طرز تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

تعبیر خواب

تعبیر خواب با هوش مصنوعی (آنلاین)

خوابتو دقیق بگو تعبیرشو دقیق دریافت کن.

برای استفاده  وارد سایت تعبیردون بشید. 

ورود به سایت تعبیر دون (کلیک کنید)

طرز تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

پلو یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که در انواع مختلف سرو می شود. معمولاً طرز تهیه پلو در سراسر کشور متفاوت است و به سبک و مزه محلی وابسته است. یکی از نوع های پلو، رشته پلو است که با گوشت چرخ کرده تهیه می شود. در این مقاله، روش تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده را با جزئیات بیشتری شرح خواهیم داد.

مواد لازم:

برای تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده، مواد زیر لازم است:

- 500 گرم گوشت چرخ کرده

- 2 پیمانه برنج

- 1.5 پیمانه رشته آشپزخانه

- 1 پیمانه پیاز خرد شده

- 3 قاشق غذاخوری گوجه فرنگی پوره

- نمک، فلفل، زعفران، روغن یا کره به میزان لازم

روش تهیه:

1.ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 30 دقیقه خیس کنید، سپس با آب جوش و کمی نمک به مدت 10 دقیقه بپزید.

2. پس از اینکه برنج پخته شد، آن را در یک سینی اندازه مناسب بریزید.

3. از طرفی، پیاز را در روغن یا کره تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و بعد از پخت دوباره آن را از روی حرارت بردارید.

4. در همین مرحله، رشته آشپزخانه را در آب جوش بپزید، سپس آن را در دو تکه از کنار برنج به دلخواه برش دهید.

5. حالا به برنج هایی که در سینی قرار دارد، زعفران، فلفل، گوجه فرنگی پوره و نمک اضافه کرده و همه را خوب با هم مخلوط کنید.

6. پس از اینکه حسابی مخلوط شد، برنج را روی حرارت کمی کمتر از متوسط قرار دهید و روی آن رشته آشپزخانه و سپس گوشت چرخ کرده را قرار دهید.

7. حالا سینی را با جوراب آشپزخانه پوشانده و روی آن پوششی از روغن یا کره بمالید، سپس آن را بر روی حرارت جا بگذارید تا زیر سینی خوراک بگیرد.

8. در این مرحله، برای درست کردن رشته بهتر، آن را با کمی روغن درون ماهیتابه تفت میدهیم تا سریع خشک شود و به عنوان تزیین غذا لازم قرار شود.

9. پس از حدود 1 ساعت، پلو آماده است. پوششی از برگ گل گشنیز یا ترد بو را بر روی مواد پلو قرار داده و در سفره به همراه سالاد و مخلفات سرو کنید.

در نهایت، با تهیه صحیح و به درستی رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده، شما می توانید یک غذای خوشمزه و لذیذ را در منزلتان به همراه خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید.



مواد لازم برای تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده به یکی از پرآوازه‌ترین غذاهای مهمانی‌ها و جشن‌ها تبدیل شده است. برای تهیه این غذا، مواد لازم شامل برنج خالص، گوشت چرخ کرده، پیاز، ادویه‌جات و روغن می‌باشد.

در این رشته پلو از برنج خالص استفاده می‌شود. برای این منظور، برنج را ابتدا به مدت یک ساعت خیسانده و سپس خوب شستشو داده و همراه با آب مقدار لازم شیرین می‌کنیم. در این اجرا، توصیه می‌شود که برنج حداقل یک ساعت قبل از شروع طبخ، در آب خیسانده شود.

در این رشته پلو برای تهیه گوشت نیز، گوشت چرخ کرده را انتخاب می‌کنیم. پیاز را نیز خرد کرده و در روغن تفت می‌دهیم تا طلایی شود. سپس گوشت را به همراه پیاز روی حرارت متوسط به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ می‌کنیم.

