طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر
تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر یکی از غذاهای پرطرفدار در سراسر جهان است که با علاقه بسیاری روبرو شده است. این غذا یکی از غذاهای سالم و خوشمزه میباشد که با اینکه تهیه آن پیچیده به نظر می رسد، اما در واقع نسبتاً آسان است.
برای تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر ابتدا باید ماده اصلی این غذا که مرغ چرخ کرده است، را تهیه کرد. برای این کار می توانید استخوان های مرغ را از قبل پاک کرده و مرغ را چرخ کنید. پس از تهیه مرغ چرخ کرده باید با ترکیبی از سبزیجات خشک شده، پیاز رنده شده، روغن زیتون، نمک و فلفل آن شخصیت دهید و به خوبی هم بزنید.
سپس برای تهیه رولت مرغ چرخ کرده، گوشت مرغ چرخ کرده را روی زیره استوایی یا نوار مرغ سفت کرده دراز کنید و آن را با سیب زمینی های بادامی التهاب داده و به خوبی بپوشانید. سپس رول را در فر قرار دهید و آن را در دمای ۸۰ درجه سانتیگراد برای 45 دقیقه پخته یا تا اینکه گوشت درست بپخته شود. پس از پختن، رول را از فر خارج کنید و تا پایان خنک شوید. سپس برش های پیاده را برای جلوه چشمی خود برش دهید و سرو نمایید.
استفاده از ترکیبی لذیذ از موادی همچون سبزیجات و پیاز منجر به تولید رولت مرغ چرخ کرده در فر بسیار خوشمزه و سالم می شود. از طرفی، این غذا که با گوشت مرغ چرخ کرده تهیه می شود، غنی از پروتئین است که می تواند به عملکرد بهتر سلول های بدن کمک کند.
راهنمای تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر
رولت مرغ چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار به شمار میرود که در بسیاری از مناسبتها و جشنهای خانوادگی سرو میشود. این غذا یکی از دسرهای خاص و خوشمزهای است که به راحتی در منزل میتوان آن را تهیه کرد. در این راهنما، نحوهی تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر به طرز کامل شرح داده شده است.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ شامل: مرغ چرخ کرده، نمک و فلفل، سبزیجات خوراکی (مثل ریحان و جعفری)، پنیر آمریکایی و برنج میباشد. ابتدا برنج را بریزید و با آب سرد بشویید و سپس آن را در آب نمکی برای چند دقیقه بجوشانید.
سپس مرغ چرخ کرده را با فلفل و نمک ادویه کنید و آن را به صورت یک ورق روی کاغذ رومیی با یک چاقو صاف کنید. سپس بر روی این ورق مرغ چرخ کرده سبزیجات خوراکی ریخته و آن را با پنیر آمریکایی پوشانده و برای حدود چهار دقیقه در فر قرار دهید.
این رولت را بعد از سرخ شدن دربارهی خود بپیچید و با برش کردن به شکل دایرهای سرو کنید. رولت مرغ چرخ کرده آماده سرو شدن است که میتوانید آن را با سس مایونز، آلبالو یا یک سالاد تزئین شده به همراه خانواده و دوستان خود سرو کنید. با دنبال کردن راهنمای تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر میتوانید یک غذاي خوشمزه و ظريف را تهیه کنید.
مراحل تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر
تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر، یکی از غذاهایی است که میتوان با چند مواد ساده و در دسترس درخانه تهیه کرد. در این غذا، گوشت مرغ چرخ کرده ، اسفناج ، قارچ ، پیاز و مواد دیگری که بستگی به سلیقه دارد، با هم ترکیب شده و در برشهایی از برگههای سبز روی شبکه فر پخته میشود.
اولین مرحله در تهیه این غذا، آماده کردن مواد است. برای تهیه رولت مرغ چرخ کرده، نیازمند مرغ چرخ کرده، اسفناج، قارچ، پیاز، فلفل و پودر سیر هستیم که همگی را با هم مخلوط میکنیم. این مواد را میتوان با یک قاشق یا با دست به هم مخلوط کرد. سپس یک برش از برگههای سبز را به اندازه دلخواه برداشته و مواد را در وسط آن قرار میدهیم.
در مرحله بعدی، برگه سبز را از سمت کوتاه آن را بسته و برگه را به جلو میکشیم. پایه رولت را بر روی شبکه فر چیده و رولت را به مدت 20 تا 25 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. از آنجایی که مواد داخل رولت غیر از مواد بیرون آن آب بیشتری را در خود دارند ، در فر باید آژیری گذاشته شود تا رطوبت را تخلیه کند.
بعد از نیم ساعت، رولت شما آماده است. آن را با چاشنی دلخواه سرو کرده و به همراه سبزیجات تزئین کنید. این غذا از دید مشاهدهگران دلچسب و از دید میلکنندگان لذتبخش است. ترجیحا با سس گوجهفرنگی، سس آلفردو تازه پخته یا سس به صورت جداگانه سرو شود.
