طرز تهیه رولت کاکائویی بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رولت کاکائویی بدون فر

تهیه رولت کاکائویی بدون فر که به شکل ساده می‌توانید در خانه تهیه کنید، یکی از شیرینی‌هایی است که مخصوصاً جوانان می‌پسندند. برای تهیه این شیرینی ابتدا باید تمام مواد را آماده کنید. برای این منظور باید ۳ تخم‌مرغ، ۲ قاشق‌غذایی شکر، ۱۰۰ گرم کره نرم، یک قاشق کافی کاکائو، ۱۲۵ گرم آرد و یک قاشق چای‌خوری وانیل را آماده کنید.

در ابتدا باید تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بزرگ بزنید، سپس شکر را با تخم‌مرغ‌ها مخلوط کنید و سپس کره را به آن افزوده و به خوبی مخلوط کنید. سپس کاکائو را با آرد مخلوط کرده و به خوبی با مواد دیگر مخلوط کنید تا یک خمیر یکنواخت درست شود.

سپس یک تکه پارچه را در حداقل اندازه صفحه یا سینی که می‌خواهید رولت را در آن تهیه کنید، بچسبانید. سپس خمیر را روی پارچه بریزید و به شکل یک لایه نازک یا ۱ سانت ضخامت پهن کنید. سپس پارچه را همراه با خمیر روی سینی یا صفحه‌ی خودکار روی میز قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه برای خنک شدن خمیر آن را در یخچال قرار دهید.

سپس پارچه را با دقت از خمیر جدا کرده و روی خمیر، کرم و میوه که مایل هستید را قرار دهید. سپس کناره‌های رولت را با یک قاشق شیار دار فرمت دهید و سپس رولت را با توجه به سلیقه‌ی خود به شکل سفیدی، شکلاتی یا با استفاده از مواد دیگر درست کنید و بعد از لذت بردن از طعم خوب آن را برش دهید تا لذت بیشتری ببرید.



مواد لازم برای تهیه رولت کاکائویی بدون فر

روتل کاکائویی یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که کمتر کسی می‌تواند از آن‌ رد بشود. اگر شما هم به دنبال تهیه یک دسر خوشمزه به سرعت و بدون نیاز به فر هستید، رولت کاکائویی گزینه‌ی مناسبی‌ است. برای تهیه‌ی رولت کاکائویی لازم است از مواد زیر استفاده کنید:

- تخم مرغ: 3 عدد

- تعداد 1/2 پیمانه شیر

- تعداد 2/3 پیمانه برشته شده پودر کاکائو

- تعداد 1/4 پیمانه برشته شده بادام

- تعداد 1/4 پیمانه برشته شده خرمای خشک

- تعداد 1/2 پیمانه قند

- تعداد 1 عدد وانیل

- 1/4 قاشق‌چهره اندازه‌گیری پودر نمک

ابتدا، تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه بزرگ شکسته و به آن شیر را اضافه کنید. سپس به این مخلوط برشته شده وانیل، پودر نمک، قند و پودر کاکائو نیز اضافه کنید و برای ترکیب به دقت مخلوط کنید. سپس آن را در ظرف شیشه‌ای یا ظرف درهم شکن ریخته و آن را به مدت 30 تا 40 دقیقه در یخچال قرار دهید تا بتواند خنک شود.

پس از گذشت زمان لازم، روغن را در یک ماهیتابه تهیه شده و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. زمانی که روغن در حالی که داغ است، برای تهیه‌ی رولت آماده شده، آن رولت را در آن قرار داده و آن را به مدت 2 تا 3 دقیقه روی هر سمت بپزید، تا هر دو سمت آن طلایی و رنگارنگ شود.

برای نوشیدنی و کامل‌ کردن تهیه‌ی رولت کاکائویی خود، می‌توانید بادام و خرمای خشک برشته شده را بر روی آن بریزید. این دسر نه‌تنها بسیار خوشمزه است، بلکه هم‌چنین بدون نیاز به فر آسان و سریع تهیه میشود، و تنها در عوض چند مورد نکته برای رسیدن به طعم دلخواه خود را باید رعایت کنید.



