طرز تهیه رولت خرمایی بدون فر

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رولت خرمایی بدون فر

رولت خرمایی یک دسر سنتی و خوشمزه است که معمولاً از روغن، خامه و فر می‌باشد. اما در این روش، نیازی به فر نداریم و می‌توانیم این دسر را در خانه با استفاده از ظرف مناسب درست کنیم.

برای تهیه رولت خرمایی بدون فر، ابتدا باید خرماها را به طور کامل پاک کنید و از مغز آنها جدا کنید. سپس مغز خرما را با یک قاشق خرد کنید. سپس، درون یک قابلمه روغن را گرم کنید و مغز خرما را به آن اضافه کنید.

در این مرحله باید خرماها را به دقت و با حوصله تفت دهید تا به رنگ طلایی درآیند. بعد از تفت دادن خرماها، آنها را از قابلمه بردارید و به آن‌ها پودر کره و پودر وانیل اضافه کنید. سپس همه مواد را با هم مخلوط کرده و خمیری بالاتر از خامه درست کنید.

سپس، خمیر را به صورت مستطیلی روی یک ورق سلفون بریزید و آن را با چاقو یا پهن کردن روی خمیر صاف کنید. سپس مغز گردو را روی خمیر پخش کنید. سپس با کمک ورق سلفون، خمیر را با همراه مغز گردو بچسبانید و آن را به صورت رولت برش دهید.

بعد از برش دادن رولت به طول مد نظر، آن را در ظرفی مناسب گذاشته و برای چند ساعت در یخچال قرار دهید. پس از سرد شدن، رولت خرمایی شما آماده سرو کردن می‌شود و می‌توانید با دکمه خشکالو و شیرین‌کننده روی آن، خودتان را از شیرینی خانگی خود بهره مند سازید.



1. طرز تهیه رولت خرمایی بدون استفاده از فر

برای تهیه رولت خرمایی بدون استفاده از فر، ابتدا باید خرماها را به صورت نیم کردن و مغزی خودش را با استفاده از یک قاشق کوچک خارج کرده و در یک ظرف قرار دهید. سپس، کره را در یک قابلمه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد را با توجه به نسبت خرماهایی که دارید، در قابلمه اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید.

در مرحله بعد، شکر را به قابلمه اضافه کنید و آن را به صورت یکپارچه با مخلوط کره و آرد، هم بزنید. سپس، مغز خرماها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا یکپارچه شوند. در آخر، کمی آب معدنی را به مخلوط اضافه کنید و دوباره آن را هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

حالا باید یک قابلمه را از سر بگیرید و روغن را در آن داغ کنید. با استفاده از یک قاشق، مقدار کافی از مخلوط را روی قابلمه بریزید و آن را به صورت یک دایره بزرگ تقریباً 1 سانتی‌متر ضخامت خرد کنید. سپس، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و رولت را پخته و طلایی رنگ کنید.

سرانجام، رولت خرمایی را از روی حرارت بردارید و آن را به صورت آرام و با دقت از قابلمه خارج کنید. چنانچه مایل باشید، می‌توانید رولت خرمایی را با کمی شکلات روی آن تزیین کنید و سپس آن را برش دهید و سرو کنید. این رولت با ظاهری جذاب و طعم خوشمزه، یک شیرینی خوشمزه و محبوب برای تنقلات و دیدارهای خانوادگی می‌باشد.



2. راهنمایی برای تهیه رولت خرمایی با استفاده از قابلمه

رولت خرمایی یکی از خوراکی های بسیار خوشمزه و محبوب در بین مردم است که ممکن است برای برخی افراد سخت به نظر برسد. در این راهنما، به شما نحوه تهیه رولت خرمایی با استفاده از قابلمه را آموزش می دهیم.

اولین مرحله در تهیه رولت خرمایی مواد اولیه است. شما باید خرما، آرد، روغن و شیر را آماده کنید. همچنین می توانید برای تزیین، پودر بادام و پودر کندی هم استفاده کنید.

در ابتدا، خرما ها را به صورت طولی خرد کنید و در یک کاسه با آرد مخلوط کنید. سپس با استفاده از کمی شیر، خرما ها را به عنوان یک توده درآورده و با استفاده از دستان خود، به شکل رولت شکل دهید.