نکات مهم در تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر
رولت مرغ چرخ کرده یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی در خانه تهیه می شود. برای تهیه این دستور غذایی، لازم است از مرغ چرخ کرده، نان تست و تره فرنگی استفاده شود. در ادامه مراحل تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر بیان می شود.
ابتدا برگه آهنگری را روی سطح کار رو به پایین گذاشته و روی آن یک برش تست قرار دهید. سپس مرغ چرخ کرده را روی برش تست قرار داده و به صورت دسته ای در میان نان تست قرار دهید. بعد از آن، تره فرنگی را روی مرغ چرخ کرده قرار داده و بر روی آن نمک و فلفل پاشیده و با دقت دو قسمت جلویی و عقبی برگه آهنگری را با یکدیگر را به هم می چسبانیم.
در ادامه، رولت را با بستن طرفی رولت در یک روشن کننده مخصوص رولت در فر به مدت 30 تا 35 دقیقه در دمای 160 درجه سانتیگراد پخت کنید. پس از آن، رولت را در بشقاب سرو کنید و با سبزیجات سالاد و نان تست سرو کنید. می توانید در این روش از مواد دیگری نظیر فلفل قرمز، آویشن و روغن زیتون نیز برای افزودن به طعم رولت استفاده کنید.
بنابراین، با دنبال کردن این مراحل بسیار آسان، می توانید یک غذای خوشمزه و سالم برای خانواده و مهمانان خود تهیه کنید. در نهایت، برای تزیین و افزودن زیبایی به رولت مرغ چرخ کرده می توانید از سس های مختلفی نظیر سس سیر، مایونز یا ریحان استفاده کنید که به طعم و دید ظاهری آن خواهد پرداخت.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر
تهیه رولت مرغ چرخ کرده در فر، یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که با ترکیبی از مواد خام لذیذ و انواع ادویههای خاص، به سرعت و با سلیقه خوبی پخته میشود.
برای تهیه این غذا به مواد اولیهای مانند مرغ چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، سیر، زعفران، خامه، روغن، آرد، پنیر پیتزا و ... نیاز است. برای شروع، مرغ چرخ کرده را با اضافه کردن سیر، نمک، فلفل سیاه و زعفران به عنوان ادویههای اصلی، به خوبی باهم مخلوط کرده و گوشت را آماده میکنیم.
سپس، آرد را در یک بشقاب کوچک قرار داده و گوشت را به همراه شانهی بستنی، بر روی آرد قرار میدهیم و آرد را به کمک شانهی بستنی بر روی گوشت منتقل میکنیم. در ادامه، خامه و پنیر پیتزا را با هم مخلوط کرده و به همراه گوشت، بر روی نوار پاستا قرار میدهیم و همه چیز را با هم بسته میکنیم.
حال، آهستهتر تا ۲ سانتیمتر، رولت گوشت را برش میدهیم و زیر رولتهای ما، یک برش عمیق در سطح پاستا قرار داده تا گوشت در داخل داشته باشیم. در نهایت، رولتها را با روغن به داخل فر میگذاریم و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه روی حرارت بالا میپزیم. بعد از پخت شدن، رولتهای ما آماده سرو شدن و گذاشتن روی سفره هستند. این رولتها را میتوان با سسهای مختلف مثل سس گوجه فرنگی، سس خامه و آلو و ... سرو کرد.
روش درست کردن رولت مرغ چرخ کرده در فر
رولت مرغ چرخ کرده از انواع محبوب و خوشمزهی پیش غذاهایی است که میتوان در خانه با استفاده از فر درست کرد. در ادامه به شیوهی درست کردن رولت مرغ در فر خواهیم پرداخت.
مرغ چرخ کرده را به مواد مانند پیاز، سیر، فلفل دلمهای و نمک و فلفل به مدت حداقل نیم ساعت میبایست در یخچال نگهداری شود. سپس میتوانید آن را به صورت رولت شده در فر درجه 180 درجه سانتیگراد برای 25 تا 30 دقیقه بپزید.
برای درست کردن رولت مرغ چرخ کرده شما باید ابتدا مرغ را با خیلی نرمی به صورت همگن آسیاب کنید. سپس به مواد دیگر اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید تا تمام محتوا به صورت یکپارچه درآید. پس از آماده کردن مواد، میتوانید آنها را به شکل رولت قالب دهید.
برای پخت رولت مرغ چرخ کرده، آن را در پارچهی روغن ریخته، سپس به صورت آرام و کند در فر 180 درجه سانتیگراد بگذارید. برای بهتر پختن رولت، میتوانید یک صفحهی نان بر روی ظرفی که رولت داخلش قرار دارد، بگذارید.
پس از پختن رولت، بهتر است آن را برای چند دقیقه در دمای اتاق به خنک شدن بگذارید. به این ترتیب رولت شما مهارت و انحراف کمتری خواهد داشت و همچنین قابلیت برش و سرو کردن آن را بهتر خواهید داشت.
این رولت میتواند همراه با سالاد، سوپ و یا حتی با راهنمایی یک سرویس دهنده حرفهای در پارتیها سرو شود. به همین دلیل این غذای ساده و خوشمزه سبب شده است که در هر خانهای دیده شود و مورد اقبال عموم واقع شده است.