راهنمای تهیه رولت خامه ای خانگی با مواد اولیه ساده
رولت خامه ای یکی از خوراکی هایی است که بسیاری از مردم به آن علاقه دارند. رولت خامه ای با مواد اولیه ساده قابل تهیه است و می توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه مراحل تهیه رولت خامه ای با مواد اولیه ساده را به شما توضیح خواهیم داد.
مرحله اول: تهیه خمیر
برای تهیه خمیر ابتدا باید تخم مرغ ها و شکر را به یکدیگر بزنید تا احساس کره شدن کامل کنید. سپس آرد را همراه با بیکینگ پودر به تخم مرغ ها اضافه کنید و خمیر را به دست آورید. سپس خمیر را روی یک تابه یا سینی ورقهای بریزید و آن را درون فر قرار دهید تا به حدود 10 تا 12 دقیقه پخته شود.
مرحله دوم: تهیه خامه
بعد از پخته شدن خمیر، باید آن را بر روی جایی که خمیر در آن پخته شده بود اندازه بگیرید. سپس با استفاده از مخلوط کن، خامه را تهیه کنید. برای تهیه خامه، بهتر است که قبل از شروع فرایند، ماست و کره را در دمای اتاق قرار دهید تا به دمای مطلوب روی مخلوط کن برسد. سپس کره را به ماست اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید تا خامه تهیه شود.
مرحله سوم: ساخت رولت خامه ای
حالا باید خمیر پخته شده را به صورت یک لایه پهن روی یک استکی نان یا یک کاغذ رول بگذارید. سپس خامه را روی خمیر بمالید و با کمک استکی نان یا کاغذ رول، خمیر را به شکل مورد نظر خود برش دهید. سپس به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا رولت خامه ای خود سرد شود. سپس می توانید خامه را با میوه و دسر های مختلف تزئین کنید.
با این روش ساخت رولت خامه ای با مواد اولیه ساده، می توانید در خانه خود کار تهیه این خوراکی را به راحتی انجام دهید و لذت بردید.
طرز تهیه رولت خامه ای با پر کردن مخصوص
برای تهیه رولت خامهای با پر کردن مخصوص ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای پختن یک رولت خامهای با پر کردن مخصوص، باید تخممرغ، شکر، آرد، پودر کاکائو، خامه ترش، آرد سودا، وانیل، و شیر را آماده کنید.
ابتدا، تخممرغ، شکر، و وانیل را به صورت کامل با هم مخلوط کرده و به آن خامهی ترش را اضافه کنید. در مرحله بعد، آرد و پودر کاکائو را داخل مخلوطکن بریزید و به مواد روغن جوشیده اضافه کنید تا آرد کاملاً پخته شود.
وقتی مواد به خوبی با هم مخلوط شد، باید آنها را در یک قالب ریخته و به مدت 25 الی 30 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد درون فر بگذارید تا بپزند. پس از پخت شدن، رولت را به صورت افقی برش دهید و با پر کردن مخصوص تزئین کنید.
برای پر کردن مخصوص، بهتر است ابتدا آرد سودا و شکر را با هم مخلوط کرده و به آن شیر اضافه کنید. بهتر است شیر را به تدریج و با استفاده از مخلوطکن به مواد اضافه کنید تا تمامی مواد خوب با هم مخلوط شوند. پس از این کار، رولت را با این مخلوط پر کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. حالا رولت خامهای شما آماده سرو کردن است.
طرز تهیه رولت خامه ای با طعم و رنگ زیتونی
روش تهیه رولت خامهای با طعم و رنگ زیتونی بسیار ساده و امتیاز دهنده است. این دسر ظاهر زیبا و متفاوتی دارد که همچنین برای تنوع در شامهای خانوادگی یا جشنها و جلسات مختلف مناسب است.
برای تهیه رولت خامهای با طعم و رنگ زیتونی، ابتدا باید تهیه مواد لازم باشد. مواد لازم شامل تخم مرغ، آرد، شیر، خامه، پنیر پارمزان، روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، پودر زعفران و زیتون سبز است.
ابتدا، تخم مرغ را از هم بپاشید و در یک کاسه بزرگ بریزید و آن را با مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر زعفران به طور خوب مخلوط کنید. سپس، آرد را جداگانه در کاسه دیگری بریزید.
در قدم بعد، شیر و خامه را با هم در مخلوط کنید تا ترکیب خامه شیری را تهیه کنید. بعد از این کار، پارمزان را رنده کنید و در ظرفی جداگانه در نظر بگیرید.
حالا، شما باید یک ماهیته سطحی بر روی یک تابه بریزید و آن را با یک قاشق به طرفین تابه پخش کنید. سپس، مقداری از ترکیب تخم مرغ را روی ماهیته سطحی بریزید و آن را به طور خوب پخش کنید.
در این مرحله، ماهیته سطحی به آرد غلتیده شده آماده تخمیر شده است. با بکشید رول را به شکل دایره ای و به روغن زیتون، سپس به تابه برگردید. حدود پنج دقیقه یک طرف و پنج دقیقه دیگر به سرخ کردن پرداخته و رولت خود را آماده سرو کنید. در آخر با پارمزان رنده شده و زیتون سبز ، برش های رولت خود را بسیار زیبا تر و تنوع کارا کنید.
