تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده در منزل
تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده در منزل، یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که با استفاده از مواد ساده و رایج در کنار کیک له شده و شکلات، تهیه میشود. برای تهیه این دسر ابتدا باید چند برش کیک را به صورت له شده و کاملاً خمیر شده در یک کاسه از پیش تهیه شده، ریخته و به آن شکلات آب شده به همراه یک قاشق غذاخوری کره و شیر اضافه کرد.
پس از این که مواد به هم ریخت، میتوانید آنها را با استفاده از یک میکسر به صورت همگن ترکیب و از قاشق و کارد خود استفاده کنید تا آن را به صورت یک رولت بکشید. پس از برش کردن رولت در خطوط موازی، میتوانید آن را با مزهای از روی کیک و شکلات آب شده دلپذیر کنید و سپس با داشتن یک سری خوشمزه و تلخ، فر نوازی را برای تمام اعضای خانواده خود ارائه دهید.
در نهایت، این دسر خوشمزه همراه با یک لیوان شیر سرد و یا قهوه، از خوراکیهای کاملی برای شیرین کردن لحظات شما خواهد بود. برای تولید این دسر، تنها چند شی کوچک و ابزار ساده استفاده میشود که برای تهیه آن در سطح خانگی، بسیار راحت و آسان است.
آموزش ساخت رولت شکلاتی با کیک له شده
ساخت رولت شکلاتی با کیک له شده یک حرفهای خوشمزه و محبوب میباشد. برای شروع، ابتدا باید کیک له شده را آماده کرد. برای این منظور تعدادی کیک ساده را خرد کرده و در یک کاسه بهمراه چند قاشق شیر یا دسرساز مخلوط کنید تا به یک ماسهی نرم و کاملا تجانس پیدا کند. سپس این مخلوط را روی یک دستهی کباب خارجی درست کرده و آنرا به مدت چند دقیقه درون فر گذاشته و پخت کنید.
در ادامه، مواد لازم برای ساخت خمیر شکلاتی را آماده کنید. برای این منظور، به یک مقدار قهوهای از نوگا استفاده کنید و آنرا درون یک قابلمه برای گرم شدن بگذارید. دونههای شکلات تلخ را نیز پودر کنید و همراه با مواد دیگری مانند کره، شکر و پودر کاکائو در قابلمه بریزید.
حالا مواد را با هم ترکیب کرده و آنرا به خوبی هم بزنید تا یک خمیر نرم و کاملا تجانس پیدا کند. سپس مقداری از خمیر را روی یک ورق پلاستیکی ضخیم بریزید و آن را به صورت مربعی باز شکل دهید. حالا خمیر را روی کیک له شدهی پخته شدهی قرار دهید و آن را به صورت رولتی ظریف و جذاب به تنگی ببندید.
حالا رولت را داخل یخچال به مدت حداقل دو ساعت قرار دهید تا خمیر شکلاتی سفت شود و قابل جدا شدن از ورق پلاستیکی شود. سپس رولت شکلاتی را در سرویسدهندهای قرار داده و با فنجانی از چای سرو کنید. توصیه میشود که قبل از سرو، رولت را با تخمهی بادام یا همراه با یک پنیر خوشمزه تزئین کنید تا طعم آن بهتر شود.
راهنمای تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده در خانه
رولت شکلاتی با کیک له شده یکی از خوشمزه هایی است که بسیاری از ما دوست داریم. این خوراکی با ترکیبی شیرین و روان از کیک له شده و شکلات تهیه می شود که دل فریبی خاصی به خود می گیرد. فرایند تهیه آن بسیار ساده و با استفاده از تجهیزات ساده و مواد ارزان میسر است. در این مقاله به شما نحوه تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده در خانه را به صورت کامل توضیح خواهیم داد.
ابتدا برای تهیه این خوراکی، شما به نوعی کیک له شده نیاز دارید. برای تهیه این کیک له شده، شما می توانید از کیک ساده یا قدرتمند که در خانه باقی مانده است استفاده کنید. می توانید آن را با دست خرد کنید تا به قاطی دانه تبدیل شود.
سپس شما باید که کره را در یک قابلمه کوچک به آرامی آبگرم کرده و به آن شکلات تلخ را اضافه کنید تا وقتی که شکلات کاملا ذوب شده باشد، آن را در تکه هایی از کیک له شده خیس کنید.
بعد از اینکه کیک له شده به خوبی با شکلات پوشیده شد، آن را بر روی عرشه یا صفحه ی مسطحی مانند نواری تهیه کنید. سپس به خوبی رول آن را کنید و در یخچال قرار دهید تا جامد شود و آماده خوردن شود.
به عنوان خوراکی تزئینی، می توانید این رولت را با شکلات شبیه سازی شده، کرم یا توت فرنگی تزئین کنید و از آن به عنوان یک خوراکی خوشمزه برای مهمانان خود استفاده کنید. رولت شکلاتی با کیک له شده یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین خوراکی هایی است که می توان در خانه تهیه کرد و در جمع دوستان و خانواده نوش جان داد.
دستور ساخت رولت شکلاتی با کیک له شده به روش ساده
روش ساخت رولت شکلاتی با کیک له شده یکی از دسرهایی است که طرفداران زیادی دارد و با استفاده از مواد ساده و آسان قابل تهیه است. برای ساخت این دسر به شکلات تلخ، کره، کیک و شیر نیاز داریم. در این روش ابتدا قطعات کیک له شده را با شیر ترکیب میکنیم و آن را در فر داغ بهمدت چند دقیقه رسانده تا کیک له شده نرم شود.
