طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور

رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور یکی از خوشمزه‌ترین دسرهایی است که درخانه‌های ایرانی بسیار مورد پسند است. این دسر به سادگی تهیه می‌شود و به راحتی می‌توان در خانه به آن پرداخت. مواد اولیه لازم برای تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور عبارتند از بیسکویت پتی بور، شکلات تلخ، کره، شکر و یک قاشق عسل.

ابتدا باید بیسکویت‌های پتی بور را خرد کرده و در ظرفی قرار داد. سپس شکلات تلخ را نیز خرد کرده و با روشی که در زیر توضیح داده می‌شود، آن را آماده می‌کنیم. برای آماده کردن شکلات تلخ، کره را در یک قابلمه بزرگ ریخته و به آن عسل و شکر اضافه کنید. همچنین شکلات تلخ نیز در یک ظرف وسط حرارتی قرار داده شده و بر روی کره در حال ذوب شدن است. این دو ماده باید به صورت همزمان و به صورت مداوم مخلوط شوند تا شکلات تلخ و مخرب نشود.

حالا که شکلات تلخ آماده شده، باید آن را به ظرف حاوی بیسکویت‌های پتی بور اضافه کنیم و آنها را با هم مخلوط کنیم. برای این منظور، دو پهنه را روی سطحی صاف قرار داده و خلالی را روی این دو پهنه قرار داده و مخلوطی ظریف از شکلاتی که آماده کردیم را ریخته و بیسکویت بر روی آن قرار داده و به صورت "اسپاتول" پهن کرده و با فریزر مدتی در آن قرار دهید. بعد از سرد شدن، همه را تحت ماشین ریخته و با پودر کاکائو و شیر خام و ربان کوردیت مناسب برش داده و سرو کنید. رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور در نهایت به خوبی در ظرف مناسب سرو خواهد شد.



مواد لازم برای تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور

تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسرهایی است که به راحتی در منزل می‌توانید تهیه کنید. این دسر با ترکیبی از بیسکویت‌های خرد شده و خامه‌ای شکلاتی، عطر و طعم شیک و خوشمزه‌ای به دست می‌دهد که همه را شگفت‌زده می‌کند.

برای تهیه این دسر ابتدا باید بستنی شکلاتی را در قسمتی از یخچال تا سه ساعت قبل از زمانی که قصد تهیه رولت شکلاتی را دارید، قرار دهید تا سخت شود. در ادامه باید یک بسته بیسکویت پتی بور را به صورت خرد شده در کنار یک دسته بزرگ خامه و ده قاشق کوچک شکر قرار دهید و همه را با هم مخلوط کنید.

حال به دست آمدن خمیر تهیه شده نیاز دارید تا آن را به شکل نازکی رولت کنید. برای این منظور، از کاغذ روغنی استفاده کنید و خمیر را روی آن بازگردانید و آن را به شکل رولت برش دهید. حال رولت تهیه شده را با الویه کند، تا بعد از یخ‌زدگی به‌طور بهتر در کنار انواع دسرها قرار بگیرد.

نهایتاً، قبل از سرو کردن رولت شکلاتی، بستنی شکلاتی را از یخچال بردارید و آن را بر روی رولت تزئین کنید. این دسر را می‌توان با نوشیدنی‌های دلخواه همراه کرد و لذت برد.



طریقه تهیه بیسکویت پتی بور برای رولت شکلاتی

بیسکویت پتی بور یکی از خوراکی‌های پرطرفدار در سراسر جهان است که در طعم‌ها و شکل‌های مختلفی در بازار موجود است. اما در اینجا به طریق تهیه بیسکویت پتی بور برای رولت شکلاتی می‌پردازیم.

مواد مورد نیاز شامل:

- یک لیوان آرد سفید

- نصف لیوان شکر

- یک عدد تخم مرغ

- یک پفک بزرگ پتی بور

- یک قاشق چایخوری وانیل

- یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر

- یک قاشق غذاخوری کره

ابتدا پفک پتی بور را با لیوان کردون کوبیده و به صورت خرد شده در یک ظرف قرار می‌دهیم. سپس آرد، شکر، بیکینگ پودر و وانیل را به مخلوط پفک اضافه و هم بزنید. در نهایت تخم مرغ و کره را همراه با مواد دیگر به مخلوط اضافه و به خوبی با هم مخلوط کنید.

حالا از مخلوط پتی بور، مقداری را برداشته و به شکل طولی صاف کنید. سپس با یک نوکی برشده از پولک شکلات روی میانه آن قرار دهید. سپس به شکل یک رولت برش داده و درون قابلمه قابل تهیه و خمیری نگهدارید و به مدت ۱۵ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

پس از گرم شدن، برای خنک شدن از روی ورقی شکلاتی بر روی سطح قرار دهید و سپس برش های یکسان و صاف کنید. بیسکویت پتی بور آماده سرو شدن است. این بیسکویت را می‌توانید به عنوان خوراکی همراه با چای درجه یک هم در جمع دوستان خود سرو کنید.



طریقه تهیه خامه برای رولت شکلاتی

روش تهیه خامه برای رولت شکلاتی آسان و سریع است. این روش در سه مرحله انجام می‌شود: اولین مرحله، تهیه یک شیرینی خوشمزه است که برای این کار مواد لازم شامل شکر، تخم مرغ و آرد هستند. با ترکیب این سه ماده در یک میکسر و حرکت دادن آن به صورت مداوم به مدت چند دقیقه، تهیه شیرینی پایه را کامل می‌کنید.

