طرز تهیه رشته پلو مجلسی با گوشت قلقلی
رشته پلو مجلسی با گوشت قلقلی از افراد زیادی مورد استفاده قرار میگیرد و به دلیل طعم بینظیر و ظاهر زیبایی که دارد، یکی از پرطرفدارترین غذاهای سنتی کشور محسوب میشود. برای تهیه این غذا، رشته، گوشت قلقلی، پیاز، روغن، زردچوبه، ادویهجات و نمک به میزان لازم مورد نیاز است.
قبل از شروع به تهیه رشته پلو مجلسی، ابتدا گوشت قلقلی را میتوانید با پیاز داغ کرده و زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم پخته و سپس پوست آن را گل کنید. در مرحله بعدی، رشتههای خشک را در آب جوش پیاز سرخ کرده و سپس با روغن تفت دهید تا رنگ زرد رسیده و امتزاج کاملی با رنگ قلقلی گوشت برقرار شود.
در مرحله بعدی، گوشت قلقلی، پیاز سرخ شده و ادویههای خود را با رشتهها ترکیب کنید و به خوبی هم بزنید. سپس رشتههای تازه را با گوشت و غذا هم بریزید و اینکه غذا را روی شعله کم در یک قابلمه بزرگ به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. در طی این مدت، چندبار آن را هم بزنید تا رنگ و مزه آن بهتر شود.
در انتها، رشته پلو مجلسی با گوشت قلقلی آماده سرو کردن است. میتوانید با سبزیجات ترشی، ماست یا سالاد مخلوط سرو کنید و با طعم دلچسب و فوق العادهای که دارد، لذت بخشید.
رشته پلو مجلسی با گوشت قلقلی
رشته پلو مجلسی با گوشت قلقلی یکی از غذاهای محبوب در جشنها و میهمانیهای ایرانی است. این غذا از ترکیبی از رشته، گوشت قلقلی، پیاز و چندین ادویه و اسانس ساخته میشود.
برای تهیه این غذا ابتدا گوشت قلقلی را با مقدار کافی از اب و مقداری نمک بپزید و آن را از بین بیاورید. سپس پیاز را خرد کرده و با کمی روغن در تابه روی حرارت قرار دهید تا نرم شود. بعد از این کار، رشته را در آب جوشی برای 5 تا 10 دقیقه میگذاریم تا کاملا نرم شود. سپس روغن را در تابه داغ کرده و رشته نرم را به همراه یک قاشق غذاخوری آب شده و به داخل تابه ریخته، خوب کنار آن قرار میدهیم.
سپس به مواد دیگر نیاز داریم. نخود یا لوبیا را ببوستید تا کاملا پخته شود. سپس دارچین را به همراه زعفران معطر و کره یخزده در مقدار مورد نیاز بپزید تا آرام آرام شفاف شود. این سس باید به صورت مایع و قابل ریخت شدن باشد. در نهایت، گوشت قلقلی را به همراه لوبیا و سس دارچین و زعفرانی به تابه اضافه کرده، مخلوط کنید و بگذارید روی حرارت خیلی کم بماند تا عطر و طعم ادویهبخشها به رشته و گوشت جذب شود.
این غذا تزئینی فوق العادهای هم دارد. میتوانید از مغز پسته، بادام، فندق و یا کشمش استفاده کنید و آنها را روی رشته آرایی کنید. در نهایت، میتوانید با همراهی سبزیجات تازه و کمی لیمو ترش، این غذا را سرو کنید.
طرز تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی
رشته پلو با گوشت قلقلی یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که در اکثر خانههای ایرانی پخته میشود. این غذا به دلیل طعم و عطر فوق العاده خود، طرفداران زیادی دارد. در ادامه به توضیحات کاملی برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی میپردازیم.
مواد اولیه لازم برای تهیه رشته پلو با گوشت قلقلی عبارتند از گوشت قلقلی، برنج، رشته آشی و تنور. در ابتدا گوشت قلقلی را میتوانید با سبزیجات، نمک و فلفل سیاه سرخ کنید و آن را در کنار یک لیوان آب بگذارید.
سپس برنج را در آب بجوشانید و تا کمی نیم پخت شود. برای این کار برنج را در دارچین و تخم مرغ همراه با نمک و فلفل سیاه بجوشانید. پس از نیم پخت شدن برنج، آن را از آب دربیاورید و به همراه نمک و فلفل سیاه با گوشت قلقلی در یک قابلمه بزرگ قرار دهید.
سپس رشته آشی را به همراه آب بندازید و بذارید جوش بخورد. پس از جوشاندن رشته آشی، آن را به همراه آبی که جوشانده بوده در قابلمه بزرگ قرار دهید. سپس دوباره برنج را روی این مخلوط قرار داده و قابلمه را با درجه حرارت بالا در تنور قرار داده تا تازه شود.
بعد از گذشت چند دقیقه، غذا آماده است و شما میتوانید با لذتی بیشتری آن را سرو کنید. با این ترکیب طعمش واقعا عالی است و شما میتوانید از آن به عنوان یکی از غذاهای پرطرفدار در سفره خود استفاده کنید.
رشته پلو با گوشت قلقلی
پلو با گوشت قلقلی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که در تمامی سفرههای ایرانی به عنوان یک غذای اصلی و سنتی سرو میشود. این غذا با استفاده از گوشت قلقلی و برنج درست میشود و با طعم دلپذیر و مزه ویژهای شناخته میشود.