آماده سازی مواد برای تهیه رولت کاکائویی بدون فر

برای تهیه رولت کاکائویی بدون استفاده از فر ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این کار نیاز به هفت تخم مرغ، چهار قاشق غذاخوری پودر کاکائویی، دو قاشق غذاخوری شکر، یک قاشق چایخوری پودر وانیل، یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و یک قاشق غذاخوری آب میوه لیمو می باشد.

ابتدا باید تخم مرغ ها را جدا کنیم و سفیده ها را در یک کاسه بزرگ و پهن ریخته، با میکسر برقی یا مخلوط کن دستی به مدت حداقل ده دقیقه تا روغن آنها جای خود را باز کند، بزنید. پس از این کار شکر و پودر کاکائویی را به تخم مرغ های زرد اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعدی، به آرامی نوک نشانه یک قاشق چایخوری پودر وانیل، نشاسته و آب لیمو را اضافه کنید. سپس این مواد را به ترتیب به تخم مرغ های پف کرده اضافه کرده و با استفاده از ماهیچه یک ماهیچه، تمام مواد را با هم مخلوط کنید.

آماده سازی مواد به اتمام رسید، حال باید آنها را بر روی یک پاکت نایلونی سیاه و ظریف و به شکل یک مربع روی گوشه یک مچاله بلند ریخته و با کمک آن رولت را درست کنید. پس از رولت کردن، مواد را با یک دستمال خنک و خشک، روی سطح میز پهن کرده و برش هایی با ارتفاع حدود یک سانتیمتر را با یک چاقو تیز بر روی آن بزنید. رولت کاکائویی شما حاضر است و می توانید از آن به عنوان دسر یا خوراکی همراه با نوشیدنی های گرم استفاده کنید.



تهیه بخش کرمی برای رولت کاکائویی

تهیه بخش کرمی برای رولت کاکائویی یکی از روش‌های خوشمزه و محبوب برای تغییر ظاهر و طعم دسر رولت کاکائویی است. بخش کرمی علاوه بر افزایش طعم و ظاهر زیبایی به رولت کاکائویی خواص غذایی مفیدی هم اضافه می‌کند.

برای تهیه بخش کرمی برای رولت کاکائویی، شما می‌توانید از موادی مثل شکلات تلخ، شیر خامه، وانیل و شکر استفاده کنید. تلخی شکلات در این سس با عسل و شیر خامه ترکیب می‌شود و با تضمین مرغوبیتی عالی به بخش کرمی ختم می‌شود.

طرز تهیه این بخش کرمی بسیار ساده است. در ابتدا باید شیر خامه را در یک قابلمه با همراهی با شکلات و وانیل به صورت یکنواخت مخلوط کرده و آن را بر روی حرارت کم قرار داد. سپس با همراهی یک چوب خلالی، ادامه می‌دهیم تا به‌طور یکنواخت باشد. در این حین، باید شکر را هم اضافه کرده و بذارید تا به صورت کامل ذوب شود. سرانجام می‌توانید نتیجه را به یک دستگاه بلندر برای آسان‌تر شدن مرحله‌ی مخلوط کردن برسانید.

با توجه به اینکه بخش کرمی تازه باعث شده که رولت کاکائویی بهترین جایزه‌ی پایانی برای سفرتان باشد، امروزه هم پسند‌تر به شمار می‌رود. با توجه به طعم و مزه‌ی خوبی که به دلیل داشتن شیر خامه، شکلات و عسل در خود دارد، این بخش کرمی می‌تواند اشتهای شما را برای رولت کاکائویی آورده و آن را به یک دسر فوق العاده تبدیل کند.



پخت بیسکوییت برای رولت کاکائویی بدون فر

برای پخت بیسکوییت برای رولت کاکائویی بدون فر، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای اینکار، بهتر است 200 گرم کره نرم، یک قاشق سوپخوری شکر، یک عدد تخم مرغ و 250 گرم آرد خمیری و دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو را در دسترس داشته باشید.