در مرحله دوم، برای تهیه خامه مورد نیاز برای رولت شکلاتی، شیر و آردوین که به ترتیب برای جمع شدن و چسباندن خامه به صورت کامل مورد استفاده قرار می‌گیرند. با ترکیب این دو ماده در یک قابلمه و گرم کردن آن تا به جوش آمدن، مواد شیرینی پایه را به کیفیتی بالاتر و به صورت خامه‌ای تبدیل می‌کنید.

در مرحله سوم، خامه تهیه شده را در روی پایه شیرینی قرار داده و به صورت مسطح روی آن پخش می‌کنید. در ادامه، با استفاده از شکلات تلخ به آن تزئینی ویژه داده و نوعی کمی روغن نباتی به مواد درصدد تهیه یک رولت شگفت انگیز برای لذت بردن در هر لحظه شما شده‌اید.



نکات مهم در طرز تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور

تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور یکی از دسرهای محبوب و شیرین است که برای سفره های شما مناسب است. در این دسر نلافیقرار می دهید بیسکویت های پتی بور را با یک مخلوط از شکلات و کرم جوشیده به داخلش قرار می دهید.

برای شروع تهیه رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور، باید ابتدا بیسکویت های پتی بور را در یک مرحله خرد کنید. می توانید از پردازنده غذا استفاده کنید یا آن ها را به صورت دستی خرد کنید. سپس شکلات های تیره و شیری را در یک قابلمه نرم کرده و تازه کردن آن ها را پس از آماده شدن داشته باشید.

بعد از اینکه شکلات ها نرم شدند، به آن ها کرم خامه اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. حالا به بیسکویت های پتی بور خرد شده اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر شکلاتی بسته به وامانده بیسکویت تشکیل شود.

سپس، یک ورق پلاستیک غذایی را صاف کرده و خمیر شکلاتی را روی آن قرار دهید و آن را به شکل یک رولت محکم پیچیده و در یخچال قرار دهید تا برای دو ساعت سرد شود. بعد از سرد شدن، باید رولت را با یک کتری تیز برید و سرو کنید. در نهایت، می توانید با کرما و شکلات ریزی بر روی رولت تزئین کنید و لذت ببرید.



آماده سازی دسر برای سرو در میان وعده های خانوادگی

دسر ها به عنوان یکی از انواع خوراکی هایی هستند که در بین وعده های خانوادگی بسیار مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع خوراکی ها به دلیل طعم و مزه شیرین و خوشمزه ای که دارند، برای بسیاری از افراد جذابیت های خاصی به خود اختصاص می دهند.

آماده سازی دسر برای سرو در میان وعده های خانوادگی به گونه ای است که علاوه بر طعم خوشمزه ای که دارند، قابلیت سرو در بین وعده های دیگر نیز دارند. برای آماده سازی دسر، مواد اولیه شامل شیر، آرد، شکر، تخم مرغ و وانیل می باشد که به همراه تزئیناتی مثل میوه های خشک و ترشی ها به عنوان تزئین استفاده می شود.

نحوه آماده سازی دسر شامل مراحلی مانند تهیه خمیر، پخت خمیر و تزئین دسر است. برای تهیه خمیر، می توان از موادی مثل آرد، شیر، تخم مرغ و وانیل استفاده کرد. همچنین می توان به جای آرد از تمرینده یا سوخاری استفاده کرد. برای پخت خمیر نیز، می توان از روش هایی مانند پخت در فر یا ماشین پخت خمیر استفاده کرد.

بعد از پخت خمیر، می توان از تزئینات مختلفی مانند میوه های خشک، کرم، شکلات و … برای تزئین دسر استفاده کرد. این نوع تزئینات سبب می شود که دسر بسیار زیبا به نظر برسد و طعم بیشتری به آن اضافه شود.

در نهایت، دسر آماده شده می تواند به عنوان یکی از وعده های مهم در بین وعده های خانوادگی سرو شود. با توجه به طعم و مزه خوشمزه ای که دسر دارد، این نوع خوراکی به عنوان یکی از پرطرفدارترین خوراکی های بین وعده ها به شمار می رود.



نحوه دکوراسیون رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور

رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور یکی از خوراکی‌هایی است که در بین خوراکی‌هایی که در مجالس و جشن‌های مختلف سرو می‌شود، بسیار محبوب است. این خوراکی با داشتن ظاهری زیبا، عطر و طعم دلنشین، جذابیت بالایی برای خوردن دارد. در این مطلب به نحوه دکوراسیون رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور پرداخته شده است.

پرداختن به دکوراسیون رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور در ابتدا به انتخاب بسته‌بندی مناسب از ماده خام می‌پردازیم. برای بسته‌بندی ماده خام از بسته‌بندی‌های ظریف و زیبا استفاده می‌شود. در مرحله بعد، بهترین روش برش دادن رولت این است که از یک دستگاه برش دهنده استفاده شود. با استفاده از دستگاه برش دهنده، رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور به صورت دقیق برش داده می‌شود و نحوه سرو آن به صورت کاملا حرفه‌ای خواهد بود.

در مرحله آخر، دکوراسیون رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور به سلیقه شما بستگی دارد. برای دکوراسیون این خوراکی می‌توانید به صورت خلاقانه از شکل‌های مختلف استفاده کنید و از مواد دیگری مانند شکلات‌های رنگی، بیسکویت‌های مختلف و کره خامه استفاده کنید. با استفاده از این تزئینات، رولت شکلاتی با بیسکویت پتی بور می‌تواند به یک خوراکی زیبا و متفاوت تبدیل شود و به جشن شما شادی ببخشد.