برنج که نوعی از رقم بلدرچین است از جمله بهترین انواع برنج برای پلو با گوشت قلقلی محسوب میشود. پس از شستشو و خمیر شدن برنج در آب، با نمک و گلاب عطر داده میشود. بعد از آمادهسازی برنج، از طرفی، گوشت قلقلی که کوچکتر و کمی بیشتر از گوشت چرخ کرده است، در یک قابلمه درج میشود و به همراه پیازی خرد شده و ادویه جات مختلف، به عنوان چاشنی، تفت داده میشود تا گوشت به مزه و ویژگی خود برسد.
پس از تفت دادن گوشت و پیاز و دریافت مزه ویژهی آن، برنج به آرامی به قابلمه اضافه و روی آن روغنی که از تخم گردو درست شده و معطر است ریخته میشود. برای جلوگیری از خشک شدن برنج، زیر آن خلاقیهایی از نان ریخته میشود تا برنج هنگام پختن غلط نکند.
پس از پختن پلو تربتی به همراه گوشت قلقلی، با تزئینات زیبا و همراه با ماست به سفره سرو میشود. مزهی خوش خورد، عطر و طعم ویژهای که در این غذا به کار رفته، باعث شده است که مورد توجه خانوادههای ایرانی باشد و به یکی از محبوبترین غذاهای سنتی ایرانی تبدیل شود.
طرز تهیه رشته پلو مجلسی
رشته پلو مجلسی یکی از غذاهای مجلسی و عیدی محسوب میشود که در میان اعیاد مذهبی و ملی کشور به عنوان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی مورد استفاده بسیاری از خانوادههای ایرانی قرار میگیرد.این غذا از چند مرحله پخت تشکیل شده است که در نهایت با روشی خاص برای سرو شدن آماده میگردد.
مواد لازم برای تهیه رشته پلو مجلسی شامل بلغور، برگ کرفس، پیاز، سیر، گوشت چرخ کرده یا گوشت گوساله، روغن، زعفران، پودر دارچین، پودر زردچوبه، نمک و فلفل سیاه میشود. برای شروع، بلغور با دو برابر حجم آب به همراه نمک در قابلمه ای پخت میشود.
در مرحله بعد، پیاز و سیر ریز خرد شده را با روغن تفت میدهیم. سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز و سیر اضافه کرده و آن را در حرارت متوسط به مدت چند دقیقه سرخ میکنیم. در مرحله بعد، برگ کرفس را با کمی آب به همراه پودر دارچین، زردچوبه، سیب زمینی و نمک به آن اضافه میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه به آرامی میپزیم.
درمرحله بعد بلغور را با یک قاشق خوب مخلوط کرده و برای چند دقیقه وسط حرارت قرار میدهیم تا بوی خامی آن برود. سپس گوشت و برگ کرفس را با بلغور مخلوط میکنیم و آن را با نمک و فلفل سیاه به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم در قابلمه پخته و در آخر آن را با زعفران تزئین میکنیم.
رشته پلو مجلسی را بهتر است با سس زردچوبه تهیه شده و با سبزی از قبیل ترشی، تره شور و گشنیز سرو کنیم. این غذا را میتوان با نان و سلطه متنوع سرو کرد.
رشته پلو مجلسی
رشته پلو مجلسی یکی از غذاهای محبوب در جشنها و مراسمهای ایرانی است.این غذا با استفاده از نوعی شیرین برنج به همراه گوشت گوسفند و انواع خشکبار و مغزها تهیه میشود. حضور پلو مجلسی در میزهای غذایی مراسم مورد علاقه مردم ایران غربی و خراسانی است.این رشته پلو به دلایل زیادی مورد توجه و استقبال قرار گرفته است، از جمله تنوع در طعم و ارزانی نسبی آن در مقایسه با غذاهای دیگر.
برای تهیه این غذا باید ابتدا برنج با کیفیت بالا را برای خرد کردن به صورت منظم و عمیق شسته و خشک کنید. بهتر است از برنج های گیاهی استفاده شود. سپس برنج در آب جوش به مدت ده دقیقه پخته شده و از روی حرارت برداشته میشود. گاهی اوقات برنج به صورت صحیح پخته نشد، به عنوان مثال کاملا پخته نشده، از خیسی زیاد مبتلا است. برای پختن برنج به درستی سه نکته مهم بکار میروند: زمان پخت، روش آبکشی و روش نمک دادن درست.
پس از پخته شدن برنج، گوشت گوسفند در دستگاه فرایند گوشت ریزی شده و با افزودن انواع خشکبار و مغز ها، در مقداری روغن سرخ میشود. برای چیدن پلو در ظرف، ابتدا لایه ای از برنج در قاعده ظرف میریزیم و سپس گوشت سرخ شده، خشکبار و مغزهای اضافه شده را به نحو مناسبی بر روی آن قرار میدهیم.این فرایند به ترتیب ادامه دار و برای ایجاد طعم و ظاهر خوب، روی لایههای برنج سبزیجات آجیل شده خرد شده و حبوبات قرار داده میشود.
در نهایت، با تزیین پلو مجلسی با انواع سبزیجات و آجیل ها، ظاهری شگفتانگیز برای سرو کردن ایجاد میشود. به عنوان غذایی با اطلاعات غذایی کامل، پلو مجلسی با میوههای خشک و نوشابههای گازدار سرو میشود.