حال ادویه‌ها از جمله زرد چوبه، گشنیز خشک، فلفل سیاه، دارچین و ... به طور متنوع به گوشت اضافه می‌کنیم و همراه با گوشت برای 5 تا 10 دقیقه دیگر روی حرارت خاموش شده نگه می‌داریم.

بعد از تهیه گوشت، برنج را همانند رشته پلو‌های دیگر با روش دو صفری طبخ می‌کنیم. سپس برای تهیه لایه تابه برای رشته پلو، روغن را در حرارت متوسط تفت می‌دهیم و شمار بسته‌های رشته را درون آن می‌ریزیم. سپس روی آن گوشت سرخ شده را قرار داده و خوب مخلوط کنیم.

در نهایت، به منظور عطردهی به رشته پلو می‌توانید از زعفران سرخ کرده، آرد و آب لیمو نیز استفاده کنید و پس از گذشت 5 تا 10 دقیقه خاموش کردن حرارت، رشته‌ی پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده آماده سرو و نوش جان خواهد بود.



روش تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

روش تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهای شیک و مجلسی می باشد که در جشن ها، مهمانی ها و ایام بزرگ به عنوان غذای اصلی سرو می شود. این غذا دارای طعم و مزه خاصی است و در تهیه آن از مواد اولیه ساده استفاده می شود.

برای تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده، ابتدا باید گوشت را خرد کرده و با ادویه های مختلفی مانند فلفل سیاه و زردچوبه، نمک و برگ بو، تفت داده و سپس به آن برنج اضافه شود. سپس روی برنج یک لایه رشته پخته شده اضافه می شود.

بعد از این مرحله می توان از آب گوشت یا آب مرغ برای پختن برنج استفاده کرد. برای بهتر شدن طعم و مزه غذا، می توانید از برگ بو و زرشک نیز استفاده کنید. سپس در پایین قابلمه تفت داده و در بالای آن رشته پخته شده را قرار داده و برای مدتی روی حرارت قرار دهید تا غذا درست بشود.

بعد از این مرحله رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده آماده سرو در بشکه های سفید و شیک می باشد. می توانید با گرفتن یک قاشق آن را به انجام رسانید و با دیدن مزه و طعم خاص آن بهشتی ها را به دهان ببرید. در نتیجه، رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده یکی از غذاهایی است که به دلیل آماده سازی آسان و همچنین طعم و مزه ویژه اش، بسیار محبوب می باشد.



گارنیش و تزئینات مناسب برای رشته پلو مجلسی

در میان رشته‌های مختلف ایرانی، رشته پلو به عنوان یکی از محبوب‌ترین‌ها برای سرو در مهمانی‌ها و مراسم‌ها شناخته شده است. درست است که این رشته به تنهایی می‌تواند به عنوان غذای اصلی برای هر مراسمی سرو شود، اما با گارنیش و تزئینات مناسب، به شکلی خاص و متنوع در خدمت مهمانان قرار خواهد گرفت.

از جمله گارنیش‌هایی که می‌توان با رشته پلو سرو کرد، می‌توان به سبزیجات تازه و پخته اشاره کرد. مثلاً گوجه، خیار، پیاز و کاهو به عنوان سبزیجات تازه و سیر، زرشک و بادمجان به عنوان سبزیجات پخته یا کنسروی، می‌توانند برای گارنیش رشته پلو استفاده شوند. همچنین، از ترکیبات مختلفی مانند عدس، نخود، گوشت و ماهی نیز می‌توان برای گارنیش رشته پلو استفاده کرد.

به طور معمول، برای تزئین رشته پلو، از عناصری مانند برگ‌های خورشید، خلقت، شاخه‌های گل، شادابی‌های از برگ‌های رنگی، نوار چوبی یا پارچه‌ای استفاده می‌شود. همچنین، در استفاده از رنگ‌های مختلف برای تزئین، باید به درستی تناسب رنگی رعایت شود. همچنین، برای ارائه این رشته به صورت شکیل و منظم، ابزار تزئین و سرو به ‌کار می‌رود و در نهایت، رشته پلو با گارنیش و تزئینات مناسب به شکلی منحصر به فرد و زیبا در میان مهمانان سرو خواهد شد.