رولت خامه ای خانگی تزئین شده با توت فرنگی و نعناع
رولت خامه ای خانگی یک شیرینی بسیار خوشمزه و شکیل است که با عصاره خامه، تخم مرغ، شکر، وانیل و آرد تهیه میشود. در این دسر، از توت فرنگی و نعناع نیز به عنوان تزئین استفاده شده است. در ادامه میتوانید نحوه تهیه این دسر محبوب را بخوانید.
مرحله اول در تهیه رولت خامهای، تهیه خمیر است. برای تهیه خمیر، تخم مرغها را با شکر در میکسر بزنید تا حجم آنها افزایش پیدا کند. سپس آرد را به کمک چنگال به مواد مخلوط کنید تا یک خمیر شفاف و صاف تشکیل شود. این خمیر را روی سطح تمیز روغن زده خردلی ریخته و با نازک و صاف سازی به مانند یک پنکیک بزرگ روی ورق بچینید.
در مرحله بعدی، خمیر را برابر روی یک حالت بتنینگی پخش کنید و سپس برای ۱۵-۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد درون فر بگذارید. پس از اینکه این ورق سفت شد، آن را از فر درآورید و پایهی خمیر را در بالای یک پارچهی تمیز قرار دهید.
حالا دستهی خمیر را از انتهای پارچه بلند کنید و آن را به سمتی که پارچه در آن قرار دارد دوخته و به صورت یک رولت شده روی تخته یا سینی سرو کنید. سپس آن را در قسمتی که پارچه بسته شدهاست، باز کنید و خمیر را کاملا بخار کنید. سپس رولت را با خامه و توت فرنگی تزئین کنید و با تکههای ریزی از نعناع تازه، آن را دوباره تزئین کنید.
رولت خامهای خانگی تزئین شده با توت فرنگی و نعناع آماده خوردن است. شیرینیای دست ساز و شکیل که خانگی بوده و خامهی آن، تازه و خالص بوده و به توت فرنگی و نعناع تزئین شده است. این دسر شیرین و خوشمزه که با مواد ارگانیک و به صورت خانگی تهیه میشود، یکی از بهترین شیرینیهایی است که میتوانید در منزل تهیه کنید.
راهنمای تهیه رولت خامه ای با تزئین شکلاتی
برای تهیه رولت خامه ای با تزئین شکلاتی، نیاز به چند مواد اساسی دارید که شامل تخم مرغ، شکر، آرد و خامه می باشد. برای شروع، تخم مرغ ها را با شکر خوب و ملایم میکس کنید تا تغییر رنگ به سفیدی فارغ بگیرد. سپس، آرد را به نازل میکشید و مواد را به هم مخلوط میکنید تا تهیه تست رابطه با پودر شکر خوب و به درستی انجام شود.
مواد را در پهنای استوانه ای در ظرفی ریخته و آن را توی فر گذاشته. پس از پخت شدن تست، همچنین همه تهیه های مربوط به خامه را انجام می دهیم تا خامه را بدست آوریم. زمانی که تست سرد شد، آن را بر روی شیشه با حالت صاف قرار می دهیم و خامه را از بالای آن پهن میکنیم و از لبه ای را برای چرخاندن استفاده میکنیم.
وقتی که خامه به درستی گسترش یافت، میتوان آن را با طعم دلخواه دلخواه بیشتر تزئین کرد، مانند شکلات، بادام و رازین ها. پس از اضافه کردن تزئینات در قسمت بالای خامه، میتوان به راحتی رولت خامه ای با شکلات دست داد و از آن لذت برد.
روش تهیه رولت خامه ای خانگی تزئین شده با آناناس
روش تهیه رولت خامه ای خانگی تزئین شده با آناناس یکی از خوشمزه ترین دسرهایی است که می تواند به عنوان دسر شانسی در میان مهمانان و خانواده به ارمغان آورده شود. برای تهیه این دسر، به صورت کلی ابتدا باید تجهیزات لازم را آماده کرد. به همین دلیل بهتر است به دنبال کاسه های درست کن و مواد تزئینی برای آناناس هم بگردید.
نخستین قدم در تهیه این دسر، تهیه خمیر نان با حلیم نرم می باشد. با استفاده از رفتگی و شعله ملایم، باید خمیر را پهن کنید و در سراسر آن رشته های خامه ریخته شود. می توانید برای ریختن خامه از بچه ها بهره بگیرید. بعد از پخت به مدت ۱۵ دقیقه، خمیر نان باید جوشیده شود. پس از سرد شدن درون آن می توان خامه با طعم و مزه دلخواه و حتی نوع مورد علاقه شما برای تزئین استفاده کنید.
این دسر با مزه شیرین و کرمی و پاره پاره از خمیر نان از سرشار است. آناناس می تواند به صورت تزئینی روی خمیر نان قرار داده شده و به طور کامل به دسر شما اضافه شود. پیشنهاد می کنیم قبل از تقریباً ۲۰ دقیقه زدن دسر در یخچال، آن را تزئین کنید. در نهایت، با خوردن این دسر، لذت خوردنی فوق العاده ای را تجربه خواهید کرد.