باید فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و رولت را در طبقهی وسط فر قرار دهید، تا به صورت یکنواخت درست شود. سپس بعد از ۳۰ دقیقه درصداً به دمای ۲۲۰ درجه برسانید تا خمیر آن مواجه به حرارت شدید شود و رنگ دلخواه گرفته شود.
در نهایت، پیشنهاد میشود که رولت گوشت با خمیر یوفکا حتماً همراه با سبزیجات و انواع سسهای نوشجان در سفرهی شام قرار گیرد. با رعایت نکات فوق میتوانید این غذای خوشمزه و بینظیر را درست کنید و ضمن شادابی و سلامتی خانواده و دوستان خود نیز لذت ببرید.
راهکارهای جایگزین برای تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر
تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر یکی از غذاهایی است که معمولاً در مناسبتها و جشنهای مختلف سرو میشود. اما برای افرادی که به دلایل مختلفی از خوردن گوشت خودداری میکنند، کاری به عنوان راهکار جایگزین میتواند مفید باشد.
راه حل اولیه برای این مسئله استفاده از گوشت سویا یا سبزیجات به عنوان جایگزین گوشت است. این روش در برخی از دستورهای پخت برای تهیه رولت گوشت جایگزین گوشت قرار میگیرد. سویا و سبزیجات در مقایسه با گوشت، از آهن، روی، زینک و ویتامین B12 فقدان دارند. بنابراین در صورتی که یک شخص از خوردن گوشت اجتناب میکند، او برای کمک به تعادل تغذیهای خود از مواد غذایی دیگر برای جبران کمبود آنها استفاده میکند.
راهکار دیگر، استفاده از خمیر بیسکوئیت به عنوان جایگزین خمیر یوفکا در تهیه رولت گوشت است. بیسکوئیت به دلیل داشتن مواد چربی و شیرینکننده، شبیه به خمیر یوفکا است. با استفاده از این روش، در موقعیتی قرار میگیریم که نیازی به انجام تغییرات بسیاری در دستور غذا نداریم و میتوانیم باقیماندهٔ سبزی یا گوشت را با این روش برای تهیه غذای متنوع بعدی خود نگه داریم.
اخیرا کافی است به دقت برچسبهای مواد غذایی را بررسی کرد تا از مواد باکیفیت و تازه برای تهیه رولت گوشت استفاده کرد. با استفاده از این روش، محصول خود را با کیفیت بالا در سریعترین زمان ممکن تهیه میکنید و از بهترین موادممکن برای تهیه آن استفاده خواهید کرد.
طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر با مواد کم چرب
روش تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا یکی از محبوبترین غذاهایی است که به راحتی در منزل به صورت خانگی قابل تهیه است. خمیر یوفکا یک نوع خمیر خوراکی است که از آرد، آب، روغن و نمک تهیه میشود. مزیتی که تهیه رولت با خمیر یوفکا دارد این است که این خمیر کالری بسیار کمی دارد و در مقابل بسیار خوشمزه است.
لطفاً به یاد داشته باشید که برای تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا ابتدا باید پیاز را در روغن مقدار کمی تفت دهید. سپس گوشت را به مدت چند دقیقه به همراه پیاز سرخ شده تفت دهید و به آن نمک، فلفل سیاه و گیاهان خوشبو دلخواهتان اضافه کنید.
حالا به مرحله تهیه خمیر یوفکا میرسیم. برای این کار ابتدا لازم است آرد و نمک را درون یک ظرف آمیزشی مخلوط کنید. سپس روغن و آب را به تدریج با هم مخلوط کرده و به مواد خشک بیفزایید. خمیر را تا جایی که استفاده نمیکنید بپوشانید تا خشک نشود. پس از آماده شدن خمیر یوفکا آن را اندازه کافی با یک رولر چوبی روی دسته کاغذ ضخیم رول کنید. سپس گوشت سرخ شده را بر روی خمیر یوفکا پهن کنید و با کمک دسته کاغذ ضخیم رول کنید.
حالا رولت گوشتی به صورت دایرهای رول شده است. آن را روی یک سینی فر با کاغذ روغنی پوشیده قرار داده و درون فر گرمشده به مدت 25 تا 30 دقیقه پخته کنید. پس از پخته شدن، رولت گوشتی را از فر خارج کرده و آن را با چاقوی تیز بریده و با سس یا ترشی خوردنی دلخواه سرو کنید. این آمادهی خوشمزهای است که با خانواده و دوستانتان به اشتراک بگذارید.
طرز تهیه رولت گوشت با خمیر یوفکا در فر بدون استفاده از تخم مرغ
روش تهیه رولت گوشت با استفاده از خمیر یوفکا یکی از روش های ساده و خوشمزه برای تهیه غذاست. در این روش برای پختن خمیر یوفکا نیازی به استفاده از تخم مرغ نیست و این موضوع برای افرادی که به دلیل چند علت مانند حساسیت به تخم مرغ یا برای علاقه مندان به غذاهای گیاهی مورد استقبال قرار می گیرد.
برای تهیه این غذا ابتدا لازم است گوشت خالص را ریز کرده و با نمک و فلفل به دلخواه سرخ کنید. سپس می توانید برای بخشی از طعم و ترکیبات، نعناع خشک یا سبزی خشک دیگری را اضافه کنید.
در مرحله بعدی لازم است خمیر یوفکا را آماده کنید. این خمیر به راحتی از فروشگاه های خرد تهیه می شود و برای تهیه آن نیاز به تخصص خاصی نیست. بعد از آماده سازی خمیر نیز لازم است آن را به شکل دایره ای صاف کرده و گوشت را در وسط خمیر قرار دهید و سپس انتهای خمیر را به هم بچسبانید.
در نهایت رولت گوشت را در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد، برای ۲۰ دقیقه پخت کنید. بعد از پختن می توانید آن را با سس دلخواهتان سرو کنید و از غذای لذیذ و خوشمزه خود لذت ببرید.