سپس در یک قابلمه، روغن را بر روی حرارت متوسط گرم کنید. بعد از آن، رولت های خرمایی را به ترتیب در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند.

نکته مهم این است که از پختن رولت های بیش از حد نگران نباشید، چون ممکن است کاملا بپختند.

پس از پخت شدن رولت ها، آن ها را بر روی کاغذ آشپزی بگذارید تا از روغن خارج شوند. سپس به طور نرمال رولت ها را بر روی سینی قرار دهید و با استفاده از پودر کندی و پودر بادام، آن ها را تزئین کنید.

خلاصه کلی: تهیه رولت خرمایی با استفاده از قابلمه، بسیار ساده و ایده آل است. با رعایت نکات مهمی مانند استفاده از روغن کمتر، می توانید رولت های خرمایی طعمی خوش برای همه شکل دهید.



3. خطوط راهنمایی برای تهیه رولت خرمایی در مایکروویو

برای تهیه رولت خرمایی در مایکروویو، نیاز به رعایت خطوط راهنمایی خاصی دارید. در ادامه، با مراحل تهیه و طرز عمل درست برای خلق رولت خرمایی در مایکروویو آشنا می‌شوید.

ابتدا باید برای تهیه خرماهای طبیعی مناسب رولت خرمایی به دست آورید. سپس، خرماها را با دقت برید و هسته‌های آن‌ها را حذف کنید. سپس، خرماها را در بهترین حد توسط یک چاقوی تیز خرد کنید.

بعد از خرد کردن خرماها، آن‌ها را با مقدار مناسبی از شیر، آرد و کره روی حرارت بگذارید و آن‌ها را تا زمانی که بافتشان مخملی شود، بپزید. این مرحله از تهیه خرمایی، نقش کلیدی در ایجاد بافت نرم و لذیذ رولت خرمایی ایفا می‌کند.

پس از پخت خرماها، باید آن‌ها را با استفاده از یک فریزر و یک شلکت مخصوص، بر روی دیس خرد شده قرار دهید تا در درجه حرارت پایینی که به مرور زمان افزایش می‌یابد، خنک شوند. سپس، می‌توانید رولت خرمایی را با استفاده از تکنیکی که در بالا توضیح داده شد، آماده و چیده و در سرویس‌دهی به میهمانان خود فرستاده و نوش جان کنید.

در کل، تهیه رولت خرمایی در مایکروویو یک کار قابل انجام و نسبتا ساده است، اما باید رعایت سری از خطوط راهنمایی به دقت و با دقت برداشت شوند. با عمل کردن طبق مراحل توصیه شده، می‌توانید یک پیشنهاد خوشمزه و خوش طعم را برای میهمانان خود ایجاد کنید.



4. روش ساخت رولت خرمایی بدون فر و با استفاده از فر برقی

روش ساخت رولت خرمایی یکی از روش‌های ساختن دسری پرطرفدار و خوشمزه است که بدون شک همگی آن را خورده‌اند. البته برای ساخت آن می‌توان از دو روش استفاده کرد، روش اول استفاده از فر برقی می‌باشد که بسیار ساده و سریع است و در کوتاه ترین زمان ممکن می‌توانید این خرما را خشک کنید و رولت خرمایی ساخته شده را داشته باشید.

برای ساخت رولت خرمایی بدون فر، ابتدا می‌توانید خرمای تازه خود را با یک چاقو تراشیده و سپس با استفاده از همان چاقو، آن را خرد کنید. سپس به موادی مثل ارد، بستنی، بیکینگ پودر و شکر اضافه کنید. سپس مواد را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم و چسبنده بسازید.

حالا برای ساخت رولت خرمایی، باید تنها کافیست از خمیر خود به شکل یک لوبیای کوچک و بلند استفاده کنید و سپس با استفاده از پشمکر، آن را به شکل یک صفحه تبدیل کنید. سپس می‌توانید این صفحه رولت کنید و با استفاده از یک چاقو تیز، آن را به اندازه مطلوب برش دهید.