در ادامه، شکلات را در یک ظرف ذوب کرده و کره را به شکلات اضافه میکنیم. با استفاده از میکسر، مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و با شلاف با دقت مخلوط کرده تا مواد به هم بچسبند. سپس کیک له شده را با مخلوط شده از شکلات و کره روی سطح قرار میدهیم و با استفاده از شبکه یا قوطی، محتویات را بهصورت یک مربع یا مستطیل صاف و باریک بهطول پهنای کیک له شده شکل میدهیم.
در نهایت، رولت شکلاتی را در یخچال بهمدت نیم ساعت یا بیشتر خنک میکنیم تا شکلات فرصت داشته باشد به صورت کامل پخته شود و به شکل مرغوبتری تبدیل شود. پس از سرد شدن، رولت شکلاتی را با دقت از محیط دور دسترسی خارج کرده و همراه با تکههای کوچک شکلات بهراحتی سرو کنید. این دسر دلچسب با ترکیبی از شیرینی، شکلات و کره برای هر لحظهای از روز مناسب است و علاوه بر خوشمزه بودن، ظاهر آن نیز بسیار زیبا و جذاب است.
ترفند های موفقیت در تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده
با تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده، میتوانید به طرز شگفتانگیزی مهارت خود در آشپزی را به نمایش بگذارید. تهیه این خوراکی، اصولا به دلیل ظاهر زیبا و طعم خوشایند، مورد توجه بسیاری از علاقمندان به شیرینی و شکلات قرار میگیرد.
برای تهیه رولت شکلاتی با کیک له شده، در ابتدا بهتر است که یک کیک به روش به آب یا به شیر درست کنید. سپس باید آن را به کوچکترین قطعات ممکن خرد کنید، به طوری که بعداً در حین ساخت رولت، از بین میروند.
سپس، باید شکلات را با روش چکهای یا دو قسمتی، ذوب کنید تا روغن شده و طعم و مزه آن نرم شود. باید دقت کرد که شکلات زیادی نذریفید چراکه در اینصورت طعم شیرین رولت محو میشود. سپس به دستکم دو قاشق غذاخوری از ژلاتین لازم دارید تا شکلات بعداً قابل شکستن باشد.
حالا بهتر است که تخم مرغهای را فرشته کنید تا حجم آنها افزایش یابد. سپس به داخل شکلات رفته و آن را با کیک له شده و مواد دیگر ترکیب کنید. دقت کنید که موادی مثل خامه، وانیل، آب لیمو، زردچوبه و نان سفت لازم هستند تا رولت شکلاتی شما جا افتاده و خوشمزه شود.
سپس تمام مواد را به یک ظرف برای یک شب درون یخچال گذاشته و در روز جدید، با شکلدهی مناسب به دست میآورید. در این مرحله، به رول شکلاتی شکلی زیبا داده و آن را به عنوان یک خوراکی ویژه تقدیم کنید.
راهکار های خلاقانه برای تزیین رولت شکلاتی با کیک له شده
رولت شکلاتی یک دسر خوشمزه بوده که همه آن را دوست دارند. همچنین ، با اضافه کردن کیک له شده به آن می توانید این دسر را به یک سطح جدید از خوشمزگی و طعم تبدیل کنید. در این مقاله به عنوان یک سرآشپز ، برخی از راهکارهای خلاقانه برای تزیین رولت شکلاتی با کیک له شده را معرفی خواهیم کرد.
اولین راهکار ما استفاده از رنگدانه های طبیعی برای رنگ آمیزی رولت شکلاتی از جمله پودر پوره توت فرنگی یا تن ارغوانی است. این راهکار باعث می شود رولت شکلاتی شما جذابیت بیشتری پیدا کند و از دیدگاه ظاهری بسیار جذاب و کارآمد باشد.
یکی دیگر از راهکارهای خلاقانه ما استفاده از ترکیباتی مانند ماست، شیرین کننده ها، پودر کاکائو، نسکافه و زعفران است. این ترکیبات باعث می شوند رولت شکلاتی شما بطعم و عطر متفاوتی از همیشه داشته باشد و به دسر شما بوی و طعم تازگی بدهد.
علاوه بر این ، می توانید از ادویه هایی مانند دارچین، کلوزه، هل و زنجبیل برای تزیین رولت شکلاتی استفاده کنید. این ترکیبات باعث می شوند رولت شکلاتی شما بطعم و عطر خوبی داشته باشد.
نکته دیگر این است که برای تزیین رولت شکلاتی می توانید از طرح هایی مانند دایره ها، خطوط و کشش ها، و حروف الفبا استفاده کنید. این نوع طرح ها باعث دیدن هنری و جذابیت دسر شما می شود و از دیدگاه ظاهری بسیار جذاب و کارآمد است.
در نهایت ، برای تزیین رولت شکلاتی می توانید از ملات ها و شکلات های تزیینی استفاده کنید. این نوع تزیینات باعث می شود دسر شما بسیار جذاب و طعم دار شود و از دیدگاه ظاهری بسیار جذاب و کارآمد باشد.
در اخر باید گفت که با اعمال این راهکارهای خلاقانه به تزیین رولت شکلاتی خود می توانید آن را از طعم و جذابیت معمولی به یک سطح جدید از خوشمزگی برسانید.