رول مرغ با خمیر یوفکا چگونه تهیه شود؟
تهیه رول مرغ با خمیر یوفکا از دستورهای خوشمزه و سادهای است که با استفاده از ابزار دقیق و نکات پخت با کیفیت قابل طبخ میباشد. برای اینکه رول مرغ خود را با خمیر یوفکا تهیه کنید، ابتدا باید 2 تکه مرغ را به قطعات کوچک تری تقسیم کنید.
سپس برای تهیه خمیر یوفکا، بهتر است از آرد سفید شسته شده و آب جوش استفاده نمایید. ابتدا آرد سفید را با آب جوش کاملاً مخلوط کرده و برای حدود 5 دقیقه در دستگاه میکسر با سرعت پایین میریزیم تا خمیر جا بیافتد.
سپس باید خمیر را در سینی و یا روی میز کار به صورت یک حلقهکردن خمیر تخت کنید و به روزنههای آن کمی روغن بریزید. حالا به الگوی شکل دادن به رول مرغ بپردازید. برای شکل دادن به رول مرغ با خمیر یوفکا، باید قطعات مرغ به تدریج در وسط خمیر قرار داده شود و سپس خمیر را به شکل یک رول کوچک اندازه دار بپیچانید و در روغنی داغ خاموش کنید.
بعد از مدتی که رول مرغ با خمیر یوفکا را درون روغن به طور کامل سرخ کردید، آن را خارج کنید و روی کاغذ آشپزی قرار دهید تا اضافه روغن خود را از خود پس دهد. بعد از آن، رول مرغ سرخ شده با خمیر یوفکا را به همراه سبزیجات دلخواه و سس در دستور تهیه خود سرو کنید و این غذای خوشمزه را به همراه دوستان و خانواده خود لذت ببرید.
رول مرغ با خمیر یوفکا به چه صورتی درست میشود؟
رول مرغ با خمیر یوفکا یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در ایران است که از جمله غذاهای سنتی ما محسوب میشود. این غذا با استفاده از برگهای یوفکا و مرغ تهیه میشود و در ظاهر به شکل یک رول بزرگ و فوقالعاده زیبا ظاهر میشود.
برای تهیهی رول مرغ با خمیر یوفکا ابتدا باید یوفکاها به طور دقیق از شاخههای آن جدا شده و کاملاً شسته شوند. سپس روی سبد بریزید و به خوبی آبکشی کنید تا رطوبت اضافی آن خشک شود.
سپس برای تهیه ماست، داخل یک بلوزه پایین را درست کنید، سپس کره رسیده را به آن اضافه کنید. میتوانید نمک و فلفل برای طعم دلخواهتان اضافه کنید. حال تخم مرغ را به ماست بزنید و تازه باشد. یکی از پرطرفدارترین مواد اضافه شده به ماست در تهیه رول دانه جو است. بعد از اضافه کردن همه مواد و انجام مراحل موردنیاز، همه ماجرا را با هم مخلوط کنید.
سپس باید مرغ را روی آتش درست کنید تا همهی طرفهای آن طلایی بشوند، اما دور از آن که اجازه بدهید مرغ خشک شود. بعد از سرخ شدن، خنک کنید و مرغ را چاقوی عمیق و تیز با روی طرف پشت برویید.
بعد از آن، یک ورق یوفکا بر روی سطح کار روی قلابهای آنRولمرغ را بر روی آن بگذارید. سپس از ترکیب مادههایی که در مرحله به دست آوردید، برای پر کردن یوفکا استفاده کنید. همهی مادهها را از روی مرغ بپاشید و همهی طرفهای آن را پوشش دهید. حالا خمیر یوفکا را بر روی همه ولفیها بگذارید و آن را در سرخ کردن قرار داده و سپس آن را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در بایردرپخت کنید. از روی خمیر شمعسوزی کنید تا رول منبسط شود. بهترین وقت برای این کار زمانی است که گرم است و رول هنوز گرم است. یکی از بهترین روشهای سرو درست کردن رول این است که به صورت راحت با چاقوی با تیغ کوتاه شود. در اولین نگاه، این غذای سنتی به نظر بسیار پیچیده و زمانبر میآید، اما در عمل کاملاً ساده است و حتی مبتدیترین افراد هم میتوانند آن را به راحتی تهیه کنند.
طرز تهیه رول مرغ با استفاده از خمیر یوفکا
برای تهیه رول مرغ با استفاده از خمیر یوفکا ابتدا باید مواد لازم را آماده کنید. برای تهیه این دستور، نیاز به یک عدد سینه مرغ، خمیر یوفکا، پیاز، فلفل دلمه ای، هویج، خیارشور، سرکه، روغن، نمک و فلفل سیاه است.
برای شروع، سینه مرغ را باید در قطعات کوچک تر برش دهید و در یک ماهیتابه چند دقیقه تفت دهید. سپس به آن نمک و فلفل سیاه بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
سپس پیاز، فلفل دلمه ای، هویج و خیارشور را به صورت کوچک خرد کنید و در یک کاسه قرار دهید. به آن سرکه، نمک و فلفل سیاه اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
حالا خمیر یوفکا را باید روی یک سطح صاف باز کرده و به صورت دایره ای نازک و به قطر حدود 20 سانتی متر برش دهید. سپس سینه مرغ و تره فرنگی را به صورت مرکزی روی خمیر قرار دهید و مواد دیگر را به دور آن صفحه قرار دهید.