آموزش تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

رشته پلو یکی از پرطرفدارترین و از دست نخورده‌ترین غذاهای ایرانی است که در مناسبت‌های مجلسی و فرخنده به عنوان غذای اصلی سرو می‌شود. مواد اصلی آن شامل برنج، رشته، پیاز، گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه‌های مختلفی است که همگی به همراه هم این غذا برای تهیه می‌شوند.

برای تهیه رشته پلو ابتدا برنج را شسته و داخل آبی که به اندازه کافی نمک داشته باشد، به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بجوشد. سپس آن را از روی شعله بگیرید و با استفاده از یک صافی آبکش، آب آن را تمیز کنید و طرف دیگ دیگر بریزید. برای رنگ دهی بدنه برنج می‌توانید از رنگ زعفران یا سالیک مرغوب استفاده کنید.

یک قاشق سرکه همراه پیاز را در یک ظرف مخصوص کباب به مدت ۲۰ دقیقه به صورت مستقیم قرار دهید تا پیازش نرم شود. سپس با ترکیب گوشت چرخ کرده، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک، این مواد را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم و مزه گوشت بهتر شود.

بعد از اینکه برنج پخت، به آن رشته اضافه و با هم مخلوط کنید. سپس گوشت چرخ کرده را بریزید و با چندین لکه بزرگ رشته، روی آن بگذارید. دیگر لکه‌های رشته را در اطراف آن میان گذاشته و طرف دیگر قاشق چوبی را به تعداد ۲ یا ۳ عدد داخل آب قرار دهید تا کباب نشود.

نوعی کله‌پاچه به نام پلو on February 04, 2015. این غذا در اصل یک ترکیب از برنج، رشته دائی، کالباس، نخودچی چرخ‌کرده، کله‌پاچه، به‌لیمو، رنگ، قارچ و پیاز‌قلمبه است. به‌منظور طبخ این غذا چندین مرحله لازم است که با هم شرح داده می‌شود.

ابتدا دو پیمانه برنج خود را برای حدود 40 دقیقه در آب خیسانده و مقداری نمک به آن اضافه کنید و بجوشانید. سپس کنار گذاشته و یک چنگال برای خنک‌شدن آن راه‌اندازی کنید. سپس در یک حبه قند یا یک کاسه کوچک سه قاشق غذاخوری روغن را اندازه بگیرید و با اضافه کردن آن به حرارت فروشنده، دو پیمانه پیاز را به همراه آن به صورت دائری بریزید و با حرارتی ملایم با هم مخلوط کنید تا پیازها سرخ رنگ شوند.

بعد از آن دو بیشترین گوشت گوسفندی تازه شده را شسته و به شکل چرخ کرده رنده کرده و با یک قاشق آن را به پیازها اضافه کنید و بخوبی با هم مخلوط کنید. سپس یک قاشق چایخوری نمک، کمی فلفل سیاه و کمی زردچوبه را به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا گوشت خیسی شود. به ‌مدت ۲۰ دقیقه در یخچال نگهداری کنید تا مزه آن بهتر شود.

در مرحله بعدی، مقداری روغن را در یک حظه بزرگ به صورت دائری بریزید و به حرارت بیاورید. سپس دو قاشق غذاخوری کالباس را به همراه دو پیمانه نخودچی چرخ‌کرده به حرارت بگذارید. سپس با استفاده از یک قاشق، این روکش را در ظرف تهیه شده قرار داده و برای چند دقیقه در حرارت نگه دارید.

در مرحله بعد برای تهیه کله‌پاچه، پیازها را به صورت دائری خرد کنید و با حرارتی ملایم، به همراه کله پاچه‌ های بریده شده، به‌لیمو، نمک و فلفل سیاه ربیع با هم مخلوط کنید تا کله‌پاچه داغ و آماده طبخ شود.