بعد از اینکه مواد لازم را آماده کردید، آرد خمیری و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید تا یک مخلوط یکدست به دست آید. سپس در ظرف مجزا، کره نرم و شکر را با هم مخلوط کنید تا کره به صورت کرمی و نرم شود. سپس تخم مرغ را به کرم اضافه کرده و همه مواد را باهم مخلوط کنید.

حالا، مواد خشک مخلوط را به تدریج به مواد مرکب اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا به یک خمیر یکدست تبدیل شود. سپس، خمیر را بر روی بشقابی صاف کنید و با یک کفی یا سرنگ خمیر، آن را روی نوار کاغذ باکلاس بچینید.

سپس، نوار کاغذ با خمیر را به دور کشیده و نوارهای کوچکی را ایجاد کنید. این نوارها را بر روی سینی فلزی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید. در انتها، بیسکوییت های خود را از یخچال خارج کنید و برای استفاده در رولت کاکائویی خود آماده کنید.



تهیه همبرگر را در کیک برای رولت کاکائویی

برای تهیه رولت کاکائویی، می‌توانید از همبرگر به عنوان مواد اولیه استفاده کنید. برای این کار ابتدا باید چند همبرگر را خرد کرده و با مقداری روغن در تابه سرخ کنید. پس از سرخ شدن همبرگرها، آن‌ها را در کنار گردو، پسته و بادام خرد شده آماده کرده و در کیک محکم می‌کنیم.

پس از این مرحله، به دنبال طبقه بندی کردن کیک هستیم. این کار را با تهیه‌ی یک محلول شیرین‌کننده با استفاده از شکر دانه‌ای و شیر انجام می‌دهیم. محلول را به آرامی روی کیک پاشانده و سپس همبرگر سرخ شده را همراه با مواد خرد شده بر روی کیک می‌گذاریم. مواد را سراسر کیک نمایان کنید و اهمیت بدهید که در نهایت بتوانید کیک را بلژیکی بپوشانید.

در پایان، کیک را روی فویل بچینید و روی آن را به حالت مستطیلی کرده و بعد از یخ زدن آن، آن را برای خوردن قطع کنید. از این طریق می‌توانید به راحتی یک رولت کاکائویی با خوشمزه‌ی همبرگر درست کنید.



جمع کردن بخش‌های مختلف رولت کاکائویی

رولت کاکائویی یکی از شیرینی های معروف و پر مصرف است که در بسیاری از سفره های خانوادگی و جشن های مختلف به عنوان دسر سرو می شود. این شیرینی از برگه های بیسکوئیتی تهیه شده که با فرارنی و خامه کاکائویی پر شده است. جذابیت رولت کاکائویی از این جهت است که می توان از چندین بخش مختلف آن استفاده کرد و با تنوع در تزیین فردی دلچسب و خوشمزه ای خلق کرد.

برای تهیه رولت کاکائویی، ابتدا می توانید بیسکوئیت های خود را به دلخواه هر اندازه ای که می خواهید برش دهید. سپس با استفاده از مخلوط کردن فرارنی و خامه کاکائویی، می توانید رولت های خود را پر کنید، طوری که در پایین و بالای بیسکوئیتی قرار داشته باشد. در بعضی روش ها، می توانید از صورتی کننده های غلیظ و شکلات تزئینی نیز استفاده کنید.

در مرحله بعد، می توانید با استفاده از تزئینات مختلف، شکل رولت کاکائویی خود را تزئین کنید. می توانید از شکلات ترکیبی، شیرینی پودر، کرم خامه، زیتون و خشکبار و تم شیرینی های مختلف استفاده کنید. تزئین رولت کاکائویی باید به گونه ای باشد که با اینکه ظاهر شکیل و زیبایی دارد، مقدار مصرف طعم شیرینی را نیز نداشته باشد.

به همین روش، شما می توانید برای هر مناسبتی، رولت کاکاغویی منحصر به فرد خود را به سفرتان اضافه کنید و دلباختگی دوستان و خانواده خود را به حداکثر برسانید.