سپس خمیر یوفکا را از یک طرف به داخل بچرخانید و به صورت رول شکل دهید. حالا رول را باید درون یک قابلمه که در آن روغن گرم شده است، قرار دهید و با حرارت متوسط به مدت 20 دقیقه سرخ کنید.
نهایتاً، رول را برداشته و به صورت نیمه نیمه برش داده و سرو کنید. این غذای خوشمزه و آسان را همراه با سالاد یا سس مورد علاقه خود میتوانید سرو کنید.
چگونه رول مرغ با خمیر یوفکا را درست کنیم؟
برای درست کردن رول مرغ با خمیر یوفکا، ابتدا باید مواد لازم را آماده کنیم. برای این منظور قطعات مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه سپرده و برای نیم ساعت در یخچال قرار دهیم تا خنک شوند. در همین حین، خمیر یوفکا را نیز طبق دستور تهیه کنیم.
پس از طبقه بندی مواد، خمیر را با کارایی روی سطح صاف و خشکی که برای این منظور فرشته شد، با یک دسته برش دهید و یوفکای خمیده را به شکل دایرههایی با قطر 14 سانتیمتر تقسیم کنید. سپس قطعات نیمه سرخ شده مرغ را روی هر دایره یوفکا قرار داده و آن را به شکل نیم دایره بسته و لبههای آن را با دست مرطوب کنید.
سپس مرتب هر یوفکای حاوی مرغ را درون سبد خمیری قرار دهید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد پخته، سپس این ردیفها را به هم چسبانده و به همراه ترشی و سس مزهدار سرو کنید. این ترکیب غذایی میتواند به عنوان یک غذای کامل در سرویس دهی به مهمانان و یا برای یک شام خانوادگی که به اضافه نان خامهای گرم میشود قرار داده شود.
راهنمای تهیه رول مرغ با خمیر یوفکا
رول مرغ با خمیر یوفکا یکی از خوراکی هایی است که در اکثر رستوران ها و کافه ها سرو می شود و بسیار محبوب است. این خوراکی با استفاده از مرغ، پنیر و دیگر مواد افزودنی تهیه می شود و سپس با خمیر یوفکا بسته می شود. در این راهنما به شما نحوه تهیه این رول با خمیر یوفکا را آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه رول مرغ با خمیر یوفکا شامل مرغ بدون استخوان، پنیر پیتزا، روغن زیتون، پیاز، نمک، فلفل سیاه و خمیر یوفکا است. با این حال، شما می توانید مواد افزودنی دیگری مانند فلفل دلمه ای و سس شیرین و تند نیز به رول خود اضافه کنید.
ابتدا باید مرغ را برش داده و درون تابه با روغن زیتون سرخ کنید. سپس پیاز را برش کنید و درون تابه با روغن زیتون تفت دهید. سپس به جای پیاز، مرغ سرخ شده به تابه اضافه کنید و با فلفل سیاه و نمک پخته شود.
پس از پخته شدن مرغ، به آن پنیر پیتزا را اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا مزه مناسب حاصل شود. حالا خمیر یوفکا را برش دهید و با دست ها به شکل صاف پهن کنید. به محتویات مرغی که تهیه کرده اید اضافه کنید و سپس با کمک دستان خود خمیر یوفکا را روی محتویات تنظیم کنید و رول در رو بگیرید.
حالا رول را درون فر قرار داده و در دمای 180 درجه سانتی گراد برای حدود 20 تا 25 دقیقه پخته کنید. پس از پخته شدن، رول را از فر خارج کنید و با چاقو ساییده شده و سس دلخواه سرو کنید. رول مرغ با خمیر یوفکا آماده خوردن است!
آموزش ساخت رول مرغ با خمیر یوفکا
ساخت رول مرغ با خمیر یوفکا، یکی از انواع غذاهای سریع و ارزان قیمت است که بسیاری از مردم دوست دارند آن را بپزند و میل کنند. در این غذا، مرغ با مواد دیگری مانند پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه هایی مانند زردچوبه و فلفل سیاه ترکیب می شود و سپس درون خمیر یوفکا قرار می گیرد و در نهایت سرخ شده و سرو می شود.
برای ساختن یک رول مرغ با خمیر یوفکا، ابتدا باید مرغ را خرد کرده و با پیاز، فلفل دلمه ای و ادویه ها ترکیب کرده و سپس در یک ماهیتابه با روغن تفت می دهیم. سپس خمیر یوفکا را به دو عدد تقسیم می کنیم و آن ها را نازک و مستطیل می کنیم. سپس روی هر یک از آن ها مرغ تفت داده شده را قرار می دهیم و آن را به شکل رولت بسته و درون سینی فر قرار می دهیم.
روی هر رول مرغ با خمیر یوفکا به خوبی تخم مرغ مخفوق شده را می ریزیم و به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر به دمای 180 درجه سانتی گراد بپزیم. سپس آن را از فر بیرون می آوریم و چند دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود. در نهایت رول مرغ با خمیر یوفکا را به شکل طولی بریده و روی ظرف سرو می کنیم.
در کنار رول مرغ با خمیر یوفکا می توان از سالاد فصلی، سس تند یا مایونز و سبزیجات استفاده کرد. این غذا به عنوان سفرهای ناهار و شام و همچنین به عنوان یکی از غذاهای اصلی یک مهمانی می تواند سرو شود.