سپس رشته‌های دائی را در آب گرم که قبلاً یکم شور شده‌است، بریزید و با یک قاشق بخوبی مخلوط کنید. سپس برنج پخته شده و رشته دائی را به هم مخلوط کنید و بعد از آماده شدن آن، کله‌پاچه را به ممزوج حاضر اضافه کنید و دوباره با هم مخلوط کنید.

در مرحله آخر، با استفاده از یک پلاستیک یا یک کاسه بزرگ، یک لایه از ممز و کله‌پاچه را روی یکدیگر قرار دهید و برای داغ نگهداشتن آن را در یک کاسه فلزی چیده و با دستمال کاغذی پشت و رو پوشیده شده، به مدت ۳۰ دقیقه روی اجاق گاز به حرارت عالی بگذارید.



نحوه پخت رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده

رشته پلوی مجلسی با گوشت چرخ کرده در ظاهر ممکن است به نظر ساده و اولیه به نظر برسد، اما با توجه به مراحل پخت آن، در حقیقت یک غذای پیچیده و خوشمزه است. با طرز تهیه درست، شما می‌توانید غذایی شاداب، با فاصله‌ی طولانی بین دانه‌ها و مواد نامشکل دیگری که معمولا با پلو سرو می‌شوند، خلق کنید. در ادامه به توضیح نحوه‌ی پخت این غذا پرداخته‌ایم.

ابتدا باید رشته‌را بشویید تا خیس شود. پس از شستشو، رشته را درون آب نمکی قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه‌ی بیشتر، خیس کنید. سپس ازون درون ظرف بریزید و ۳/۴ لیوان آب داغ روی آن بریزید تا رشته از بین نرود. حال باید یک قابلمه را روی حرارت متوسط به داغ شدن برسانید. پس از آماده شدن قابلمه، ۲ قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا روغن کمی داغ شود. حالا ۱ پیمانه‌ی پیاز چرخ کرده را بریزید و تا زمانی که پیازها نرم شوند و رنگشان به طلایی دغلی داده باشند، آن‌ها را تفت دهید.

حال وقت است که به پخت گوشت بپردازیم. ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل پخش کرده و سپس همراه با پیاز و یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. پس از گذشت چند دقیقه، ۲ پیمانه آب را به قابلمه بریزید و اجازه دهید آب به جای رب و گوشت نفوذ کند. سپس ۳ پیمانه برنج را به روی گوشت میریزید و به کمک قاشق یا چنگال، بین گوشت و برنج را هم میکس کنید. بعد از هم میکس کردن، ظرف را روی حرارت بیشتری بگذارید تا آب درون ظرف جوش بیاید. سپس که به جوش آمده، غذای شما آماده ارائه است.



مراحل تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده به صورت قدم به قدم

تهیه رشته پلو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در جشن ها و مراسم مختلف مردم ایران است. در این غذا از رشته هایی به همراه گوشت چرخ کرده و پلو استفاده میشود. در ادامه مراحل تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده را به صورت قدم به قدم برای شما توضیح خواهیم داد.

مرحله اول: برای تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده، در ابتدا پیاز را خرد می‌کنیم و با روغن تفت میدهیم تا رنگش زرد شود.

مرحله دوم: سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ طلایی شود.

مرحله سوم: بعد از آماده شدن گوشت، به آن نمک، فلفل، زردچوبه و یک قاشق سرکه اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم: در مرحله بعدی، از پلوی سفید استفاده می‌کنیم و آن را با روغن تفت میدهیم.

مرحله پنجم: پس از موکوب و آب گرفتن رشته‌ها، آنها را به پلو اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم: حال با کمی آب این مواد را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کاملا پخته شوند.

در نهایت، رشته پلو مجلسی با گوشت چرخ کرده آماده سرو شدن است. برای افزایش طعم و عطر این غذا، می‌توانید از طعم دهی های مختلفی مانند زردچوبه، زعفران و نعناع استفاده کنید.