برای پختن رولت خرمایی باید از فر برقی استفاده کرد. برای این کار، باید رولت خرمایی را در سینی فریزر قرار داده و حداقل برای 1 ساعت آن را فریز کنید. سپس از فر خود استفاده کنید تا رولت خشک شده خود را در دمای ایده آل پختید.

در نهایت، می‌توانید رولت خرمایی خود را از فر خارج کنید و روی یک سطح صاف قرار دهید تا خنک شود. پس از سرد شدن، می‌توانید آن را در بسته‌بندی مناسب و به صورت محکم نگه دارید.



5. طرز تهیه رولت خرمایی با استفاده از تابه و پکیج

رولت خرمایی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که برای شام، ناهار یا صبحانه استفاده می‌شود. این دسر بسیار ساده و راحت در تهیه آن است و به راحتی می‌توانید آن را در منزل خود تهیه کنید. برای تهیه رولت خرمایی نیاز به پروتئین، یعنی تخم مرغ، و فولادون، خرمای خرد شده، نارگیل، شیر، روغن و کره یا مسدود است.

برای تهیه این دسر ابتدا باید تابه را روی حرارت بالا قرار دهید تا گرم شود، سپس کره را به آن اضافه کنید تا آب بگیرد. سپس تخم مرغ را با یک قاشق بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس فولادون را به تخم مرغ اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید. در این مرحله می‌توانید سبکی مرغ را با مقدار ویژه‌ای فلفل سیاه و نمک به عنوان چندین اقلام همراهی کنید.

در مرحله بعد، روغن را به تابه اضافه کنید و آن را روی شعله پائین قرار دهید. سپس مخلوط تخم مرغ و فولادون را به تابه ریخته و آن را روی شعله پائین قرار داده و برای 1 تا 2 دقیقه آن را پخته کنید. سپس به آن خرمای مرهم شده، نارگیل و شیر اضافه کنید و آن را روی شعله پائین قرار دهید. برای 5 تا 7 دقیقه آن را به آرامی پخته کنید تا خرما کاملاً نرم شود و مخلوط یکدست شود.

بعد از پخت رولت خرمایی، آن را بیرون از تابه درآورده و به آرامی روی یک پکیج یا دستمال خشک چیده و رولت خرمایی را با استفاده از پکیج به صورت یک رول صاف و تنگ شکل دهید. حالا رولت خرمایی آماده است و آن را می‌توانید با تقاضای چند میلی‌گرم شکر یا پودر شکر ، سرو کنید.



6. راهنمایی برای تهیه رولت خرمایی با دیواره مقاوماتی

رولت خرمایی یکی از شیرینی‌های محبوب در جشن‌ها، همایش‌ها و مراسم عروسی است. تهیه این شیرینی به دلیل سادگی و سرعت تهیه، بسیار پرطرفدار است. در اینجا راهنمایی برای تهیه رولت خرمایی با دیواره مقاوماتی ارائه می‌دهیم.

مواد لازم ویژه برای تهیه رولت خرمایی شامل خرما، آرد، تخم مرغ، شکر، پودر کاکائو، پودر وانیل، روغن و شیر است. برای تهیه لایه‌های خرمایی، خرما‌ها را پوست بردار کرده و ریشه‌های آن را تا قسمتی از میوه برش دهید. سپس خرما‌ها را با آرد، تخم مرغ، شکر و پودر کاکائو در میکسر قرار دهید تا ترکیبی داشته باشید که به راحتی قابل پر کردن باشد.

وقتی ترکیب خرما، آرد و سایر مواد مستعد شد، می‌توانید مایل به استفاده از کَرِم‌های شیری باشید. برای استفاده از این کرم‌ها، نیم ساعت بعد از ترکیب خرما، آرد و سایر مواد، آن‌ها را به مخلوط اضافه کنید و همه چیز را با هم مخلوط کنید.

حال زمان آماده کردن رولت‌هاست. با استفاده از یک قاشق کوچک، مواد حاصل شده را روی شیار خرما قرار داده و آن را تنگ کنید تا ترکیب‌های خرما و کرم خود را در لایه داخلی قرار دهند. سپس، رولت را با پوششی از پودر کاکائو، شیرین و کرمی تزئین کرده و آن را در دارچینی جمع کنید. حال رولت خرمایی با دیواره مقاوماتی‌تان آماده سرو شدید.